Ότι και να διαβάσω σήμερα δε χαλάει η βραδιά μου φίλε. Ο Φαλ φίλε εξακολουθώ να μην τον θέλω για βασικό αλλά ποτέ δεν είπα ότι δεν μου άρεσε σαν παίκτη, αν δε θυμάσαι καλά , καλύτερα να μη κάνεις αναφορές γιατί δεν είναι πολύ ευγενικό ξέρεις. . Θέλω βασικό έναν ΜΑΠ αλλά προφανώς όχι τον ξάδερφό σου τον Χασανbasket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 2:37 amΝάτος πάλι ο Χασάν. Είπα κι εγώ.Redfly έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 2:27 am
Πιο πιθανο είναι να άλλαξε ο τρόπος που βλέπουν μπασκετ όσοι κρίνουν το κοουτς παρά ο ίδιος ο κοουτς. Ο άνθρωπος είναι αυτός που είναι, σαφώς θα δει τα λάθη του κατα τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά αυτά που αναφέρεις δεν απασχολουν καν τον μπαρτζώ. Δεν είμαστε μέσα στην ομάδα και δε ξέρουμε τι γίνεται. Αν πχ οι αφοι του είπαν τόσα φραγκα έχουμε φτιάξε ομάδα και την αλλη χρονιά του είπαν έχουμε περισσοτερα φτιάξε ομάδα, λογικό δεν είναι να μη πάρει καλύτερους παίκτες? Αν του βγήκε ο Φαλ παικτούρα λογικό δεν είναι να παίζει με ψηλό αντι με τον ημίψηλο? Αν έβγαζε pnr και έπαιζε άμυνα ο Χασαναρος που σου αρέσει, θα έπαιζε με αλλους παίκτες. Εγώ ανφέρομαι σε αλλαγές στον χαρακτήρα που διάβαζα παντού, λες και είναι παιδάκι που θα αλλάξει συπεριφορά και χαρακτήρα στα 60 επειδή δεν αρέσει σε κάποιους. Όταν όλα δουλεύουν ρολόι θα είναι ήρεμος όταν δε θα του βγαίνουν δε θα είναι. Αυτό πιστεύω εγώ οτι παίζει με Μπαρτζώ και τον είδαμε στη τελική και μέσα στη τρέχουσα χρονιά, και ήρεμο και με νεύρα και με όλα του τα ωραία.![]()
![]()
Καλά κι εσένα δεν σου άρεσε ο Φαλ όταν τον πήραμε αλλά και κατά του πρώτους πολλούς μήνες.
Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την κουβέντα μας. βρε συ.
Ας κουβεντιάσουμε μια φορά πάνω σε αυτά που τίθενται εκείνη τη στιγμή. Και μάλιστα τίθενται με σαφήνεια και με αλληλουχία.
Αν γίνεται. Αλλιώς και πάλι φιλαράκια.θα είμαστε.
Ο χαρακτήρας μπορεί να μην αλλάξει αλλά η συμπεριφορά μπορεί να αλλάξει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Το ένα είναι υποσύνολο του πρώτου.
Κι ο κόουτς άλλαξε και πολύ φέτος. Τα κάναμε πενηνταράκια πιο πάνω. Το έχουμε επαναλάβει και κατά τη διάρκεια της σεζ λονγκ.

Πολύ θα ήθελα να δω τι θα σκαρφιστεί ο κοουτς αν τελικά καταλήξει σε δύο 7footers. Αλλάζουν πολλά στην ομάδα έτσι, δεν είναι η safe επιλογή , αλλά μου αρέσει το ρίσκο.