sardanapalos έγραψε: ↑Παρ Απρ 22, 2022 9:20 pm
Μέχρι τώρα έχω 2/2, ειλικρινά όμως δεν ξέρω τι να πω για το 3ο παιχνίδι. Η μη πρόκριση μας όσο και να μας ξενερώνει όλους δεν νομίζω πως είναι αποτυχία. Αν βέβαια συνδυαστεί με ήττα στους ελληνικούς τελικούς η θέση του Μπαρτζώκα μάλλον θα τρίξει.
Στα του παιχνιδιού δεν έχω να πω πολλά, ήταν παντελώς μονόπλευρο. Πήρε ένα σερί 20-2 η Μονακό και δεν κοίταξε πίσω. Ήταν μάλλον ήττα ψυχολογίας παρά οτιδήποτε άλλο. Ας κάνουν το Πάσχα τους παίκτες και επιτελείο και θα επιστρέψουμε δυνατότεροι.
Τέλος, 3 ήττες φέτος με Λαμόνικα και η μόνη μας νίκη ήταν στις αρχές η πραγματικά πεθαμένη Ζάλγκιρις. Για εμένα ευτυχώς που ο κάθε διαιτητής αναλαμβάνει μόνο ένα παιχνίδι σε κάθε σειρά, πιστεύω τα χειρότερα πέρασαν!
Να μην πεις τίποτε για το τρίτο παιχνίδι, βασικά.
Και που τη βλέπεις τη "μη πρόκριση" στον ενεστώτα κιόλας; Κάτσε, αγάντα που λένε. Ισοφάρισε τη σειρά και προχωράμε.
Κάκιστη εμφάνιση, της πλάκας τολμώ να πω. Το ματς φαινόταν για που πάει από τις αρχές της βου περιόδου.
Κρατάμε τη συντριβή και λέμε κι ευχαριστώ που δεν μειώσαμε.
Τα τόσα χρόνια δίψας σε συνδυασμό με το προχθεσινό πανηγύρι, μας πήραν τα μυαλό. Κόουτς κι οι έμπειροι παίκτες πιάστηκαν τελείως αδιάβαστοι. Τοις πράγμασοι.
Παρόλα αυτά, προχωράμε και πάμε για νίκη ή νίκες στα πριγκηπόπουλα.
Αν παίξουμε με μυαλό, το ματς είναι δικό μας. Αν όχι θα χάσουμε πάλι εύκολα.
Αν τυχόν κι αποκλειστούμε θα είναι μεγάλη αποτυχία και θα λέει πολλά. Το έχω πει από την ώρα που κληρωθήκαμε με τη Μονακό. Αν η Μονακό μας περάσεις θα είναι δική μας ήττα κι όχι δική τους νίκη και θα φανεί στο φάιναλ φορ που θα πάει άκλαφτη. Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, γιατί η αποψινή συντριβή ήταν σα νίκη που έλεγε κι η Νίκη η Μπάκουλη για τον Παναθηναϊκό, ουάνς απόν ε τάιμ.
Τέλος, από τις ομάδες που νίκησαν στα δεύτερα παιχνίδια (Μιλάνο, Μπάγερν και Μονακό- τα 3 Μ) δεν θα περάσει καμιά. Μακάρι να πέσω έξω στην περίπτωση της Μιλάνο, αλλά πρέπει να γίνουν βουντού. Οι 3 ομάδες αυτές θα επισκεφτούν το Βελιγράδι για παιχνίδι Ευρωλίγκας από τη νέα σεζ λονγκ, είτε στην έδρα της Παρτίζαν είτε στην έδρα του Ερυθρού.