2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1104
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 23, 2022 11:52 am

pan24 έγραψε:
Δευ Μάιος 23, 2022 10:25 am
Ο Λι μπορεί να είναι από σούπερ μεταγγραφή μέχρι Μάρκους Νέλσον, ανάλογα πως θα τον χειριστούμε.
Αν τον έχουμε για να παίζει άμυνα παρέα με κάποιον δημιουργό στο 2 ή να μοιράζεται το 1 με κάποιον δημιουργό-σκόρερ τέλεια.
Αν τον έχουμε για μπακάπ άσσο πίσω από κάποιον πολύ καλό σούπερ επίσης.

Αν του ζητάμε να δημιουργήσει ή να τραβήξει στο σκορ και να παίρνει ατομικές προσπάθειες εκεί θα ανακαλύψουμε ότι αυτά δεν μπορεί να τα κάνει.

Κάπου εδώ να ρωτήσω και αν έχει απφοασιστεί ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του χρόνου.
Γιατί αν δεν έχει και μετά έρθει κάποιος με ρόστερ έτοιμο...
πιστευω οτι ο λι θα ερθει για να σας δωσει οτι εδωσε σε εμας ο Γουοκαπ , σκληρη αμυνα και σιγουρια απο τον αναπληρωματικο ασσο που δεν θα σου δωσει σχεδον ποτε το 10 αλλα δεν θα παιξει και ποτε κατω απο τη βαση

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 23, 2022 12:13 pm

απο τη στιγμη που θαρθει ο π καλαιτζακης ο σαντ ρος δε χρειαζεται!εχει κ υψηλο συμβολαιο!ειναι το ιδιο σα παιχτες!πρεπει να δωσουμε χωρο στους μικρους!ποτε θα παιξει ο ματζουκας ο καλαιτζακης?τα λεφτα του ρος σενα καλο ασσο με σουτ λι νεντο κ μετα θα δουμε αν χρειαζεται ενα 2αρο 3αρι με σουτ!πρωτιστως ενας ασσος οπως ο λορετζο μαζι με λι κ νεντο!οχι μπεντιλ παιδια κατι αλλο!μενει ελευθερος χειζ παρολου που δεν εκανε καλη χρονια!εχει 4αρια σιγκλετον επισης σμιτς δε μαρεσει βεβαια τομπκινς!

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1726
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 23, 2022 12:39 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Μάιος 23, 2022 11:29 am
j-kidd13 έγραψε:
Δευ Μάιος 23, 2022 10:30 am
Καλα κανει η ομαδα και κινειται να κλεισει παικτες, δεν μπορει να περιμενει το ποτε θα κλεισει ο προπονητης για να αρχισει να κινειται.Ειδικα με τα οικονομικα μας.Αν μπορεις να κλεισεις τωρα καποιον καλο παικτη,τον υπογραφεις. Εξ αλλου απο τους τωρινους ξενους μονο ο Νεντοβιτς εχει εγγυημενο συμβολαιο για την νεα σεζον. Απο τη στιγμη που θα βγουμε για 5 ξενους στην αγορα,και οχι ξενους τυπου Εβανς και Περι,αλλα ποιοτικους,δεν μπορεις να ρισκαρεις να περιμενεις μεχρι τελη ιουνιου αρχες ιουλιου.
Και ο Σαντ Ρος έχει συμβόλαιο για του χρόνου.

Μέικον και Ουάιτ έχουν option δική μας στο συμβόλαιο τους που λογικά θα πρέπει να ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή μέχρι αρχές Ιουλίου αν τους θέλουμε.

Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά τους Έλληνες ήδη τους έχουμε, έχουμε Νέντοβιτς και τον Σαντ Ρος με συμβόλαιο, πήραμε τον Λι.

Δηλαδή ήδη ο όποιος νέος προπονητής θα έχει να αποφασίσει μόνο για 3 ξένους πρακτικά, δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα κάτι στην δυναμικότητα της ομάδας αν πχ πάρεις Καλαιτζάκη και Μωραΐτη αντί Μποχωρίδη και Κασελάκη.

Εκτός αν έχουμε ήδη αποφασίσει προπονητή απλά δεν έχει ανακοινωθεί.

Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά για αυτό για εμένα πρώτα συμφωνείς με προπονητή νωρίς, δεν περιμένεις αρχές Ιουλίου να βρεις προπονητή.
Μπορει να εχει βρεθει και να εχει συμφωνηθει, δεν το ξερουμε. Να ανακοινωθει κατι πριν τελειωσουν οι τελικοι,αποκλειεται,δεν ειναι και κομψο. Αλλα και να μην εχει βρεθει προπονητης, οταν σου παρουσιαζεται μια ευκαιρια να υπογραψεις εναν παικτη οπως ο Λι, που φανταζομαι για να εκλεισε απο τοσο νωρις,αποκλειεται να πηγε και υψηλα οσον αφορα το συμβολαιο,ορθως πραττεις και τον κλεινεις.
Και το ελληνικο στοιχειο, εννοειται δεν περιμενεις κανεναν προπονητη για να κλεισεις παικτες που παρουσιαζουν προοπτικη.

Oσον αφορα τον Σαντ Ρος, εγω θα συζηταγα να του λυσω το συμβολαιο,αν και ο Πεδουλακης δεν ειναι διολου απιθανο να γουσταρει την αμυνα του

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2578
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Μάιος 23, 2022 12:58 pm

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Μάιος 23, 2022 12:39 pm
pan24 έγραψε:
Δευ Μάιος 23, 2022 11:29 am

Και ο Σαντ Ρος έχει συμβόλαιο για του χρόνου.

Μέικον και Ουάιτ έχουν option δική μας στο συμβόλαιο τους που λογικά θα πρέπει να ενεργοποιηθεί κάποια στιγμή μέχρι αρχές Ιουλίου αν τους θέλουμε.

Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά τους Έλληνες ήδη τους έχουμε, έχουμε Νέντοβιτς και τον Σαντ Ρος με συμβόλαιο, πήραμε τον Λι.

Δηλαδή ήδη ο όποιος νέος προπονητής θα έχει να αποφασίσει μόνο για 3 ξένους πρακτικά, δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα κάτι στην δυναμικότητα της ομάδας αν πχ πάρεις Καλαιτζάκη και Μωραΐτη αντί Μποχωρίδη και Κασελάκη.

Εκτός αν έχουμε ήδη αποφασίσει προπονητή απλά δεν έχει ανακοινωθεί.

Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά για αυτό για εμένα πρώτα συμφωνείς με προπονητή νωρίς, δεν περιμένεις αρχές Ιουλίου να βρεις προπονητή.
Μπορει να εχει βρεθει και να εχει συμφωνηθει, δεν το ξερουμε. Να ανακοινωθει κατι πριν τελειωσουν οι τελικοι,αποκλειεται,δεν ειναι και κομψο. Αλλα και να μην εχει βρεθει προπονητης, οταν σου παρουσιαζεται μια ευκαιρια να υπογραψεις εναν παικτη οπως ο Λι, που φανταζομαι για να εκλεισε απο τοσο νωρις,αποκλειεται να πηγε και υψηλα οσον αφορα το συμβολαιο,ορθως πραττεις και τον κλεινεις.
Και το ελληνικο στοιχειο, εννοειται δεν περιμενεις κανεναν προπονητη για να κλεισεις παικτες που παρουσιαζουν προοπτικη.

Oσον αφορα τον Σαντ Ρος, εγω θα συζηταγα να του λυσω το συμβολαιο,αν και ο Πεδουλακης δεν ειναι διολου απιθανο να γουσταρει την αμυνα του
Μαζί σου σε όλα, και εγώ είπα το ιδανικό είναι να έχουμε βρει προπονητή και να μην ανακοινώνεται ακόμα.

Αν δεν έχουμε βρει όμως και πας σε αυτή την λογική:
Κρατάς τον Νέντοβιτς και τον Σαντ Ρος επειδή έχουν συμβόλαιο και ο πρώτος έχει ποιότητα και δέσιμο με τον κόσμο, ο δεύτερος μπορεί κάποτε να πάρει διαβατήριο και γουστάρει ο Πεδουλάκης την άμυνα του.
Παίρνεις 2 μικρούς(πχ Μωραίτη και Καλαιτζάκη) επειδή έχουν προοπτική.
Παίρνεις 1-2 ξένους πχ τον Λι γιατί είναι ευκαιρία.
Έχεις και Παπαπέτρου, Παπαγιάννη που δεν κουνιούνται και Μαντζούκα, Χουγκάζ που η ομάδα θέλει να τους εξελίξει.
Ενεργοποιείς και την option του Μέικον γιατί είναι cheat στα λεφτά του.

Και έχεις τον νέο προπονητή με ένα έτοιμο ρόστερ που ίσα να έχει χώρο το ρόστερ και το μπάτζετ για 2 δικές του επιλογές.

Ένα πράγμα όπως με Πρίφτη πέρσι που 2-3 παίκτες διάλεξε, τους άλλους τους βρήκε και αν ο Μπρέι δεν σταμάταγε το μπάσκετ θα είχε ακόμα λιγότερο χώρο.

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 539
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μάιος 23, 2022 1:13 pm

Σοβαρή κίνηση ο Πάρις Λι για τον Παναθηναϊκό!

Παίκτης ομάδας, εξαιρετικός αμυντικός (αν και ενίοτε "δέρνει" λίγο παραπάνω, μπορεί να μας το διαβεβαιώσει και ο Σλούκας αυτό :D ), θα βάλει και τα σουτάκια του μπροστά.

Αν δε συνδυαστεί και με έναν ψηλότερο και πιο δημιουργικό άσσο, θα είστε σούπερ!

Λογικά θα αποχαιρετήσει κάποιος εκ των Μέικον - Σαντ Ροος, ανάλογα και με τα χαρακτηριστικά του δεύτερου άσσου που θα αποκτηθεί.

0
basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 23, 2022 4:18 pm

Σημαντική κίνηση η απόκτηση Π. Λι. Πρώτον για τα χαρακτηριστικά/αξία/περιθώρια βελτίωσης του, αλλά και για το αντανακλαστικά που έδειξε ο Παναθηναϊκός (μπορεί να είναι και κλάσσικ πρόταση Δ.Γ τύπου " αυτός δυσκολεύει πολύ τους απέναντι").

Τον παίκτη τον αποθεώνω από πέρσι το καλοκαίρι με το που τον έκλεισε η Μονακό. ΤΟν προτείνω σταθερά για τον Παναθηναϊκό παρομοιάζοντας τον με τον Μ. Γουέμπερ.
Μοιάζουν πολύ οι 2 τους.
Με τον Γουόκαπ δεν μοιάζει. Το λέω γιατί αναφέρθηκε. Ο Γουόκαπ μοιάζει μονάχα με τον Χάινς. Άντε και με τον Χάκετ.
Αν και διαβάζει καλύτερα από τον "Ιταλό την αντίπαλη άμυνα όταν οργανώνει παιχνίδι (που είναι κι η βασική δουλειά του άσσου, ίσως και πάνω από τις τελικές και το σκοράρισμα).

Ο Π. Λι είναι σαφές ότι έρχεται για πρώτος άσσος. Με τα πλείοφια που έκανε. Και πάλι καλά να λέτε. Το πολύ να έρθει παίκτης τύπου Ν.Γουόλτερς να ψιλομοίράζονται τη θέση. Τα λέγαμε από πέρσι για τέτοιο δίδυμο, βασικά.

Πιστεύω ότι ο Δ.Γ θα ανεβάσει το μπάτζετ μετά τους τελικούς της Α1 που λογικά θα χάσει ύστερα από καιρό και σε συνδυασμό με τη χρονιά που έκανε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Και τη δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός για του χρόνου.

Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ένα πολύ καλό μπάσιμο για τον Κούρικ (τα λέμε χρόνια για αυτόν και τον Κοζέρ) που τους τελευταίους μήνες είναι ως και ξένο σώμα στην Μπαρτσελόνα (τα γνωστά του Σάρας ο οποίος ούτε απέτυχε, αλλά ούτε έβγαλε και μάτια στην καταλωνία. Το ίδιο ισχύει και για τον Καλάθη που είναι ο άνρθωπος που κουμαντάρει την ομάδα μέσα στο παρκέ).

Σε συνδυασμό βέβαια με αποχώρηση Νέντοβιτς που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα με εκπλήξει αν τον κρατήσει ο Πεδουλάκης. Το ίδιο ελεγα και για τον Πρίφτη. Και το πιστεύω ακόμα ότι δεν ήταν δικιά του απόφαση αλλά δεν μπορώ να το ξέρω και στα σίγουρα μιας και δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση σε τίποτε από αυτά.

Περισσότερη πληροφόρηση έχω για τη Βαλένσια παρά για τους 2 "αιώνιους". Που ίσως να χτυπήσει και κανάν Χασάν Μάρτιν πλάκα- πλάκα, που στην Ισπανία θεωρείται "κρακ". Δεν θα μου έκανε εντύπωση να τον χτυπάγατε κι εσείς τον Χασάν. Νομίζω ότι στον Πέδουλα θα αρέσει.
Γιατί είναι σαφές ότι το κουμάντο το κάνει ο Πεδουλάκης- ως εκ τούτου νομίζω ότι δεν μπορεί να έχει βάση, η προσδοκία για ξένο προπονητή.

Αυτά....

EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 232
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 23, 2022 4:20 pm

Σίγουρα ο Άρτζι θέλει καλή περιφερειακή άμυνα εξ ου και πήρε Lee.Ο Σαντ Ροος έχει συμβόλαιο μαζί με Νεντοβιτς και θα μείνουν εκτός απροόπτου.

Βλέποντας τα στατιστικά του Λι σε δίποντα 31/69 και τρίποντα 38!!!/στα 108 με 35% το μυαλό μου πάει στο ότι θέλει σκληρή άμυνα και αξιοπρεπές περιφερειακό σουτ αξιοποιώντας στο 2 και 3 τους στις μπούκες τους Σαντ Ροος και Παπαπέτρου....για να εξαργυρωσουν τα συμβόλαια τους στο μέγιστο . Για βασικό άσσο θα ήθελε Walden πιστεύω με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά έχει συμβόλαιο.Μαλλον μας βλέπω στον αξιοπρεπή Wolters.Η ομάδα θα πρέπει να "ανοίξει" χώρους και να αξιοποιηθούν παραμέσα Σαντ Ροος,Παπαπέτρου,Παπαγιάννης και όποιος άλλος ρακέτας έλθει.

Σίγουρα θα παρακολουθήσει στενά την υπόθεση Μιτογλου και ίσως δεν ξοδέψει πολλά σε ψηλούς ώστε να έχει για τον Ντίνο.

Ο Bolomboy πράγματι είναι αρκετά καλή περίπτωση 4 και 5 χωρίς τρέλα χρήματα.

Wolters 20-Lee 20
Nedovic 25-Καλαιτζακης 5
Sant Roos 15+5
Παπαπετρου 25 -Ρογκαβοπουλος 10
Μαντζουκας 0-5
Μιτογλου 25-Pellos 5
Παπαγιαννης 25-Bolomboy 25

Χουγκαζ-Μωραιτης η Φλιωνης

Φυσικά παίζει του Κ Αντετοκούμπο και Μιτρού Λονγκ.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Μάιος 23, 2022 5:05 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Μάιος 23, 2022 4:18 pm
Σημαντική κίνηση η απόκτηση Π. Λι. Πρώτον για τα χαρακτηριστικά/αξία/περιθώρια βελτίωσης του, αλλά και για το αντανακλαστικά που έδειξε ο Παναθηναϊκός (μπορεί να είναι και κλάσσικ πρόταση Δ.Γ τύπου " αυτός δυσκολεύει πολύ τους απέναντι").

Τον παίκτη τον αποθεώνω από πέρσι το καλοκαίρι με το που τον έκλεισε η Μονακό. ΤΟν προτείνω σταθερά για τον Παναθηναϊκό παρομοιάζοντας τον με τον Μ. Γουέμπερ.
Μοιάζουν πολύ οι 2 τους.
Με τον Γουόκαπ δεν μοιάζει. Το λέω γιατί αναφέρθηκε. Ο Γουόκαπ μοιάζει μονάχα με τον Χάινς. Άντε και με τον Χάκετ.
Αν και διαβάζει καλύτερα από τον "Ιταλό την αντίπαλη άμυνα όταν οργανώνει παιχνίδι (που είναι κι η βασική δουλειά του άσσου, ίσως και πάνω από τις τελικές και το σκοράρισμα).

Ο Π. Λι είναι σαφές ότι έρχεται για πρώτος άσσος. Με τα πλείοφια που έκανε. Και πάλι καλά να λέτε. Το πολύ να έρθει παίκτης τύπου Ν.Γουόλτερς να ψιλομοίράζονται τη θέση. Τα λέγαμε από πέρσι για τέτοιο δίδυμο, βασικά.

Πιστεύω ότι ο Δ.Γ θα ανεβάσει το μπάτζετ μετά τους τελικούς της Α1 που λογικά θα χάσει ύστερα από καιρό και σε συνδυασμό με τη χρονιά που έκανε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Και τη δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός για του χρόνου.

Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ένα πολύ καλό μπάσιμο για τον Κούρικ (τα λέμε χρόνια για αυτόν και τον Κοζέρ) που τους τελευταίους μήνες είναι ως και ξένο σώμα στην Μπαρτσελόνα (τα γνωστά του Σάρας ο οποίος ούτε απέτυχε, αλλά ούτε έβγαλε και μάτια στην καταλωνία. Το ίδιο ισχύει και για τον Καλάθη που είναι ο άνρθωπος που κουμαντάρει την ομάδα μέσα στο παρκέ).

Σε συνδυασμό βέβαια με αποχώρηση Νέντοβιτς που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα με εκπλήξει αν τον κρατήσει ο Πεδουλάκης. Το ίδιο ελεγα και για τον Πρίφτη. Και το πιστεύω ακόμα ότι δεν ήταν δικιά του απόφαση αλλά δεν μπορώ να το ξέρω και στα σίγουρα μιας και δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση σε τίποτε από αυτά.

Περισσότερη πληροφόρηση έχω για τη Βαλένσια παρά για τους 2 "αιώνιους". Που ίσως να χτυπήσει και κανάν Χασάν Μάρτιν πλάκα- πλάκα, που στην Ισπανία θεωρείται "κρακ". Δεν θα μου έκανε εντύπωση να τον χτυπάγατε κι εσείς τον Χασάν. Νομίζω ότι στον Πέδουλα θα αρέσει.
Γιατί είναι σαφές ότι το κουμάντο το κάνει ο Πεδουλάκης- ως εκ τούτου νομίζω ότι δεν μπορεί να έχει βάση, η προσδοκία για ξένο προπονητή.

Αυτά....
Ποστ γεμάτο λογική. Καλά, αν παίρναμε και Μάρτιν θα κάναμε τρομερή αμυντική ασπίδα αεράμυνας (Ντον-μπας πώς τα λέω έτσι τελευταία; ) , αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πόσα λεφτά θα ρίξει ο κύριος Δημήτρης.

Επειδή πήρε το γήπεδο (και ξαφνικά μας θυμήθηκε για να μας σώσει) κι επειδή στα πλειόφια μας βλέπω να πέφτουμε ηρωικά με 3-1 στην καλύτερη, πιστεύω ότι θα ανέβει το μπάτζετ που κατ' αυτόν (δεν πιστεύω λέξη απ' όσα λέει, αλλά λέμε τώρα) ήταν έσοδα + 3εκ που και καλά έβαλε τσόντα επειδή τα έκανε μούσκεμα ο παχουλοδροσάτος Θέρτης. Αν είναι έτσι κι έχουμε 7-8 μύρια, με σωστή διαχείριση κι επιλογές Άρτζι κι όχι Πέρι-Ρατατούης και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων, παίζει να φτιάξουμε ομαδούλα της προκοπής.

Ο Ουόλτερς θα ήταν εξαιρετική επιλογή (και πέρυσι θα ήταν αλλά έχοντας βγάλει προβλήματα και την περσινή χρονιά ποιός θα τολμούσε να τον φέρει ως αδιαφιλονίκητο πρώτο άσο; ), αλλά μάλλον κάτι στο πιο ψηλό θέλουμε. Λορένζο κλπ δεν ξέρουμε αν μπορούμε να χτυπήσουμε, δεν ξέρουμε το μπάτζετ. Ο Κούρικ μου φαίνεται ότι δεν είναι για τα δόντια μας, μακάρι να φτάσουμε να έχουμε τέτοιες μασέλες, αλλά δεν το βλέπω.

Γενικά έχω μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα είμαστε καλύτεροι, εν μέρει κι επειδή αποδεδειδμένα από Μάιο μήνα κάνουμε επαφές με παίκτες με εμπειρία Ευρωλίγκας. Ο κόουτς όποιος και να είναι θα είναι επιλογής Πέδουλα, όσο χάλια και να τα πάει ο Βόβορας δε νομίζω να τον σουτάρει κανείς. Τουλάχιστον όχι πριν τον Οκτώβριο μετά την πρώτη ήττα, ανάλογα με το σε τι κατάσταση ευθυμίας είναι ο κύριος Δημήτρης :hammer:

Σχετικά ψηλό παλικάρι, μακρύ, που θα έκανε ωραίο δίδυμο με τον Λι είναι ο Μπόλντγουιν, αλλά αυτά που ακούμε από Ισπανία και Γερμανία μεριά μας προϊδεάζουν για πολύ προβληματικό χαρακτήρα. Ο Βόβορας δεν ξέρω αν έχει το authority να επιβληθεί, δεν υπάρχει κι ο Αλβέρτης να βάλει καμία φωνή πια.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Fitz

euroleague
Reactions: 402
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Δευ Μάιος 23, 2022 5:10 pm

Έχω ένα προαίσθημα ότι ο 'επόμενος' προπονητής για του χρόνου είναι ο Βόβορας. Και πως προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα διαφορετικό μοντέλο, δίνοντας του μια δεύτερη ευκαιρία να δείξει τι (δεν;) έχει. Λογικά και με αύξηση μπάτζετ πρέπει να το κοιτάμε μετά τη συμφωνία για το ΟΑΚΑ.

Συνεπώς δε θα απέκλεια να είναι δεύτερος άσος ο Lee. Νικ Καλάθης θα είναι ταμάμ για πρώτος, ας αφήσει τη Βαρκελώνη να επιστρέψει στην αγαπημένη του Αθήνα. :)

ΥΓ: Brandon Davies θα μας έκανε για πίσω από Παπαγιάννη;

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Δευ Μάιος 23, 2022 5:18 pm

Συνεπώς δε θα απέκλεια να είναι δεύτερος άσος ο Lee. Νικ Καλάθης θα είναι ταμάμ για πρώτος, ας αφήσει τη Βαρκελώνη να επιστρέψει στην αγαπημένη του Αθήνα. :)
:D
ΥΓ: Brandon Davies θα μας έκανε για πίσω από Παπαγιάννη;
:roofl:

4
4 Εικόνα

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Μάιος 23, 2022 6:14 pm

Ο Λι μου φαίνεται εξαιρετική κίνηση, παίκτης που κάνει καλά τα βασικά εναν γκαρντ, δηλαδή οργανώνει, παίζει άμυνα και σουτάρει.

Τον παίρνουμε επίσης στο κατάλληλο timing, μετά από καλή χρονιά αλλά όσο είναι ακόμα προσιτός.

Μακάρι να κλείσει και να δούμε και άλλες τέτοιες κινήσεις.

Για Καλαθη είμαι πλέον εντελώς αρνητικός, με το κασε που έχει είναι περιττή πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό. Θυμίζω ότι ο Σάρας στον τελικό τον πάρκαρε στο πάγκο τα τελευταία λεπτά, καλό χρυσός και άγιος αλλά πλέον στο μπάσκετ πρέπει να απειλείς το καλάθι με συνέπεια

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 23, 2022 11:10 pm

Το λέω τώρα, για να ευλογάω τα γένια μου μετά:
Μου φαίνεται άκρως απίθανο να βιάστηκε ο Πάρις Λι να κλείσει ομάδα (και μάλιστα στον ΠΑΟ), χωρίς να προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα playoffs.
Νομίζω ή ότι η είδηση είναι μούφα, ή ότι ο παίκτης είναι τρελός και ο μάνατζέρ του για τα πανηγύρια.
Rationalism speaking...

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Μάιος 23, 2022 11:40 pm

Για μένα σούπερ κίνηση ο Λη από πάρα πολλές απόψεις. Το καλύτερο θα ήταν να προορίζεται για 2ος άσσος αλλά δύσκολο το κόβω. Για βασικούρα πάει.

Εννοείται πως δεν γεμίζει το μάτι και είμαι από τους πρώτους που χαβαλεδιάζω με τη μανία του Βόβορα να έχει άσσο κάτω του 1,85 όπως και δήποτε... αλλά η φάση με το Λη είναι διαφορετική. Αμυντικά είναι πολύ πάνω από τους περισσότερους (και ψηλότερους) γκαρντ της διοργάνωσης. Πραγματικό μαμούνι και τακτικά/οργανωτικά ολόσωστος με λίγα λάθη. Δημιουργικά οι ασιστ του είναι λίγες φέτος αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα αν δούμε και τις προηγούμενες σεζόν του συν του ότι η μπάλα και η δημιουργία της Μονακό πέρναγε κυρίως απ' το Μάικ.
Το βασικό είναι πως πήραμε παίχτη από ομάδα πλέι οφ (και οριακά Φ4) με κανονικό ρόλο, σε πολύ καλή ηλικία μετά από μόλις μία σεζόν Ευρολίγκα.
Θα έχει το ρίσκο του (δεν είμαι σίγουρος πως την παλεύει ως βασικός) αλλά είναι ένα λογικό ρίσκο.
Γενικά είναι από τις κινήσεις που περιέργως προλαβαίνεις μεγαλύτερα πορτοφόλια και μοιάζουν πολύ στοχευμένες. Φαντάζομαι του τάξαμε τα κλειδιά και καμιά 500άρα μαζί.

Αν περιμέναμε τον Καλάθη (δεν βλέπω το λόγο να φεύγει από Μπαρτσελόνα) τότε λογικό να μας κακοπέφτει ο Λη. Αλλά από το χάος που επικρατεί 2 χρόνια τώρα, είναι μια ολόσωστη επιλογή.

υγ. Αν και μου φαίνεται δύσκολο, αν αφήσουμε το Μέικον μετά από τέτοια ρούκι σεζόν, σε αυτή την ηλικία και με αυτό το συμβόλαιο, τότε θα είμαστε (και πάλι) για γέλια. Μη δούμε κανά παίχτη να τη βάζει στο καλάθι εύκολα.

3
3 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2448
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 23, 2022 11:40 pm

lefpan έγραψε:
Δευ Μάιος 23, 2022 11:10 pm
Το λέω τώρα, για να ευλογάω τα γένια μου μετά:
Μου φαίνεται άκρως απίθανο να βιάστηκε ο Πάρις Λι να κλείσει ομάδα (και μάλιστα στον ΠΑΟ), χωρίς να προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα playoffs.
Νομίζω ή ότι η είδηση είναι μούφα, ή ότι ο παίκτης είναι τρελός και ο μάνατζέρ του για τα πανηγύρια.
Rationalism speaking...
Όχι φίλε, η είδηση δεν είναι ''μούφα''. Αφενός γιατί το έχουν αναφέρει ήδη αρκετά σοβαρά σάιτ (και όχι σάιτ της πλάκας, τύπου Sportdog), και αφετέρου γιατί όντως κεφαλαιοποιεί την καλή φετινή του σεζόν. Μπορεί να μην την κεφαλαιοποιεί πηγαίνοντας σε μεγαλύτερη ομάδα (που και να πήγαινε, δε θα πήγαινε σε πρωτοκλασάτη ομάδα), αλλά σε μας θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο και απολαβές (το σημαντικότερο, ιδίως για τους Αμερικανούς).

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Μάιος 24, 2022 1:53 am

Θέλω να πιστεύω πως ήρθε για να μοιραστεί τη θέση με κάποιον. Έτσι και αναβαθμισμένο ρόλο έχει και ελπίδα έχουμε ότι θα δούμε κάποιον άσο με κανονικό ύψος, βαρέθηκα να βλέπω την ομάδα να κατεβαίνει με τον Κούγια στον άσο.

1
1 Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”