2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παπαγιάννης έχει buy out κάνα 4αρι μύρια ενώ η ομάδα μπορεί μέχρι 750.000 να δώσει αλλά δεν λέει και κάτι αυτό.
Αν ομάδα όντως του κάνει πρόταση και ο ίδιος μας ζητήσει να φύγει , με κανα μύριο buy out δεν θα τον αφήναμε να φύγει πιστεύετε;
Ειδικά εφόσον το επόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του και μπορεί να πάει όπου θέλει χωρίς να πάρουμε φράγκο.
Αν ομάδα όντως του κάνει πρόταση και ο ίδιος μας ζητήσει να φύγει , με κανα μύριο buy out δεν θα τον αφήναμε να φύγει πιστεύετε;
Ειδικά εφόσον το επόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του και μπορεί να πάει όπου θέλει χωρίς να πάρουμε φράγκο.
1
1

Έχω την εντύπωση ότι τα 4κ για μπάι ουτ για παπαγιάννη είναι μούφα του sdna. Μου φαίνεται απίθανο ένας παίκτης των 600, 700 χιλ να έχει ρήτρα ΝΒΑ 4κ. Δεν έχω ακούσει κάποια άλλη τέτοια περίπτωση.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 8:41 pmΟ Παπαγιάννης έχει buy out κάνα 4αρι μύρια ενώ η ομάδα μπορεί μέχρι 750.000 να δώσει αλλά δεν λέει και κάτι αυτό.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1570
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παπαγιάννης έχει συγκεκριμένο buy out, και λογικά η θα φύγει με 4 μύρια η θα μείνει κανονικά,φαντάζομαι όπως έγινε πχ με τον Καμπατσο που κι αυτός θα ήθελε να φύγει,και ανέλαβε αν πληρώσει τη διαφορα.Αν ο Παναθηναϊκός το πληρωθει,τον πάω εγώ στο αεροδρόμιο τον Παπαγιάννη να φύγει για Mιλγουοκι,για να έχει +4 μύρια μπάτζετ η ομάδα.Το μόνο κακο είναι ότι χάνουμε καλό Έλληνα,και αυτό σώζεται μόνο με απόκτηση του Νικ.
2
2

Αν ξέρει ο παίκτης ότι είναι περιζήτητος θα ζητήσει πολλά και μέσα στη χρονιά, κι αν έχει πρόταση από ΝΒΑ το πΟλύ να βάλει μια χαμηλή ρήτρα για να πάρει και κάτι ο ΠΑΟ.corsaopc έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 8:58 pmΦέτος δεν θα φύγει. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα σας. Το πρόβλημα σας είναι στο να πείσετε τον Παπαγιάννη να ανανεώσει. Τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του και θα είναι περιζήτητος. Αν δεν τον πείσετε μέσα στη σεζόν και βγεί ελεύθερος το καλοκαίρι θα ανέβει πολύ το κασέ του.
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι διαφορετικό γιατί η Ρεάλ δεν είχε ανάγκη τα λεφτά, έφυγε και στη μέση της χρονιάς συν ότι η Ρεάλ χτύπαγε κούπα.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 8:57 pmΟ Παπαγιάννης έχει συγκεκριμένο buy out, και λογικά η θα φύγει με 4 μύρια η θα μείνει κανονικά,φαντάζομαι όπως έγινε πχ με τον Καμπατσο που κι αυτός θα ήθελε να φύγει,και ανέλαβε αν πληρώσει τη διαφορα.Αν ο Παναθηναϊκός το πληρωθει,τον πάω εγώ στο αεροδρόμιο τον Παπαγιάννη να φύγει για Mιλγουοκι,για να έχει +4 μύρια μπάτζετ η ομάδα.Το μόνο κακο είναι ότι χάνουμε καλό Έλληνα,και αυτό σώζεται μόνο με απόκτηση του Νικ.
Τον Παπαγιάννη σαφώς τον κρατάς αν θες αν δεν σου δώσει την ρήτρα αλλά αν τον κρατήσεις με το ζόρι και αυτός δεν ανανεώσει οπότε του χρόνου τον χάσεις τσάμπα για Ευρώπη ή Αμερική κερδίζουμε κάτι;
Δεν είναι και ότι φέτος πάμε για κούπα.
Εγώ με 1-1,5 μυριο και όρο ότι έχουμε τα δικαιώματα του αν επιστρέψει Ευρώπη(ο όρος που είχε η Μπαρτσελόνα σε Παπανικολάου και Χεζόνια) τον έδινα με κορδέλα.
1
1

Και εγώ συμφωνώ ότι είναι ένα καλό ντιλ αυτό για τον ΠΑΟ αν όντως έχει πρόταση από μπάκς και δεν είναι παπατζα μμε γιατί ακούμε πολλές τώρα τελευταίαpan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 9:09 pmΕίναι διαφορετικό γιατί η Ρεάλ δεν είχε ανάγκη τα λεφτά, έφυγε και στη μέση της χρονιάς συν ότι η Ρεάλ χτύπαγε κούπα.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 8:57 pmΟ Παπαγιάννης έχει συγκεκριμένο buy out, και λογικά η θα φύγει με 4 μύρια η θα μείνει κανονικά,φαντάζομαι όπως έγινε πχ με τον Καμπατσο που κι αυτός θα ήθελε να φύγει,και ανέλαβε αν πληρώσει τη διαφορα.Αν ο Παναθηναϊκός το πληρωθει,τον πάω εγώ στο αεροδρόμιο τον Παπαγιάννη να φύγει για Mιλγουοκι,για να έχει +4 μύρια μπάτζετ η ομάδα.Το μόνο κακο είναι ότι χάνουμε καλό Έλληνα,και αυτό σώζεται μόνο με απόκτηση του Νικ.
Τον Παπαγιάννη σαφώς τον κρατάς αν θες αν δεν σου δώσει την ρήτρα αλλά αν τον κρατήσεις με το ζόρι και αυτός δεν ανανεώσει οπότε του χρόνου τον χάσεις τσάμπα για Ευρώπη ή Αμερική κερδίζουμε κάτι;
Εγώ με 1-1,5 μυριο και όρο ότι έχουμε τα δικαιώματα του αν επιστρέψει Ευρώπη(ο όρος που είχε η Μπαρτσελόνα σε Παπανικολάου και Χεζόνια) τον έδινα με κορδέλα.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1570
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρητικά ουτε ο Παναθηναϊκός τα έχει ανάγκη από τη στιγμή που ο ΔΓ έχει επιστρέψει στη χρηματοδότηση.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 9:09 pmΕίναι διαφορετικό γιατί η Ρεάλ δεν είχε ανάγκη τα λεφτά, έφυγε και στη μέση της χρονιάς συν ότι η Ρεάλ χτύπαγε κούπα.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 8:57 pmΟ Παπαγιάννης έχει συγκεκριμένο buy out, και λογικά η θα φύγει με 4 μύρια η θα μείνει κανονικά,φαντάζομαι όπως έγινε πχ με τον Καμπατσο που κι αυτός θα ήθελε να φύγει,και ανέλαβε αν πληρώσει τη διαφορα.Αν ο Παναθηναϊκός το πληρωθει,τον πάω εγώ στο αεροδρόμιο τον Παπαγιάννη να φύγει για Mιλγουοκι,για να έχει +4 μύρια μπάτζετ η ομάδα.Το μόνο κακο είναι ότι χάνουμε καλό Έλληνα,και αυτό σώζεται μόνο με απόκτηση του Νικ.
Και το 1 εκατ δεν νομίζω ότι θα κάνει κάποια σημαντική διαφορά για να χάσεις έναν καλό παίκτη,Έλληνα.Για 4 δεν το συζητάμε.
Μόνο η περίπτωση των εν Ευρώπη δικαιωμάτων είναι σημαντικη αν είναι να φύγει με 1 μύριο τώρα
0
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
- Jimmyrogue84
- Reactions: 522
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ τα 4m που χει buy out ο Παπαγιάννης τα 3 δε πρέπει να τα δώσει ο παίκτης για να φύγει;Θα έδινε τόσα λεφτά ο Παπατζόν για να πάει ΝΒΑ;
Δίδυμο Παπαγιάννη που είναι εξαιρετικός σε ριμπάουντ και επίθεση (και Έλληνας φυσικά) με εναν αθλητικό ευρωλιγκάτο παίκτη δε θα σας έκανε;Κυκλοφορεί ήδη ο Ρεϊνολντς και σίγουρα θα υπάρχουν 1-2 ονόματα ακόμα (λογικά θα ανέβει το μπάτζετ σας φέτος).
Δίδυμο Παπαγιάννη που είναι εξαιρετικός σε ριμπάουντ και επίθεση (και Έλληνας φυσικά) με εναν αθλητικό ευρωλιγκάτο παίκτη δε θα σας έκανε;Κυκλοφορεί ήδη ο Ρεϊνολντς και σίγουρα θα υπάρχουν 1-2 ονόματα ακόμα (λογικά θα ανέβει το μπάτζετ σας φέτος).
0