2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 22, 2021 1:18 pm

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Ιούλ 22, 2021 1:05 pm

ΥΓ δεν αποκλειω αν εμεις σε καμια 15αρια μερες δεν εχουμε κλεισει παικτες και ολοκληρωσει το ροστερ μας, ενω ουτε ο μαριο βρει κατι, τοτε να ξαναγινει προσεγγιση και να μεινει.
Θα το επαιζα αυτο τε σεναριο. Δεν πιστευω πως σοβαρη ομαδα της Γιουρολιγκ θα εδινε 1 μυριο πλας για τον Χεζονια που εμφανιστηκε περσυ.
Θα ειχε ενδιαφερον να εβλεπα τον Χεζονια στον παγκο του Ζοτς, αλλα ειναι Κροατης, οποτε χλωμο. Και επισης πιο χλωμο πως θα βγαζανε μαζι ολη την σεζον αμα δεν αλλαζε μυαλα ο Χεζονια. Αν αλλαζε μυαλα, ισως να μην ασχολιοταν με οπαδιλικια και τηλεπερσονες και ινσταγκραμ τοσο πολυ, αλλα μονο με το μπασκετ και να μπορουσε να πλησιασει τις πραγματικες του δυνατοτητες.
Τον βλεπω για Ιταλια ή καλυτερα ακομα μια μεγαλομεσαια ομαδα της Ισπανιας (Καμια Μπασκονια αν και δεν αγοραζει ακριβα, μονο πουλαει ακριβα ή την Βαλενθια που ταιριαζει με την ραν εν γκαν λογικη της)

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 22, 2021 2:09 pm

εγινε πραξη η επιθυμια μερικων και χαθηκε ο δευτερος παιχτης επιπεδου ευρωλιγκας που ειχαμε
τωρα δεν θα υπαρχει προβλημα στην θεση 3 και δεν θα αποδιοργανωσει την ομαδα η παρουσια του χεζονια
αν δειτε τα 2 εκατ του χεζονια να πηγαινουν για 4αρι η ασσο να μου γραψετε

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Πέμ Ιούλ 22, 2021 2:15 pm

το φλοιντ παιδια θα τον δουμε χωρις να δουμε το παιχτη τι να πουμε?το θεμα ειναι ναρθει ασσος οπως ο χερμανσον γιατι ο φλοιντ θα καει αλλιως θελει ασσο για να φανει στην αμυνα φαινεται δυναμιτης πολυ καλος στο μπλοκ κ γρηγορος βεβαια αλλο ευρωλιγκα!αν ερθει ο χερμανσον που για μενα ειναι ο καταλληλοτερος αυτη τη στιγμη δεν θα επρεπε ναρθει ο περυ γιατι απο αμυνα ποιος θα παιξει?θελουμε κ καποιον σκληρο στα γκαρντ!χερμανσον τομπσον η σμιθ το καλυτερο αλλα κολλησαμε στο περυ απο το χειμωνα!αν δεν δωσουν λεφτα τωρα για ασσο κ 4αρο 5αρι η ομαδα παει για τα τελευταια στρωματα τι να λεμε!!χειροτεροι απο περυσι!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιούλ 22, 2021 3:15 pm

στην ουνιξ εκτος απροοπτου ο χεζονια

https://olaprasina1908.gr/%ce%b5%ce%be% ... iks-apo-p/

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Freddie

Reactions: 1

Πέμ Ιούλ 22, 2021 3:32 pm

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Θα μπω κατ' ευθείαν στο ψητό.

ωραία η μπασκετική ανάλυση περί Χεζόνια, αλλά δε νομίζω ότι έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο που θα έχει η μη παραμονή του Μάριο.

Ναι, μπορεί, ίσως, μάλλον, ενδέχεται κ.λπ. να δημιουργηθεί μια πιο ισορροπημένη ομάδα που όπως φαίνεται θα παλέψει για τις θέσεις 10-16.

.... με μερικές χιλιάδες διαρκείας λιγότερα και με την προσμονή της αξιοποίησης του ΟΑΚΑ.

Ας το πάρουμε χαμπάρι, ο "εξάστερος" δεν υπάρχει πια, τον πάτησε το τρένο. Πρέπει να ξαναχτιστεί το brand.

Kαι το brand χτίζεται με Χεζόνιες, όχι με "παίκτες του προπονητή".

Αν ο προπονητής είναι καλός, κάνει όλους του παίκτες "παίκτες του προπονητή".

Καλό Ουόλτερς και Καββαδά να έχουμε και τη νέα χρονιά.

Αυτά!

1
1 Εικόνα
there can be only one...
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιούλ 22, 2021 3:37 pm

Freddie έγραψε:

ωραία η μπασκετική ανάλυση περί Χεζόνια, αλλά δε νομίζω ότι έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο που θα έχει η μη παραμονή του Μάριο.

Ναι, μπορεί, ίσως, μάλλον, ενδέχεται κ.λπ. να δημιουργηθεί μια πιο ισορροπημένη ομάδα που όπως φαίνεται θα παλέψει για τις θέσεις 10-16.

.... με μερικές χιλιάδες διαρκείας λιγότερα και με την προσμονή της αξιοποίησης του ΟΑΚΑ.

Ας το πάρουμε χαμπάρι, ο "εξάστερος" δεν υπάρχει πια, τον πάτησε το τρένο. Πρέπει να ξαναχτιστεί το brand.

Αυτά!
με το 1 εκατ που θα κοστιζε για τον επομενο χρονο ο χεζονια θα παρουμε ασσο ,4αρι, 5αρι ελληνα και θα πληρωσουμε και τον μπρει να φυγει
φυσικα ολοι αυτοι οι παιχτες θα ειναι επιπεδου α1 στην καλυτερη

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 22, 2021 4:21 pm

Tracy Mac έγραψε:

αν εμενε ο μαριο, δεν θα παιρναμε ουτε ασσο ουτε 4-5αρι. θα μεναμε με μπρει γιατι ουτε για αυτον δεν ειχαμε λεφτα να διωξουμε. οποτε ουτε το 1 μυριο για χεζονια προκυπτει απο καπου (φετος θα επαιρνε 600) ενω ουτε 500 χιλ ειχαμε για ασσο.
1εκ. θα ξοδεύατε φέτος για τον Χεζόνια. Άλλο, αν τα 400 θα πηγαίνανε (από την τσέπη του) στα ταμεία της Μπαρτσελόνα.
Θυμάμαι να είναι αρχές Απρίλη, τα 9 στα 10 ποστ να τον θεωρούν δεδομένο και για του χρόνου και να γράφω ότι υπάρχει κι ένα μπάι άουτ στα 400χιλ.
Κατά τη γνώμη μου με αυτό χαλάστηκε ο Κροάτης. ΄Με το ότι του είπαν να πληρώσει τη ρήτρα απο΄την τσέπη του. Αυτός θα ήθελε γύρω στο 1εκ στο χέρι. Ακόμα και με 900 ίσως έμενε. Αλλά τα 600 για φέτος(άσχετα αν του χρόνου θα έβαζε 1εκ στην τσέπη) τού φάνηκαν λίγα. Αυτό σε συνδυασμό με τη διάρκεια του συμβολαίου. Φαντάζομαι ότι θα ήθελε κάτι παραπάνω από 2τες.

Επιπλέον, για να πει όχι, σημαίνει ότι έχει όντως προτάση ή έστω προσέγγιση. Δεν τον βλέπω να μένει για πάνω από βδομάδα ελεύθερος.

Κατά τ' 'άλλα, στο ρόστερ σου βάζεις 8 ξένους. Το βλέπεις λειτουργικό; Εγώ για τον Ολυμπιακό δεν θα το ήθελα. ¨οπως δεν θέλω εδώ και χρόνια 6 ξένους. Οι 7 είναι οκ και θα ρόλαρε το πράγμα μες τη χρονιά, με τις 2 επιτρεπόμενες αλλαγές στην Α1.

djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Πέμ Ιούλ 22, 2021 4:24 pm

Πάντως ο Χεζόνια έχει ενα στυλ γύρνα πισω η έστω τηλεφώνα στο instagram, δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι του τύπου κρατάει και μια πισινή γιατί τίποτα δεν είναι οριστικό ή απλα είναι ο τρόπος του να αποχαιρετήσει.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιούλ 22, 2021 4:26 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 22, 2021 4:21 pm
Tracy Mac έγραψε:

αν εμενε ο μαριο, δεν θα παιρναμε ουτε ασσο ουτε 4-5αρι. θα μεναμε με μπρει γιατι ουτε για αυτον δεν ειχαμε λεφτα να διωξουμε. οποτε ουτε το 1 μυριο για χεζονια προκυπτει απο καπου (φετος θα επαιρνε 600) ενω ουτε 500 χιλ ειχαμε για ασσο.
1εκ. θα ξοδεύατε φέτος για τον Χεζόνια. Άλλο, αν τα 400 θα πηγαίνανε (από την τσέπη του) στα ταμεία της Μπαρτσελόνα.
Θυμάμαι να είναι αρχές Απρίλη, τα 9 στα 10 ποστ να τον θεωρούν δεδομένο και για του χρόνου και να γράφω ότι υπάρχει κι ένα μπάι άουτ στα 400χιλ.
Κατά τη γνώμη μου με αυτό χαλάστηκε ο Κροάτης. ΄Με το ότι του είπαν να πληρώσει τη ρήτρα απο΄την τσέπη του. Αυτός θα ήθελε γύρω στο 1εκ στο χέρι. Ακόμα και με 900 ίσως έμενε. Αλλά τα 600 για φέτος(άσχετα αν του χρόνου θα έβαζε 1εκ στην τσέπη) τού φάνηκαν λίγα. Αυτό σε συνδυασμό με τη διάρκεια του συμβολαίου. Φαντάζομαι ότι θα ήθελε κάτι παραπάνω από 2τες.

Επιπλέον, για να πει όχι, σημαίνει ότι έχει όντως προτάση ή έστω προσέγγιση. Δεν τον βλέπω να μένει για πάνω από βδομάδα ελεύθερος.

Κατά τ' 'άλλα, στο ρόστερ σου βάζεις 8 ξένους. Το βλέπεις λειτουργικό; Εγώ για τον Ολυμπιακό δεν θα το ήθελα. ¨οπως δεν θέλω εδώ και χρόνια 6 ξένους. Οι 7 είναι οκ και θα ρόλαρε το πράγμα μες τη χρονιά, με τις 2 επιτρεπόμενες αλλαγές στην Α1.
εχεις δικιο. απλως θεωρω και μια μικρη υπερβαση απο εμας προς μαριο λογο γκελ σε οπαδους, οποτε και παραπανω εσοδων. Οποτε μια η αλλη ερχεται με αυτο που ειπα, οτι το συνολικο ποσο που θα εξοικονομησουμε για φετος απο μαριο θα ειναι εκει, στα 600 χιλ.

Οχι δεν θελω 8 ξενους, αλλα ολοι γραφουν οτι θα παμε με 8 ξενους, οποτε και γω διαμορφωνω ετσι το ροστερ μου.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιούλ 22, 2021 4:27 pm

djibriliant έγραψε:
Πέμ Ιούλ 22, 2021 4:24 pm
Πάντως ο Χεζόνια έχει ενα στυλ γύρνα πισω η έστω τηλεφώνα στο instagram, δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι του τύπου κρατάει και μια πισινή γιατί τίποτα δεν είναι οριστικό ή απλα είναι ο τρόπος του να αποχαιρετήσει.
για φετος αποκλειεται
δεν κοβει γεφυρες γιατι μπορει να υπαρξει μελλοντικη συνεργασια
δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μεινει με 600 χιλιαδες για τον επομενο χρονο
στο μελλον δεν ξερεις τι γινεται ομως δεν εχει λογο να τσακωθει με την ομαδα η τον κοσμο

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιούλ 22, 2021 4:27 pm

Οι 8 ξένοι δεν βγαίνουν στην πράξη εκτός αν ο Ρος μέχρι το τέλος της σεζόν έχει πάρει διαβατήριο.
Αφού στον ΕΣΑΚΕ δεν μας πέρασε για 6+1 ξένους ισχύει ότι ίσχυε και τις άλλες χρονιές περί ρυθμού, δεσίματος ομάδας κλπ.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Ιούλ 22, 2021 4:35 pm

Freddie έγραψε:

Αυτά!
Καλά ποστ να έχεις φίλε και καλωσήρθες στην παρέα.

Το brand θα ξαναχτιστεί από δομημένες κινήσεις, σε βάθος χρόνου. Ο (κάθε) Χεζόνια είναι διάττοντας αστέρας - όπως και ο Nedovic πέρσυ για παράδειγμα - που το μόνο που προσφέρουν επί της ουσίας είναι μια καλή ατομική παρουσία, αν το υπόλοιπο ρόστερ είναι λάθος οργανωμένο.

Σύγκρινε μόνο δυο ομάδες και απάντησέ μου ποια θεωρείς μεγαλύτερο brand αυτή τη στιγμή:

- Την Κίμκι των τελευταίων 2 χρόνων του παικταρά Sved
ή
- Τη Ζαλγκίρις του 2018 (F4) και των τελευταίων χρόνων

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Με 8 ξενους θα ειμαστε σιγουρα, ετσι θελει ο πριφτης και νομιζω ειναι ειλλημενη αποφαση. Εξαλλου ο Νεντο θα ειναι μονιμα εκτος α1, οποτε ηδη λεμε οτι θα εχουμε 7 για α1.

Τωρα οσον αφορα τους παικτες που θελουμε, δηλαδη ενα 4-5αρι και βασικο ασσο, αν αναλογιστουμε οτι εχουμε 1-1,2 μυριο συνολικα (οτι ειχε μεινει δηλαδη, συν το συμβολαιο του μαριο) τι θα φερνατε?

εγω θα εφερνα Γκιστ-Κουζελογλου στους ψηλους, θα εδιωχνα μπρει και θα επαιρνα και Κοουλ ή Σμιθ. Οποιος καθοταν δηλαδη.

1. Σμιθ ή Κοουλ, Περυ, Μποχω
2. Νεντο, Μεικον
2-3. Σαντρος
3. Παπι, Κασελ
4. Οκαρο, Κουζελογλου
4-5. Γκιστ
5. Παπατζον, Φλοιντ

Με μαντζουκα δανεικο. Αν ομως κρατησουν Μαντζουκα, τοτε παιρνω και καββαδα και τελος.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 22, 2021 4:45 pm

Tracy Mac έγραψε:
Με 8 ξενους θα ειμαστε σιγουρα, ετσι θελει ο πριφτης και νομιζω ειναι ειλλημενη αποφαση. Εξαλλου ο Νεντο θα ειναι μονιμα εκτος α1, οποτε ηδη λεμε οτι θα εχουμε 7 για α1.

Τωρα οσον αφορα τους παικτες που θελουμε, δηλαδη ενα 4-5αρι και βασικο ασσο, αν αναλογιστουμε οτι εχουμε 1-1,2 μυριο συνολικα (οτι ειχε μεινει δηλαδη, συν το συμβολαιο του μαριο) τι θα φερνατε?

εγω θα εφερνα Γκιστ-Κουζελογλου στους ψηλους, θα εδιωχνα μπρει και θα επαιρνα και Κοουλ ή Σμιθ. Οποιος καθοταν δηλαδη.

1. Σμιθ ή Κοουλ, Περυ, Μποχω
2. Νεντο, Μεικον
2-3. Σαντρος
3. Παπι, Κασελ
4. Οκαρο, Κουζελογλου
4-5. Γκιστ
5. Παπατζον, Φλοιντ

Με μαντζουκα δανεικο. Αν ομως κρατησουν Μαντζουκα, τοτε παιρνω και καββαδα και τελος.
Ok, αν βγάζεις εντελώς τον Νέντο, κάτι γίνεται. Βέβαια μιλάμε για εντελώς άλλη ομάδα, μεσοβδόμαδα με ΣΚ. Δεν είναι ότι θα τής βγάζεις τον Κουβανό ή τον Μέηκον και οκ κάπως θα τα βρουν οι άλλοι. Με τον Νέντο η φάση θα είναι ¨ αλάργα όλοι και δώστε μου την μπάλα να δω τι θα κάνω με την επίθεση¨ ενώ χωρίς τον Νέντο θα είναι πιο κοντά στο ομαδικό μπάσκετ- χωρίς βέβαια το ταλέντο του Σέρβου.

Θέλω να πω, οκ έχει λογική όπως το λες (να μην κουράζεται και το παιδί :D ) από την άλλη δεν είναι τόσο απλό. Η ομάδα δεν είναι αλγόριθμος που θα πάρει συγκεκριμένο input και θα σου σώσει αντίστοιχα ακριβές output.

Καλή λύση ο Γκιστ, δεν την είχα σκεφτεί. Άσε που αυτός αγαπάει παραπάνω τον Παναθηναϊκό από τον Χεζόνια. Χωρίς πλάκα.
Που μόλις πριν 2 λεπτά διάβασα ότι πάει στην Ούνιξ του ΠΕράσοβιτς. Είχα πει Μπάγερν και τις 2 νεόπλουτες Γιουρακαπάτες. Ψιλοκοντά έπεσα, αλλά η Ούνιξ είναι καλύτερος προορισμός. ΌΧι ντε και καλά λόγω Περάσοβιτς αλλά για το ότι θα του δώσει το χρίσμα του καλύτερου παίκτη. Στην Μπάγερν θα είχε και τον Λούσιτς (που αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερος παίχτες) στη Βίρτους τους Τεόντοσιτς, Μπελινέλι, Ούντο και στην ΠΑρτίζαν τους Πάντερ, Λεντέι, τους όποιους ακόμα υπογράψει και κυρίως τον Ζοτς. :mrgreen:

JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Ιούλ 22, 2021 5:19 pm

Δεν ξερω αν το έγραψε κανεις πιο πάνω, δεν πρόλαβα να δω. Προς Ουνικς ο Χεζόνια, λολ. Έγραψε μάλιστα ότι δεν θα ερθει στο οακα για τον αγώνα παο-ουνικς.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”