Ο μπραξτον κι φάνηκε απο πέρσι στο εξάμηνο του στη Βαλένθια ότι είναι πολυδιάστατος παίχτης και πολύ καλό εργαλείο. Ίσως όντως ενδιαφέρθηκαμε αλλά και εγώ στη θέση του θα προτιμούσα να πάω στη Φενέρ να παίζω βασικός από την στιγμή που και η Φενέρ έδινε τα λεφτά του ήθελε πάρα πίσω από τον Σάσα
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν βάλουμε πικ εν ρολ στο παιχνίδι μας θα βάζει και κάποια ποντακια ο Τζόουνς. Αμυντικά είναι πολύ δυνατός αν και μερικές φορές το παρακάνει και κάνει αχρειαστα φάουλ.
Ο μπραξτον κι φάνηκε απο πέρσι στο εξάμηνο του στη Βαλένθια ότι είναι πολυδιάστατος παίχτης και πολύ καλό εργαλείο. Ίσως όντως ενδιαφέρθηκαμε αλλά και εγώ στη θέση του θα προτιμούσα να πάω στη Φενέρ να παίζω βασικός από την στιγμή που και η Φενέρ έδινε τα λεφτά του ήθελε πάρα πίσω από τον Σάσα
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή το παιχνίδι το ειδα χθες το μισό με τα παιδιά να με ρωτάνε γιατί αυτο και γιατί εκείνο , ενω το αλλο μισό στη δουλειά, οπότε η συγκέντρωση μου ηταν χαμηλά, είδατε σχήμα με Κι-Μελλι; δεν θυμαμαι να είδα και πίστευα οτι ο Σάρας θα το φορούσε πολυ.
Αντίθετα είδα τον Κλαιμπερν πολυ στο 4 που μου φάνηκε weak.
Επίσης είδα να ζορίζεται η Φενέρ στην άμυνα πανω στην 3αδα Κορει Φουρνιε Μοντέρο με τον Κλαιμπερν να πιάνει τον Κοραρο, κάτι που προκάλεσε ανισορροπια
Αντίθετα είδα τον Κλαιμπερν πολυ στο 4 που μου φάνηκε weak.
Επίσης είδα να ζορίζεται η Φενέρ στην άμυνα πανω στην 3αδα Κορει Φουρνιε Μοντέρο με τον Κλαιμπερν να πιάνει τον Κοραρο, κάτι που προκάλεσε ανισορροπια
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι μέχρι να βρουν την σωστή δόση Ζαναξ στον Jonesyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 1:50 pmτον πάω τον Ταϊρίκ κι εγώ, απλά μέχρι τώρα βλέπουμε κατά βάση 2 ακραίες εκδοχές του : είτε να είναι νωθρός είτε να φοβόμαστε μη σκοτώσει κάναν άνθρωπο. κάτι ενδιάμεσο θα ήταν το ιδανικό.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Το σχολιο δεν ηταν,για σενα προσωπικα , ηταν γενικο. Γενικα βλεπω πολυ υποτιμηση στα σοσιαλfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 10:54 amΜα κι εμενα μου αρεσει , το σχολιο μου ειχε ακριβως αυτο το σκοπο να δειξει αυτο που κανει και ποσο αθορυβα (αν εξαιρεσεις τα καρφωματα και τις ταπες που πηδαει στη στρατοσφαιρα) το κανει . ειναι εκει να κανει το τιπ ιν ειναι εκει να πιασει τη λομπα στο Θεο στις βολες ειναι πολυ καλος και παρ'οτι το σκαρι του δεν το δειχνει ειναι και πολυ δυνατος (οκ δεν ειναι τζοουνς η γιαμπουσελε αλλα με το μοσχαρακι τις φενερ χτες μια χαρα σπρωχνοταν)

je suis jazz thrillos
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο