Euroleague 2026-27,Round 2: Panathinaikos Aktor - LDLC ASVEL Villeurbanne (30/9 , 21:15)
Συντονιστής: Captains
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι όμως εγώ πιστεύω πως αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά. Σου δίνουν την ευκαρία να δοκιμάσεις σχήματα, να ζεστάνεις παίχτες, να κρατηθείς σε ρυθμό. Αν τα κάνεις ντέρμπι και για να κερδίσεις χρειάζεσαι τον Ναν 35 λεπτά και την ψυχή στο στόμα ουσιαστικά, πέρα της γκρίνιας που μπορεί να ακολουθήσει, η ομάδα χάνει και μια πολύτιμη ευκαιρία για να "δέσει".
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Στις βολές είχαμε 21-22 απέναντι στην Παρί και 15-23 σήμερα, το δείγμα είναι ακόμη μικρό για να λέμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Κάθε χρόνο υπάρχουν παιχνίδια στα οποία έχουμε καλό και παιχνίδια στα οποία έχουμε κακό ποσοστό στις βολές. Και στα ριμπάουντ είχαμε 45-31 απέναντι στην Παρι και 37-29 σήμερα, αυτά τα νούμερα δε δείχνουν κακή επίδοση σε αυτό τον τομέα.Anubis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 30, 2026 11:16 pmΜωραιτης κακόος όσο έπαιξε, γενικά δείχνει να μην μπορεί να κουβαλήσει ούτε για 5 λεπτά
Το πρόβλημα σε ριμπάουντ και βολές συνεχίζεται
Γενικά τα forward μπαντιο, μπονγκα, γιαμπουσελε δειχνουν ακομα να μην εχουν ενσωματωθεί
Θετικός ο Μαντζούκας
Θετικό ότι το ματς είχε τελειώσει χωρίς πολλά πολλά
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
φαντασου να ειχε και αβδαλα σαμοντουροφ.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Σεπ 30, 2026 9:58 pmΘα παραδώσουμε 2 φόργουορντ στην εθνικη φετος λουκούμια..χορηγία Ζοτς
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ελπίζω του χρόνουfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 8:48 amφαντασου να ειχε και αβδαλα σαμοντουροφ.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Σεπ 30, 2026 9:58 pmΘα παραδώσουμε 2 φόργουορντ στην εθνικη φετος λουκούμια..χορηγία Ζοτς
Ο Αβδαλας ειδικα εάν δουλέψει με τον Ζελικο...θα γίνει ο επόμενος μεγαλος γκαρντ της εθνικής .Συνολικά ο Παναθηναικος εχει τους καλύτερους και ποιο ταλαντούχους Έλληνες της νέας γενιάς, θα είναι ευτύχημα για την εθνικη να δουλέψουν με τον Ζελικο.Μακαρι να παραδώσει άλλη μια σειρα παικτών στην εθνικη,το εχει ξανακάνει
Ζοτς για Γιαμπου και τη θέση του:
«Η θέση του είναι το “4”. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και στο “3” και ανάλογα ποιος είναι στο παρκέ και στο “5”. Αλλά η θέση του είναι το “4”. Πρέπει να προπονείσαι. Αν θες να χρησιμοποιείς παίκτες σε άλλες θέσεις, πρέπει να το προπονήσεις. Δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα σε αγώνες που δεν έχω κάνει σε προπονήσεις».
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εύκολη νικη χθες, η ομάδα χωρίς να κοπιάσει καθόλου κέρδισε με διαφορά μια πολύ κακή ομάδα.
Παρά τις απουσίες, το ρόστερ που κατέβηκε ήταν ικανότατο να κερδίσει άνετα την Βιλερμπαν.
Βλεπουμε οτι κάτι αλλάζει στην ομάδα, και η επίθεση είναι πολύ πιο γρήγορη και η μπαλα γυρνάει,με αποτελεσμα να βγαινουν καλες και σωστες εκτελεσεις,και η αμυνα παροτι ακομα θελει δουλεια, φαινεται οτι υπαρχει διαθεση απο ολους να συνεισφερουν.
Ο Μαντζουκας συνεχιζει να μας εκπλησσει ευχαριστα,μακάρι το παιδί να παίξει έτσι όλη την χρονιά.
Πολύ σημαντικό το οτι ο Ματιας είναι σωματικά "εδώ,"όπως φαίνεται ρυθμό δεν έχει άλλα θα τον βρεί μέσα απο τα παιχνίδια και θα ειναι συντομα κομβικοτατος.
Παρά τις απουσίες, το ρόστερ που κατέβηκε ήταν ικανότατο να κερδίσει άνετα την Βιλερμπαν.
Βλεπουμε οτι κάτι αλλάζει στην ομάδα, και η επίθεση είναι πολύ πιο γρήγορη και η μπαλα γυρνάει,με αποτελεσμα να βγαινουν καλες και σωστες εκτελεσεις,και η αμυνα παροτι ακομα θελει δουλεια, φαινεται οτι υπαρχει διαθεση απο ολους να συνεισφερουν.
Ο Μαντζουκας συνεχιζει να μας εκπλησσει ευχαριστα,μακάρι το παιδί να παίξει έτσι όλη την χρονιά.
Πολύ σημαντικό το οτι ο Ματιας είναι σωματικά "εδώ,"όπως φαίνεται ρυθμό δεν έχει άλλα θα τον βρεί μέσα απο τα παιχνίδια και θα ειναι συντομα κομβικοτατος.
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εν τω μεταξυ ο πρώτος μας σε αξιολόγηση παικτης ειναι ο Λεσορ. Στατιστικα ειναι εκει που βρισκόταν, τα πατήματα του ,οι επαφές που παίρνει κ τα φάουλ που κερδίζει, τα ριμπάουντ. Εκεί που θέλει λίγο ακόμα είναι τα τελειώματα, αλλα θα έρθουν κι αυτα ,σωματικά ειναι σχεδόν 100%
Για παικτη που δε θα είναι ποτέ ξανά αυτός που ήταν, εμένα ίδιος μου φαίνεται
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το παιχνιδι δεν το ειδα για να εκφερω αποψη. Αλλα ας τον δουμε απεναντι σε κανενα Μιλουτινοφ, Ταβαρες, Ραιτ, Οτουρου, Βαλαντσιουνας, Καμπεγκελε, γιατι προς το παρον επαιξε απεναντι στους ψηλους της Παρι και της Βιλερπαν. Γιατι ο Αλεξαντερ τον εκανε γιογιο που δεν πλησιαζει καν το μεγεθος των ψηλων που ανεφερα.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 10:08 amΕν τω μεταξυ ο πρώτος μας σε αξιολόγηση παικτης ειναι ο Λεσορ. Στατιστικα ειναι εκει που βρισκόταν, τα πατήματα του ,οι επαφές που παίρνει κ τα φάουλ που κερδίζει, τα ριμπάουντ. Εκεί που θέλει λίγο ακόμα είναι τα τελειώματα, αλλα θα έρθουν κι αυτα ,σωματικά ειναι σχεδόν 100%
Μακαρι να επιστρεψει το παιδι οπως ηταν πριν τον τραυματισμο του, ποτε δεν ειναι ωραιό να χαλαει μια καριερα για ενα ρημαδι τραυματισμο της μιας στιγμης. Αλλα θα πω οτι ελεγα καινοερσι για τον εβανς. Δεν καταλαβαινω το λογο σε ενα τετοιο μπατζετ να ρισκαρεις ολη τη χρονια για 1-2 παικτες(Λεσορ, Φαλ). Παρε ενα ψηλο μολις σου δοθει η ευκαιρια(η αγορα) και αν ολα πανε τελικα κατευχην μονο κερδισμενος μπορεις να εισαι
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Tην σωματικη κατασταση, την αθλητικοτητα την εκρηκτικοτητα κλπ, η τα εχεις η δεν τα εχεις.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 10:56 amΤο παιχνιδι δεν το ειδα για να εκφερω αποψη. Αλλα ας τον δουμε απεναντι σε κανενα Μιλουτινοφ, Ταβαρες, Ραιτ, Οτουρου, Βαλαντσιουνας, Καμπεγκελε, γιατι προς το παρον επαιξε απεναντι στους ψηλους της Παρι και της Βιλερπαν. Γιατι ο Αλεξαντερ τον εκανε γιογιο που δεν πλησιαζει καν το μεγεθος των ψηλων που ανεφερα.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 10:08 amΕν τω μεταξυ ο πρώτος μας σε αξιολόγηση παικτης ειναι ο Λεσορ. Στατιστικα ειναι εκει που βρισκόταν, τα πατήματα του ,οι επαφές που παίρνει κ τα φάουλ που κερδίζει, τα ριμπάουντ. Εκεί που θέλει λίγο ακόμα είναι τα τελειώματα, αλλα θα έρθουν κι αυτα ,σωματικά ειναι σχεδόν 100%
Μακαρι να επιστρεψει το παιδι οπως ηταν πριν τον τραυματισμο του, ποτε δεν ειναι ωραιό να χαλαει μια καριερα για ενα ρημαδι τραυματισμο της μιας στιγμης. Αλλα θα πω οτι ελεγα καινοερσι για τον εβανς. Δεν καταλαβαινω το λογο σε ενα τετοιο μπατζετ να ρισκαρεις ολη τη χρονια για 1-2 παικτες(Λεσορ, Φαλ). Παρε ενα ψηλο μολις σου δοθει η ευκαιρια(η αγορα) και αν ολα πανε τελικα κατευχην μονο κερδισμενος μπορεις να εισαι
Δεν τα εχεις κοντρα στους ψηλους της Παρι και της Βιλερμπαν αλλα τα χανεις κοντρα στον Βαλανσιουνας και τον Οτουρου.
Και ο Λεσορ δειχνει οτι τα εχει,και λογικα θα τα παει στο 100% οσο προχωραει η σεζον.
Και ο Λεσορ εκανε γιογιο τον Αλεξαντερ, σχεδον ιδιους ποντους ειχαν.Ασε που ο Λεσορ δεν προσωπικη αμυνα δεν ηταν και τιποτα ιδιαιτερο ποτε για να πεις οτι παλια θεριζε τους αντιπαλους του αλλα του εβαλε 15 ο Αλεξαντερ.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εχει ήδη επιστρέψει οπως ηταν
Τώρα το εάν θα έχει θέματα με κάποιον τυπο ψηλών,....θα έχει.Οπως ειχε κ πριν.Θυμιζω με Τζόουνς ματς οταν πήραμε την EL ,Με Ράιτ οταν τον έφερε ο Ολυμπιακός κλπ. Οπως θα έχουν μαζί του θέματα πιο βαριά κορμιά.
Το όπλο το Λεσορ ειναι το επιθετικο του ρεπερτόριο, το πως αλλάζει το ποστ παιχνίδι σε 1vs1 με πρόσωπο με σπινς κ ρολαρισματα.Ε αυτα τα κανει οπως τα εκανε. Πάντα ένας σχετικά ελαφρύς mobile ψηλος ηταν (κ ειναι) ,καλός στην άμυνα με αλλαγές, με μοναδικό επιθετικό ρεπερτόριο
Η απόκτηση 3ου ψηλού ειναι αλλο θέμα.Θα δούμε πως θα γυρίσει κι ο Φαλ ,σλλα νομιζω κατι ψαχνουν
Τώρα το εάν θα έχει θέματα με κάποιον τυπο ψηλών,....θα έχει.Οπως ειχε κ πριν.Θυμιζω με Τζόουνς ματς οταν πήραμε την EL ,Με Ράιτ οταν τον έφερε ο Ολυμπιακός κλπ. Οπως θα έχουν μαζί του θέματα πιο βαριά κορμιά.
Το όπλο το Λεσορ ειναι το επιθετικο του ρεπερτόριο, το πως αλλάζει το ποστ παιχνίδι σε 1vs1 με πρόσωπο με σπινς κ ρολαρισματα.Ε αυτα τα κανει οπως τα εκανε. Πάντα ένας σχετικά ελαφρύς mobile ψηλος ηταν (κ ειναι) ,καλός στην άμυνα με αλλαγές, με μοναδικό επιθετικό ρεπερτόριο
Η απόκτηση 3ου ψηλού ειναι αλλο θέμα.Θα δούμε πως θα γυρίσει κι ο Φαλ ,σλλα νομιζω κατι ψαχνουν

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο