ναι περιμενε να δωσουμε 1.2 για ασσο η γενικα για παιχτεςJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 24, 2021 12:46 pmΠολυ σωστός! Και καπου διάβασα ότι εξετάζεται για την παρτιζαν.. με 1,2 εκατ πάντως που έχουμε έρχεται ο Βεστερμαν στον ασο και ο Καμποκλο που λέγαμε στο 4/5 ή και ο Θανάσης στο 4/3. Για τον τελευταίο βέβαια πιστεύω πως θα παραμείνει ΝΒΑ.. αν υπήρχε η σκέψη επιστροφής τοτε μπορει να είχε ήδη υπογράψει και ο Κώστας σε εμας, ξέρουμε πως είναι αδέλφια που τους αρέσει να παίζουν στις ίδιες ομαδες.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 24, 2021 11:03 amΗ καλύτερη κίνηση σε σχέση με όσους έχουν ακουστεί θα μπορούσε να είναι ο Βέστερμαν.
Σούπερ δεν είναι αλλά για μια ομάδα που παίζει με σταρ τον Νέντοβιτς είναι ιδανικός και τα τελευταία χρόνια που έχει βελτιώσει το τρίποντο ταιριάζει ακόμα περισσότερο σε ρόλο χωρίς μπάλα.
Σίγουρα καλύτερος του Γουόλτερς.
Τώρα κάτι άλλο που θα μπορούσε να εμφανιστεί σαν βόμβα είναι το "ο elevator επιστρέφει σπίτι του, παίρνουμε πρωταθλητή nba".
Δεν ξέρω αν θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο αλλά το συμβόλαιο του τελείωσε τώρα, πήρε δαχτυλίδι και είναι στα 29.
Λόγω Γιάννη αν θέλει να μείνει εκεί θα τον κρατήσουν αλλά αν θέλει να παίζει θα έρθει εδώ.
Με αυτόν είμαστε στους 7 ξένους οπότε δεν μπλέκουμε με αλλαγές κλπ και είναι το 4αρι που θέλουμε για να δώσει σκληράδα και ριμπάουντ.
Και ναι, μπορεί σε small ball να παίξει και στο 5.
Οκ, 1.98 ύψος αλλά και ο Φλόιντ 2.03 είναι όχι πρώτο μπόι.
Και ο Χάινς 1.98 είναι, έχει άλλη τακτική παιδεία βέβαια αλλά δεν είναι ούτε πιο αθλητικός ούτε πιο δυνατός ειδικά τώρα στα 35.
Στα 2 χρόνια που είναι εκεί έχει βελτιωθεί αρκετά ειδικά στην ντρίμπλα.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 5023
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εγω παντως θυμαμαι μερικους που δεν τον ηθελαν,τωρα μπορει να μην τον ηθελαν γιατι στον παγκο δεν θα ηταν ο μεγαλος του σκεπτομενου μπασκετ σχολειου ο πεδουλακης που θα μπορουσε να παρει το 100% του σκεπτομενου μπασκετ του παιχτη

0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
και αρθρα στα καθεστωτικα μεσα οτι δινουμε ευκαιρια σε δουλευταραδες,εντυπωσιαστηκε ο πριφτης απτον ντιαλο,δεν πληρωνουμε υπεραξιες αλλα παμε σε στοχευμενες εξυπνες βομβες
τα εχουμε μαθει τοσα χρονια

0
-
- Reactions: 2597
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εγω αν ήμουν ο Πριφτης θα έπαιρνα με 200χιλ τον Blackshear JR και θα έκλεινα την front line ετσι. Πολλά στοιχήματα μαζεύονται αλλα δεν μπορείς να κάνεις και κατι αλλο σε τέτοια χρονιά, το σημαντικό είναι πως θα είμαστε ορθολογικά στημένοι. Και σπρώχνουμε ολοοο το πακέτο για πραγματικά καλό ασο που θα τους κάνει όλους μάγκες. Blackshear και Floyd θα γίνουν οι νέοι μας Gist και Lasme, θα χουμε και τον Παπαγιαννη για χοντρά λεπτα όπως και τον Okaro να βγάζει αμυναρες κι ελπίζουμε να ανεβάσει τα ποσοστά του στο 3ποντο. Κι επειδή προφανώς στην αμυνα θα παίζουμε με αλλαγές, ο ασος που θα ερθει πρέπει να είναι σχετικά μεγάλο κορμί για να μπορεί να αμύνεται χαμηλά.
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
παιδια αν ειναι ετσι τοτε η ομαδα πρεπει να μετονομαστεί σε Φοργουροντιακος, με τοσα 3-4 που θα μαζεψει. Τιτλους σε σαιτ και αρθρα, μονο οι φοργουορντ αξιζουν ή μοντερνο μπασκετ φοργουορντισιο και αυτη ειναι η ταση του... Και οχι μονο αυτο, αλλα ομαδα μονο με ασουτα φοργουορντ, παπαπετρου μακραν ο καλυτερος σουτερ!
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ βρίσκομαι κάπου στη μέση με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Κλείνω λίγο στο πιο αρνητικό αλλά δεν θεωρώ πως είναι και το περσινό χάλι. Βέβαια το σημείο σύγκρισης είναι πολύ χαμηλό εξ αρχής.
Η μεταγραφή Ουάιτ ψιλοέδειξε πως για Χεζόνια δεν πολυκαιγόμασταν. Τουλάχιστον εγώ έτσι είδα να ξετυλίγονται τα γεγονότα. Κατά αρχάς ο Ουάιτ θα ήταν σούπερ μεταγραφή αν ερχόταν ως 2ος πίσω από Μήτογλου. Τώρα έρχεται στη θέση του. Κακός παίχτης δεν είναι, το αντίθετο μάλιστα. Πολύ καλός αμυντικός, θα σκιστεί, θα πάρει ριμπάουντ και το γνωρίζει το άθλημα. Αλλά Ευρολίγκα δεν έχει ξαναπαίξει. Θα συναντήσει θηρία και σαν βασικός θα έχει μεγαλύτερη ευθύνη απ' αυτή που πρέπει. Σουτάρει περισσότερο απ' ότι χρειάζεται γιατί δεν είναι φοβερός σουτέρ αλλά ανεκτός. Στο 5 δεν κατεβαίνει με την καμία. Και τα 650 είναι πολλά.
Εκεί λοιπόν στο 4-5 υπάρχει γύμνια. Η προσπάθεια να κρατήσουμε το Μάριο και να τον πείσουμε να παίξει στο 4 (που θα έπρεπε να είναι 3η επιλογή και όχι πρωτοδεύτερη) ήταν "περίεργη" εξ αρχής. Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, δεν θέλω να κατηγορίσω κανένα αλλά νομίζω επικοινωνιακά και οι 2 πλευρές βγαινουν χαμένες. Αγωνιστικά μπορεί να βγουν και οι 2 κερδισμένες μπορεί και όχι. Πάντωςη όλη φάση αλλά και η συμπεριφορά του ίδιου του παίχτη είναι κωμικοτραγική. Και τα λέει ένας μέγας φαν του.
Τώρα χωρίς Μάριο στο προσκήνιο δεν υπάρχει καμία μα καμία δικαιολογία για να μην έρθουν 2 παίχτες από το ψηλότερο ράφι που φτάνει το μπόι μας. Άσσος βασικός και 4-5άρι. Ξέρω ότι έχει λιώσει η καραμέλα με το 1εκ που θα δίναμε στο Μάριο αλλά δεν με νοιάζει. Οι ίδιοι διαρρεύσαμε το ποσό που του προσφέραμε. Αυτό σημαίνει ότι λογικά αυτό το ποσό και ότι άλλο υπήρχε θα διατεθεί σε 2 τουλάχιστον παίχτες ενός κάποιου επιπέδου. Δηλαδή αν ο Χεζόνια έλεγε ναι δεν θα παίρναμε κανένα παίχτη και θα συνεχίζαμε έτσι; Τότε πάω πάσο αλλά θα μιλάγαμε για τραγικά πράγματα.
υγ. Καλά η φάση με Ντιάλο (και ως ένα σημείο με Μπρέι) ξεπερνάει τα όρια του ερασιτεχνισμού και της κωμωδίας.
υγ2. Βλέποντας τι κινήσεις κάνει η Ούνιξ τότε ο Πρίφτης πρέπει να μπει πλάι σε ΔΔ και Τσαρτσαρή στο παναθηναικόμετρο, που άφησε αυτή τη θέση για να έρθει σε μας.
υγ3. Η περιφέρειά μας με έναν καλό και ταιριαστό άσσο είναι πραγματικά καλή για τα δεδομένα μας και όχι μόνο.
Η μεταγραφή Ουάιτ ψιλοέδειξε πως για Χεζόνια δεν πολυκαιγόμασταν. Τουλάχιστον εγώ έτσι είδα να ξετυλίγονται τα γεγονότα. Κατά αρχάς ο Ουάιτ θα ήταν σούπερ μεταγραφή αν ερχόταν ως 2ος πίσω από Μήτογλου. Τώρα έρχεται στη θέση του. Κακός παίχτης δεν είναι, το αντίθετο μάλιστα. Πολύ καλός αμυντικός, θα σκιστεί, θα πάρει ριμπάουντ και το γνωρίζει το άθλημα. Αλλά Ευρολίγκα δεν έχει ξαναπαίξει. Θα συναντήσει θηρία και σαν βασικός θα έχει μεγαλύτερη ευθύνη απ' αυτή που πρέπει. Σουτάρει περισσότερο απ' ότι χρειάζεται γιατί δεν είναι φοβερός σουτέρ αλλά ανεκτός. Στο 5 δεν κατεβαίνει με την καμία. Και τα 650 είναι πολλά.
Εκεί λοιπόν στο 4-5 υπάρχει γύμνια. Η προσπάθεια να κρατήσουμε το Μάριο και να τον πείσουμε να παίξει στο 4 (που θα έπρεπε να είναι 3η επιλογή και όχι πρωτοδεύτερη) ήταν "περίεργη" εξ αρχής. Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, δεν θέλω να κατηγορίσω κανένα αλλά νομίζω επικοινωνιακά και οι 2 πλευρές βγαινουν χαμένες. Αγωνιστικά μπορεί να βγουν και οι 2 κερδισμένες μπορεί και όχι. Πάντωςη όλη φάση αλλά και η συμπεριφορά του ίδιου του παίχτη είναι κωμικοτραγική. Και τα λέει ένας μέγας φαν του.
Τώρα χωρίς Μάριο στο προσκήνιο δεν υπάρχει καμία μα καμία δικαιολογία για να μην έρθουν 2 παίχτες από το ψηλότερο ράφι που φτάνει το μπόι μας. Άσσος βασικός και 4-5άρι. Ξέρω ότι έχει λιώσει η καραμέλα με το 1εκ που θα δίναμε στο Μάριο αλλά δεν με νοιάζει. Οι ίδιοι διαρρεύσαμε το ποσό που του προσφέραμε. Αυτό σημαίνει ότι λογικά αυτό το ποσό και ότι άλλο υπήρχε θα διατεθεί σε 2 τουλάχιστον παίχτες ενός κάποιου επιπέδου. Δηλαδή αν ο Χεζόνια έλεγε ναι δεν θα παίρναμε κανένα παίχτη και θα συνεχίζαμε έτσι; Τότε πάω πάσο αλλά θα μιλάγαμε για τραγικά πράγματα.
υγ. Καλά η φάση με Ντιάλο (και ως ένα σημείο με Μπρέι) ξεπερνάει τα όρια του ερασιτεχνισμού και της κωμωδίας.
υγ2. Βλέποντας τι κινήσεις κάνει η Ούνιξ τότε ο Πρίφτης πρέπει να μπει πλάι σε ΔΔ και Τσαρτσαρή στο παναθηναικόμετρο, που άφησε αυτή τη θέση για να έρθει σε μας.
υγ3. Η περιφέρειά μας με έναν καλό και ταιριαστό άσσο είναι πραγματικά καλή για τα δεδομένα μας και όχι μόνο.
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
οι μεταγραφες που αφηνουν να εννοηθουν τα φιλικα σαιτ ειναι ενας πολυ φτηνος σεντερ ελληνας
και ενα 4αρι φτηνο που θα παιζει πισω απτον οκαρο
αφηνουν ενα μικρο παραθυρο αν φερει προταση ο μπρει και φυγει να παρουμε κανα ασσο της τελευταιας στιγμης,που δεν θα φερει προταση ο μπρει δεν ειναι κοροιδο θα κατσει να παρει τα 300 χιλιαρικα χωρις να κουραζεται σε μια ομαδα που δεν θα τον υπολογιζει
και ενα 4αρι φτηνο που θα παιζει πισω απτον οκαρο
αφηνουν ενα μικρο παραθυρο αν φερει προταση ο μπρει και φυγει να παρουμε κανα ασσο της τελευταιας στιγμης,που δεν θα φερει προταση ο μπρει δεν ειναι κοροιδο θα κατσει να παρει τα 300 χιλιαρικα χωρις να κουραζεται σε μια ομαδα που δεν θα τον υπολογιζει
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Το sdna έβγαλε ανάλυση (ο Θεός να τη κανει) σήμερα για τον Γουολτερς, άσχημα τα πράγματα. Λενε πως ο Πρίφτης θελει τον Χειζ και για αυτο ψάχνει φθηνότερο ασο, συνεπώς ελπίζουμε ο Χειζ να παει σε τίποτα Σελτικς μπας και παρουμε φθηνότερο 4αρι και μεινουν κάποια χρήματα για γκαρντ ποιοτικοτερο του Γουολτερς (πχ Βεστερμαν).
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
οποτε θελει 4αρι ακριβο ο πριφτης και ετσι θα ναι για να τα βγαζουν αυτα.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 24, 2021 7:21 pmΤο sdna έβγαλε ανάλυση (ο Θεός να τη κανει) σήμερα για τον Γουολτερς, άσχημα τα πράγματα. Λενε πως ο Πρίφτης θελει τον Χειζ και για αυτο ψάχνει φθηνότερο ασο, συνεπώς ελπίζουμε ο Χειζ να παει σε τίποτα Σελτικς μπας και παρουμε φθηνότερο 4αρι και μεινουν κάποια χρήματα για γκαρντ ποιοτικοτερο του Γουολτερς (πχ Βεστερμαν).
Και τωρα βρειτε μου λογικη να μαζεψουμε και να χαλασουμε το μισο μας μπατζετ στο 3-4 και να χαλασουμε μονο για το 4 ενα σκασμο λεφτα για παικτες που δεν παιζουν στο 5, παιζουν στο 3, αλλα στο 3 δεν θα τους βαζουμε γιατι εχουμε παπι-σαντρος.
Αν γινει αυτο (λογικα για 4αρι και ασσο αν φυγει ο μπρει πανε) τοτε τι να πω και εναν ασχετο με το αθλημα που υποστηριζει οσφπ, καλυτερο σχεδιασμο θα εκανε.
1
1

https://www.sdna.gr/mpasket/861857_neit ... toy-prifti
Οριστε κυριοι ο πλει μεικερ. Εξηγει γιατι παμε σε αυτη τη λύση , βαζει ενα ωραιο περιτυλιγμα κι ενα κερασακι και τσουπ. Επαγγελματικα πραγματα η τροφη για αλογα. Οχι παιζουμε.
Τουλαχιστον παρτε ενα 4-5 . Αυτος ο Πανας τα εγραφε προχτες για 4-5
τον εχουμε αφησει ελευθερο τον Ογκαστ? μηπως αυτος ειναι ο Ελληνας σεντερ?
Οριστε κυριοι ο πλει μεικερ. Εξηγει γιατι παμε σε αυτη τη λύση , βαζει ενα ωραιο περιτυλιγμα κι ενα κερασακι και τσουπ. Επαγγελματικα πραγματα η τροφη για αλογα. Οχι παιζουμε.
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
τι σημασια εχει?και να μην ειναι ο ογκαστ θα ειναι κανας καββαδας δηλαδη ιδιας σχεδον μηδενικης αξιας με τον ογκαστ,δεν θα κανει καμια διαφοραtitsokk έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 24, 2021 7:43 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/861857_neit ... toy-prifti
αν δεν φυγει ο μπρει δεν ερχεται ασσος
αν η ομαδα ειχε παρει αποφαση να τον διωξει θα τον ειχε διωξει αλλα τωρα περιμενουν αν και ποτε θα φερει προταση απο αλλη ομαδα
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εγω ενα εχω να πω και κλείνω.. Με Καλαθη και Μητογλου στο ροστερ μας όπως ειναι τώρα (χωρίς Μπρει) η ομαδα θα πέταγε!! Αλλά μας πάρκαραν...
Καλαθης , Περι
Νεντοβιτς , Μεικον , Μποχωριδης
Παπαπετρου , Ρος
Μητογλου , Οκαρο , Κασελακης
Παπαγιαννης , Φλοιντ
Και θα χαμε και Χουγκαζ, Ντιαλο και Ματζουκα ως επενδύσεις για το μέλλον.
Καλαθης , Περι
Νεντοβιτς , Μεικον , Μποχωριδης
Παπαπετρου , Ρος
Μητογλου , Οκαρο , Κασελακης
Παπαγιαννης , Φλοιντ
Και θα χαμε και Χουγκαζ, Ντιαλο και Ματζουκα ως επενδύσεις για το μέλλον.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτη φορά διαφωνώ πλήρως με ποστ του pan24.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 24, 2021 11:03 amΗ καλύτερη κίνηση σε σχέση με όσους έχουν ακουστεί θα μπορούσε να είναι ο Βέστερμαν.
Σούπερ δεν είναι αλλά για μια ομάδα που παίζει με σταρ τον Νέντοβιτς είναι ιδανικός και τα τελευταία χρόνια που έχει βελτιώσει το τρίποντο ταιριάζει ακόμα περισσότερο σε ρόλο χωρίς μπάλα.
Σίγουρα καλύτερος του Γουόλτερς.
Τώρα κάτι άλλο που θα μπορούσε να εμφανιστεί σαν βόμβα είναι το "ο elevator επιστρέφει σπίτι του, παίρνουμε πρωταθλητή nba".
Δεν ξέρω αν θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο αλλά το συμβόλαιο του τελείωσε τώρα, πήρε δαχτυλίδι και είναι στα 29.
Λόγω Γιάννη αν θέλει να μείνει εκεί θα τον κρατήσουν αλλά αν θέλει να παίζει θα έρθει εδώ.
Με αυτόν είμαστε στους 7 ξένους οπότε δεν μπλέκουμε με αλλαγές κλπ και είναι το 4αρι που θέλουμε για να δώσει σκληράδα και ριμπάουντ.
Και ναι, μπορεί σε small ball να παίξει και στο 5.
Οκ, 1.98 ύψος αλλά και ο Φλόιντ 2.03 είναι όχι πρώτο μπόι.
Και ο Χάινς 1.98 είναι, έχει άλλη τακτική παιδεία βέβαια αλλά δεν είναι ούτε πιο αθλητικός ούτε πιο δυνατός ειδικά τώρα στα 35.
Στα 2 χρόνια που είναι εκεί έχει βελτιωθεί αρκετά ειδικά στην ντρίμπλα.
Ο Βέστερμαν δε μου αρέσει καθόλου. Τραυματίζεται, έχει έλλειμμα προσωπικότητας, είναι για καθαρά συμπληρωματικό ρόλο κι εμείς ψάχνουμε παίκτη βασικούρα που να μπορεί να χαλιναγωγεί την ομάδα.
Για το Θανάση θα συμφωνήσω με το σύντροφο basket72: Πεντάρι δεν μπορεί να παίξει με τίποτε, άλλο το αθλητικός και δυνατός, άλλο το αρκετά δυνατός να σπρώξει. Ελάχιστα πεντάρια θα μπορεί να σπρώξει, για να μην πω κανένα, κάτι Χάινς με χαμηλό κέντρο βάρους θα τον πάνε μέσα κώλο-κώλο. Το παιδί είναι για 4. Συμφωνώ ότι έχει μεγάλη βελτίωση και στην αλλαγή κατεύθυνσης και στο χειρισμό, ενώ πια και το φλόουτερ του είναι επαρκές για Ευρωλίγκα με την αθλητικότητα που έχει. Πάντως δεν πιστεύω ότι έχει καμία πρόθεση να αφήσει το ΝΒΑ, όλη η οικογένεια εκεί έχει μαζευτεί κι αν δεις τις συνεντεύξεις του ο ίδιος θεωρεί πως συνεισφέρει πολλά πράγματα στην ομάδα ενώ στα μύδια είναι όλη μέρα με τον ανιψιό του και πια θα έχει και δεύτερο ανίψι, δεν τον βλέπω να φεύγει. Σούπερ θα ήταν, αλλά δεν.
Εμένα ο Γουόλτερς μου αρέσει, σίγουρα περισσότερο από το Βέστερμαν, με τον τεράστιο αστερίσκο βέβαια της υγείας του. Μόνο που αυτός ο αστερίσκος ισχύει και για το Βέστερμαν.
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θανάσης δεν φεύγει στο εξης απο την οικογένειά του στην Αμερικη.Για ποιο λογο;
Σίγουρα Wolters σε σχέση με Westerman .Ο τύπος έχει την προσωπικότητα να ηγείται ασχετως των τραυματισμων.Ο Βεστερμαν βολεύεται πάντα με λιγότερο άγχος ως αναπληρωματικός.Δεν αντέχει το βαρος.Πρωτα όμως θα παρθούν 4αρι και 5αρι.. Η εμπειρία μετράει πολύ στην Ευρωλιγκα και ήταν τυποςμε λίγα λάθη γενικά ο Wolters.
Αν και έτσι όπως είναι η φάση στους κοντους αμυντικα θα αναγκαστεί να κατεβάσει ο Πριφτης τον Ροος στο1 και 2 συμπληρωματικά ως στήριγμα σε περιφερειακή άμυνα..Άμα μπαζουμε σίγουρα θα το κανει ,αφού θα το κάνει αναγκαστικά και στην Α1 λόγω λειψανδριας!!!!Θα παίζει Ευρώπη 3 και Ελλάδα στο 1-2;;;;;Θα μου πεις είναι ο άνθρωπος για όλες τις θέσεις 1-2-3.
Ο Diallo αν παίξει Ισπανία καλως ,αλλιώς γιατί δεν μένει για Ευρωλίγκα σε εμάς.Πιο γεματη σεζόν από το Λαυριο να βρει σε καμια Ιταλία,Τουρκια;;;θα παιζε στο 3 Ευρωλίγκα στην θέση του Κασελακη και αν δεν τραβούσε να δινόταν δανεικός τον χειμώνα.Και θα μπορούσαμε να πάρουμε 4-5αρι και όχι 4-3αρι.Ετσι και αλλιώς σε 15 παιχτες θα παμε.
Ο Caboclo ποσό κοστιζει;Λιμοζ έπαιξε πέρσι;;;. Θα τον χάλαγε ο Εξαστερος να ανεβάσει και την τιμή του στην μαρκετα λόγω Ευρώπης.
4-5αρι στα 400-500 ποιον θα προτειναμε;;;;;
Αυτος ο Blackhear Jr δεν μου γεμιζει το ματι .Εχει τοποθετηση στην ρακετα αλλα οχι εκρηκτικοτητα....έτσι και αλλιώς αναπληρωματικό ψάχνει στο 4.
Αν ήταν να κλείναμε Καββαδα ,πιστεύω θα τα χαμε βρει ηδη με τον παιχτη.Μαλλον για Γοντικα παμε λογικα.Δεν νομίζω να δώσει ξανά ευκαιρία σε Auguste ας είμαστε σοβαροί.
Σίγουρα Wolters σε σχέση με Westerman .Ο τύπος έχει την προσωπικότητα να ηγείται ασχετως των τραυματισμων.Ο Βεστερμαν βολεύεται πάντα με λιγότερο άγχος ως αναπληρωματικός.Δεν αντέχει το βαρος.Πρωτα όμως θα παρθούν 4αρι και 5αρι.. Η εμπειρία μετράει πολύ στην Ευρωλιγκα και ήταν τυποςμε λίγα λάθη γενικά ο Wolters.
Αν και έτσι όπως είναι η φάση στους κοντους αμυντικα θα αναγκαστεί να κατεβάσει ο Πριφτης τον Ροος στο1 και 2 συμπληρωματικά ως στήριγμα σε περιφερειακή άμυνα..Άμα μπαζουμε σίγουρα θα το κανει ,αφού θα το κάνει αναγκαστικά και στην Α1 λόγω λειψανδριας!!!!Θα παίζει Ευρώπη 3 και Ελλάδα στο 1-2;;;;;Θα μου πεις είναι ο άνθρωπος για όλες τις θέσεις 1-2-3.
Ο Diallo αν παίξει Ισπανία καλως ,αλλιώς γιατί δεν μένει για Ευρωλίγκα σε εμάς.Πιο γεματη σεζόν από το Λαυριο να βρει σε καμια Ιταλία,Τουρκια;;;θα παιζε στο 3 Ευρωλίγκα στην θέση του Κασελακη και αν δεν τραβούσε να δινόταν δανεικός τον χειμώνα.Και θα μπορούσαμε να πάρουμε 4-5αρι και όχι 4-3αρι.Ετσι και αλλιώς σε 15 παιχτες θα παμε.
Ο Caboclo ποσό κοστιζει;Λιμοζ έπαιξε πέρσι;;;. Θα τον χάλαγε ο Εξαστερος να ανεβάσει και την τιμή του στην μαρκετα λόγω Ευρώπης.
4-5αρι στα 400-500 ποιον θα προτειναμε;;;;;
Αυτος ο Blackhear Jr δεν μου γεμιζει το ματι .Εχει τοποθετηση στην ρακετα αλλα οχι εκρηκτικοτητα....έτσι και αλλιώς αναπληρωματικό ψάχνει στο 4.
Αν ήταν να κλείναμε Καββαδα ,πιστεύω θα τα χαμε βρει ηδη με τον παιχτη.Μαλλον για Γοντικα παμε λογικα.Δεν νομίζω να δώσει ξανά ευκαιρία σε Auguste ας είμαστε σοβαροί.
0