Kαλώς ξανανταμώνουμε!
Συντονιστής: Captains
- aiver
- Reactions: 44
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους!
Η αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να συνδεθώ και να είμαι ενεργός, αλλά παρακολουθώντας όλη την ιστορία και τα γεγονότα να διαδραματίζονται στο facebook, περίμενα με τρελή ανυπομονησία να ανοίξει ξανά ο χώρος αυτός για να μοιράζομαι τις απόψεις και την γνώμη μου. Σκεφτόμουν να κάνω καινούριο κωδικό, μιας και αυτός διανύει τον 11 χρόνο ζωής του, θεέ μου πως περνάνε τα χρόνια, και είχε φτιαχτεί στα πρώτα στάδια της εφηβείας μου όταν πίστευα ακόμα πως θα γίνω ο επόμενος Kevin Garnett, συνεπώς όσο αρχίζουν τα παλιά post να μπαίνουν στην πλατφόρμα, τόσο περισσότερο θα αισθάνομαι άβολα από το περιεχόμενο τους.
Γιατί όμως να κρύψουμε άλλωστε τον μικρό μας εαυτό?
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
Η αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να συνδεθώ και να είμαι ενεργός, αλλά παρακολουθώντας όλη την ιστορία και τα γεγονότα να διαδραματίζονται στο facebook, περίμενα με τρελή ανυπομονησία να ανοίξει ξανά ο χώρος αυτός για να μοιράζομαι τις απόψεις και την γνώμη μου. Σκεφτόμουν να κάνω καινούριο κωδικό, μιας και αυτός διανύει τον 11 χρόνο ζωής του, θεέ μου πως περνάνε τα χρόνια, και είχε φτιαχτεί στα πρώτα στάδια της εφηβείας μου όταν πίστευα ακόμα πως θα γίνω ο επόμενος Kevin Garnett, συνεπώς όσο αρχίζουν τα παλιά post να μπαίνουν στην πλατφόρμα, τόσο περισσότερο θα αισθάνομαι άβολα από το περιεχόμενο τους.
Γιατί όμως να κρύψουμε άλλωστε τον μικρό μας εαυτό?

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
0
- kojito
- Reactions: 2557
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα και πάλι και Χρόνια πολλά σε όλους!
Επιτέλους η αναμονή άξιζε. Συγχαρητήρια κιόλας στους mods και σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν αυτή τη δουλειά επαναφοράς του forum. Το αποτέλεσμα πραγματικά είναι εντυπωσιακό. Ελπίζω σιγά-σιγά να συνηθίσουμε και τη νέα μορφή και να πιάσουμε τα παλιά επίπεδα δραστηριότητας.
Επιτέλους η αναμονή άξιζε. Συγχαρητήρια κιόλας στους mods και σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν αυτή τη δουλειά επαναφοράς του forum. Το αποτέλεσμα πραγματικά είναι εντυπωσιακό. Ελπίζω σιγά-σιγά να συνηθίσουμε και τη νέα μορφή και να πιάσουμε τα παλιά επίπεδα δραστηριότητας.

2
1
1

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 0
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χρόνια πολλά και σε σένα!Reggie Miller #31 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 2:06 amΧρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές!
Είδα κι εγώ μια ενημέρωση εκεί που χάζευα, μπα λέω κάτι άλλο θα είναι. Ωραία έκπληξη παίδες, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν, καλή συνέχεια και καλή δύναμη...
Θυμάμαι 2 Reggie Miller usernames, ένα με τα λάβαρα του Ολυμπιακού κι έναν με την φωτογραφία του Reggie :idea:
0
-
- Reactions: 0
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστά θυμάσαι... Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι τι είχα γιατί είχα αλλάξει, αλλά αν δεν κάνω λάθος το άλλο το παιδί ήταν Παναθηναϊκός. Δεν είμαι σίγουρος...Quincy έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 2:08 amΧρόνια πολλά και σε σένα!Reggie Miller #31 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 2:06 amΧρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές!
Είδα κι εγώ μια ενημέρωση εκεί που χάζευα, μπα λέω κάτι άλλο θα είναι. Ωραία έκπληξη παίδες, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν, καλή συνέχεια και καλή δύναμη...
Θυμάμαι 2 Reggie Miller usernames, ένα με τα λάβαρα του Ολυμπιακού κι έναν με την φωτογραφία του Reggie :idea:
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι σωστά. Τώρα στείλε σήματα καπνού σε Twism, Zephyr, Nikolas12, Berry και τους λοιπούς να συμπληρωθεί το teamReggie Miller #31 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 2:36 amΣωστά θυμάσαι... Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι τι είχα γιατί είχα αλλάξει, αλλά αν δεν κάνω λάθος το άλλο το παιδί ήταν Παναθηναϊκός. Δεν είμαι σίγουρος...Quincy έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 2:08 amΧρόνια πολλά και σε σένα!Reggie Miller #31 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 29, 2019 2:06 amΧρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές!
0
1
1

Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- BasketZilla
- Reactions: 96
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mark Eaton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πραγματικά χαίρομαι από καρδιάς για την επιστροφή του basketforum
Και μιας και το παραπάνω ποστ είναι του τρισμέγιστου φίλου yorgos, βλέποντας αυτές τις μέρες ένα πολύ καλό docu του Netflix για την ιστορία της Κούβας έμαθα ότι μέχρις και ο Φιδέλ ο Κάστρο στα νιάτα του έπαιζε καλό μπασκετάκι
Σε όσους αφιέρωσαν κόπο, χρόνο και χρήματα για να ''ξαναανέβει'' το φορουμ ένα ευχαριστώ από εμένα. Ένα στερητικό το είχα πάθει !
Και μιας και το παραπάνω ποστ είναι του τρισμέγιστου φίλου yorgos, βλέποντας αυτές τις μέρες ένα πολύ καλό docu του Netflix για την ιστορία της Κούβας έμαθα ότι μέχρις και ο Φιδέλ ο Κάστρο στα νιάτα του έπαιζε καλό μπασκετάκι

Σε όσους αφιέρωσαν κόπο, χρόνο και χρήματα για να ''ξαναανέβει'' το φορουμ ένα ευχαριστώ από εμένα. Ένα στερητικό το είχα πάθει !
4
3
1

Sometimes I feel like a Slim Charles in a world full of Cheeses