Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 05, 2022 10:43 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Κυρ Ιουν 05, 2022 10:41 pm

αχιλλειος ηταν και ναι οντως ετσι εγινε

Είααι ωραίος! :bball:

Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιουν 05, 2022 10:44 pm

Γενικά ο Παναθηναικός στην σειρά με την Λάρισα βγάζει υπερβολική νευρικότητα.
Την μία ο Νέντοβιτς φεύγει "σπασμένος" για τα αποδυτήρια, την άλλη ο Σαντ Ροος νευριάζει επειδή είναι εύστοχος ο Μούντι, σήμερα ο Παπαπέτρου... στόλισε κάνα δυο φορές τους διαιτητές.
Ήρθε και η απαράδεκτη έκρηξη του Βόβορα στο τέλος (δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο) και έδεσε το γλυκό.

Εμένα μου φαίνεται σαν κάποιος (και προφανώς είναι ο γνωστός "κάποιος") να έχει φορτώσει με πίεση την ομάδα κι έτσι έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η ένταση.

Είπαμε είναι κακός ο φετινός Παναθηναϊκός αλλά δεν είναι για να παίζει 50-50 την πρόκριση απέναντι στην -καλή και συμπαθέστατη αλλά ως εκεί- Λάρισα.

2
2 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Κυρ Ιουν 05, 2022 10:49 pm

Υπάρχει ένας έστω Παναθηναϊκός εδώ που να τον νοιάζει πραγματικά να προκριθεί η ομάδα στους Τελικούς;

Για μένα χίλιες φορές να γίνονται αυτά τα ξεβρακώματα, μήπως - μήπως - μήπως υπάρχει μια ελπίδα να αλλάξει κάτι από του χρόνου, παρά μια ανούσια παρουσία σε έναν ακόμα τελικό.

Είμαστε πραγματικά στον πάτο του βαρελιού.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Κυρ Ιουν 05, 2022 10:50 pm

Leo_98 έγραψε:
Την μία ο Νέντοβιτς φεύγει "σπασμένος" για τα αποδυτήρια, την άλλη ο Σαντ Ροος νευριάζει επειδή είναι εύστοχος ο Μούντι, σήμερα ο Παπαπέτρου... στόλισε κάνα δυο φορές τους διαιτητές.
Ήρθε και η απαράδεκτη έκρηξη του Βόβορα στο τέλος (δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο) και έδεσε το γλυκό.

Εμένα μου φαίνεται σαν κάποιος (και προφανώς είναι ο γνωστός "κάποιος") να έχει φορτώσει με πίεση την ομάδα κι έτσι έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η ένταση.

Είπαμε είναι κακός ο φετινός Παναθηναϊκός αλλά δεν είναι για να παίζει 50-50 την πρόκριση απέναντι στην -καλή και συμπαθέστατη αλλά ως εκεί- Λάρισα.
Εκτός από την πίεση που έχει η ομάδα, φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στο εσωτερικό της ομάδας, όπως έγραψε και κάποιος παραπάνω κάποιοι παίκτες είναι σα να ξεχάσαν το μπάσκετ στα πλέυ οφ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 05, 2022 10:58 pm

tarp7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 05, 2022 10:50 pm
Leo_98 έγραψε:

Εκτός από την πίεση που έχει η ομάδα, φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στο εσωτερικό της ομάδας, όπως έγραψε και κάποιος παραπάνω κάποιοι παίκτες είναι σα να ξεχάσαν το μπάσκετ στα πλέυ οφ
οσοι δεν εχουν συμβολαιο ξερουν οτι θα φυγουν του χρονου και αυτοι που εχουν συμβολαιο ευχονται να μην ειχαν για να μπορουσαν να φυγουν και αυτοι

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιουν 05, 2022 11:03 pm

Hipster έγραψε:
Κυρ Ιουν 05, 2022 10:12 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:
Κυρ Ιουν 05, 2022 10:10 pm

Ο Μάτζουκας έκανε κάποια καλά παιχνίδια που τον είχε βάλει ο Πρίφτης απ ότι θυμάμαι πάντως....
Ιδεα σου ειναι.
Χαχα φιλε Hipster παλι για μαντζουκα θα μιλαμε.
Ο Μαντζουκας τις μοναδικες φορες που πήρε κανονικο χρονο στην ευρωλιγκα και οχι τριλεπτα στο τελος των αγωνων, πραγματικα ηταν καλος. Ακομα και σε ματς που δεν εβγαζε και ματια, ηταν θετικος.

Και ηταν θετικος γιατι μαρκαρει απο το 1 εως το 4, εχει δυνατο κορμι ακομα και στο ποστ με σεντερ, ενω δινει πολυ ενεργεια και παθος.

Σε καποια ματς βαζει και τα σουτακια του. Αν δεν με πιστεύεις δες τα ματς που εκανε Μαρτη-Απριλη και μαλιστα το τελευταίο με οσφπ στο β δεκαλεπτο (μονο σε αυτο τον εβαλαν).

Δεν λεω οτι ειναι καλυτερος απο Οκαρο και απο Κασελ, αλλα πραγματικα πιστεύει καποιος οτι δεν θα επαιζε καλυτερα απο Δοκαρο αυτον τον καιρο; Μια χαρα δείγματα του τι μπορει να κανει εχει δειξει και απο την στιγμη που είμαστε χαλια στο 3-4 πλην παπι, δεν βρισκω λογο να μην παιζει αφου ειναι ενα παιδι που θελουμε να το στηρίξουμε και ειναι επενδυση.

Αν ειναι να βαζεις ενα παιδι μεσα να παιζει (εστω και καταλαθος Κ. Πριφτη) να παιζει καλα και μετα να το θαβεις για να παιζουν αμπαλοι, τοτε δεν προκειται να παιξει ποτε και θα λεμε παλι δεν δουλεύει ο παικτης και ειναι τεμπελη κλπ κλπ.

Προσωπικα προτιμω να βλεπω Μαντζουκα και να χανω παρα να βλεπω Οκαρο και να χανω. Βασικα με Μαντζουκα-Χουγκαζ θα κερδιζαμε αλλα βαριεμαι να τα εξηγω γιατι. Γραφω μονο οτι αυτοι θα έπαιζαν για την ομαδα...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιουν 05, 2022 11:11 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Ιουν 05, 2022 11:03 pm
Hipster έγραψε:
Κυρ Ιουν 05, 2022 10:12 pm

Ιδεα σου ειναι.
Χαχα φιλε Hipster παλι για μαντζουκα θα μιλαμε.
Ο Μαντζουκας τις μοναδικες φορες που πήρε κανονικο χρονο στην ευρωλιγκα και οχι τριλεπτα στο τελος των αγωνων, πραγματικα ηταν καλος. Ακομα και σε ματς που δεν εβγαζε και ματια, ηταν θετικος.

Και ηταν θετικος γιατι μαρκαρει απο το 1 εως το 4, εχει δυνατο κορμι ακομα και στο ποστ με σεντερ, ενω δινει πολυ ενεργεια και παθος.

Σε καποια ματς βαζει και τα σουτακια του. Αν δεν με πιστεύεις δες τα ματς που εκανε Μαρτη-Απριλη και μαλιστα το τελευταίο με οσφπ στο β δεκαλεπτο (μονο σε αυτο τον εβαλαν).

Δεν λεω οτι ειναι καλυτερος απο Οκαρο και απο Κασελ, αλλα πραγματικα πιστεύει καποιος οτι δεν θα επαιζε καλυτερα απο Δοκαρο αυτον τον καιρο; Μια χαρα δείγματα του τι μπορει να κανει εχει δειξει και απο την στιγμη που είμαστε χαλια στο 3-4 πλην παπι, δεν βρισκω λογο να μην παιζει αφου ειναι ενα παιδι που θελουμε να το στηρίξουμε και ειναι επενδυση.

Αν ειναι να βαζεις ενα παιδι μεσα να παιζει (εστω και καταλαθος Κ. Πριφτη) να παιζει καλα και μετα να το θαβεις για να παιζουν αμπαλοι, τοτε δεν προκειται να παιξει ποτε και θα λεμε παλι δεν δουλεύει ο παικτης και ειναι τεμπελη κλπ κλπ.

Προσωπικα προτιμω να βλεπω Μαντζουκα και να χανω παρα να βλεπω Οκαρο και να χανω. Βασικα με Μαντζουκα-Χουγκαζ θα κερδιζαμε αλλα βαριεμαι να τα εξηγω γιατι. Γραφω μονο οτι αυτοι θα έπαιζαν για την ομαδα...
Ελα ρε, πλακα εκανα. :D

0
nestoras kommatos

junior
Reactions: 106
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ν. Κόμματος, Β. Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Larisa

Κυρ Ιουν 05, 2022 11:30 pm

Κρουμπάλι, αγόρι μου, σε αγαπάω. :obey: :obey: Τι πάθος βγάζει αυτό το παιδί, πώς γραπώνει έτσι την μπάλα. Όταν τον είδα να βουτάει στο πρώτο ημίχρονο για την μπάλα, πίστευα πώς δεν το χάνουμε το ματς με τίποτα. Απίστευτη άνοδος, καμία σχέση με τον παίκτη που θυμάμαι στον ΠΑΟΚ.

Τι ζούμε στα ...γεράματα με αυτή την ομάδα. Μακάρι να συμβεί το θαύμα την Τετάρτη, αλλά είναι απίθανο, όπως και να έχει, αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες.

Φέτος μετά τα ματς της Λάρισας χάνει κερδίζει είμαι διαρκώς με ένα χαμόγελο στα χείλη. Επιτέλους! :drunk:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 05, 2022 11:36 pm

Άσχετα με τα θέματα του Παναθηναϊκού, ένα μπράβο στην ομάδα της Λάρισας που παίζει στο 100%, με σχέδιο/βοήθεια από τον πάγκο κι ένα δίδυμο ξένων που έχω καιρό να θαυμάσω. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοαναφέρω από τους 2 τους. Λόγω των πολλών χαμένων βολών του Κρουμπάλι, θα επιλέξω οριακά τον τρομερό αθλητή και πολύ καλό μπασκετμπολίστα, Μούντι.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιουν 05, 2022 11:46 pm

basket72 έγραψε:
Άσχετα με τα θέματα του Παναθηναϊκού, ένα μπράβο στην ομάδα της Λάρισας που παίζει στο 100%, με σχέδιο/βοήθεια από τον πάγκο κι ένα δίδυμο ξένων που έχω καιρό να θαυμάσω. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοαναφέρω από τους 2 τους. Λόγω των πολλών χαμένων βολών του Κρουμπάλι, θα επιλέξω οριακά τον τρομερό αθλητή και πολύ καλό μπασκετμπολίστα, Μούντι.
Και να θυμησω πως η Λαρισα επαιξε στο παιχνιδι χωρις τον Ντ.Γκριν. Που οκ , δεν ειναι και ο Τζορνταν, αλλα ειναι μια σημαντικη λυση στην περιφερεια της ομαδας.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2644
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 05, 2022 11:50 pm

Hipster έγραψε:
Κυρ Ιουν 05, 2022 11:46 pm
basket72 έγραψε:
Και να θυμησω πως η Λαρισα επαιξε στο παιχνιδι χωρις τον Ντ.Γκριν. Που οκ , δεν ειναι και ο Τζορνταν, αλλα ειναι μια σημαντικη λυση στην περιφερεια της ομαδας.
Ο μικρός αδερφός του Ντάνι Γκριν των Σίξερς, για όσους δε το γνωρίζουν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Ιουν 05, 2022 11:56 pm

Τον Βόβορα πάντως τον είχα για πιο σοβαρό άνθρωπο!Οκ, ας πούμε ότι νιώθεις αδικημένος για 2 φάσεις στον αγώνα!Τη βραχυκυκλωμένη επιθεση ενα ολόκληρο δεκάλεπτο και τη κακή επιθετική συγκομιδή για 1 ημίχρονο δε τη βλέπεις;Στο πρώτο ματς χάνεις με 26 πόντους μέσα στον αγώνα σε κάποια χρονική στιγμή λες και παίζεις με τους Σελτικς ξέρω γω, στο τέλος σήμερα τι πας να κάνεις ντου στον παίκτη της Λάρισας και σπρώχνεις και τους αντίπαλους προπονητές;Τον Πεδουλάκη οκ τον ξέρουμε, αν ο ΠΑΟ είχε συνεχίσει με Πρίφτη εστω και με 3-1 θα χε περάσει.....

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 05, 2022 11:59 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 05, 2022 11:50 pm

Ο μικρός αδερφός του Ντάνι Γκριν των Σίξερς, για όσους δε το γνωρίζουν.
Εγώ Θα έλεγα ότι ο παίκτης των Σίξερς είναι ο μεγάλος αδελφός του Ντεβόντε Γκριν. :P

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 06, 2022 6:12 pm

Πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί το θέμα με τον κλιματισμό στο κλειστό της Λάρισας, γιατί έχει να δώσει ένα παιχνίδι εκεί ο Ολυμπιακός, και μέχρι τότε θα πρέπει να δουλεύει το αιρκοντίσιον!

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Δευ Ιουν 06, 2022 7:33 pm

Όσο αντιπαθής και να μου είναι ο Ιωάννης , στο θέμα με τον κλιματισμό έχει δίκιο. Είναι απάνθρωπο να παίζεις μπάσκετ το καλοκαίρι σε κλειστό χωρίς κλιματισμό. Φαντάζομαι εδώ πέρα οι περισσότεροι θα το έχουμε ζήσει...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”