Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαν υλικό,και μονάδες,ναι είμαστε καλύτεροι από την Λάρισα,αλλά επειδή δεν παίζουν τα όνομα μπάσκετ ,εγώ βλέπω 2 ομάδες ίδιου επιπέδου πάνω κατω, στον τρόπο που αγωνίζονται και προσεγγίζουν το παιχνίδι.Και αυτό είναι η κατάντια του φετινού Παναθηναϊκου όπως τον κατάντησαν, η διοίκηση και οι προπονητές που διάλεξαν
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και φταίει ο Πρίφτης,για την λαίλαπα που άφησε πίσω του και τις επιλογές ξένων που έκανε (η δεν έκανε ).Απλά φρόντισαν να φέρουν χειρότερο προπονητή για αντικατάσταση.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρεπει να ειναι το χειροτερο ματς που εχω παρακολουθησει απο κατηγορια Γ Εθνικη και πανω. Μιλαμε η αμπαλιαση εχει χτυπησει κοκκινο! Ο Νεντοβιτς ειναι πραγματικα οτι χειροτερο, αφου αμυνα-δημιουργια-ομαδικοτητα ειναι οτι χειροτερο στην ευρωλιγκα, αλλα οταν εχει και 1 ποντο και τουβλαρει τοτε δεν πρεπει να τον βαζεις.
Η Λαρισα μας εχει αφησει ολα τα σουτ και μας λεει βαλτε τα. Εμεις ουτε καν που σουταρουμε. Επιθετικα δεν εχω να πω κατι, ειμαστε ενα εκτρωμα. Ουτε σε τοπικα δεν βλεπεις τετοια ασυνενοησια, τετοια μη επικοινωνια. Δεν ξερουν τι κανουν τα παιδια.
Ρωταω τωρα, οντως προτιμουμε Οκαρο απο Μαντζουκα ή εστω Χουγκαζ? Μιλαμε το παλικαρι δεν πετυχαινει ουτε ελεφαντα. Και να ελεγα οτι ειναι τοπ στην αμυνα ή στα ριμπαουντ, μιλαμε τον εχουν κανει αλογο ο Κρουμπαλι και ο Τσαιρελης. Τα ιδια και Εβανς.
Ο Μεικον κανει κανα γιουρουσι, αλλα κλεινουν ολοι μεσα στη ρακετα. Και γιατι να φυλανε κιολας αφου θα σουταρει ο Ρος, ο Δοκαρο, ο Κασελ κλπ κλπ. Και να βαλουμε και κανενα οκ, λενε θα τα χασουν τα περισσοτερα.
ΥΓ αν εχει κατι σοβαρο ο Παπι πραγματικα νταξει. Του πεταξαν την διαφημιστικη πινακιδα ο Κασελ και ο Νεντο. Αν ειναι δυνατον.
Η Λαρισα μας εχει αφησει ολα τα σουτ και μας λεει βαλτε τα. Εμεις ουτε καν που σουταρουμε. Επιθετικα δεν εχω να πω κατι, ειμαστε ενα εκτρωμα. Ουτε σε τοπικα δεν βλεπεις τετοια ασυνενοησια, τετοια μη επικοινωνια. Δεν ξερουν τι κανουν τα παιδια.
Ρωταω τωρα, οντως προτιμουμε Οκαρο απο Μαντζουκα ή εστω Χουγκαζ? Μιλαμε το παλικαρι δεν πετυχαινει ουτε ελεφαντα. Και να ελεγα οτι ειναι τοπ στην αμυνα ή στα ριμπαουντ, μιλαμε τον εχουν κανει αλογο ο Κρουμπαλι και ο Τσαιρελης. Τα ιδια και Εβανς.
Ο Μεικον κανει κανα γιουρουσι, αλλα κλεινουν ολοι μεσα στη ρακετα. Και γιατι να φυλανε κιολας αφου θα σουταρει ο Ρος, ο Δοκαρο, ο Κασελ κλπ κλπ. Και να βαλουμε και κανενα οκ, λενε θα τα χασουν τα περισσοτερα.
ΥΓ αν εχει κατι σοβαρο ο Παπι πραγματικα νταξει. Του πεταξαν την διαφημιστικη πινακιδα ο Κασελ και ο Νεντο. Αν ειναι δυνατον.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5012
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν ειχαν τον χρονο να βρουμε καλυτερο και καλα
το προβλημα ειναι οτι και του χρονο θα εχουμε βοβορα η καποιον τετοιου επιπεδου
0
-
- Reactions: 2644
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τραυματισμό από διαφημιστική πινακίδα, 1η φορά ακούω.Tracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 7:37 pmΠρεπει να ειναι το χειροτερο ματς που εχω παρακολουθησει απο κατηγορια Γ Εθνικη και πανω. Μιλαμε η αμπαλιαση εχει χτυπησει κοκκινο! Ο Νεντοβιτς ειναι πραγματικα οτι χειροτερο, αφου αμυνα-δημιουργια-ομαδικοτητα ειναι οτι χειροτερο στην ευρωλιγκα, αλλα οταν εχει και 1 ποντο και τουβλαρει τοτε δεν πρεπει να τον βαζεις.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για αυτο και το ειπα ετσι. Πανηγύρισε το τελευταιο τριποντο ο Παπι και οπως απο τον παγκο πανηγυρισαν Νεντο και Κασελ, πεταξαν την πινακιδα πανω στο γονατο του Παπι ενω ηταν πλαγια προς αυτην και γυρισε το γονατο. Δεν ξερω αν θα ειναι σοβαρο.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 7:41 pmΤραυματισμό από διαφημιστική πινακίδα, 1η φορά ακούω.Tracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 05, 2022 7:37 pmΠρεπει να ειναι το χειροτερο ματς που εχω παρακολουθησει απο κατηγορια Γ Εθνικη και πανω. Μιλαμε η αμπαλιαση εχει χτυπησει κοκκινο! Ο Νεντοβιτς ειναι πραγματικα οτι χειροτερο, αφου αμυνα-δημιουργια-ομαδικοτητα ειναι οτι χειροτερο στην ευρωλιγκα, αλλα οταν εχει και 1 ποντο και τουβλαρει τοτε δεν πρεπει να τον βαζεις.
0