Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Μάιος 30, 2022 3:38 pm
BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μάιος 30, 2022 2:30 pm
Ο Χίλιαρντ δεν είναι πιο αξιόπιστος επιθετικά από τον Μέικον, ενώ σίγουρα έχει και υψηλότερο συμβόλαιο. Ο Μέικον είναι τιμιότατος για τα χρήματα που παίρνει, θα είναι αστείο να τον διώξουμε.
Τιμιος για εμας θα ηταν αν ειχαμε 2 ασσους πολυ καλους οι οποιοι θα ηταν πολυ καλοι αμυντικοι, ψηλοι, αθλητικοι και πολυ καλοι σε δημιουργια και οργανωση, ωστε να καλυπτουν τις πολλες αδυναμιες που εχει ο μεικον. Ακομα και ετσι ομως ειναι τρυπα στην αμυνα, το ιδιο και ο νεντο και σε αυτο το επιπεδο με αυτο το μπατζετ δεν μπορεις να εχεις δυο τρυπες στην αμυνα και 2 ball hog και να καταστρεφεις την ομαδα, ειδικα αν δεν ειναι ο Τζειμς. Ειναι θεμα δομησης ομαδας και θεμα πως θα κανεις καλυτερη την ομαδικη μας λειτουργια. Ποσες ομαδες εχεις δει που ειχαν παικταραδες και επειδη δεν ηταν δεμενες ή δεν επαιζαν αμυνα, δεν πηραν τιποτα στο τελος;
Οπως εχω προτεινει, εγω θελω να φυγει ο νεντο και οχι ο μεικον, ομως επειδη δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να φυγει ο νεντο, προτεινω ροστερ που δεν θελω να ειναι μεσα ο μεικον. Η φαση ειναι Νεντο ή Μεικον, αλλιως δεν θα πιασουμε το πικ της αποδοσης μας.
Ομως με βαση τα τελευταια λογικα θα μεινει ο Μεικον. Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να αποκτηθει αλλος ενας ασσος καθαρος και οχι κομπο γκαρντ (οχι αλλο ball hog ατομισταρος μπουχτισαμε!) ο οποιος θα ειναι πολυ καλος αμυντικος και ψηλος και οργανωτης και δημιουργος. Δυσκολο;
Ο Μεικον αν μεινει πρεπει να εχει μονο τον ρολο του 6ου παικτη και του game changer και φυσικα οταν θα αρχισει τις ατομιστιες ή ειναι αστοχος, κατευθειαν παγκο.
Φυσικα ο χιλιαρντ ειναι πιο αξιοπιστος επιθετικα απο τον μεικον, απλως δεν ειναι ατομιστης και δεν φαινεται τοσο αυτο. Επισης ο Χιλιαρντ βελτιωνει κατα πολυ την επιθεση και τους συμπαικτες του, καθως δεν χρειαζεται να κανει 100 ντριμπλες και 10 σουτ υπο πιεση για να βρει ρυθμο, οπως ο μεικον που καταστρεφει επιθεσεις.
Συνοψιζοντας θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν παμε καπως ετσι, ακομα και αν μεινει νεντο-μεικον:
1. Λι, Γκραντ ή Τομπσον, Μωραιτης
2. Νεντο, Μεικον
3. Παπι, Π. Καλαιτζακης (και στο 2)
3-4. Μαντζουκας
4. Κρις, Χουγκαζ ή Σαμοντουροφ
4-5. Μπεντιλ
5. Παπ, Κωστας