Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 03, 2022 9:41 pm

Hipster έγραψε:
Παρ Ιουν 03, 2022 8:14 pm
Καλα ειπαμε θα κερδισει ευκολα ο Παναθηναικος, αλλα εδω εχουν κατεβασει τα κομαντα για σιγουρια. :roofl:
Ψιλοσφαγουλα.
Ό,τι έγινε και στο Ολυμπιακός-Περιστέρι δηλαδή (στο 1ο παιχνίδι), για να τα λέμε όλα. Δυστυχώς οι δυνατές ομάδες έχουν συχνά μια πιο ''φιλική'' αντιμετώπιση, και δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Δε θα επεκταθώ, για προφανείς λόγους.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 04, 2022 4:11 pm

BillyPao έγραψε:
Hipster έγραψε:
Παρ Ιουν 03, 2022 8:14 pm
Καλα ειπαμε θα κερδισει ευκολα ο Παναθηναικος, αλλα εδω εχουν κατεβασει τα κομαντα για σιγουρια. :roofl:
Ψιλοσφαγουλα.
Ό,τι έγινε και στο Ολυμπιακός-Περιστέρι δηλαδή (στο 1ο παιχνίδι), για να τα λέμε όλα. Δυστυχώς οι δυνατές ομάδες έχουν συχνά μια πιο ''φιλική'' αντιμετώπιση, και δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Δε θα επεκταθώ, για προφανείς λόγους.
Δεν ξερω για το Ολυμπιακος -Περιστερι δεν το ειδα. Γενικα ισχυει αυτο που λες και οχι μονο στο μπασκετ.
Παντως 3 φαουλ που εδωσε στον Μαριτς σε ελευθερη βολη, ευστοχη δε, της ομαδας του (σε διεκδικηση δηλαδη σε βολη που μπηκε) μονο στα στημενα της ΕΣΚΑΝΑ εχω δει.
Και η πλακα ειναι πως μετα στην ναυαρχιδα γραφανε για σφαγη του ΠΑΟ απο τους διαιτητες :roofl:

0
BillyPao

champion

Σάβ Ιουν 04, 2022 5:19 pm

Hipster έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Δεν ξερω για το Ολυμπιακος -Περιστερι δεν το ειδα. Γενικα ισχυει αυτο που λες και οχι μονο στο μπασκετ.
Παντως 3 φαουλ που εδωσε στον Μαριτς σε ελευθερη βολη, ευστοχη δε, της ομαδας του (σε διεκδικηση δηλαδη σε βολη που μπηκε) μονο στα στημενα της ΕΣΚΑΝΑ εχω δει.
Και η πλακα ειναι πως μετα στην ναυαρχιδα γραφανε για σφαγη του ΠΑΟ απο τους διαιτητες :roofl:
Δεν έχεις άδικο για το SDNA, γενικά σε όλα τα μέσα που φανερά ή όχι υποστηρίζουν μια ομάδα, γράφονται αντίστοιχα πράγματα. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχουν πια και πολλές αντικειμενικές πηγές ενημέρωσης πάνω στα αθλητικά. Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει από την εμπειρία μου, μπορεί και να έχω άδικο.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Ιουν 04, 2022 6:17 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιουν 04, 2022 5:19 pm
Hipster έγραψε:

Δεν έχεις άδικο για το SDNA, γενικά σε όλα τα μέσα που φανερά ή όχι υποστηρίζουν μια ομάδα, γράφονται αντίστοιχα πράγματα. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχουν πια και πολλές αντικειμενικές πηγές ενημέρωσης πάνω στα αθλητικά. Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει από την εμπειρία μου, μπορεί και να έχω άδικο.
Ετσι ειναι. Απλα τα Ολυμπιακα δεν ασχολουνται ιδιαιτερα με το μπασκετ. Η ναυαρχιδα (λογο DPG) τα δινει ολα. :wink:
Μου θυμιζει την αυριανη επι ΠΑΣΟΚ την δεκαετια του 80, αν και δεν θα εχεις προλαβει λογικα λογο ηλικιας (υποθετω παντα)

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion

Σάβ Ιουν 04, 2022 8:40 pm

Βλέπω το Ολυμπιακός-Προμηθέας, και είναι πραγματικά απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι ξέρουν ότι θα χάσουν, είναι ότι δεν προσπαθούν καν, δεν έχουν καν το φιλότιμο να προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί. Επίσης με ενοχλεί η χαλαρότητα των παικτών, τη στιγμή που απέναντι σε άλλες ομάδες προσπαθούν πολύ περισσότερο. Είναι κουραστικό να λέμε συνέχεια και συνέχεια τα ίδια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 04, 2022 8:47 pm

BillyPao έγραψε:
Βλέπω το Ολυμπιακός-Προμηθέας, και είναι πραγματικά απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι ξέρουν ότι θα χάσουν, είναι ότι δεν προσπαθούν καν, δεν έχουν καν το φιλότιμο να προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί. Επίσης με ενοχλεί η χαλαρότητα των παικτών, τη στιγμή που απέναντι σε άλλες ομάδες προσπαθούν πολύ περισσότερο. Είναι κουραστικό να λέμε συνέχεια και συνέχεια τα ίδια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Πιασμένους τους έχουμε Μπίλι μου. Το ξεκινήσαμε με τη Μονακό κι είδαμε ότι πιάνει. :P :P

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Σάβ Ιουν 04, 2022 8:52 pm

Οκ είναι κακή απόδοση του Προμηθέα, εχει τραγικά ποσοστά και στο τρίποντο αλλά παίζει και πιεστική άμυνα ο Ολυμπιακός.Ο Προμηθέας δεν έχει και κανέναν παίκτη να βγει μπροστά, η Λάρισα εχει και τον Μούντι και τον Κρουμπαλι....Στην άμυνα όντως κανείς δε μπορεί να ακολουθήσει

0
BillyPao

champion

Σάβ Ιουν 04, 2022 8:53 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 04, 2022 8:47 pm
BillyPao έγραψε:
Πιασμένους τους έχουμε Μπίλι μου. Το ξεκινήσαμε με τη Μονακό κι είδαμε ότι πιάνει. :P :P
Προφανώς αναφερόμουν στη χαλαρότητα των παικτών του Προμηθέα, όχι του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα του Προμηθέα είναι απαράδεκτη και δε δικαιολογείται από το γεγονός ότι παίζει απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Είναι θέμα (και) φιλότιμου και διάθεσης να προσπαθείς να είσαι ανταγωνιστικός, αυτό πιστεύω.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 04, 2022 8:55 pm

BillyPao έγραψε:

Προφανώς αναφερόμουν στη χαλαρότητα των παικτών του Προμηθέα, όχι του Ολυμπιακού. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα του Προμηθέα είναι απαράδεκτη και δε δικαιολογείται από το γεγονός ότι παίζει απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Είναι θέμα (και) φιλότιμου και διάθεσης να προσπαθείς να είσαι ανταγωνιστικός, αυτό πιστεύω.
Ναι βρε Μπίλη, όλα καλά.
Τουλάχιστον να παίξει καλά ο νέος σας παίκτης. :mrgreen: :roofl:

BillyPao

champion

Σάβ Ιουν 04, 2022 9:24 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 04, 2022 8:55 pm
BillyPao έγραψε:

Ναι βρε Μπίλη, όλα καλά.
Τουλάχιστον να παίξει καλά ο νέος σας παίκτης. :mrgreen: :roofl:
Τι σχέση έχει αυτό; Τέλος πάντων.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 04, 2022 9:26 pm

BillyPao έγραψε:

'ΈΛα βρε συ, σε πειράζω. Πόσες φατσούλες πρέπει να βάλω για είναι φανερό, πασιφανές, έκδηλο, πρόδηλο, προφανές κι αυταπόδεικτο; :P

BillyPao

champion

Σάβ Ιουν 04, 2022 9:31 pm

basket72 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

'ΈΛα βρε συ, σε πειράζω. Πόσες φατσούλες πρέπει να βάλω για είναι φανερό, πασιφανές, έκδηλο, πρόδηλο, προφανές κι αυταπόδεικτο; :P
Όπως έλεγε και η Κωνσταντοπούλου, ''Το χρέος είναι παράνομο, επαχθές και επονείδιστο''. :D

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 04, 2022 9:32 pm

Κι έλεγα, ποιόν μου θυμίζει ο Τανούλης του Προμηθέα;
Μα, ποιόν άλλο; Τον Τζακ τον Κάσαντι, μπασίστα των Jefferson Airplane!

https://www.google.gr/url?sa=i&url=http ... AdAAAAABAF

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 04, 2022 9:39 pm

basket72 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Εγώ θα έλεγα, για είναι φανερό, πασιφανές, έκδηλο, πρόδηλο, προφανές κι αυταπόδεικτο.
Α, ρε Τεντεν, τι κατάλοιπα μας έχεις αφήσει;

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Σάβ Ιουν 04, 2022 9:47 pm

Ο σαδιστής Μπαρτζώ έλεγε ότι ήθελε Προμηθέα στους ημιτελικους για να χει μια αντίσταση ο Ολυμπιακός.Με ΑΕΚ ίσως έβρισκε λίγο αντίσταση εκτός έδρας, με Προμηθέα τελικά ούτε για προπόνηση δεν έκαναν τα ματς!Κακά
τα ψέματα όμως, γενικά ο φετινός σοβαρός Ολυμπιακός μόνο από ΠΑΟ μπορεί να βρει αντίσταση κι αυτό μόνο αν παίζει συνεχόμενα σκυλίσια ο ΠΑΟ....Αλλιώς ούτε εκει

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”