2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Dedalos

euroleague
Reactions: 621
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 29, 2022 2:41 pm

Καλησπέρα. Παρατηρώ σε όλα τα ρόστερ που προτείνουν οι φίλοι του ΠΑΟ, Μαντζουρίας και Χουγκαζ έχουν θέση 12 έως 14 στο ρόστερ. Και υπάρχει και ο σαμαντουρωβ. Και θέλει η ομάδα και τους καλαιτζακηδες , για τους οποίους επίσης δε διακρίνω εμπιστοσυνη από τα προτεινόμενα ρόστερ που διαβάζω.
Αναρωτιέμαι προτίθεται ο ΠΑΟ πραγματικά να δώσει χρόνο στους νέους παίκτες που μάζεψε; Είναι κι αρκετοί και σε παραπλήσιες θέσεις. Αν όχι γιατί τους μάζεψε;
Αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες γιατί πήγαν; Έχουμε πια την πείρα , και για ΠΑΟ για ΟΣΦΠ, ότι είναι πολύ δύσκολο να δώσουν χρόνο σε ανέτοιμος ταλέντα. Οι οπαδοί στα λόγια θέλουν ανανέωση αλλά όταν έρθουν ήττες βρίζουν.
Φοβάμαι ότι επαναλαμβάνονται τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Το περιβάλλον των παικτών έπρεπε να τους συμβουλέψει καλύτερα.
Ήδη ο Μαντζουκας εμένα μου φαίνεται στάσιμος σε σχέση με τον Προμηθέα. Κι ο Χουγκαζ στον ιωνικό ήταν πρωταγωνιστής και στο Παό Ηρακλής δεν έπαιξε δευτερόλεπτο...

2
2 Εικόνα
Tl45200445

junior
Reactions: 29
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 29, 2022 3:24 pm

Okobo, lee
Nedovic καλαιτζακης π
Παπαππετρου Σαντ ροσσ
Derick williams μαντζουκας χουγκαζ
Παπαγιαννης καμπα

Σούπερ ισορροπημένο κατά τη γνώμη μου ίσως λίγο ακριβώς ο Ντέρεκ Γουίλιαμς αλλά εν πάρει περίπτωση εκεί θα χρειαστεί ένα τεσσάρι με παραστάσεις να κουβαλήσει και τους δύο μικρούς

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6689
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 29, 2022 4:37 pm

ο σαμοντουροφ ρε παιδια δεν ειναι 17χρονων παιδακι???που θα παιξει?μονο για τις προπονησεις θα ειναι αν τυχον και δεν παει δανεικος..ο μαντζουκας εκανε λαθος που εφυγε τοσο μικρος απο προμηθεα,η κανει ο παο που δεν τον βαζει να παιξει περισσοτερο,οπως το παρει κανεις..εχει πολυ ταλεντο αυτος κριμα θα ειναι να χαθει.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μάιος 29, 2022 5:07 pm

Tl45200445 έγραψε:
Okobo, lee
Nedovic καλαιτζακης π
Παπαππετρου Σαντ ροσσ
Παπαγιαννης καμπα

Σούπερ ισορροπημένο κατά τη γνώμη μου ίσως λίγο ακριβώς ο Ντέρεκ Γουίλιαμς αλλά εν πάρει περίπτωση εκεί θα χρειαστεί ένα τεσσάρι με παραστάσεις να κουβαλήσει και τους δύο μικρούς
Τεραστια ελλειψη σε σουτ αλλα και σε δημιουργια θα εχει το συγκεκριμενο ροστερ. Ενω και το βαθος παγκου πολυ μικρο. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο περσυνο αλλα και παλι limited.

Αντι Σαντ-ρος βαλε μεικον (γιατι θα μεινει σιγουρα απο οτι γραφουν), αντι καμπα βαλε Κωστα και επισης βαλε ενα ακομα 4-5αρι (Μπεντιλ?) για να εχουμε βαθος γιατι μονο με 2,5 παικτες δεν βγαινει. Τελος αντι Γουιλιαμς βαλε εναν με καλυτερο σουτ π.χ στα ιδια λεφτα ερχεται ο Κρις.

Διαβασα ενα αρθρο που λενε οτι ο Αρτζι θα παει με 4 ξενους στο 1-2 δηλαδη νεντο-μεικον μενουν ενω λενε οτι ο Λι ειναι κλεισμενος. Και θα παρει αλλον εναν ξενο ασσο ή κομπο γκαρντ. Οποτε με αυτα που λενε εχει φυγει ηδη ο Ρος και λογικα θα ερθει ενας απο τους καλαιτζακηδες για να παιζει 2-3 συν οτι μαντζουκας θα παιζει στο 3 αρκετα. Και θα πανε και για 2 ξενους ψηλους.

Οποτε καπως ετσι θα παμε για του χρονου:

1. Λι-Ξενος-Ελληνας φθηνος (φλιωνης? παραμομονη μποχω?)
2. Νεντο-Μεικον
2-3. Π. ή Γ. Καλαιτζακης ή και οι 2?
3. Παπ-Μαντζου (θα παιζει και 4)
4. Μεταγραφη-Χουγκαζ (θα μεινει ή δανεικος?)
4-5. Ξενος
5. Παπ-Κωστας

ή αν δεν ερθει ο Κωστας

2. Νεντο-Μεικον
5. Παπ-Ξενος-Καββαδας

Ο ξενος κοντος θα ηθελα να ειναι ασσος καθως ο Λι δεν ειναι τελειως ασσος και επισης κομπο γκαρντ εχουμε τον μεικον, ενω και ο νεντο θελει πολυ την μπαλα στα χερια του. Δεν ταιριαζει αλλος ενας που θελει συνεχεια την μπαλα στα χερια του.

Σαν δομη δεν μου φαινεται ασχημη. Σαφως και θελω να ερθει ο Κωστας και 4-5αρι και οχι ξενος σεντερ και καββαδας γιατι θα χανουμε σε βαθος παγκου.

Τουλαχιστον φετος θα εχουμε μια σωστη δομηση στις θεσεις και στα χαρακτηριστηκα, να δουμε ομως αν τελικα θα παρουμε και κανα καλο παικτη.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 232
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 29, 2022 5:40 pm

Εντάξει παιδιά ο Lee δεν είναι και η επιτομή του assist guard.Επομενως χρειάζεται όπως και δηποτε 2 ασσοδυα με σουτ,μπασιμο και ασσίστ .Ο ένας θα ήταν άνετα ο Wolters .

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Άρτζι θα βρει παίχτες που να ματσαρούν με αυτούς του αιώνιου .

Σίγουρα μπερδεύει την φάση η τριπλέτα Σλουκας-Grigonis-McKissic που πιστεύω θα χρησιμοποιηθει πολύ. Ειναι ευκαιρία να πάρουμε Ρογκα και Καλαϊτζάκη που έχουν ύψος στο 2-3. Από την άλλη Walkup και Μήτρου Λονγκ μπορούν να ματσαριστουν από Νεντο και Macon σε ικανοποιητικό σχετικά βαθμό.

0
Tl45200445

junior
Reactions: 29

Κυρ Μάιος 29, 2022 7:15 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Μάιος 29, 2022 5:07 pm
Tl45200445 έγραψε:
Okobo, lee
Nedovic καλαιτζακης π
Παπαππετρου Σαντ ροσσ
Παπαγιαννης καμπα

Τεραστια ελλειψη σε σουτ αλλα και σε δημιουργια θα εχει το συγκεκριμενο ροστερ. Ενω και το βαθος παγκου πολυ μικρο. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο περσυνο αλλα και παλι limited.

Αντι Σαντ-ρος βαλε μεικον (γιατι θα μεινει σιγουρα απο οτι γραφουν), αντι καμπα βαλε Κωστα και επισης βαλε ενα ακομα 4-5αρι (Μπεντιλ?) για να εχουμε βαθος γιατι μονο με 2,5 παικτες δεν βγαινει. Τελος αντι Γουιλιαμς βαλε εναν με καλυτερο σουτ π.χ στα ιδια λεφτα ερχεται ο Κρις.

Διαβασα ενα αρθρο που λενε οτι ο Αρτζι θα παει με 4 ξενους στο 1-2 δηλαδη νεντο-μεικον μενουν ενω λενε οτι ο Λι ειναι κλεισμενος. Και θα παρει αλλον εναν ξενο ασσο ή κομπο γκαρντ. Οποτε με αυτα που λενε εχει φυγει ηδη ο Ρος και λογικα θα ερθει ενας απο τους καλαιτζακηδες για να παιζει 2-3 συν οτι μαντζουκας θα παιζει στο 3 αρκετα. Και θα πανε και για 2 ξενους ψηλους.

Οποτε καπως ετσι θα παμε για του χρονου:

2. Νεντο-Μεικον
4-5. Ξενος
5. Παπ-Κωστας

ή αν δεν ερθει ο Κωστας

2. Νεντο-Μεικον
5. Παπ-Ξενος-Καββαδας

Ο ξενος κοντος θα ηθελα να ειναι ασσος καθως ο Λι δεν ειναι τελειως ασσος και επισης κομπο γκαρντ εχουμε τον μεικον, ενω και ο νεντο θελει πολυ την μπαλα στα χερια του. Δεν ταιριαζει αλλος ενας που θελει συνεχεια την μπαλα στα χερια του.

Σαν δομη δεν μου φαινεται ασχημη. Σαφως και θελω να ερθει ο Κωστας και 4-5αρι και οχι ξενος σεντερ και καββαδας γιατι θα χανουμε σε βαθος παγκου.

Τουλαχιστον φετος θα εχουμε μια σωστη δομηση στις θεσεις και στα χαρακτηριστηκα, να δουμε ομως αν τελικα θα παρουμε και κανα καλο παικτη.
Συμφωνω εθχα ξεχασει παραμονη μεικον και αναγκη για σουτ..., άρα κατι τετοιο ίσως φαντάζει καλύτερη περίπτωση

Λι, Γουόλτερς
Νεντοβιτς,μεικον,καλαιτζακης
Παπαππετρου,χολινς
Μητογλου,μπεντιλ,μαντζουκας
Παπαγιαννης,κωστας αντετο

0
Άβαταρ μέλους
Mastermind13

Reactions: 2
Αγαπημένος παίκτης: Ντέγιαν
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Μάιος 30, 2022 2:02 pm

Καλησπέρα στην κοινότητα. Πρώτο μου ποστάρισμα στην σελίδα και θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις μου για το ροστερ της επόμενης χρονιάς.

Παρατηρώ πως το 95% των ροστερ που φτιάχνουν οι αναγνώστες της ιστοσελίδας περιέχει τον Μέικον. Άποψη μου είναι πως πρόκειται για τον πιο υπερτιμημένο παίκτη που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια. Καμία βελτίωση στον τομέα του playmaking μέσα στην χρονιά, κουραστικό overdribbling, κάτω απο την βάση στην άμυνα και streaky επιθετικά. Μαζί με τον Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα πιο ψηλό κορμί που θα παίζει καλή άμυνα (Hilliard για παράδειγμα) και θα σουτάρει με μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Ο Πάρις Λι είναι καλή λύση αλλα θα χρειαστεί (και θα αποκτηθεί) απο πίσω του ένας ακόμα. Εγώ θα πήγαινα στον Darius Thompson της Κουμπάν. Γεμάτη χρονιά στο Eurocup, πολύ καλός αμυντικός (κόβει συχνά πάσες στον αέρα και παίρνει εύκολους πόντους στο transition) και δημιουργός, έχει το ένας ένας και σουτάρει εξαιρετικά (αν και δεν το έδειξε φέτος). Νέος με πολλά περιθώρια εξέλιξης, μπορεί να παίξει εύκολα είτε στον άσσο είτε στο δυο.

Για την θέση 4 θα πήγαινα στον γνωστό σε όλους Johannes Voigtmann που όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην Ρωσία. Ψηλό κορμί, φαρμακερό σουτ, γρήγορος για το ύψος του, πολύ καλός ριμπάουντερ και το σημαντικότερο, δημιουργός ρακέτας. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε παίκτη που θα μπορεί να δημιουργήσει μέσα απο post up καταστάσεις (δείτε τι ζημιά έχει κάνει ο Φαλ του Ολυμπιακού φέτος στις αντίπαλες άμυνες) γι'αυτό πιστεύω πως μια πιθανή επιστροφή του Ντεσον Τόμας θα ήταν μεγάλο λάθος.

Τέλος για την θέση 5 χρειάζεται ένας rim protector που θα μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του καταστάσεις. Νομίζω εκεί θα γίνει η πιο "φθηνή" προσθήκη με παίκτη στοίχημα απο το Eurocup ή την G-League. Chris Horton και Kevarrius Hayes είναι δυο παίκτες που θα ήθελα πολύ να δω στο υψηλότερο επίπεδο.

Εν κατακλείδι το ρόστερ (πάνω κάτω) που θα ήθελα να δω είναι το εξής: Paris Lee, Darius Thompson, Μουράτος/Μωραΐτης, Nedovic, Hilliard, Γ. Καλαϊτζάκης/Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Π. Καλαϊτζάκης, Voigtmann, Μαντζούκας, Χουγκάζ, Σαμοντούροβ, Παπαγιάννης, Chris Horton/Hayes.

2
2 Εικόνα
If you play good attack, you win the game, but, if you play good defence you win championships.

-Zeljco Obradovic
Tracy Mac

allstar

Δευ Μάιος 30, 2022 2:25 pm

Mastermind13 έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα. Πρώτο μου ποστάρισμα στην σελίδα και θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις μου για το ροστερ της επόμενης χρονιάς.

Παρατηρώ πως το 95% των ροστερ που φτιάχνουν οι αναγνώστες της ιστοσελίδας περιέχει τον Μέικον. Άποψη μου είναι πως πρόκειται για τον πιο υπερτιμημένο παίκτη που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια. Καμία βελτίωση στον τομέα του playmaking μέσα στην χρονιά, κουραστικό overdribbling, κάτω απο την βάση στην άμυνα και streaky επιθετικά. Μαζί με τον Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα πιο ψηλό κορμί που θα παίζει καλή άμυνα (Hilliard για παράδειγμα) και θα σουτάρει με μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Ο Πάρις Λι είναι καλή λύση αλλα θα χρειαστεί (και θα αποκτηθεί) απο πίσω του ένας ακόμα. Εγώ θα πήγαινα στον Darius Thompson της Κουμπάν. Γεμάτη χρονιά στο Eurocup, πολύ καλός αμυντικός (κόβει συχνά πάσες στον αέρα και παίρνει εύκολους πόντους στο transition) και δημιουργός, έχει το ένας ένας και σουτάρει εξαιρετικά (αν και δεν το έδειξε φέτος). Νέος με πολλά περιθώρια εξέλιξης, μπορεί να παίξει εύκολα είτε στον άσσο είτε στο δυο.

Για την θέση 4 θα πήγαινα στον γνωστό σε όλους Johannes Voigtmann που όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην Ρωσία. Ψηλό κορμί, φαρμακερό σουτ, γρήγορος για το ύψος του, πολύ καλός ριμπάουντερ και το σημαντικότερο, δημιουργός ρακέτας. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε παίκτη που θα μπορεί να δημιουργήσει μέσα απο post up καταστάσεις (δείτε τι ζημιά έχει κάνει ο Φαλ του Ολυμπιακού φέτος στις αντίπαλες άμυνες) γι'αυτό πιστεύω πως μια πιθανή επιστροφή του Ντεσον Τόμας θα ήταν μεγάλο λάθος.

Τέλος για την θέση 5 χρειάζεται ένας rim protector που θα μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του καταστάσεις. Νομίζω εκεί θα γίνει η πιο "φθηνή" προσθήκη με παίκτη στοίχημα απο το Eurocup ή την G-League. Chris Horton και Kevarrius Hayes είναι δυο παίκτες που θα ήθελα πολύ να δω στο υψηλότερο επίπεδο.

Εν κατακλείδι το ρόστερ (πάνω κάτω) που θα ήθελα να δω είναι το εξής: Paris Lee, Darius Thompson, Μουράτος/Μωραΐτης, Nedovic, Hilliard, Γ. Καλαϊτζάκης/Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Π. Καλαϊτζάκης, Voigtmann, Μαντζούκας, Χουγκάζ, Σαμοντούροβ, Παπαγιάννης, Chris Horton/Hayes.
Ουτε εγω τον θελω τον Μεικον, καθως εχω αναλυσει αρκετες φορες οτι δεν ταιριαζει καθολου με τον Νεντο, ενω ουτε και με τον Λι θα ταιριαζει. Το προβλημα ειναι ομως οτι λογικα θα τον ανανεωσουν γιατι ειναι σχετικα φθηνος (νομιζω 450 ειναι να παρει του χρονου) ενω ταυτοχρονα αν ειναι σε μερα μπορει να παρει αγωνα μονος του.

Οι παικτες που προτεινεις ειναι μια χαρα, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να ερθει ο Χιλιαρντ σε εμας για αναπληρωματικος, ενω ουτε εμεις θα δωσουμε τετοιο ποσο για εναν παικτη (800 σιγουρα θα ζηταει). Το ιδιο και ακομα χειροτερα ισχυει για τον Βοιτμαν ο οποιος δυσκολα θα πεσει κατω απο το μυριο. Οποτε τον ξεχναμε και αυτον.

Το μεγαλυτερο μας προβλημα ειναι οτι τα μεγαλα μας συμβολαια τα δινουμε σε παικτες που δεν κανουν την διαφορα. 1 μυριο ο Παπι για να κουτουλαει με ολους την ιδια στιγμη που ουοκαπ-σασα-φολ-ντορσει παιρνουν απο 650 εως 900 ο καθε ενας. Και αλλα 800 σχεδον ο Νεντο για να βαζει 20 μπροστα με ολες τις προσπαθειες δικες του και να τρωει 30 πισω οπου ειναι χωνι (για να μην τον αδικω ειναι πολυ καλυτερος φετος απο οτι πιστευα οτι θα αποδωσει).

Θεωρω οτι και του χρονου καμενη χρονια θα ειναι αφου θα εχουμε νεντο-παπι μπροσταρηδες, ενω δυσκολα θα παρουμε τοπ ασσο. Λογο Αρτζι θα φτιαξουμε πολυ καλυτερη ομαδα και σωστα δομημενη, αλλα δεν θα ειμαστε για πολλα. Ο στοχος θα ειναι να φτιαξουμε εναν σωστο κορμο ωστε του χρονου (καλοκαιρι 2023) να ειμαστε σε μια φαση οπως ο περσυνος οσφπ, δηλαδη με 3 μαξ 4 μεταγραφες να ειμαστε ομαδα 8αδας ξεκαθαρα.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2423
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 30, 2022 2:30 pm

Mastermind13 έγραψε:

Ο Χίλιαρντ δεν είναι πιο αξιόπιστος επιθετικά από τον Μέικον, ενώ σίγουρα έχει και υψηλότερο συμβόλαιο. Ο Μέικον είναι τιμιότατος για τα χρήματα που παίρνει, θα είναι αστείο να τον διώξουμε.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 402
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Δευ Μάιος 30, 2022 3:10 pm

Mastermind13 έγραψε:

Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα.

Πολύ εύστοχο το σχόλιο για δημιουργό ρακέτας, όντως η post up δημιουργία είναι κάτι που μας λείπει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Γενικώς χρειάζονται παίκτες που προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, ώστε να έχεις και διαφορετικές επιλογές να συνδυάσεις μέσα στη χρονιά. Ο Παπαγιάννης και όποιος έρθει για πίσω του δε θα έχουν αυτό το ρόλο, οπότε ένας παίκτης στο 4 με αυτό το χαρακτηριστικό, επιβάλλεται.

Ο Macon θεωρώ πως είναι τίμιος για τα λεφτά που παίρνει, για μένα χωράει και μαζί με Νέντο ακόμα, αλλά χρειάζεται 2 (τουλάχιστον) καθαρούς άσους, ώστε να μην πέφτει πάνω του βάρος που δεν πρέπει. Δεν είναι playmaker, δεν ειναι δημιουργός (παρά το γεγονός ότι φέτος τάιζε σχετικά καλά τον Παπαγιάννη ας πούμε) και δε μπορεί να παίρνει χρόνο στο 1. Αν δέχεται να είναι back up δυάρι, τότε είναι παραπάνω από αξιόλογη λύση για του χρόνου.

0
Tracy Mac

allstar

Δευ Μάιος 30, 2022 3:38 pm

BillyPao έγραψε:
Mastermind13 έγραψε:

Ο Χίλιαρντ δεν είναι πιο αξιόπιστος επιθετικά από τον Μέικον, ενώ σίγουρα έχει και υψηλότερο συμβόλαιο. Ο Μέικον είναι τιμιότατος για τα χρήματα που παίρνει, θα είναι αστείο να τον διώξουμε.
Τιμιος για εμας θα ηταν αν ειχαμε 2 ασσους πολυ καλους οι οποιοι θα ηταν πολυ καλοι αμυντικοι, ψηλοι, αθλητικοι και πολυ καλοι σε δημιουργια και οργανωση, ωστε να καλυπτουν τις πολλες αδυναμιες που εχει ο μεικον. Ακομα και ετσι ομως ειναι τρυπα στην αμυνα, το ιδιο και ο νεντο και σε αυτο το επιπεδο με αυτο το μπατζετ δεν μπορεις να εχεις δυο τρυπες στην αμυνα και 2 ball hog και να καταστρεφεις την ομαδα, ειδικα αν δεν ειναι ο Τζειμς. Ειναι θεμα δομησης ομαδας και θεμα πως θα κανεις καλυτερη την ομαδικη μας λειτουργια. Ποσες ομαδες εχεις δει που ειχαν παικταραδες και επειδη δεν ηταν δεμενες ή δεν επαιζαν αμυνα, δεν πηραν τιποτα στο τελος;

Οπως εχω προτεινει, εγω θελω να φυγει ο νεντο και οχι ο μεικον, ομως επειδη δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να φυγει ο νεντο, προτεινω ροστερ που δεν θελω να ειναι μεσα ο μεικον. Η φαση ειναι Νεντο ή Μεικον, αλλιως δεν θα πιασουμε το πικ της αποδοσης μας.

Ομως με βαση τα τελευταια λογικα θα μεινει ο Μεικον. Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να αποκτηθει αλλος ενας ασσος καθαρος και οχι κομπο γκαρντ (οχι αλλο ball hog ατομισταρος μπουχτισαμε!) ο οποιος θα ειναι πολυ καλος αμυντικος και ψηλος και οργανωτης και δημιουργος. Δυσκολο;

Ο Μεικον αν μεινει πρεπει να εχει μονο τον ρολο του 6ου παικτη και του game changer και φυσικα οταν θα αρχισει τις ατομιστιες ή ειναι αστοχος, κατευθειαν παγκο.

Φυσικα ο χιλιαρντ ειναι πιο αξιοπιστος επιθετικα απο τον μεικον, απλως δεν ειναι ατομιστης και δεν φαινεται τοσο αυτο. Επισης ο Χιλιαρντ βελτιωνει κατα πολυ την επιθεση και τους συμπαικτες του, καθως δεν χρειαζεται να κανει 100 ντριμπλες και 10 σουτ υπο πιεση για να βρει ρυθμο, οπως ο μεικον που καταστρεφει επιθεσεις.

Συνοψιζοντας θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν παμε καπως ετσι, ακομα και αν μεινει νεντο-μεικον:

1. Λι, Γκραντ ή Τομπσον, Μωραιτης
2. Νεντο, Μεικον
3. Παπι, Π. Καλαιτζακης (και στο 2)
3-4. Μαντζουκας
4. Κρις, Χουγκαζ ή Σαμοντουροφ
4-5. Μπεντιλ
5. Παπ, Κωστας

0
lifauth

Reactions: 2

Δευ Μάιος 30, 2022 4:19 pm

Χαίρετε, απο τις πρώτες φορές π δημοσιεύω...ηθελα να ρωτησω γνωμη για τον jaramaz της Bayern ως παρτενέρ του Λι στον άσο.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2423
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 30, 2022 4:31 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Μάιος 30, 2022 3:38 pm
BillyPao έγραψε:

Τιμιος για εμας θα ηταν αν ειχαμε 2 ασσους πολυ καλους οι οποιοι θα ηταν πολυ καλοι αμυντικοι, ψηλοι, αθλητικοι και πολυ καλοι σε δημιουργια και οργανωση, ωστε να καλυπτουν τις πολλες αδυναμιες που εχει ο μεικον. Ακομα και ετσι ομως ειναι τρυπα στην αμυνα, το ιδιο και ο νεντο και σε αυτο το επιπεδο με αυτο το μπατζετ δεν μπορεις να εχεις δυο τρυπες στην αμυνα και 2 ball hog και να καταστρεφεις την ομαδα, ειδικα αν δεν ειναι ο Τζειμς. Ειναι θεμα δομησης ομαδας και θεμα πως θα κανεις καλυτερη την ομαδικη μας λειτουργια. Ποσες ομαδες εχεις δει που ειχαν παικταραδες και επειδη δεν ηταν δεμενες ή δεν επαιζαν αμυνα, δεν πηραν τιποτα στο τελος;

Οπως εχω προτεινει, εγω θελω να φυγει ο νεντο και οχι ο μεικον, ομως επειδη δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να φυγει ο νεντο, προτεινω ροστερ που δεν θελω να ειναι μεσα ο μεικον. Η φαση ειναι Νεντο ή Μεικον, αλλιως δεν θα πιασουμε το πικ της αποδοσης μας.

Ομως με βαση τα τελευταια λογικα θα μεινει ο Μεικον. Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να αποκτηθει αλλος ενας ασσος καθαρος και οχι κομπο γκαρντ (οχι αλλο ball hog ατομισταρος μπουχτισαμε!) ο οποιος θα ειναι πολυ καλος αμυντικος και ψηλος και οργανωτης και δημιουργος. Δυσκολο;

Ο Μεικον αν μεινει πρεπει να εχει μονο τον ρολο του 6ου παικτη και του game changer και φυσικα οταν θα αρχισει τις ατομιστιες ή ειναι αστοχος, κατευθειαν παγκο.

Φυσικα ο χιλιαρντ ειναι πιο αξιοπιστος επιθετικα απο τον μεικον, απλως δεν ειναι ατομιστης και δεν φαινεται τοσο αυτο. Επισης ο Χιλιαρντ βελτιωνει κατα πολυ την επιθεση και τους συμπαικτες του, καθως δεν χρειαζεται να κανει 100 ντριμπλες και 10 σουτ υπο πιεση για να βρει ρυθμο, οπως ο μεικον που καταστρεφει επιθεσεις.

Συνοψιζοντας θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν παμε καπως ετσι, ακομα και αν μεινει νεντο-μεικον:

1. Λι, Γκραντ ή Τομπσον, Μωραιτης
2. Νεντο, Μεικον
3. Παπι, Π. Καλαιτζακης (και στο 2)
3-4. Μαντζουκας
4. Κρις, Χουγκαζ ή Σαμοντουροφ
4-5. Μπεντιλ
5. Παπ, Κωστας
Όλοι οι σκόρερ, όπως είναι ο Μέικον, παίρνουν ατομικές προσπάθειες, δεν είναι κάτι κακό. Εγώ είμαι υπέρ του να μείνει, ωστόσο δε θα επεκταθώ περισσότερο, καθώς σέβομαι την άποψη σου. Όσον αφορά το ρόστερ που προτείνεις, δεν έχω άποψη για τον Τόμπσον, γιατί τον έχω παρακολουθήσει μόνο περιστασιακά. Ο Σίνγκλετον παίζει όποτε θέλει και η καριέρα του είναι σε πτώση, ενώ και ο Μπέντιλ δεν πιστεύω ότι θα έκανε τη διαφορά (ούτε σε σχέση με τον Ουάιτ θα έκανε τη διαφορά). Ο Τόμπκινς θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική αντί του Σίνγκλετον, τι λες; Πάντως θεωρώ σίγουρο ότι θα αποκτηθεί άσσος που θα πλαισιώσει τον Λι, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει αργότερα. Πρέπει να δούμε και πόσο θα είναι το μπάτζετ, λογικά θα υπάρξει κάποια αύξηση.

0
basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 30, 2022 5:47 pm

O Φόιγκτμαν έχει κλείσει στην Αρμάνι παρέα με τον- για λίγο- συμπαίκτη του, Πάνγκος. Φτώχεια και λατέρνα στο Μεδιολάνο. Δε σέιμ ολντ στόρι.

Ο Χίλιαρντ προφανώς κι είναι καλύτερος παίκτης και σκόρερ από το- νιάτο- Μέικον. Αν κάποια στιγμή τον ξεπεράσει, είναι άλλο θέμα. Και παίζει κι΄αμυνα ο Νταρούν, αλλά αυτά τα λέγαμε και το καλοκαίρι. Σιγά μην τον αφήσει η Βαυαρική φαρμακοβιομηχανία.
Μπάι δε γούει θα έπρεπε να είχατε αδελφοποιηθεί με την έτερη φαρμακότριφτω. :P

giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 30, 2022 7:22 pm

θα συμφωνησω με τοv tracy οτι μεικον νεντο δεν ταιριαζουν κρατανανε τη μπαλα πολυ κ δεν παιζουν αμυνα!στη θεση μεικον θα επαιρνα χολινς φτηνος λογικα δεν εκανε κ καλη χρονια!παιζει αμυνα κ σουταρει καλα!πως γινεται να τους κρατησει ο αρτζι!δεν πρεπει να εχουμε τρυπες πολλες στην αμυνα!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”