Reaper έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 10, 2022 11:25 pm
- Ο Μπαρτζωκας σταματησε το καταστροφικο Πριντεζης-Μαρτιν μαζι στην 4η περιοδο. Αν το ειχε κανει θα χε χαθει το ματς στο 1ο 5λεπτο της 4ης περιοδου, εδω παραλιγο να χαθει μονο και μονο με την παρουσια του Μαρτιν που δε μπορω να τον βλεπω πλεον.
- Ο Βεζενκοφ κουρασμενος ξεκουρασμενος, ριμπαουντ δεν εχασε πισω. Ουτε ενα. Εχασε ισως 1-2 σουτ που δε θα χανε συνηθως, αλλα ειναι το μη χειρον βελτιστον.
- Ο Σλουκας αλλος παικτης οταν παιζει μαζι με σοβαρους παικτες και οχι με παικτες επιπεδου ΓΣ Λαρισας (Μαρτιν).
- Ο Ντορσεϊ μας κρατησε ζωντανους με 2 μεγαλες επιθεσεις, αλλα καπου πρεπει να κοπει το συνεχες hero ball στο τελος, επειδη μπηκαν 2 δε σημαινει οτι θα μπουν και ταα 5-6 επομενα. Και το περιμενουν κιολας μετα.
- Ο Φαλ στην κακη του μερα ειναι κλασεις πανω απ τον Μαρτιν στην καλη του. Το υψος και το μηκος των χεριων δεν αποκταται με την προπονηση, τι να κανουμε ! Χωνει τα χερια του, πηδαει ψηλοτερα, προσφερει απειρα πραματα ακομα κι οταν χανει ευκολα καλαθια.
Ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να ταβανιαζουμε την ομαδα μας με εναν αχαρακτηριστικο σεντερ που στα 10-15 λεπτα που παιζει δημιουργει μαυρη τρυπα μπροστα και πισω !
Ουτε το βαθος της Εφες (το 5ο και το 6ο γκαρντ) ουτε η ατομικη ποιοτητα του Λαρκιν/Μισιτς πηγε να μας παρει το ματς. Το γεγονος οτι εχει 2 κανονικα σεντερ και εμεις 1 το εκανε (το ιδιο ισχυει και για το 4 σε μικροτερο βαθμο αλλα ο Σασα μπορει να παιζει περισσοτερο απ τον Φαλ).
Διχωτε Μαρτιν, παρτε ετοιμο σεντερ αν θελετε F4. Δε με νοιαζει ποσο κοστιζουν, τα my way και τα λοιπα αφηγηματα τελειωσανε, δε θα πιασει κανεις κοτσο την Ευρωπη με τους Εισι κλπ που με ψιχουλα θα βγουν game changers. Δε θα βγουν.
Εγινε το 1/3 απ τα βηματα που ειναι αναγκαια για να "σβηστει" ο εφιαλτικος Ιανουαριος.
Το 2ο βημα ειναι το κυπελλο.
Το 3ο ειναι η νικη με τη ΜΙλανο.
Επισης, προς τους ιδιοκτητες παλι, ειστε εκατομμυριουχοι, καντε κατι για το αισχος με τα ορια χωρητικοτητας. Απειληστε την κυβερνηση, καντε deal κατω απ το τραπεζι, συννενοηθειτε με την ΠΑΕ, ειναι τραγελαφικο η Ελλαδα να μην εχει κοσμο και οι αλλες χωρες να εχουν κανονικα.