Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

tarp7

allstar
Reactions: 2139
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 12, 2022 7:10 pm

Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 1099, 11/03/2022) για τα «έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας» που αφορά και στους αγωνιστικούς χώρους.

Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση, η παρουσία θεατών σε ανοικτά και κλειστά γήπεδα, για αγώνες και προπονήσεις, ανέρχεται πλέον στο 75% της χωρητικότητάς τους.

Σε πρώτη φάση, η απόφαση αυτή θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 και ώρα 06:00.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 12, 2022 8:20 pm

Η μονη λυση ειναι να κοπει μαχαιρι η λογικη οτι "επειδη λεγομαι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, Ηρακλης εχω αναφαιρετο δικαιωμα να εχω ανταγωνιστικη ομαδα στην 1η κατηγορια, οχι να παλευω για παραμονη/να πεσω παροτι δεν εχω φραγκο".

Και ειναι μια λογικη που σιγονταρεται οχι μονο απ τους οπαδους, αλλα και απ τους διοικουντες του ΕΣΑΚΕ, απ τα καναλια και απ τους πολιτικους.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Σάβ Μαρ 12, 2022 9:00 pm

Γιατί ο Ηρακλής δε φαίρνει περισσότερα παιδιά από το εφηβικό μαζί του ή από την ομάδα Νέων; Ξέρει κανείς; Θα μπορούσαν να πάρουν ευκαιρίες απο το να ειναι με 7 παίκτες.
Εχει σχέση με το γεγονός ότι οι μικροί του Ηρακλή παίζουν στην ομάδα ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΟΘ στα τοπικά της Θεσσαλονίκης που είναι διαφορετικό ΑΦΜ;;

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μαρ 12, 2022 9:10 pm

Ντροπή να γίνεται αυτό το παιχνίδι, δε γινόταν να το αναβάλλει ο ΕΣΑΚΕ; Δεν είναι ωραίο επαγγελματική ομάδα να αγωνίζεται με μόλις 7 παίκτες.

0
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Σάβ Μαρ 12, 2022 11:54 pm

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί παιχνίδι με 2 κρούσματα κόβιντ και 4 παίκτες με σοβαρή ίωση(δηλαδή μπορεί και κόβιντ) διεξήχθη κανονικά. Λογικά δεν θα βολευόταν ο Ολυμπιακός σε άλλη ημερομηνία οπότε τι να κάνει και ο ΕΣΑΚΕ.Δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι άλλωστε

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Μαρ 13, 2022 12:34 am

Reaper έγραψε:
Σάβ Μαρ 12, 2022 8:20 pm
Η μονη λυση ειναι να κοπει μαχαιρι η λογικη οτι "επειδη λεγομαι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, Ηρακλης εχω αναφαιρετο δικαιωμα να εχω ανταγωνιστικη ομαδα στην 1η κατηγορια, οχι να παλευω για παραμονη/να πεσω παροτι δεν εχω φραγκο".

Και ειναι μια λογικη που σιγονταρεται οχι μονο απ τους οπαδους, αλλα και απ τους διοικουντες του ΕΣΑΚΕ, απ τα καναλια και απ τους πολιτικους.
Οι ψηφοφόροι φταίνε, το πολιτικό τους IQ είναι το ίδιο με του χυμού από guayaba που μόλις ήπια. Πάνε και ψηφίζουν όποιον κρατάει την ομάδα τους στην Α κατηγορία, όποιον δεν εφαρμόσει τους νόμους "για μη διχαστει η Ελλάδα " που είπε ο Κουλης, , όποιον χαρίσει ακίνητα, χρέη, παλατακια σε ομάδες που μετά απαιτούν από την πολιτεία να τους πληρώνει και τα κοινόχρηστα γιατί δεν μπορούν να ανταπεξελθουν!! Αυτοί είμαστε, τέτοιους ψηφίζουμε, αυτά θα έχουμε. Ο,τι ζητάς παίρνεις. Αν βγει κόμμα και πει υποβιβαζω την ΑΕΚ στο μπάσκετ, υποβιβαζω τον ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησια, αφαιρώ βαθμούς από τη Λάρισα για τα ουρά του Τσιγκοφ θα πάρει στις εκλογές ένα στρογγυλοτατο 0%. Δε θέλουμε τέτοιους πολιτικούς, είμαστε Αιλυναις, απωγωνη του Σοκρατι και του Θουκυδίδη λέμε.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
vforvendetta85
Reactions:

Κυρ Μαρ 13, 2022 11:46 am

Για να αντιληφθούμε για άλλη μια φορά τι εστι Α1 (ή basket league τρομάρα μας).

19.30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ super league
20.00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι A1

Σε μια εβδομάδα που ο Παναθηναϊκός δεν είχε υποχρεώσεις στην Euroleague.

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 533
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard

Κυρ Μαρ 13, 2022 12:54 pm

vforvendetta85 έγραψε:

Στο συγκεκριμένο παράγοντα δεν φταίει μόνο η Basket League κι ο ΕΣΑΚΕ, καθώς το πρόγραμμα των playoff του ποδοσφαίρου βγήκαν πιο μετά,αλλά οκ σίγουρα μπορούσαν να το έβαζαν 17:00...

1
1 Εικόνα
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 790
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Μαρ 13, 2022 1:02 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Μαρ 12, 2022 10:57 am
Αν ο κύριος Μάκης έχει στεγνώσει (που δεν είναι ντροπή) ας φτιάξει ομάδα με άλλα υλικά, άλλους στόχους, μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση, μην ταλαιπωρεί και τους παίκτες και τη λίγκα κι εμάς από Δευτέρα σε Δευτέρα για τους διακανονισμους. Γκωσαμε.
Νομίζω πως μια δουλίτσα που είχε με την κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα σταμάτησε, κάτι που ίσως να έχει φέρει και το τμήμα σε κρίση.
vforvendetta85 έγραψε:
Σάβ Μαρ 12, 2022 12:54 pm
Η μόνη βιώσιμη άμεση λύση είναι να γίνει ότι έκανε η la liga, να βρεθεί μια τράπεζα, ενα fund που να δανείζει χρήματα σε ομάδες με αντάλλαγμα πχ μέρος εσόδων από εισιτήρια, τηλεοπτικά κλπ. Δεν υπάρχει άλλη άμεση λύση.
Δεν είναι κακή η σκέψη σου, όμως δεν πολυπιστεύω ότι κάποια τράπεζα θα ενδιαφερθεί σοβαρά.

vforvendetta85 έγραψε:
Μακάρι να ανεβεί το επίπεδο κάποια στιγμή γιατί μας λείπει το Ελληνικό μπάσκετ τα ΣΚ. Πιάνω τον εαυτό μου να βλέπει σε επανάληψη nba ή premier league και κάθε τι Ελληνικό παιχνίδι να μην είναι στις πρώτες μου επιλογές.
Νομίζω ότι κάπως έτσι σκέφτονται και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ :mrgreen:
PeristeriBCfan έγραψε:
vforvendetta85 έγραψε:

Στο συγκεκριμένο παράγοντα δεν φταίει μόνο η Basket League κι ο ΕΣΑΚΕ, καθώς το πρόγραμμα των playoff του ποδοσφαίρου βγήκαν πιο μετά,αλλά οκ σίγουρα μπορούσαν να το έβαζαν 17:00...
Καλά οι ΠΑΕ με την ΚΑΕ δεν μιλούν ούτε στο τηλέφωνο; Να προτείνει η μία στην άλλη τρόπους να προσελκύσουν κόσμο, οικογένειες, παιδιά σε μια τέτοια περίπτωση. Παλαιότερα από όσο θυμάμαι σχεδόν πάντα υπήρχε συνεννόηση σε τέτοιες περιπτώσεις, σχεδόν σε όλες τις ομάδες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague

Κυρ Μαρ 13, 2022 1:51 pm

ssoulliss έγραψε:
Κυρ Μαρ 13, 2022 1:02 pm
yorgos έγραψε:
Σάβ Μαρ 12, 2022 10:57 am
Αν ο κύριος Μάκης έχει στεγνώσει (που δεν είναι ντροπή) ας φτιάξει ομάδα με άλλα υλικά, άλλους στόχους, μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση, μην ταλαιπωρεί και τους παίκτες και τη λίγκα κι εμάς από Δευτέρα σε Δευτέρα για τους διακανονισμους. Γκωσαμε.
Νομίζω πως μια δουλίτσα που είχε με την κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα σταμάτησε, κάτι που ίσως να έχει φέρει και το τμήμα σε κρίση.
vforvendetta85 έγραψε:
Η μόνη βιώσιμη άμεση λύση είναι να γίνει ότι έκανε η la liga, να βρεθεί μια τράπεζα, ενα fund που να δανείζει χρήματα σε ομάδες με αντάλλαγμα πχ μέρος εσόδων από εισιτήρια, τηλεοπτικά κλπ. Δεν υπάρχει άλλη άμεση λύση.
Δεν είναι κακή η σκέψη σου, όμως δεν πολυπιστεύω ότι κάποια τράπεζα θα ενδιαφερθεί σοβαρά.

vforvendetta85 έγραψε:
Μακάρι να ανεβεί το επίπεδο κάποια στιγμή γιατί μας λείπει το Ελληνικό μπάσκετ τα ΣΚ. Πιάνω τον εαυτό μου να βλέπει σε επανάληψη nba ή premier league και κάθε τι Ελληνικό παιχνίδι να μην είναι στις πρώτες μου επιλογές.
Νομίζω ότι κάπως έτσι σκέφτονται και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ :mrgreen:
PeristeriBCfan έγραψε:

Καλά οι ΠΑΕ με την ΚΑΕ δεν μιλούν ούτε στο τηλέφωνο; Να προτείνει η μία στην άλλη τρόπους να προσελκύσουν κόσμο, οικογένειες, παιδιά σε μια τέτοια περίπτωση. Παλαιότερα από όσο θυμάμαι σχεδόν πάντα υπήρχε συνεννόηση σε τέτοιες περιπτώσεις, σχεδόν σε όλες τις ομάδες.
Δεν ξέρω τι παίχτηκε, συνήθως όταν είχε διπλό ματς στο ΟΑΚΑ το προσέχανε ώστε να μην καβαλάει το ένα το άλλο. Το μπασκετικό ματς ήταν αρχικά για αύριο Δευτέρα,αλλά μετα πήγε Κυριακή κι ενδιάμεσα βγήκε κι το ποδοσφαιρικό ματς....

0
vforvendetta85
Reactions:

Κυρ Μαρ 13, 2022 1:58 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
vforvendetta85 έγραψε:

Θα έβαζαν την ΑΕΚ να παίξει 20.00, οποτε ίδιο το αποτέλεσμα , δεν γκρινιάζω μόνο για την ομάδα μου :)

Τίποτα, 13.00 τις Κυριακές και μόνο. Χωρίς να πέφτει πάνω σε ποδόσφαιρο, ξυπνάς με την ησυχία σου, πίνεις το καφεδάκι σου, πας γήπεδο, δεν είναι σκοτωμένες ωρες για τα παιδιά με διαβάσματα κλπ.

Νομίζω μια χρονιά παιζόταν τέτοια παιχνίδια κι εδώ δίπλα στον Ηλυσιακό (τότε) είχε πάντα κόσμο εκείνες τις ωρες.

Είπαμε, διεκπεραιωτικά την βλέπουν οι εμπλεκόμενοι την δουλειά, να μην γκρινιάζουν όμως για εσοδα κλπ. Εδώ το nba κάνει αγώνες 13.00 ώρα εκεί γι χάριν της ευρώπης κι εμείς βάζουμε 20.00 ώρα αγώνα κι οποίος θέλει να δει τον αγώνα από κοντά θα γυρίσει σπίτι στις 23.00 και η επόμενη εργάσιμη μέρα.

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague

Κυρ Μαρ 13, 2022 4:54 pm

vforvendetta85 έγραψε:
PeristeriBCfan έγραψε:

Θα έβαζαν την ΑΕΚ να παίξει 20.00, οποτε ίδιο το αποτέλεσμα , δεν γκρινιάζω μόνο για την ομάδα μου :)

Τίποτα, 13.00 τις Κυριακές και μόνο. Χωρίς να πέφτει πάνω σε ποδόσφαιρο, ξυπνάς με την ησυχία σου, πίνεις το καφεδάκι σου, πας γήπεδο, δεν είναι σκοτωμένες ωρες για τα παιδιά με διαβάσματα κλπ.

Νομίζω μια χρονιά παιζόταν τέτοια παιχνίδια κι εδώ δίπλα στον Ηλυσιακό (τότε) είχε πάντα κόσμο εκείνες τις ωρες.

Είπαμε, διεκπεραιωτικά την βλέπουν οι εμπλεκόμενοι την δουλειά, να μην γκρινιάζουν όμως για εσοδα κλπ. Εδώ το nba κάνει αγώνες 13.00 ώρα εκεί γι χάριν της ευρώπης κι εμείς βάζουμε 20.00 ώρα αγώνα κι οποίος θέλει να δει τον αγώνα από κοντά θα γυρίσει σπίτι στις 23.00 και η επόμενη εργάσιμη μέρα.
Κι 12:00 νομίζω είχανε αγώνα κάποτε,στις εποχές που μετέδιδε ο Αντ1 κάποιους αγώνες (γύρω στο 2009). Για ΠΑΟ- ΟΣΦΠ είναι οι κατάλληλες ώρες για να πάνε οικογένειες όπως λες

0
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μαρ 13, 2022 5:06 pm

vforvendetta85 έγραψε:
PeristeriBCfan έγραψε:

Ωραίο ζήτημα ανοίξατε! Νομίζω ότι οι απογευματινές ώρες είναι οι καλύτερες, 17:00-19:00 ας πούμε. Πιο αργά δε βολεύει, ειδικά αν το γήπεδο είναι μακριά από το σπίτι σου, ενώ το να ξεκινάει αγώνας στις 13:00 θεωρώ ότι είναι λίγο νωρίς, αν και θα το προτιμούσα σε σχέση με το να ξεκινάει στις 20:00. Βέβαια οι αγώνες ομάδων που έχουν την έδρα τους σε νησιά π.χ. οι αγώνες του Κολοσσού ή άλλων ομάδων τα προηγούμενα χρόνια, είναι λογικό να ξεκινάνε στις 17:00, καθώς πρέπει να συνδυάζονται με την πτήση της επιστροφής για τους δημοσιογράφους και τη φιλοξενούμενη ομάδα. Αλλά εδώ μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μαρ 13, 2022 7:35 pm

vforvendetta85 έγραψε:

Από και και πέρα είναι στο χέρι των ομάδων να αυξήσουν την πιτα εσοδων. Του Έλληνα του αρέσει το μπάσκετ, είμαστε χώρα με συμμετοχή Ελλήνων (δεν εξετάζω το αν είναι καλοί η όχι, η συμμετοχή και μόνο αρκεί για να στηρίξει η τοπική κοινωνία μια ομάδα) και με λίγα χρήματα μπορείς να έχεις μια καλή πορεία.

Το ιδανικό θα ήταν κάτι τέτοιο με την τράπεζα/fund.
Το θέμα είναι ότι, ποια έσοδα το αντάλλαγμα;
Τα εισιτήρια για τις περισσότερες ομάδες είναι ανέκδοτο ενώ τα τηλεοπτικά είναι κρατική ελεημοσύνη και πάλι δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.

Δυστυχώς στο πρωτάθλημα έχει Παναθηναικό-Ολυμπιακό, έχεις από κάτω 2-3 υγιείς που παλεύουν με κάποιο καλό μπάτζετ απέχοντας βέβαια πολύ από τους δυο πρώτους(Προμηθέα, Περιστέρι, ίσως βάζεις και τον Κολοσσό σε αυτή την κατηγορία που φέτος ανέβασε μπάτζετ) και μετά έχεις είτε ομάδες που χρωστάνε τα κέρατα τους είτε ομάδες με διοικήσεις το λιγότερο ύποπτες είτε ομάδες υγιείς μεν με μπάτζετ τυρόπιτας δε.

Πρωτάθλημα έτσι δεν κάνεις...

0
Redoctor_33

senior
Reactions: 282

Κυρ Μαρ 13, 2022 7:52 pm

Το θρεντ είναι λίγο καταθλιπτικό.

Ο Ιωνικός με τον Mr Greek Coin
Ο Ηρακλής και η κυρά Μαρία
Η Αεκ των 18 μπαν
Ο Άρης των χρεων του 2016