Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 28, 2026 10:55 am

big_lebowski έγραψε: ↑
Δευ Σεπ 28, 2026 10:54 am
H διαδικασία διαβατηριου του Ντανστον που βρίσκεται, γνωρίζει κανείς?
μάλλον πουθενά, έχει μόνο κάτι μήνες συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα και νομίζω απαιτούνται 3 χρόνια.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 28, 2026 10:56 am

yawn.brigade έγραψε: ↑
Δευ Σεπ 28, 2026 10:54 am
H διαδικασία διαβατηριου του Ντανστον που βρίσκεται, γνωρίζει κανείς?
μάλλον πουθενά, έχει μόνο κάτι μήνες συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα και νομίζω απαιτούνται 3 χρόνια.
α θέλει κι αυτό?Δεν αρκεί μόνο ο γάμος με Έλληνα πολίτη?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Μα ο Ντάνστον δεν έχει Ελληνικό Διαβατήριο, δεν βλέπω πως επηρεάζει η περίπτωση του Καραγιαννίδη την δική του στην Ελλάδα. Εμένα το μοναδικό που μου βγάει νόημα είναι ο Μιλού να λείψει για κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να τον θέλουν ως ασφάλεια στην Ευρώπη.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Δευ Σεπ 28, 2026 11:00 am

Conan1982 έγραψε: ↑
Μα ο Ντάνστον δεν έχει Ελληνικό Διαβατήριο, δεν βλέπω πως επηρεάζει η περίπτωση του Καραγιαννίδη την δική του στην Ελλάδα. Εμένα το μοναδικό που μου βγάει νόημα είναι ο Μιλού να λείψει για κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να τον θέλουν ως ασφάλεια στην Ευρώπη.
Οι δημοσιογραφοι φταινε που εγραφαν ολο το καλοκαιρι οτι παει για διαβατηριο

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 28, 2026 11:01 am

θα τα ξέρει καλύτερα ο Νικόλας αλλά σίγουρα δεν αρκεί μόνο ο γάμος. νομίζω 3 χρόνια είναι η μίνιμουμ συνεχής διαμονή στην Ελλάδα για την περίπτωση του.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... iavatirio/

Για την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου: “Ελπίζω, να πάρω ελληνικό διαβατήριο .Έχω παντρευτεί γυναίκα που είναι από την Ελλάδα, έχω δύο παιδιά. Ωστόσο, δεν είμαι υπεύθυνος για αυτή τη διαδικασία, αλλά θα ήταν λογικό να το πάρω”.

Erether

euroleague
Reactions:

Δευ Σεπ 28, 2026 11:02 am

θα τα ξέρει καλύτερα ο Νικόλας αλλά σίγουρα δεν αρκεί μόνο ο γάμος. νομίζω 3 χρόνια είναι η μίνιμουμ συνεχής διαμονή στην Ελλάδα για την περίπτωση του.
Δεν ισχυει οτι αν σου ανηκουν ακινητα ή εχεις αλλη επιχειρηματικη παρουσια στη χωρα,λογιζεται σαν παραμονη; Ετσι ελεγαν για τον Μιλου π.χ οταν πηγε στην Τσκαα

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 28, 2026 11:03 am

Ο Παππας εμεινε γιατι εφυγε ο Λαρεντζακης και δεν καταφερε να φερει κατι καλυτερο απο διαβατηριο.

Ο Ντανστον εμεινε ως εξτρα λυση για προστασια σε περιπτωση τραυματισμων στους ψηλους με ψιχουλα ουσιαστικα. Μια χαρα.

Στην ουσια εχουμε

Τζοσεφ, Μοντερο, Μακινταιαρ
Ντορσει, Φουρνιε
Γουορντ
Σασα, Ενται
Μιλου, Χολ, Τζοουνς

Δηλαδη 11 ευρωλιγκατους

Παπανικολαου, Ντανστον

2 βετερανους ευρωλιγκατους(θα εβαζα και τον τζοσεφ αλλα εκεινος τρεχει σαν 30αρης)

Παππας, Πλωτας, Νετζηπογλου, Καταγιαννιδης μονο για Α1

Για μενα χρειαζεται ενας ευρωλιγκατος ακομη στο 3-4 και επρεπε να μεινει ο Σακ ή ο Λαρε ως εξτρα ευρωλιγκατος βετερανος

Με την ομαδα μακρια απο το Σεφ καθε κορμι στην προπονηση και σε αγωνα θα μετρησει

Erether

euroleague
Reactions:

Δευ Σεπ 28, 2026 11:06 am

Christofis έγραψε: ↑
Ο Παππας εμεινε γιατι εφυγε ο Λαρεντζακης και δεν καταφερε να φερει κατι καλυτερο απο διαβατηριο.

Ο Ντανστον εμεινε ως εξτρα λυση για προστασια σε περιπτωση τραυματισμων στους ψηλους με ψιχουλα ουσιαστικα. Μια χαρα.

Στην ουσια εχουμε

Ντορσει, Φουρνιε
Γουορντ
Σασα, Ενται
Μιλου, Χολ, Τζοουνς

Δηλαδη 11 ευρωλιγκατους

Παπανικολαου, Ντανστον

2 βετερανους ευρωλιγκατους(θα εβαζα και τον τζοσεφ αλλα εκεινος τρεχει σαν 30αρης)

Για μενα χρειαζεται ενας ευρωλιγκατος ακομη στο 3-4 και επρεπε να μεινει ο Σακ ή ο Λαρε ως εξτρα ευρωλιγκατος βετερανος

Με την ομαδα μακρια απο το Σεφ καθε κορμι στην προπονηση και σε αγωνα θα μετρησει
Στον Σακ δεν εγινε καν προταση ανανεωσης; Ή δεν τον καλυπτε το ποσο;

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Σεπ 28, 2026 11:07 am

Conan1982 έγραψε: ↑
Ναι τότε ίσως έχει νόημα. Ο Μιλουτίνοφ εδώ και ένα μήνα ταλαιπωρείται από προβλήματα στο γόνατο (πρώτα με την Σερβία σε εκείνο το ματς για τα προκριματικά, μετά χτύπησε σε ένα φιλικό με την Μακάμπι πάλι στο γόνατο, τώρα με την Μπασκόνια έπαιξε 5-10 λεπτά και βγήκε πάλι off με ενοχλήσεις), οπότε μήπως έχει κάποιο άλλο πρόβλημα στο γόνατο που σημαίνει ότι θέλουν να τον πάνε συντηρητικά για κανένα μήνα τουλάχιστον;

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 28, 2026 11:09 am

Erether έγραψε: ↑
Δευ Σεπ 28, 2026 11:02 am

Δεν ισχυει οτι αν σου ανηκουν ακινητα ή εχεις αλλη επιχειρηματικη παρουσια στη χωρα,λογιζεται σαν παραμονη; Ετσι ελεγαν για τον Μιλου π.χ οταν πηγε στην Τσκαα
για τη golden visa λες μάλλον αλλά αυτή σου εξασφαλίζει άδεια παραμονής μόνο. για την απόκτηση ιθαγένειας χρειάζεται να ζεις στην Ελλάδα για κάποια χρόνια.

κοίτα να δεις που θα δούμε τον Ντάνστον να παίζει αύριο. μάλλον ο Μίλου θα παραμείνει εκτός, ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Προφανώς θα έχουν κινήσει τις διαδικασίες για διαβατήριο,γι αυτο και η αποκτηση του.

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Mood:

Δευ Σεπ 28, 2026 11:18 am

Το θηρίο επέστρεψε!
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μπράιαντ Ντάνστον. Ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας».

Σιδεροκέφαλος γίγαντα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Σεπ 28, 2026 11:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 28, 2026 11:19 am

Erether έγραψε: ↑
Δευ Σεπ 28, 2026 11:06 am
Christofis έγραψε: ↑

Στην ουσια εχουμε

Ντορσει, Φουρνιε
Γουορντ
Σασα, Ενται
Μιλου, Χολ, Τζοουνς

Δηλαδη 11 ευρωλιγκατους

Παπανικολαου, Ντανστον

Στον Σακ δεν εγινε καν προταση ανανεωσης; Ή δεν τον καλυπτε το ποσο;
Απο οσο ξερω δεν φτασανε καν στην προταση με νουμερα για ανανέωση καθως του μεταφέρθηκε οτι θα εχει υποστηρικτικο ρολο και θα γινει προσπαθεια ανανεωσης(ημασταν κοντα σε Ροντεν τοτε) του ροστερ και προτιμησε να παει κάπου να παιξει.

Erether

euroleague
Reactions:

Δευ Σεπ 28, 2026 11:20 am

j-kidd13 έγραψε: ↑
Προφανώς θα έχουν κινήσει τις διαδικασίες για διαβατήριο,γι αυτο και η αποκτηση του.
Απο κει εως το να παρεις το διαβατηριο, μεσολαβει μια αβυσσος. Ειδαμε και με τον Σαντ Ρος και με τον Φαλ. Εδω δηλωσαν οτι ο Φαλ θα παιξει στην εθνικη και παλι τιποτα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Δευ Σεπ 28, 2026 11:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”