Euroleague Day 8 Crvena Zvezda - Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Νοέμ 05, 2021 1:35 am

δεν μου κανει εντυπωση το 2-6 και ευτυχως που αυτοκτονησε ο σαλε με την φενερ αλλιως θα ειμασταν στο 1-6
δεν μπορω να καταλαβω τι μπατζετ χρειαζεται για να εισαι ανταγωνιστικος εναντια σε αυτες τις ομαδες
μαλλον θα φταει ο κατας και ο χεζονια που δεν εκαναν σε καποιους

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Νοέμ 05, 2021 1:42 am

manj13 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 04, 2021 10:57 pm
Οποιος ΛΕΦΤΑΣ θελει την ομαδα να βγει σε συνεντευξη τυπου και να πει ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....Τ αλλα ειναι αυτοφυεις ποες και υδροφιλα φυτα για να την λεμε στον ΔΓ ,που εκλεισε την κανουλα και ειπε τωρα τσονταρετε της 13 για παικτες...Η ομαδα ειναι επιπεδου Α1 και μονο και ας την κρινουμε βασει ρεαλιστικων δυνατοτητων...Δεν εχει πενταρι εδω κσι χρονια που κατ εμε ειναι χειροτερο της ελλειψης ασου....οπως βεβαιως δεν εχει προσωπικοτητες για να την κουβαλησουν πλην Νεντοβιτς οταν ειναι υγιης και Παπαπετρου....
οταν ολοι οι παιχτες εκτος παπαπετρου ειναι επιπεδου α1 για εκει εισαι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Νοέμ 05, 2021 1:46 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 04, 2021 10:25 pm
Εγω πιστευω οτι ειναι απληρωτοι οι παικτες γιαυτο και ο παπαπετρου καθε βδομαδα ειναι αμφιβολος στο να παιξει και τελικα παιζει..Το πιο πιθανο σεναριο πιστευω οτι ειναι αυτο γιατι δεν δικαιολειται τοσο χαλια εικονα αλλιως.
γιατι και πληρωμενοι να ειναι μπορουν να παιξουν καλυτερα? :mrgreen:

0
ForThree

Reactions: 30
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 05, 2021 1:49 am

manj13 έγραψε:
Παρ Νοέμ 05, 2021 1:05 am
ForThree έγραψε:
Παρ Νοέμ 05, 2021 12:36 am
Αν θες να ΦΥΓΕΙΣ παραδίδεις τις μετοχές στον ερασιτέχνη.
Αφού έσοδα-έξοδα έτσι και αλλιώς είναι η ομάδα
Αν θες να "φύγεις" κάνεις ότι κάνει και ο ΔΓ.
Απλά παρκάρεις και κρατάς την ομάδα σε καθεστώς ομηρίας.
Είναι τόσο απλό...
ΟΧΙ.....ΔΕΝ αφηνεις τις μετοχες στον Ερασιτεχνη για να τις παρει η καθε σουβλακερι και το καθε ανδρεικελο τυπου Φιλιππιδη και Αλαφουζου.....ΑΥΤΟΣ που θελει τον Παναθηναικο ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΕΦΤΑ ....ΠΕΝΤΕ...ΕΞΙ...ΕΠΤΑ...ΔΕΚΑ ???ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ...Με παραστατικα και λογαριασμους ......Ποδοσφαιρικος Παναθηναικος ιδιοκτησιακα δεν θα γινει η ΚΑΕ ...Ακομη κι αν χρειαστει το ροστερ της να βγαινει απο τα διαφημιστικα και τα εισιτηρια....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα ναι ΑΛΗΘΙΝΟ......Το ΑΠΛΟ που λες το χει κανει η αλλη οικογενεια....Και κραταει ομηρο την ΠΑΕ βαζοντας μπατλερ της για προεδρους.....ενω δεν εχει φυγει ποτε.....

Θα μιλήσω με παράδειγματα για να γίνω πιο κατανοητός
1. Έχω ένα αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή που θέλω να πουλήσω. Τα λάστιχα τα άλλαξα περσυ. Πριν 2 εβδομάδες του έκανα βιολογικό καθαρισμό.
Πως να έχω απαίτηση να πουλήσω ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση;

2. Ας πούμε ότι εγώ έχω την πρόθεση να αγοράσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Δ. Γ. αξιώνει 25, 15, 5 εκατομμύρια ευρώ. Μεγεια του και χαρά του γιατί στο κάτω κάτω δικιά του είναι η ομάδα.
Θα έκανα το εξής απλό :Αυτή την στιγμή η αξία της ομάδας είναι σε ελεύθερη πτώση. Φέτος αντικειμενικά είμαστε ομάδα eurocup. Του χρόνου λογικά θα πάμε σε επίπεδο Προμηθέα και Λαυρίου.
Απλώς θα περίμενα να σκάσει η βόμβα στα χέρια του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Το κατάλαβες τώρα γιατί λέω ότι δεν θέλει να πουλήσει και ότι όλα είναι απλά επικοινωνιακα τεχνάσματα;

0
Άβαταρ μέλους
Looter

a1greece
Reactions: 52
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Miami-Heat

Παρ Νοέμ 05, 2021 2:10 am

ForThree έγραψε:
manj13 έγραψε:

ΟΧΙ.....ΔΕΝ αφηνεις τις μετοχες στον Ερασιτεχνη για να τις παρει η καθε σουβλακερι και το καθε ανδρεικελο τυπου Φιλιππιδη και Αλαφουζου.....ΑΥΤΟΣ που θελει τον Παναθηναικο ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΕΦΤΑ ....ΠΕΝΤΕ...ΕΞΙ...ΕΠΤΑ...ΔΕΚΑ ???ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ...Με παραστατικα και λογαριασμους ......Ποδοσφαιρικος Παναθηναικος ιδιοκτησιακα δεν θα γινει η ΚΑΕ ...Ακομη κι αν χρειαστει το ροστερ της να βγαινει απο τα διαφημιστικα και τα εισιτηρια....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα ναι ΑΛΗΘΙΝΟ......Το ΑΠΛΟ που λες το χει κανει η αλλη οικογενεια....Και κραταει ομηρο την ΠΑΕ βαζοντας μπατλερ της για προεδρους.....ενω δεν εχει φυγει ποτε.....

1. Έχω ένα αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή που θέλω να πουλήσω. Τα λάστιχα τα άλλαξα περσυ. Πριν 2 εβδομάδες του έκανα βιολογικό καθαρισμό.
Πως να έχω απαίτηση να πουλήσω ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση;

2. Ας πούμε ότι εγώ έχω την πρόθεση να αγοράσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Δ. Γ. αξιώνει 25, 15, 5 εκατομμύρια ευρώ. Μεγεια του και χαρά του γιατί στο κάτω κάτω δικιά του είναι η ομάδα.
Θα έκανα το εξής απλό :Αυτή την στιγμή η αξία της ομάδας είναι σε ελεύθερη πτώση. Φέτος αντικειμενικά είμαστε ομάδα eurocup. Του χρόνου λογικά θα πάμε σε επίπεδο Προμηθέα και Λαυρίου.

Το κατάλαβες τώρα γιατί λέω ότι δεν θέλει να πουλήσει και ότι όλα είναι απλά επικοινωνιακα τεχνάσματα;
Ο ΠΑΟ και ο κόσμος του είναι ο μόνος μοχλός που έχει για να έχει μια κάποια επιρροή και για να το παίζει «γκάγκστερ» στα social media. Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα όσο υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές του. Δυστυχώς πάει και πιο κάτω…

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Νοέμ 05, 2021 3:43 am

ForThree έγραψε:

και σιγουρα με οποιον μελλοντικο ιδιοκτητη που εχει αυτην την νοοτροπια η ομαδα θα μεγαλουργησει

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Νοέμ 05, 2021 3:48 am

Looter έγραψε:
Παρ Νοέμ 05, 2021 2:10 am
ForThree έγραψε:

Ο ΠΑΟ και ο κόσμος του είναι ο μόνος μοχλός που έχει για να έχει μια κάποια επιρροή και για να το παίζει «γκάγκστερ» στα social media. Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα όσο υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές του. Δυστυχώς πάει και πιο κάτω…
ο κοσμος του παο να παει να πιεσει τους μπρουκληδες μπας και βρεθει καποιος να αγορασει ομαδα ευρωλιγκας με 6 τιτλους και εκατ κοσμου με το αστειο ποσον που ζηταει ο δγ

να την χαρισει σε τσακες και ξυπολητους πριγκηπες δεν υπαρχει περιπτωση

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Νοέμ 05, 2021 4:33 am

Tracy Mac έγραψε:
Πέμ Νοέμ 04, 2021 9:36 pm
avtokrator13 έγραψε:
Πέμ Νοέμ 04, 2021 9:26 pm

νομιζω οτι το προβλημα ειναι στον παγκο και στην δομηση του ροστερ δλδ παλι προβλημα ειναι ο παγκος

δεν γινεται να παιζεις σαν τους μπλειζερς του λιλαρντ ή τους γουιζαρντς του γουολ με 80% iso (που και αυτοι σιγα σιγα προσαρμοζουν στο πιο ισορροπημενο) και οτι βρεξει ας κατεβαζει στην πιο σκεπτομενη λιγκα του κοσμου

και το υψηλοτερο μπατζετ στην διοργανωση να ειχαμε με αυτο το στυλ παιχνιδιου απλα θα καταφερναμε οτι εκανε η χικμι στις προηγομενες διοργανωσεις (που ειχε απο τα ψηλοτερα μπατζετ) δλδ μια τρυπα στο νερο
ναι και γω λεω οτι δεν πρεπει να διαιωνισουμε το θεμα με το να διωχνουμε στο 3μηνο ολους τους προπονητες μας. πρεπει να στηριξουμε και καποιον, αλλιως ποιος καλος θα ερθει μετα να κατσει στον παγκο αν ξερει οτι στο 3μηνο θα φυγει ή ποιος παικτης θα ερθει αν ξερει οτι ανα πασα στιγμη ολα θα σηκωθουν στον αερα και δεν θα του κανει καλο για την εξελιξη του.

μια ομαδα για να κανει κατι θελει σταθεροτητα. εμεις αυτο δεν το εχουμε και αν δεν το αποκτησουμε δεν προκειται να κανουμε ποτε ξανα καλη ομαδα. Προσπαθουμε με ΔΔ-Φραγκι να εχουμε μια σταθερη διοικηση χωρις να την βριζουν, επομενο σταδιο ειναι ο προπονητης που τουλαχιστον για φετος πρεπει να μεινει εως τελους. Μετα απο αυτο θα ειναι να σκεφτουν τα απειρα λαθη που εκαναν και οδηγησαν την ομαδα στο χειροτερο σχεδιασμο ροστερ εβερ στην ευρωλιγκα, να διορθωσουν οτι σωζεται φετος και βλεπουμε.

Θελω επιτελους σταθεροτητα στην ομαδα και επιτελους να δινεται 2η ευκαιρια σε προπονητες να χτισουν διορθωνοντας τα λαθη τους (εστω και αν αυτα που εκαναν το καλοκαιρι δεν ηταν λαθη αλλα κατι πολυ παραπανω).

Το στεναχωρο ειναι οτι εμεις εδω απαριθμουσαμε ενα ενα ολα τα λαθη που γινονται απο τον ιουλιο για να φτασουμε ως εδω για να τα βλεπουμε σε εφαρμογη.

Τωρα αυτο που πρεπει να γινει ειναι: 1) αποδοχη των λαθων που εκαναν, 2) στροφη 360 μοιρων της λογικης τους και της κατευθυνσης που ειχαμε σαν ομαδα και 3) αλλαγη 2-3 παικτων με ποιο λειτουργικους-ομαδικους-μπασκετικους, τουλαχιστον μπας και δεν τρωμε 30αρες.

ΥΓ ολα αυτα πανε στραφι αν δεν γινει τιποτα απο ολα αυτα που ειπαμε και φυσικα συνεχιζουμε να τρωμε 30αρες...
το να μην διωχνουμε προπονητες καθε 3 μηνες ειναι σωστο αλλα πρεπει να υπαρχει σαν ιδεολογια οχι να εφαρμοζεται μονο με αυτους που μας αρεσουν
πχ περυσι δεν ειδα πολλους να λενε να μεινει ο κατας που δεν ηταν και δικη του η ομαδα στο φιναλε

0
ForThree

Reactions: 30

Παρ Νοέμ 05, 2021 6:54 am

Και πάμε στα αγωνιστικά

1.Πριφτης: Αν θες να λέγεσαι σοβαρή ομάδα αύριο το πρωί ανακοινώνεις την απόλυση του. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ο χειρότερος προπονητής που έχουν δει τα μάτια μου στην ομάδα ever.

2. Οκαρο: Η μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού! :roofl: :roofl: :roofl: Ότι πιο ΑΤΕΧΝΟ υπάρχει σε αυτή τη θέση στην Ευρωλίγκα αυτή την στιγμή!.Πραγματικός πονοματος! :hammer: Μπροστά το ξέραμε ότι δεν βάζει ούτε ελεύθερος, πίσω να μαρκάρει δεν μπορεί γιατί δεν έχει τον όγκο για 4αρι οπότε; Καλοφορετος! :sorry: Ειδικά αν ισχύουν κάτι 700κ συμβόλαιο τότε μιλάμε για ληστεία σοβαρή! Μείωση συμβολαίου ή αντίο

3. Περι: Απλά λίγος. Πραγματικά είναι να απορείς κανείς με τι κριτήρια πάνε και αγοράζουν παίκτες. Σουτ δεν έχει, πάσα δεν έχει, διείσδυση δεν έχει. Μόνο μια απλά καλή άμυνα. Έτσι έπαιζε στην τσεντεβιντα ή υπάρχει περίπτωση να έχει "καεί;
Με την μέχρι τώρα εικόνα του, ούτε για δευτερος άσσος

4. Φλοιντ: Για τα λεφτά του οκ. Ας κρίνουν οι διοικούντες αν τα λεφτά που παίρνει τα χρειάζονται για μια καλύτερη προσθήκη που χρειάζεται περισσότερο η ομάδα τότε ας φύγει.

5. Αλβέρτης - Διαμαντιδης - Παππάς: Επικίνδυνα άσχετοι να υπηρετήσουν το πόστο που τους έχει ανατεθεί. Ξεφτυλιζονται χωρίς λόγο.

Τα διοικητικά τα είπαμε πιο πάνω.

Με τα λεφτά των αποδεσμευσεων θα έπαιρνα ένα 4αρι με καλό σουτ, και στον άσσο φέρνεις γιοβιτς έστω και με ένα πόδι... Επίσης εντάσεις οριστικά στο rotation τον Ματζουκα. Ο Εβανς μετακινείται μόνιμα στην θέση 5.

Προπονητή για την παρούσα φάση για κανένα Πεδουλακη, Γιατρα, Παπαθεοδωρου, Μαρκόπουλο μας κόβω. Άντε στην καλύτερη Κατας. Για παραπάνω δεν...
Για το καλοκαίρι πρώτη επιλογή Τρινκερι, δεύτερη θα έβαζα Μιτροβιτς... Παρεξηγημένος coach που μπορεί να φτιάξει καλές ομάδες με μικρά budget.

0
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Νοέμ 05, 2021 9:48 am

Looter έγραψε:
Πέμ Νοέμ 04, 2021 11:03 pm

Φίλε για ποια κάνουλα μιλάς;
Κερδοφόρος ήταν η ΚΑΕ , διάβασε τους ισολογισμούς που δημοσιεύονται όπως για κάθε ΑΕ.

Αν πιστεύεις ότι θα αφήσει την ομάδα είσαι γελασμένος.
ΟΜΗΡΟΣ.
Με το πλεονέκτημα (για την δεδομένη συζήτηση) να είμαι Ολυμπιακός, πράγμα που όπως καταλαβαίνεις σημαίνει οτι δεν με καίει να υπερασπιστώ τον ΔΓ, θέλω να σε ρωτήσω αν πραγματικά βάζεις στο τραπέζι τους ισολογισμούς της ΚΑΕ ως σοβαρό επιχείρημα. Εντάξει, ο ΔΓ είναι οτι είναι, αλλά πραγματικά πιστεύεις οτι διοικούσε μια κερδοφόρα επιχείρηση και δεν έβαζε λεφτά απο την τσέπη του;;

Μην τρελαθούμε εντελώς ρε παιδιά.

Για το παιχνίδι στο Βελιγράδι δεν μπορεί να γράψει πολλά κανείς. Πιστεύω οτι το παιχνίδι με την Εφές μόνο κακό έκανε τελικά στον Παναθηναικό της παρούσας φάσης. Θέλει πολύ προσοχή το πνευματικό κομμάτι τις επόμενες ημέρες.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 05, 2021 10:34 am

Το ρόστερ του ΠΑΟ δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κακό ούτε ότι έχει κατώτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα! Απλά η ομάδα δείχνει να είναι άρρωστη και ο προπονητής φαίνεται να έχει χάσει και τα αποδυτήρια!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Νοέμ 05, 2021 11:06 am

manj13 έγραψε:
ForThree έγραψε:
Παρ Νοέμ 05, 2021 12:36 am
Αν θες να ΦΥΓΕΙΣ παραδίδεις τις μετοχές στον ερασιτέχνη.
Αφού έσοδα-έξοδα έτσι και αλλιώς είναι η ομάδα
Αν θες να "φύγεις" κάνεις ότι κάνει και ο ΔΓ.
Απλά παρκάρεις και κρατάς την ομάδα σε καθεστώς ομηρίας.
Είναι τόσο απλό...
Τι διαφορετικό έχει αυτό από αυτό που κάνει τώρα που κρατάει τις μετοχές χωρίς να βάζει λεφτά;
Αν δεν βάζεις φράγκο στην ομάδα είτε έχει ο ερασιτέχνης τις μετοχές είτε εσύ είτε εγώ είτε ο ΔΓ το ίδιο είναι.
Ή είναι "θεματοφύλακας" για να μην την διασύρει κανένας Τσάκας; Ο ίδιος δεν την διασύρει καταστρέφοντας το brand;

1
1 Εικόνα
nikkal

euroleague
Reactions: 472
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Παρ Νοέμ 05, 2021 11:37 am

Αυτό που κάποιοι ονειρεύονται Τρινκιέρι κ.λπ. με ξεπερνά...
Πραγματικά και με το χέρι στην καρδιά, θεωρείτε ότι η ομάδα είναι ΠΛΕΟΝ ελκυστικός προορισμός; Να έρθει να κάνει τι ο Τρινκιέρι και ο κάθε ένας προπονητής;
Σε λίγο δεν θα μας κοιτάνε ούτε και οι δευτεροκλασάτοι αμερικάνοι μισθοφόροι παίκτες...
Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο είναι πως η ομάδα, ακόμα και με αυτά τα ΛΙΓΑ χρήματα, θα μπορούσε να παρουσιάσει μια αξιοπρεπή εικόνα. Να έπαιζε σωστό μπάσκετ και ας τερμάτιζε τελευταία. Γιατί με τις μόνιμες καρπαζιές, τίποτα δεν θα προχωρήσει.
Και να πω και κάτι αιρετικό... Τελικά, μήπως υπερεκτιμούμε τα δικά μας τα παιδιά; Είναι τελικά ο Πρίφτης αυτός ο προπονητής που νομίζαμε; Αντίστοιχα, είναι τέτοιος ο Βόβορας, ο Γιατράς, ο Παπαθεοδώρου κ.λπ.; Γιατί θυμάμαι και το promotion στον Κατσικάρη που τελικά δεν έκανε την καριέρα που πιστεύαμε ότι θα κάνει...

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Νοέμ 05, 2021 11:45 am

nikkal έγραψε:
Παρ Νοέμ 05, 2021 11:37 am
Είναι τελικά ο Πρίφτης αυτός ο προπονητής που νομίζαμε;
αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση.

δε μπορώ να την απαντήσω προσωπικά γιατί δε τον έχω παρακολουθήσει στις προηγούμενες ομάδες του, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να μας πουν αυτοί που τον ξέρουν αν η Ούνιξ του Πρίφτη είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός (συνεχόμενα iso κτλ).

αν αυτό είναι το μπάσκετ που παίζουν οι ομάδες του Πρίφτη, η ερώτηση δεν είναι αν είναι καλός προπονητής ή όχι αλλά αν ήταν καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό ή όχι.

RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Νοέμ 05, 2021 12:00 pm

jazz thrilos έγραψε:
Παρ Νοέμ 05, 2021 9:48 am
Looter έγραψε:
Πέμ Νοέμ 04, 2021 11:03 pm

Φίλε για ποια κάνουλα μιλάς;
Κερδοφόρος ήταν η ΚΑΕ , διάβασε τους ισολογισμούς που δημοσιεύονται όπως για κάθε ΑΕ.

Αν πιστεύεις ότι θα αφήσει την ομάδα είσαι γελασμένος.
ΟΜΗΡΟΣ.
Με το πλεονέκτημα (για την δεδομένη συζήτηση) να είμαι Ολυμπιακός, πράγμα που όπως καταλαβαίνεις σημαίνει οτι δεν με καίει να υπερασπιστώ τον ΔΓ, θέλω να σε ρωτήσω αν πραγματικά βάζεις στο τραπέζι τους ισολογισμούς της ΚΑΕ ως σοβαρό επιχείρημα. Εντάξει, ο ΔΓ είναι οτι είναι, αλλά πραγματικά πιστεύεις οτι διοικούσε μια κερδοφόρα επιχείρηση και δεν έβαζε λεφτά απο την τσέπη του;;

Μην τρελαθούμε εντελώς ρε παιδιά.

Για το παιχνίδι στο Βελιγράδι δεν μπορεί να γράψει πολλά κανείς. Πιστεύω οτι το παιχνίδι με την Εφές μόνο κακό έκανε τελικά στον Παναθηναικό της παρούσας φάσης. Θέλει πολύ προσοχή το πνευματικό κομμάτι τις επόμενες ημέρες.
Τα μαγείρεματα φανταζομαι εννοεί κι όχι πως πραγματικά έβγαζε κέρδος. Αλλά όταν τα μαγειρεύεις έτσι τότε να υποστείς και τις συνέπειες.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”