Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 18, 2026 11:46 pm

ο Ταϊρίκ μόνο εμένα προβληματίζει αρκετά; είναι πολύ νωθρός, χάνει εύκολα καλάθια, παίζει σαν να βαριέται.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Σεπ 18, 2026 11:49 pm

yawn.brigade έγραψε:
ο Ταϊρίκ μόνο εμένα προβληματίζει αρκετά; είναι πολύ νωθρός, χάνει εύκολα καλάθια, παίζει σαν να βαριέται.
πρεπει να του δωθει περισσοτερος χρονος μεσα στο παρκε και να τροφοδοτειται περισσοτερο

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 18, 2026 11:53 pm

yawn.brigade έγραψε:
Στην επίθεση ούτε πασες μετά απο τα σκρινς παίρνει, ούτε μπάλες στα βυθίσματα. Είναι πραγματικό τρόλεϊ.
2-3 φορές πήγε να του πασάρει ο Φουρνιέ, αλλά το έκανε τόσο τέλεγκραφ που έκλεψαν την μπάλα πριν φτάσει στα χέρια του Ταϊρίκ.

Αμυντικά μαρκάρει απο τα 8-9 μέτρα γκάρντς και δίνει και τρώει το ξύλο της αρκούδας.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Παρ Σεπ 18, 2026 11:57 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 10:10 pm
Djole77 έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 10:00 pm
Η μπάλα κατεληξε στο Θωμά και άστοχο τρίποντο. Κάτι μου θυμίζει αυτό :mrgreen:
Σωστή επιλογή να πάρει τη μπάλα ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους γκαρντ στην Ευρώπη
Ολοσωστη ηταν. Απλα την επιλογη την εκανε η Ρεαλ... :roofl:

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 1:42 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 9:02 pm
Είπε ο αυγουλης στην μετάδοση ότι όλοι οι μάνατζερ πιστεύουν ότι ο χεζονια είναι κοντά στον ολυμπιακό;έτσι λένε στο Χ
Δεν ξερω τι ειπε ο Αυγουλης. Ξερω οτι ο ανθρωπος που μου ειπε οτι Ο Τζοουνς και ο Μοντερο θα παιζουν στον Ολυμπιακο 12 Δεκεμβριου και την επομενη του Πασχα αντιστοιχα μου ειπε οτι μολις μεινει ελευθερος εχει κλεισει σε εμας. Αρα απλα κανω υπομονη και ευχομαι να τριτωσει.

@Dimmitz Ο γουοκαπ ετρεχε τα συστηματα καλυτερα γιατι ηταν και 5 χρονια στην ομαδα οι καινουργιοθ με το ζορι εχουν κανει 5 κανονικες προπονησεις. Επισης ο θωμας ετρεχε καλα τα συστηματα στην κανονικη περιοδο στο γαιναλ φορ το φυσι το εβγαλε ο Γαλλος. Εφοσον τπαρχει ο σημερινος Κορι δεν αγχωνομαι παντως.

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Σεπ 19, 2026 2:00 am

yawn.brigade έγραψε:
Φαινεται αρκετα πιο νωθρος απο τον Ταιρικ της Παρτιζαν ειναι η αληθεια. Απο την αλλη, η λειτουργια της ομαδας με τον Ταιρικ μεσα φαινεται να βελτιωνεται σε αρκετες περιπτωσεις.

Κατι αλλο, το καλυτερο διδυμο στο παρκε για τον Ολυμπιακο απο αποψη +/- ηταν το Τζοζεφ-Τζοουνς με αυτους τους δυο μαζι στο παρκε ημασταν στο +13 στο επιμερους.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Σεπ 19, 2026 2:06 am

Μεταξύ μας τώρα, όλοι μισθοφόροι είναι. Μερικοί παίχτες εξετάζουν όντως ΚΑΙ άλλα ή δένονται οπότε θα κάνουν λίγο σκόντο δίνοντας προτεραιότητα σε εσένα αλλά μέχρι εκεί. Και ο Γουόκαπ ο πιστός λύκος έφυγε και ο Ντόρσεϊ αν ισχύουν τα ποσά που ακούγονται δεν βλέπω γιατί να μείνει, ε και ο Χεζόνια αν έρθει και μετά από δύο χρόνια έρθει η Χ και του δώσει τα διπλά...θα φύγει. Δεν είναι αυτό το θέμα με τον παίχτη όσο το κατά πόσο θα κάνει μπάχαλο την ομάδα κατά τα άλλα, όσο είναι εκεί. Αν κρίνουν από όσα ακούνε πραγματικά για αυτόν όσο ήταν στην Ρεάλ ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ναι εννοείται μιλάμε για παιχταρά που σου δίνει πολλά.

Ο Τζόουνς δίνει πίσω όσα χρειάζεται για να μπορεί να βρεθεί με υπομονή και το υπόλοιπο. Δεν με ανησυχεί το αγωνιστικό με τον Τζόουνς και πιστεύω σε εμάς ακόμα δεν έχει δείξει αυτό που είναι να δείξει ούτε στο ελάχιστο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 8:54 am

Knoxville έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Στην επίθεση ούτε πασες μετά απο τα σκρινς παίρνει, ούτε μπάλες στα βυθίσματα. Είναι πραγματικό τρόλεϊ.
2-3 φορές πήγε να του πασάρει ο Φουρνιέ, αλλά το έκανε τόσο τέλεγκραφ που έκλεψαν την μπάλα πριν φτάσει στα χέρια του Ταϊρίκ.

Αμυντικά μαρκάρει απο τα 8-9 μέτρα γκάρντς και δίνει και τρώει το ξύλο της αρκούδας.
Το στενάχωρο με τον Τζόουνς είναι ότι μόλις πρωτοήρθε έσπαγε τα στεφάνια από τα καρφώματα και ξύπνησε το κοιμισμένο ΣΕΦ. Μετά και αυτός (όπως και οι Γκαρντ) μπήκε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Λύστε μου μια απορία όμως: ο Χολ γιατί σε κάθε παιχνίδι που παίζει σκοράρει για πλάκα δέκα ποντάκια; Αφού και αυτός σπάνια τροφοδοτείται.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 8:57 am

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 9:02 pm
Είπε ο αυγουλης στην μετάδοση ότι όλοι οι μάνατζερ πιστεύουν ότι ο χεζονια είναι κοντά στον ολυμπιακό;έτσι λένε στο Χ
Δεν ξερω τι ειπε ο Αυγουλης. Ξερω οτι ο ανθρωπος που μου ειπε οτι Ο Τζοουνς και ο Μοντερο θα παιζουν στον Ολυμπιακο 12 Δεκεμβριου και την επομενη του Πασχα αντιστοιχα μου ειπε οτι μολις μεινει ελευθερος εχει κλεισει σε εμας. Αρα απλα κανω υπομονη και ευχομαι να τριτωσει.

@Dimmitz Ο γουοκαπ ετρεχε τα συστηματα καλυτερα γιατι ηταν και 5 χρονια στην ομαδα οι καινουργιοθ με το ζορι εχουν κανει 5 κανονικες προπονησεις. Επισης ο θωμας ετρεχε καλα τα συστηματα στην κανονικη περιοδο στο γαιναλ φορ το φυσι το εβγαλε ο Γαλλος. Εφοσον τπαρχει ο σημερινος Κορι δεν αγχωνομαι παντως.
Μα δεν είπα το αντίθετο. Είπα ότι και λογικό είναι και θα τους πάρει κάνα τρίμηνο τους άλλους να φτάσουν στο level του Ουόκαπ. Ακόμα και έτσι όπως παίζουν υπάρχει σαφές upgrade στην απειλή και ατο iso, απλά αυτό που βλέπουμε δεν είναι παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά του ΠΑΟ του Άταμαν.

Αν καταφέρει ο Μπαρτζώκας να τους κάνει να παίξουν όπως η περσινή Βαλένθια ή η φετινή Ρεάλ θα δούμε μεγάλα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:07 am

Τα πρωτα δειγματα απο τον Ολυμπιακο ειναι αναμεικτα:

1) Η ικανοτητα στη θεση 1 ειναι αδιαμφισβητητη. Εκτος του Μοντερο που ειναι σταθερη αξια και οταν καιει η μπαλα αυτος θα βγαζει το φιδι απο την τρυπα, το κενο του Γουοκαπ δινει περισσοτερο χρονο και στον Τζοσεφ, ο οποιος και περσυ ηταν ποιοτικοτερος του Τεξανου, και φετος που αδυνατισε ειναι πυραβλοκινητος. Ο Μακινταιρ θελει χρονο αλλα σε καθε παιχνιδι βελτιωνεται. Πολυ κακος σουτερ παντως. Ειδικα στις βολες.

2) Υπαρχει θεμα στους ψηλους. Παροτι ο Ντοντα Χολ ειναι σε πολυ καλη κατασταση, διπλα του δεν μπορει να παιζει ο Βεζενκοφ. Το ιδιο ισχυει και με Μιλου οπου δεν υπαρχει αθλητικοτητα.
Βασικα το προβλημα ειναι ο νωθρος Βεζενκοφ ο οποιος εχει ξεκινησει απιστευτα ασχημα.
Η ρακετα δε γεμιζει.

3) Ο Ενχτζαι αποδεικνυεται πανω απο τιμιος. Αμυνες παιζει, επιθεση δινει τεραστια αθλητικοτητα, αν και δεν εχει τον ογκο, και τα σουτακια του θα παρει και θα τα βαλει. Πολυ θετικος!

4) Δε ξερω αν ο Κι ειχε κλεισει, αλλα θα ταιριαζε μια χαρα σε αυτον τον Ολυμπιακο. Κριμα που δεν ασχοληθηκαν.

Περιμενουμε Μιλουτινοφ αλλα ο κοουτς θα πρεπει να βρει χημεια στους ψηλους, κατι που δεν εχει φανει ακομα.

Υπαρχει και το θεμα με το τριαρι, πισω απο Γουρντ προτιμουνται σχηματα με 3 κοντους που εχουν πλεονεκτηματα αλλα ΚΑΙ μειονεκτηματα.

Δε ξερω αν ταιριαζει καλυτερα Χεζονια ή Ντιαλο.
Σιγουρα παντως χρειαζεται παιχτης τετοιου επιπεδου.

Παντως, το συστημα Μπαρτζωκα τοσα χρονια εχει συγκεκριμενες νορμες:
Δε θελει φορμαρισμα απο τωρα! Εξου και τα φανατικα εξελακια.
Εκανε στο τελευταιο ειδικα 10λεπτο εξαιρεση παντως και ανακατεψε την τραπουλα.
Θελει πολυ να κερδισει το κυπελλο, δε το θεωρει φιλικο....

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:09 am

Dimmitz έγραψε:
Knoxville έγραψε:

Το στενάχωρο με τον Τζόουνς είναι ότι μόλις πρωτοήρθε έσπαγε τα στεφάνια από τα καρφώματα και ξύπνησε το κοιμισμένο ΣΕΦ. Μετά και αυτός (όπως και οι Γκαρντ) μπήκε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Λύστε μου μια απορία όμως: ο Χολ γιατί σε κάθε παιχνίδι που παίζει σκοράρει για πλάκα δέκα ποντάκια; Αφού και αυτός σπάνια τροφοδοτείται.
Γιατί αν παρατηρήσεις επιθετικά γράφει το σύστημα αρκετές φορές στα αυγά του , κάνει σλιπ το σκριν και κόβει κατευθείαν μέσα "εκβιάζοντας" κάποιες πάσες.
Το ίδιο κάνει και για αρκετά επιθετικά του ριμπάουντ, τα κυνηγάει βγαίνοντας εκτός του συστήματος.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:21 am

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 19, 2026 8:57 am
Christofis έγραψε:

Μα δεν είπα το αντίθετο. Είπα ότι και λογικό είναι και θα τους πάρει κάνα τρίμηνο τους άλλους να φτάσουν στο level του Ουόκαπ. Ακόμα και έτσι όπως παίζουν υπάρχει σαφές upgrade στην απειλή και ατο iso, απλά αυτό που βλέπουμε δεν είναι παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά του ΠΑΟ του Άταμαν.

Αν καταφέρει ο Μπαρτζώκας να τους κάνει να παίξουν όπως η περσινή Βαλένθια ή η φετινή Ρεάλ θα δούμε μεγάλα πράγματα.
Ο περσινος Παο του Αταμαν καμια σχεση δεν εχει με αυτο που παιζει ο Ολυμπιακος. Η ομαδα ακομη και ανετοιμη οπως ειναι φαινεται οτι εχει αρχες στο παιχνιδι της και δεν κανει ο καθενας οτι γουσταρει. Αν εννοεις τον Παο του 2024 μια χαρα ειναι για την εποχη.

Αυτοματισμους θα δουμε σιγουρα σε αλλο επιπεδο καθως ταλεντο εχουμε περισσεια. Απλα απο τα Χριστουγεννα και μετα που δεν ειναι κακο καθως η ομαδα εχει το ταλεντο να ανατεξει σε καλονεπιπεδο μεχρι τοτε.

Ο Εντζαι αν ερθει τουμπανο 3-4 μπορει να ξεκιχθει σε παραγοντα Χ καθως δινει εξαιρετικα την εξτρα καλυψη στην ρακετα που χρειαζεται τα πενταρια. Ο Παικτης το εχω πει 2-3 φορες αν τον αξιολογησουμε ως 2ο-3ο θα κλεισει πολλα στοματα. Αν τον εχουμε ως 2ο-1ο ρισκαρουμε ναν τον καψουμε. Ως αμυντικος εξολοθρευτης και energy bunny αλλα Γουορντ στο 4 μου αρεσει πολυ. Βασικο του μειονεκτημα και περυσι στην Βιλερπαν ημελλειωη σταθεροτητας.

Παντως μην τον φοβασαι τον Μπι ομαδαρα εχει φτιαξει οπου εχει παει εκτος της Μπαρτσελονα(που ουσιαστικα δεν τον αφησανε)

Επισης χαριν της προηγουμενης συζητησης. Εγω ειμαι Μπαρτζωκικος και ταυτοχρονια γκρινιαρης. Γουοκαπ, Φαλ, Μακκισικ μπορει να περασουν πολλοι απο την ομαδα Μπαρτζωκες, Ιβκοβιτς (και ελπιζουμε μελλοντικα Σπανουληδες) δυσκολα θα περασουν απο την ομαδα

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:26 am

Knoxville έγραψε:
Παρ Σεπ 18, 2026 11:17 pm
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Το στατιστικό το συγκεκριμένο είναι λίγο ότι να είναι, περισσότερο μας δείχνει ποιες ήταν τα σχήματα που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο, Φουρνιές-Τζόζεφ-Μοντέρο-Τζόουνς και Μακιντάιρ, Γουόρντ-Σασα-Χολ.
Δεν είναι απαραίτητα κακός πάντως ο Τζόουνς συμφωνώ, δεν τροφοδοτήθηκε και όταν πήγε να γίνει δεν έφτασε η μπάλα στα χέρια του, αν μπορέσει να εξυπηρετήσει την άμυνα καλύτερα από τον Χολ θα έρθουν και επιθετικά καλές βραδιές.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:32 am

ομαδάρα θα έχουμε φέτος, δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό. απλά όπως κάθε χρόνο θα τη δούμε από Γενάρη και μετά. και εδώ που τα λέμε καλό είναι αυτό να συμβαίνει.

φέτος ειδικά θα έχουμε και την έξτρα ταλαιπωρία με την έδρα σε μεγάλο μέρος της σεζόν και σε συνδυασμό με τους 2 καινούριους pg μη περιμένετε μπασκετάρα άμεσα.

η άμυνα κακή θα είναι μέχρι τότε αλλά με τόσους αγώνες καμία ομάδα δε σκίζεται μέχρι τα κρίσιμα. έχουμε πάντως τους παίκτες για να παίξουμε άμυνα όταν χρειάζεται.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:34 am

Dimmitz έγραψε:
Knoxville έγραψε:

γιατι σκοραρει 4 ποντακια απο τιπ ιν 4 απο βολες που ειναι σχεδον αχαστος και οποτε το βγαζουν λομπα πηδαει και την καρφωνει οσο και μακρυα η ψηλα και να ειναι .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”