Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μαρ 20, 2022 6:37 pm

Τραγικό μπάσκετ στο Προμηθέας-Απόλλωνας. Συνεχόμενα λάθη, τραγικά ποσοστά σε σουτ και βολές κλπ., δείγμα του πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος. Οι ομάδες πρέπει να επενδύσουν περισσότερα χρήματα, για να ανέβει η ποιότητα και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Αν δεν μπορούν ή δε θέλουν να το κάνουν, να μην κατεβαίνουν. Πρέπει κάποια στιγμή να θεσπιστούν κανόνες και ποινές, που θα εγγυώνται ένα στοιχειώδες επίπεδο ποιότητας, δεν υπάρχει άλλη λύση. Βέβαια φέτος οι ομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί απίστευτα από τραυματισμούς και κρούσματα σε αθλητές, αλλά και πάλι, αυτό το χάλι δε δικαιολογείται. Δεν έχω κάτι με τον Προμηθέα ή τον Απόλλωνα, απλά τα γράφω με αφορμή αυτό το παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα αναπτύξω περισσότερο τις σκέψεις μου.

0
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 263
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 20, 2022 8:22 pm

Απόλυτα επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σου και μάλιστα δεύτερος σερί αγώνας που βλέπω απόδοση τοπικού μπάσκετ για τις ομάδες μετά το χθεσινό Περιστέρι-ΠΑΟΚ. Είναι σοκαριστική η πτώση της ποιότητας της κατηγορίας χρόνο με το χρόνο...

1
1 Εικόνα
Redoctor_33

senior
Reactions: 282

Κυρ Μαρ 20, 2022 8:37 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Κυρ Μαρ 20, 2022 5:35 pm
Αυτό που κάνει ο Ιωνικός ναι μεν είναι άσχημο για το πρωτάθλημα αλλά από την άλλη είναι μια χαρά τίμιο. Αφού δεν έχουν να πληρώσουν καλά κάνουν και αφήνουν τα παιδιά να φύγουν.
Λεγε Ήρα τι γίνεται με τον πρόεδρο-Σαιϊνη ! θα γλυτωσετε τον 100ο μη αγωνιστικό υποβιβασμό;

0
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague

Κυρ Μαρ 20, 2022 8:37 pm

tarp7 έγραψε:
Κυρ Μαρ 20, 2022 3:55 pm
kojito έγραψε:
Κυρ Μαρ 20, 2022 3:45 pm
Εντάξει, στον Ιωνικό το πάνε για κλείσιμο τελείως το μαγαζί όπως φαίνεται. Έφυγε κι ο Γόντικας, κι έχουν μείνει πλέον με 9 παίκτες εκ των οποίων ο ένας είναι ο Χάμιλτον που άγνωστο αν και πότε θα ξαναπαίξει, κι ο άλλος ο Μόουζες που ούτε αυτός έπαιξε χτες. Αν δεν πέσει αγωνιστικά, θα είναι σκανδαλώδες νομίζω με την τωρινή διοίκηση να πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. Και στην κατάσταση που βρίσκεται, νομίζω το πιο πιθανόν είναι ότι δεν θα βρίσκεται ούτε στην Α2 του χρόνου.

Το θέμα είναι βέβαια ότι αν η ομάδα που πέσει αγωνιστικά είναι ο Ηρακλής, λογικά θα έχουμε προσφυγές, δικαστήρια κτλ., οπότε δεν αποκλείεται να πάει Σεπτέμβρης μέχρι να ξεκαθαρίσει πόσοι και ποιοι θα αγωνίζονται.

Η λύση είναι 12 ομάδες όπως αναφέρθηκε και πάνω. Έχουν περάσει πλέον οι εποχές των παλιών αγελάδων που αντέχαμε για 14, και μάλιστα οι περισσότερες από αυτές είχαν μπάτζετ αρκετά μεγαλύτερα από αυτά που έχουν τώρα. 12 ομάδες, με αυστηρό έλεγχο οικονομικών πριν την έναρξη της σεζόν και minimum εγγυημένο κεφάλαιο και πιο αυστηρά μέτρα όσον αφορά απαγόρευση μεταγραφών.
12 είναι πολλές 10 το πολύ
Βλέπω το κολοσσό-ΠΑΟ. 40 πόντους στο ημίχρονο από το κολοσσό, αμυνα μηδέν. Ο παπ και νεντοβιτς μου φαίνονται κουρασμένοι. Ωραίο γηπεδάκι του κολοσσού. Ποιός σχεδίασε τα γήπεδα της λάρισσας, πατρας και περιστερίου από τα ποιό άσχημα γήπεδα
Χαχαχα να αγιάσει το στόμα σου. Αυτά τα 3 γήπεδα είναι ο,τι πιο αντιαισθητικό και άβολο έχω δει σε σχεδιασμό κλειστών.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Κυρ Μαρ 20, 2022 9:07 pm

taraboura έγραψε:
Απόλυτα επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σου και μάλιστα δεύτερος σερί αγώνας που βλέπω απόδοση τοπικού μπάσκετ για τις ομάδες μετά το χθεσινό Περιστέρι-ΠΑΟΚ. Είναι σοκαριστική η πτώση της ποιότητας της κατηγορίας χρόνο με το χρόνο...
Δεν είναι τυχαίο που πάτωσαν οι ελληνικές ομάδες με εξαίρεση τον ολυμπιακό στην Ευρώπη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μαρ 21, 2022 8:46 am

BillyPao έγραψε:
Κυρ Μαρ 20, 2022 6:37 pm
Τραγικό μπάσκετ στο Προμηθέας-Απόλλωνας. Συνεχόμενα λάθη, τραγικά ποσοστά σε σουτ και βολές κλπ., δείγμα του πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος. Οι ομάδες πρέπει να επενδύσουν περισσότερα χρήματα, για να ανέβει η ποιότητα και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Αν δεν μπορούν ή δε θέλουν να το κάνουν, να μην κατεβαίνουν. Πρέπει κάποια στιγμή να θεσπιστούν κανόνες και ποινές, που θα εγγυώνται ένα στοιχειώδες επίπεδο ποιότητας, δεν υπάρχει άλλη λύση. Βέβαια φέτος οι ομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί απίστευτα από τραυματισμούς και κρούσματα σε αθλητές, αλλά και πάλι, αυτό το χάλι δε δικαιολογείται. Δεν έχω κάτι με τον Προμηθέα ή τον Απόλλωνα, απλά τα γράφω με αφορμή αυτό το παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα αναπτύξω περισσότερο τις σκέψεις μου.
Νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των ομάδων, νομίζω όμως ότι κάτω από 12 το πρωτάθλημα γίνεται υπερβολικά μικρό.
Το να αυξηθούν τα χρήματα που δαπανούν οι ομάδες όπως φαίνεται από την παρούσα κατάσταση δεν είναι εφικτό και το μόνο που θα δημιουργήσει θα είναι περισσότερα χρέη και απλήρωτες οφειλές.
Το σκέλος της ανταγωνιστικότητας και της ποιότητας πρέπει να περάσει από αλλού. Πρέπει οι επαγγελματικές ομάδες να χτίζονται σε βάθος χρόνου και όχι με ομάδες μιας χρήσης. Σταθερότητα στους προπονητές, δημιουργία ενός βασικού κορμού και όχι χτίσιμο κάθε χρόνο, ανάπτυξη ακαδημιών. Για να δημιουργηθεί σταθερός κορμός απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι να μειωθεί και ο αριθμός των ξένων το πολύ σε 4.
Βραχυπρόθεσμα και με την παραγωγή του Ελληνικού Μπάσκετ η ποιότητα θα πέσει και άλλο, μακροχρόνια θα υπάρξουν περισσότεροι Έλληνες παίκτες, θα μπορούμε να πάρουμε λιγότερους αλλά καλύτερους ξένους και όταν ανέβουν τα έσοδα γιατί σε ένα σοβαρό πρωτάθλημα θα γίνει και αυτό συζητάμε ξανά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague

Δευ Μαρ 21, 2022 9:02 am

tarp7 έγραψε:
taraboura έγραψε:
Δεν είναι τυχαίο που πάτωσαν οι ελληνικές ομάδες με εξαίρεση τον ολυμπιακό στην Ευρώπη
Άλλο κουλό αυτό οι 9 ευρωπαϊκές συμμετοχές φέτος. Ούτε το 2004 με τα μπάτζετ εκατομμυρίων ακόμα και για τους μικρομεσαίους δεν είχαμε τόσες συμμετοχές.

Πάντως και με λιγότερες από 12 ομάδες θα μπορούσε να καλυφθεί η συρρίκνωση του αριθμού των αγώνων με έναν έξτρα γύρο στο πρωτάθλημα. Ωστόσο συμφωνώ ότι κάτω από 12 δεν θα ήταν ωραίο.

Επίσης κάτι άλλο που μου έκανε κακή εντύπωση πέρα από το θέαμα είναι η κάλυψη από την ΕΡΤ. Πέρα από το ότι τηλεοπτικά μεταδόθηκαν μόνο 2(!!!) από τους 6 αγώνες αυτό το σαββατοκύριακο, η ποιότητα της μετάδοσης, λυπάμαι που θα το πω, αλλά μου θύμισε κάτι θρυλικές μεταδόσεις τοπικού ποδοσφαίρου... Επειδή έτυχε την ίδια μέρα να δω αγώνες και από ισπανικό και από ιταλικό πρωτάθλημα, η διαφορά με την οποία διαχειρίζονται το τηλεοπτικό προϊόν είναι χαώδης...

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar

Δευ Μαρ 21, 2022 11:40 am

taraboura έγραψε:
tarp7 έγραψε:

Άλλο κουλό αυτό οι 9 ευρωπαϊκές συμμετοχές φέτος. Ούτε το 2004 με τα μπάτζετ εκατομμυρίων ακόμα και για τους μικρομεσαίους δεν είχαμε τόσες συμμετοχές.

Πάντως και με λιγότερες από 12 ομάδες θα μπορούσε να καλυφθεί η συρρίκνωση του αριθμού των αγώνων με έναν έξτρα γύρο στο πρωτάθλημα. Ωστόσο συμφωνώ ότι κάτω από 12 δεν θα ήταν ωραίο.

Επίσης κάτι άλλο που μου έκανε κακή εντύπωση πέρα από το θέαμα είναι η κάλυψη από την ΕΡΤ. Πέρα από το ότι τηλεοπτικά μεταδόθηκαν μόνο 2(!!!) από τους 6 αγώνες αυτό το σαββατοκύριακο, η ποιότητα της μετάδοσης, λυπάμαι που θα το πω, αλλά μου θύμισε κάτι θρυλικές μεταδόσεις τοπικού ποδοσφαίρου... Επειδή έτυχε την ίδια μέρα να δω αγώνες και από ισπανικό και από ιταλικό πρωτάθλημα, η διαφορά με την οποία διαχειρίζον
ται το τηλεοπτικό προϊόν είναι χαώδης...
Πάει κι ο Γόντικας.
Στην Ρουμανία και την Πιτέστι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωστής Γόντικας που αποχωρεί από τον Ιωνικό. Αδειάζει το ρόστερ της ομάδας από τη Νίκαια.

Τα μεταδίδει το ertflix αλλά κολλάει συνέχεια. Μπήκα να δω το προμηθέας-απολλων και σ ένα πέντε λεπτά το έκλεισα καλύτερα να μεταδίδονται τα παιχνίδια από το youtube. Η ερτ κάνει αγγαρεία με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν 12 ομάδες για την Α1 αν θέλουμε να υπάρχει ένα σοβαρό επίπεδο, αλλιώς θα έχουμε πάλι τα ίδια, ας βάλουν 2 ομάδες από την Κύπρο. Ιωνικός - Ηρακλής-Απόλλων-ΑΕΚ, δεν έχουν θέση στην Α1, ο Άρης ερωτηματικό- αν μπορέσει να κάνει αύξηση κεφαλαίου αλλιώς δεν, ανεβαίνει η καρδίτσα, δεν βλέπω να υπάρχουν άλλες ομάδες να τις αντικαταστήσουν. Αν εναρμονίσει και η ΕΟΚ το καταστατικό της με τη φιμπα 8 με το ζόρι θα συμπληρωθούν, κάποτε όμως θα πρέπει να γίνει η αρχή έστω και αν είναι σκληρή

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μαρ 21, 2022 11:59 am

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει ο Άρης στην αύξηση, ο Ηρακλής μπορεί να μην έχει ρευστότητα αλλά δεν πρέπει να έχει μεγάλα χρέη.
Ο Ιωνικός με αυτά που κάνει (και όχι μόνο φέτος) δεν πρέπει να έχει θέση στην επόμενη Α1, η ΑΕΚ με τόσα που χρωστάει δεν βλέπω πως θα μπορέσει να πάρει παίκτες και να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής.
Για τον Απόλλων Πάτρας δεν έχω εικόνα.
Με την Καρδίτσα να ανεβαίνει θα μπορούσαμε να πάμε σε ένα πρωτάθλημα από 10 έως 12 ομάδες. Το σημαντικό για μένα δεν είναι να εστιάσουν οι ομάδες σε υψηλά ελάχιστα μπάτζετ, αυτό που θέλει το πρωτάθλημα είναι αξιοπιστία και ας κατέβει το επίπεδο (και άλλο) για 1-2 χρονιές.

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar

Δευ Μαρ 21, 2022 12:05 pm

Conan1982 έγραψε:
Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει ο Άρης στην αύξηση, ο Ηρακλής μπορεί να μην έχει ρευστότητα αλλά δεν πρέπει να έχει μεγάλα χρέη.
Ο Ιωνικός με αυτά που κάνει (και όχι μόνο φέτος) δεν πρέπει να έχει θέση στην επόμενη Α1, η ΑΕΚ με τόσα που χρωστάει δεν βλέπω πως θα μπορέσει να πάρει παίκτες και να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής.
Με την Καρδίτσα να ανεβαίνει θα μπορούσαμε να πάμε σε ένα πρωτάθλημα από 10 έως 12 ομάδες. Το σημαντικό για μένα δεν είναι να εστιάσουν οι ομάδες σε υψηλά ελάχιστα μπάτζετ, αυτό που θέλει το πρωτάθλημα είναι αξιοπιστία και ας κατέβει το επίπεδο (και άλλο) για 1-2 χρονιές.
Και εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες εστιάζουν σε μεγάλα μπάτζετ αφού δεν μπορούν να το τηρήσουν. Ας έχουν μικρότερα μπάτζετ και να είναι αξιόπιστες, τι να τις κάνω τις καλές μεταγραφές άμα μετά τα Χριστούγεννα δεν έχω μαντήλι να κλάψω. Επίσης θα πρέπει να γίνει σοβαρή προσπάθεια με το στοιχηματισμό, την παρασκευή άκουσα τον καβαλιεράτο στο σπορτ 24 να μιλάει ότι γίνετε έρευνα για στήσιμο αγώνων. Αυτά θα πρέπει να κοπούν.
Να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα φτιάξει η α1, μάλλον εμείς τα γράφουμε εμείς τα διαβάζουμε

0
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague

Δευ Μαρ 21, 2022 12:50 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Μαρ 21, 2022 11:40 am
taraboura έγραψε:

Επίσης κάτι άλλο που μου έκανε κακή εντύπωση πέρα από το θέαμα είναι η κάλυψη από την ΕΡΤ. Πέρα από το ότι τηλεοπτικά μεταδόθηκαν μόνο 2(!!!) από τους 6 αγώνες αυτό το σαββατοκύριακο, η ποιότητα της μετάδοσης, λυπάμαι που θα το πω, αλλά μου θύμισε κάτι θρυλικές μεταδόσεις τοπικού ποδοσφαίρου... Επειδή έτυχε την ίδια μέρα να δω αγώνες και από ισπανικό και από ιταλικό πρωτάθλημα, η διαφορά με την οποία διαχειρίζον
ται το τηλεοπτικό προϊόν είναι χαώδης...
Πάει κι ο Γόντικας.
Στην Ρουμανία και την Πιτέστι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωστής Γόντικας που αποχωρεί από τον Ιωνικό. Αδειάζει το ρόστερ της ομάδας από τη Νίκαια.

Τα μεταδίδει το ertflix αλλά κολλάει συνέχεια. Μπήκα να δω το προμηθέας-απολλων και σ ένα πέντε λεπτά το έκλεισα καλύτερα να μεταδίδονται τα παιχνίδια από το youtube. Η ερτ κάνει αγγαρεία με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν 12 ομάδες για την Α1 αν θέλουμε να υπάρχει ένα σοβαρό επίπεδο, αλλιώς θα έχουμε πάλι τα ίδια, ας βάλουν 2 ομάδες από την Κύπρο. Ιωνικός - Ηρακλής-Απόλλων-ΑΕΚ, δεν έχουν θέση στην Α1, ο Άρης ερωτηματικό- αν μπορέσει να κάνει αύξηση κεφαλαίου αλλιώς δεν, ανεβαίνει η καρδίτσα, δεν βλέπω να υπάρχουν άλλες ομάδες να τις αντικαταστήσουν. Αν εναρμονίσει και η ΕΟΚ το καταστατικό της με τη φιμπα 8 με το ζόρι θα συμπληρωθούν, κάποτε όμως θα πρέπει να γίνει η αρχή έστω και αν είναι σκληρή
Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που δεν συμπεριλαμβάνω το ertflix ως μετάδοση. Παρακολούθησα και εγώ τον αγώνα και πραγματικά ήταν σκέτος πονοκέφαλος οι διακοπές. Νόμιζα παλιότερα ότι έφταιγε η σύνδεσή μου αλλά αυτή τη στιγμή έχω οπτική ίνα με 100mbps και την καμπίνα στο δρόμο δίπλα μου και η κατάσταση στις ιντερνετικές μεταδόσεις της ΕΡΤ είναι ακριβώς η ίδια... Αδύνατον να παρακολουθήσουμε αξιοπρεπώς έναν αγώνα. Με μεγαλύτερη άνεση παρακολουθώ αγώνες της ΕΣΚΑ από σελίδα που τις αναλαμβάνει στο youtube live μετάδοση παρά από τη...μεγάλη κρατική εταιρεία...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Μετά βίας αυτή τη στιγμή βγαίνουν 8 οι ομάδες που ίσως μπορούν να συμμετάσχουν αξιοπρεπώς στη basket league. Ο Άρης λογικά δεν θα έχει πρόβλημα παρά το μπάτζετ α2 που έχει, αλλά καλύτερα μικρό μπάτζετ παρά αναξιοπιστία. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, κάνει προσπάθεια να μην δημιουργεί χρέη και είναι αξιοπρεπής. Ο Ηρακλής όμως έχει θέματα που μάλλον κάνουν απαγορευτική τη συμμετοχή του σε μια σοβαρή Basket League... H ΑΕΚ δυστυχώς έχει τόσα μπαν και υπέρογκα χρέη που αντί να τα μειώνει τα αυξάνει, που προφανώς θα είναι σκάνδαλο η συμμετοχή της αν δεν τα επιλύσει οριστικά. Ο Κολοσσός αγωνίζεται ως... Χολαργός, κάτι πρέπει να γίνει με αυτό γιατί δεν είναι και τόσο κολακευτικό, αλλά τουλάχιστον δεν χρωστάει. Για τον Ιωνικό Νίκαιας δεν το συζητάμε, γενικά δεν έχει θέση με το υπάρχον φορμάτ σε οποιαδήποτε κατηγορία πόσο μάλλον στην Α1. Θέλει νοικοκύρεμα οπωσδήποτε και να επιστρέψει υγιής γιατί μου είναι μια ιδαίτερα συμπαθής και ιστορική ομάδα. Ο Απόλλωνας ξέρω τι εννοείς, είναι τρομερά αδύναμος οικονομικά. Ως προς τις ευρωπαϊκές συμμετοχές πιστεύω ότι το ελληνικό μπάσκετ το πολύ σηκώνει 5 συνολικά. Με δεδομένο οτι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έχουν συμβόλαιο στη Euroleague και ο Προμηθέας στο Eurocup, άλλες 2 ομάδες στο BCL με βάση τη βαθμολογική τους θέση και εφόσον έχουν διάθεση να συμμετάσχουν θα ήταν αρκετές.

0
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague

Δευ Μαρ 21, 2022 12:53 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Μαρ 21, 2022 12:05 pm
Conan1982 έγραψε:
Και εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες εστιάζουν σε μεγάλα μπάτζετ αφού δεν μπορούν να το τηρήσουν. Ας έχουν μικρότερα μπάτζετ και να είναι αξιόπιστες, τι να τις κάνω τις καλές μεταγραφές άμα μετά τα Χριστούγεννα δεν έχω μαντήλι να κλάψω. Επίσης θα πρέπει να γίνει σοβαρή προσπάθεια με το στοιχηματισμό, την παρασκευή άκουσα τον καβαλιεράτο στο σπορτ 24 να μιλάει ότι γίνετε έρευνα για στήσιμο αγώνων. Αυτά θα πρέπει να κοπούν.
Να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα φτιάξει η α1, μάλλον εμείς τα γράφουμε εμείς τα διαβάζουμε
Το χειρότερο είναι αυτό που λες, ότι φαίνεται ότι δεν υπάρχει θέληση να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές για να αναβαθμιστεί το προϊόν. Μερικές απλές ενέργειες δεν χρειάζονται καν δαπάνες για να γίνουν. Υπάρχει μια αδιαφορία στην ατμόσφαιρα...

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Μαρ 21, 2022 12:57 pm

Το θέμα είναι ότι λίγες ομάδες της επαρχίας αντέχουν να σηκώσουν διαχρονικά το βάρος της συμμετοχής στην Α1 τις τελευταίες 1-2 δεκαετίες. Με εξαίρεση ίσως τον Κολοσσό που έχει αρκετά χρόνια στην Α1 και είναι και νοικοκυρεμένο σωματείο και τον Προμηθέα (αν θεωρηθεί η Πάτρα επαρχία), νομίζω είναι δύσκολο να αναδυθεί κάποιος νέος πόλος σταθερότητας. Πρωτίστως διοικητικά/οικονομικά, και μετά αγωνιστικά.

- Το Ρέθυμνο ήταν σε αυτή την κατηγορία πολλά χρόνια, αλλά με το που σταμάτησε ο Τζομπανάκης, έπεσε στα τοπικά.
- ΚΑΟΔ, Τρίκαλα και Καβάλα άντεξαν 3-4 χρονιές, αλλά έκτοτε είναι μεταξύ Α2 και Γ΄Εθνικής ή έφτασαν κοντά στο να κατεβάσουν ρολά.
- Ο Απόλλωνας ακροβατεί μεταξύ Α1 και Α2 την τελευταία δεκαετία, με τα γνωστά προβλήματα βέβαια.
- Η τελευταία ομάδα της Λάρισας που είχε σταθερή παρουσία ήταν η Ολύμπια πριν 13-14 χρόνια περίπου. Κάτι πάει να κάνει τώρα ίσως η τωρινή ομάδα, αν και είναι νωρίς ακόμα.
- Διάφορες άλλες ομάδες που πέρασαν για 1-2 χρόνια το πολύ, με κάποιες στην συνέχεια να υποβιβάζονται αρκετές κατηγορίες πιο κάτω ή να διαλύονται (Αρκαδικός, Λευκάδα, Ήφαιστος Λήμνου).

Ακόμα κι αν ανέβουν δηλαδή ομάδες όπως η Καρδίτσα, η Ελευθερούπολη, κάποια από τα Γιάννενα κτλ., δεν είναι σίγουρο ότι θα αντέξουν πάνω από 1-2 χρόνια, ειδικά αν δεν έχουν γερό πορτοφόλι από πίσω.

0
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Πέμ Μαρ 24, 2022 7:53 pm

Διάβασα χθες στο onsports ότι λέει ο προμηθέας είναι 2 μήνες πίσω στους μισθούς. Από την μια είναι γνωστό ότι οι περισσότερες ομάδες είναι πίσω από την άλλη δυο μήνες μου φαίνονται πολλοί ειδικά για τον προμηθέα + ότι το site εχει "πόλεμο" με τον λιόλιο. Τα μέλη του φόρουμ από την πάτρα έχουν ρεπορτάζ;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague

Πέμ Μαρ 24, 2022 9:42 pm

iraklisiraklis έγραψε:
Πέμ Μαρ 24, 2022 7:53 pm
Διάβασα χθες στο onsports ότι λέει ο προμηθέας είναι 2 μήνες πίσω στους μισθούς. Από την μια είναι γνωστό ότι οι περισσότερες ομάδες είναι πίσω από την άλλη δυο μήνες μου φαίνονται πολλοί ειδικά για τον προμηθέα + ότι το site εχει "πόλεμο" με τον λιόλιο. Τα μέλη του φόρουμ από την πάτρα έχουν ρεπορτάζ;
Για τον Μάιλς είχε ακουστεί ότι είχε προσφύγει πριν από καιρό, σίγουρα κάποιος φίλος από την Πάτρα θα μπορούσε να μας διαφωτίσει για το τι ισχύει με το θέμα. Κακή σεζόν γενικά πάντως για τον Προμηθέα, ειδικά στο Eurocup ενώ και η αποπομπή του Κασιμίρο ήταν αψυχολόγητη. Φέτος δεν υπήρχε και η δικαιολογία του Κόβιντ.

Ξέρουμε επίσης ο Γιαννόπουλος αν αποχώρησε και τι γίνεται με την αποθεραπεία του?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”