3 παιχνίδια πριν το τέλος η Μονακό υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακό νομίζω είναι ξεκάθαρη η στόχευση, θα τα δώσει όλα και στα 2 παιχνίδια την διπλή αυτή αγωνιστική για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πλεονέκτημα και να πάει στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Το αν θα βγούμε εμείς 3ή δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς καθώς και το ποια ομάδα θα βγει 4η ή 5η, αν και νομίζω πως η Εφές δεν την χάνει την 5η θέση ανεξαρτήτως προγράμματος.
Η Μονακό όμως κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι κυνηγάει ακόμα την πρόκριση, παίζει ωραίο μπάσκετ, έχει τον Τζέιμς που μπορεί να πάρει ή να χάσει παιχνίδια.
Την θεωρώ λίαν επικίνδυνη γιατί έχει πολλούς καλούς σουτέρ, είναι (πλέον) η 2η πιο εύστοχη στα τρίποντα και αν μπουν τα πρώτα τρίποντα και ανοίξει η άμυνα μας θα έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα θα κολήσουμε πάνω στον Τζέιμς αλλά πρέπει να δυσκολέψουμε κάθε μακρινό τους σουτ.
Στο προηγούμενο παιχνίδι μας παρ' όλο που κερδίσαμε εύκολα ο Χολ με τον Μοτεγιούνας μας δυσκόλεψε πολύ και τον Φαλ ακόμα περισσότερο, ελπίζω σήμερα Χασάν και Φαλ να είναι αποτελεσματικότερη.
Μπορούμε να τους κερδίσουμε και νομίζω πως θα το κάνουμε.