Για να μην πάμε πρόταση-πρόταση κι αυτά που λες σε αυτό συνηγορούν: ότι οι Κλίπερς έχουν καλύτερο (πολύ θα έλεγα εγώ!) ρόστερ από τους Σανς, βαθύτερο, απλά η διαχείρισή του είναι το λιγότερο μέτρια. Δεν είπα κάτι διαφορετικό.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 23, 2021 5:25 pmΓιωργο ο Κεναρντ εκλεισε 41 μυρια συμβόλαιο και παιζει 20 λεπτά σε μια ομάδα χωρίς Λεοναρντ ενώ όποτε παίρνει τη μπάλα σπανίως κάνει λάθη , είτε δημιουργεί είτε βάζει τρίποντο. Δεν ειναι ο 8ος παικτης, δεν θα έπρεπε να παίζει τόσο λίγο. Αναβαθμίστηκε ο Τερενς Μαν γιατί ο Λου πιστευει θα ξαναβάλει άμεσα 40 ποντους, οκ αλλά ο Κεναρντ δεν ειναι 8ος στο rotation.
Ο Ρόντο στην κανονική περίοδο έκανε θαύματα απέναντι στο Σανς-Κλιπερς . Θα επρεπε να παίζει παραπανω. Δεν ειναι τίποτα τα στατιστικά του αυτά , όταν στην RS εκανε double-double. O Beverly υποτίθεται δίνει αμυντική προσείλωση αλλά αν ο Ρόντο πιάσει ρυθμό θα πιάσουν όλοι οι Κλίπερς.
Δεν νοείται αυτή τη στιγμή ο Πειν μόνος του να τα βγάζει πέρα με Ροντο,Μπεβερλι στον άσο. Καλώς ή κακώς δεν πιέστηκε καθόλου ο Πειν, θα το δουμε στο τέλος της σειράς αν η "4-1 άμυνα" του Λου ( Ο μπέβερλι 4/4 αμυνες στον Μπουκερ) του βγει σε καλό.
Στον Ζούμπατς δεν περνάει η μπάλα για να φθείρει τον Ειτον οπότε ο Μπαχαμέζος παίζει πολύ άνετος. Με το που μπήκε ο Καζινς ολοι οι Σανς έτρεχαν πλέις με αυτόν να ανεβαίνει κορυφή. Νομίζω δε μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη σειρά. Αν παιρνούσαν οι Ναγκετς ή οι Κλιπερς ναι.
Στον Λούκα όλοι βλέπουν Goat. OK μαζί σας και εγώ. Αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει ο Ειτον θυμίζουν τεχνίτες ψηλών των 90'ς. Αν συνεχίσει έτσι θα μιλάμε για έναν παίκτη επιπέδου (............ συμπληρώστε εσείς). Παντως οι μόνοι χαμένοι είναι οι Κινγκς.
Eγώ σας παραθέτω τα :
Δεν εχω σε εκτίμηση τον Μόρις να με συγχωράς![]()
![]()
![]()
Για την αμυντική προσήλωση του Μπέβερλι νομίζω το σωστότερο ειπώθηκε στο μπάτσελορ: