Παιχνίδι Προβλέψεων Εuroleague 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το κανανε ετσι για να μην χαλαει το πιρAO DAFNIS έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 4:16 pmΝα ρωτήσω κάτι σχετικά με το παιχνίδι των προβλέψεων? Από οτι βλέπω μπορείς να προβλέψεις όσα παιχνίδια θέλεις. Από την στιγμή όμως που η λάθος πρόβλεψη απλά δίνει 0 και δεν έχει αρνητική βαθμολογία , νομίζω δεν έχει κάποιο νόημα το να μην προβλέψει κάποιος όλα τα παιχνίδια. Έχω καταλάβει σωστα;
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εχεις τη δυνατοτηα ομως ενα παιχνιδι να τομπαιξεις τελευταια στιγμη. Πχ ειναι αμφιβολος ο Σασα ή ο Ναν απεναντι σε Ρεαλ εκτος εδρας. Ε μπορεις να πεις τελικα βλέπω ασσο αντι δίπλοAO DAFNIS έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 4:16 pmΝα ρωτήσω κάτι σχετικά με το παιχνίδι των προβλέψεων? Από οτι βλέπω μπορείς να προβλέψεις όσα παιχνίδια θέλεις. Από την στιγμή όμως που η λάθος πρόβλεψη απλά δίνει 0 και δεν έχει αρνητική βαθμολογία , νομίζω δεν έχει κάποιο νόημα το να μην προβλέψει κάποιος όλα τα παιχνίδια. Έχω καταλάβει σωστα;
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
εχω κι εγω την ιδια απορια...εφοσον η αρνητικη προβλεψη δεν εχει αρνητικη δεν εχει νοημα να μην πονταρεις σε αγωνα με πιθανοτητες 50-50...αφου μετρανε μονο οι επιτυχεις προβλεψειςChristofis έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 4:36 pmΕχεις τη δυνατοτηα ομως ενα παιχνιδι να τομπαιξεις τελευταια στιγμη. Πχ ειναι αμφιβολος ο Σασα ή ο Ναν απεναντι σε Ρεαλ εκτος εδρας. Ε μπορεις να πεις τελικα βλέπω ασσο αντι δίπλοAO DAFNIS έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 4:16 pmΝα ρωτήσω κάτι σχετικά με το παιχνίδι των προβλέψεων? Από οτι βλέπω μπορείς να προβλέψεις όσα παιχνίδια θέλεις. Από την στιγμή όμως που η λάθος πρόβλεψη απλά δίνει 0 και δεν έχει αρνητική βαθμολογία , νομίζω δεν έχει κάποιο νόημα το να μην προβλέψει κάποιος όλα τα παιχνίδια. Έχω καταλάβει σωστα;
πχ θεωρητικα το να κανεις 7/7 ειναι το απολυτο και παιρνεις 7 ποντους...και μενουν 3 αγωνες που δεν θελεις να τους πονταρεις γιατι ειναι αμφιρροποι.ενας που θα τους βαλλει στην τυχη και πιασει τον εναν θα κανει 8/10 που δινει 8 ποντους συνολικα αλλά το 8/10 ειναι χειροτερο ποσοστο απο το 7/7...
θελω να πω πως ισως θα επρεπε να μετραει και το ποσοστο επιτυχιων.πχ το 7/7 να υπερτερει του 8/10.πραγμα που δεν θα συμβαινει
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
ναι αλλά ποιος θα νικαει στο τελος?αυτος που εχει περισσοτερους ποντους?ή αυτος που εχει καλυτερο ποσοστο?Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 5:01 pmΘα έχουμε και μέτρηση του ποσοστού, μπορώ να βάλω ακόμα και αρνητική βαθμολογία αν θέλετε, αν και σ' αυτήν την περίπτωση μάλλον δεν ξέρω αν πρέπει να μετράει 1 και - 1 ή με διαφορετική αναλογία. Θα επηρεαστούν λίγο όσοι θα ψήφιζαν διαφορετικά αλλά εχουν 37 αγωνιστικές να ρεφαρουν.
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Noμίζω πως το καλύτερο θα ήταν να έχει αρνητική βαθμολογία σε περίπτωση λάθος πρόβλεψης. Εκεί όντως θα είχε νόημα το ποια παιχνίδια θα προβλέψεις και επίσης να πάρεις το ρίσκο σε κάποιο αμφίροπο ώστε να έχεις κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με κάποιον που ποντάρει τα "σίγουρα" και θα αφήνει τα αμφίροπα.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 5:01 pmΘα έχουμε και μέτρηση του ποσοστού, μπορώ να βάλω ακόμα και αρνητική βαθμολογία αν θέλετε, αν και σ' αυτήν την περίπτωση μάλλον δεν ξέρω αν πρέπει να μετράει 1 και - 1 ή με διαφορετική αναλογία. Θα επηρεαστούν λίγο όσοι θα ψήφιζαν διαφορετικά αλλά εχουν 37 αγωνιστικές να ρεφαρουν.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλαξε το σύστημα βαθμοόγησης,λοιπόν, μετά και την (σχεδόν) καθολική απαίτηση.
Βαθμολογία:
Νίκη: 2 βαθμοί
Ήττα: -1 βαθμός
Συμμετοχή σε όλες τις προβλέψεις και απόλυτο σωστών +6
Έχουμε και το ρίσκο που μπορεί να κρατήσει κάποιον από το να δώσει προβλέψεις σε όλους τους αγώνες, έχουμε και το δέλεαρ του =6 για όποιον συμμετέχει με όλες τις προβλέψεις. Πανικός.
Βαθμολογία:
Νίκη: 2 βαθμοί
Ήττα: -1 βαθμός
Συμμετοχή σε όλες τις προβλέψεις και απόλυτο σωστών +6
Έχουμε και το ρίσκο που μπορεί να κρατήσει κάποιον από το να δώσει προβλέψεις σε όλους τους αγώνες, έχουμε και το δέλεαρ του =6 για όποιον συμμετέχει με όλες τις προβλέψεις. Πανικός.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο