Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Για εμάς τους φιλάθλους, που δεν έχουμε Nova είναι κρίμα γιατί θα χάσουμε αρκετά ματσάκια που θα μπορούσαμε να δούμε άνετα από την τηλεόραση μας, αντι να βγάζουμε τα μάτια μας σε link.
Για τον Ολυμπιακό όμως το λιγότερο που είχε να κάνει απέναντι στις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες που αγνόησαν την πρόταση του για κεντρική διαχείριση, όταν έσπαζε ο ίδιος ο Ολυμπιακός το συμβόλαιο με την cosmote, και ακολούθησαν τον Παναθηναϊκό, τηρώντας πολιτική ίσων αποστάσεων στα εξωαγωνιστικά ζητήματα συμπεριλαμβάνοντας και τον Ολυμπιακό στην ίδια κατηγορία με τον Παναθηναϊκό, είναι να τις γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνη. Ίσως θα είναι ένα από τα πιο σωστά πράγματα που έχει κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού τα τελευταία έτη αν πάει πράγματι στην NOVA.
Πρακτικά για εμάς ουσιαστικά χάνουμε τα εντός έδρας παιχνίδια που όλα τους θα είναι σχεδόν προπονήσεις. Και θα έχουμε διαθέσιμα τα εκτός στην ΕΡΤ που σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι ανταγωνιστικά, συν 2 ή 3 τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω πρέπει να τονίσουμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν ήταν τα 2 προηγούμενα χρόνια η μια διοργάνωση, αλλά τα λεφτά που έλλειπαν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Και ότι ακόμα δεν οφείλει να απολογηθεί ο Ολυμπιακός για μια συμφωνία που έκαναν οι ομάδες χωρίς αυτόν, ούτε να παραγνωρίσουμε ότι οι Ελληνικές ομάδες πλην ΠΑΟ προφανώς πήραν ότι πήραν από την ΕΡΤ και επειδή είναι άχρηστες, και δεν τις ήθελε κάποιος άλλος, αλλά και επειδή υπήρχε η προοπτική να επιστρέψει κάποτε ο Ολυμπιακός. Κάτι που θα ισχύσει από φέτος με τα εκτός έδρας παιχνίδια του, παρά το ενδεχόμενο μεγαλοπρεπές άκυρο στην ΕΡΤ από τον Ολυμπιακό.
2
2

- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και είναι λογική και αναμενόμενη η κίνηση των Αφών, και ασχέτως ότι εγώ έχω τα κανάλια της Nova, σαν παρατηρητής θεωρώ ότι η δημοφιλία του μπάσκετ εξαρτάται και από το πόση προβολή έχει, θεωρώ ότι η πτώση της δημοφιλίας του έχει εξαρτηθεί και από ότι οι Ευρωπαϊκοί αγώνες αρχικά και της Α1 προβαλόταν σε συνδρομητικά κανάλια. Οπότε δεν μπορώ να χαίρομαι ιδιαίτερα όταν η μια από τις 2 πιο δημοφιλείς ομάδες δεν θα είναι στην ανοικτή τηλεόραση.
Καθαρά οικονομικά λογικά η διαφορά θα είναι μεγάλη, 750.000 θα πάρει ο πρώτος στην βαθμολογία λόγω της κεντρικής διαχείρισης, συν νομίζω κάποιο ποσοστό ανάλογα την τηλεοπτική προβολή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και στα διπλάσια χρήματα (μια εικασία κάνω, δεν ξέρω κάτι.
Να προσθέσω ότι φέτος οι ομάδες της Basket League θα μοιραστούν και έως 7.500.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ ισόποσα, Όμως για να εισπράξουν το σύνολο του ποσού που δικαιούται κάθε ομάδα χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις. Είναι μια ευκαιρία η φετινή οι ομάδες που έχουν χρέη να μπουν σε μια τάξη, να σβηστούν μπαν (ΑΕΚ γκουχ γκουχ), να μειωθούν τα χρέη και από του χρόνου γιατί όχι να υπάρξουν επιτέλους αυστηρές οικονομικές και αγωνιστικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να τηρούνται. (είμαι πολύ αισιόδοξος άραγε;)
Καθαρά οικονομικά λογικά η διαφορά θα είναι μεγάλη, 750.000 θα πάρει ο πρώτος στην βαθμολογία λόγω της κεντρικής διαχείρισης, συν νομίζω κάποιο ποσοστό ανάλογα την τηλεοπτική προβολή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και στα διπλάσια χρήματα (μια εικασία κάνω, δεν ξέρω κάτι.
Να προσθέσω ότι φέτος οι ομάδες της Basket League θα μοιραστούν και έως 7.500.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ ισόποσα, Όμως για να εισπράξουν το σύνολο του ποσού που δικαιούται κάθε ομάδα χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις. Είναι μια ευκαιρία η φετινή οι ομάδες που έχουν χρέη να μπουν σε μια τάξη, να σβηστούν μπαν (ΑΕΚ γκουχ γκουχ), να μειωθούν τα χρέη και από του χρόνου γιατί όχι να υπάρξουν επιτέλους αυστηρές οικονομικές και αγωνιστικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να τηρούνται. (είμαι πολύ αισιόδοξος άραγε;)
0
Όντως, το ενδιαφέρον το συγκεντρώνει ο Παπανικολάου για προφανείς λόγους που άπτονται και της τελευταίας θέσης ξένου που εκκρεμεί.
Άσχετα με αυτό, εγώ ελπίζω ότι ο Πρίντεζης θα είναι το δεύτερο μας 4ρι στην Ευρωλίγκα. ΚΑι το ελπίζω γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα είναι καλά.

Κι αν είναι καλά ο Πρίντεζης μπορεί άνετα να παίξει σε πολύ ψηλό επίπεδο 15λεπτά. Συν ότι έχει βελτιωθεί στο τρίποντο. Πρόπερσι τελείωσε με 37% και πέρσι με 43% (!!!). Είναι μεγάλη πολυτέλεια να έχεις τον Πρίντεζη που ζει κι αναπνέει για τον Ολυμπιακό, να μπαίνει για 15 λεπτά στα παιχνίδια.
Αν είναι στην κατάσταση που περιγράφω (κι αν ο Βεζένκοφ συνεχίσει να παίζει όπως πέρσι) τότε ο Ολυμπιακός θα έχει ένα από τα 3-4 καλύτερα δίδυμα PF στην Ευρωλίγκα.
Και με πολύ καλό μπαλαντέρ στο ζωγραφιστό (4-5 ) τον Ζαν Σαρλ που παράλληλα θα παίρνει σημαντικό χρόνο στην Α1 (20' άνετα).
O Πρίντεζης μέχρι 10 λεπτά είναι για φέτος και λόγω ηλικίας και λόγω τραυματισμών που βγάζει κάθε χρόνο δεν πρέπει να έχουμε παραπάνω απαιτήσεις. Δεύτερο σήριαλ συμμετοχής παίκτη μας δεν θα την αντέξω. σίγουρα χρειαζόμαστε κάποιον 3-4 αριbasket72 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 10, 2021 7:28 pmΌντως, το ενδιαφέρον το συγκεντρώνει ο Παπανικολάου για προφανείς λόγους που άπτονται και της τελευταίας θέσης ξένου που εκκρεμεί.
Άσχετα με αυτό, εγώ ελπίζω ότι ο Πρίντεζης θα είναι το δεύτερο μας 4ρι στην Ευρωλίγκα. ΚΑι το ελπίζω γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα είναι καλά.![]()
Κι αν είναι καλά ο Πρίντεζης μπορεί άνετα να παίξει σε πολύ ψηλό επίπεδο 15λεπτά. Συν ότι έχει βελτιωθεί στο τρίποντο. Πρόπερσι τελείωσε με 37% και πέρσι με 43% (!!!). Είναι μεγάλη πολυτέλεια να έχεις τον Πρίντεζη που ζει κι αναπνέει για τον Ολυμπιακό, να μπαίνει για 15 λεπτά στα παιχνίδια.
Αν είναι στην κατάσταση που περιγράφω (κι αν ο Βεζένκοφ συνεχίσει να παίζει όπως πέρσι) τότε ο Ολυμπιακός θα έχει ένα από τα 3-4 καλύτερα δίδυμα PF στην Ευρωλίγκα.
Και με πολύ καλό μπαλαντέρ στο ζωγραφιστό (4-5 ) τον Ζαν Σαρλ που παράλληλα θα παίρνει σημαντικό χρόνο στην Α1 (20' άνετα).
0
Δεν θα επιμείνω και πολύ, γιατί τα είπα στο προηγούμενο μου ποστ.
Απλώς, αξίζει να έχουμε καθαρό: α) ότι ο Πρίντεζης έπαιξε πολύ καλά τη χρονιά που μας πέρασε.
β) Ότι σήριαλ και Πρίντεζης δεν πάνε μαζί. Ιδίως όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό (του).
Κατά τ΄άλλα χρειαζόμαστε όντως 3-4ρι γιατί ο Πρίντεζης βγάζει τραυματισμούς και χρειαζόμαστε κάτι έξτρα " τζαστ ιν κέιζ" αλλά και γιατί καλό είναι να βάλουμε έναν combo forward στην ομάδα, για να έχουμε πιο πολλές λύσεις.
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
To 2012-13 ο Μπαρτζώκας διατήρησε πετυχημένη ομάδα και πρόσθεσε Περπέρογλου, το 2013-14 είχε κάποιες αστοχίες στον σχεδιασμό με Πετγουει, Σίμονς, Μπέγκιτς, το 2014-15 έφτιαξε ένα ορθολογικό σύνολο, το 2019-20 συμμάζεψε την ομάδα με θετικές χειμερινές μεταγραφές, πέρσι ο σχεδιασμός δεν του βγήκε, φέτος φαίνεται να το πάει καλά. Όποτε ξέρουμε για του χρόνου ότι ο Μπαρτζώκας θα τα θαλασσώσει, αν είναι μέχρι τότε στον Ολυμπιακό.
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μπα, δεν νομίζω!Weekendman έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 11, 2021 11:24 pmTo 2012-13 ο Μπαρτζώκας διατήρησε πετυχημένη ομάδα και πρόσθεσε Περπέρογλου, το 2013-14 είχε κάποιες αστοχίες στον σχεδιασμό με Πετγουει, Σίμονς, Μπέγκιτς, το 2014-15 έφτιαξε ένα ορθολογικό σύνολο, το 2019-20 συμμάζεψε την ομάδα με θετικές χειμερινές μεταγραφές, πέρσι ο σχεδιασμός δεν του βγήκε, φέτος φαίνεται να το πάει καλά. Όποτε ξέρουμε για του χρόνου ότι ο Μπαρτζώκας θα τα θαλασσώσει, αν είναι μέχρι τότε στον Ολυμπιακό.
Ο δικός μου αλγόριθμος έδειξε ότι του χρόνου θα πάρει πάλι την κούπα!

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την εποχή πολύ ωραίο μπάσκετ σήμερα επιθετικά. Μου αρέσει πολύ το πως κυκλοφορεί η μπάλα στην επίθεση και κάποιες συνεργασίες που βγάζουμε. Επίσης η ομάδα φαίνεται να παίρνει σχεδόν από όλους κάτι.
Μόνη ένσταση ο Μακ Κίσσικ που από το μέχρι τώρα μικρό δείγμα φαίνεται να μην του ταιριάζει αυτό το στυλ παιχνιδιού.
Πολύ ευχάριστες (μικρές - καθώς και από τους 2 το περίμενα) εκπλήξεις Λάρε κ Λιβιό που φαίνεται να παίζουν με άλλον αέρα.
Ο Γουόκαπ επίσης δείχνει ποιότητα. Χωρίς να εντυπωσιάζει ξέρεις οτι θα βοηθήσει σε αρκετούς τομείς.
Στα θετικά επίσης ότι ο Μάρτιν φαίνεται να πατάει καλά.
Ερωτηματικό ακόμα ο Παπ.
Μόνη ένσταση ο Μακ Κίσσικ που από το μέχρι τώρα μικρό δείγμα φαίνεται να μην του ταιριάζει αυτό το στυλ παιχνιδιού.
Πολύ ευχάριστες (μικρές - καθώς και από τους 2 το περίμενα) εκπλήξεις Λάρε κ Λιβιό που φαίνεται να παίζουν με άλλον αέρα.
Ο Γουόκαπ επίσης δείχνει ποιότητα. Χωρίς να εντυπωσιάζει ξέρεις οτι θα βοηθήσει σε αρκετούς τομείς.
Στα θετικά επίσης ότι ο Μάρτιν φαίνεται να πατάει καλά.
Ερωτηματικό ακόμα ο Παπ.
0