2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 03, 2022 3:31 am

RG13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 03, 2022 3:11 am
Hipster έγραψε:
Κυρ Ιούλ 03, 2022 2:12 am

Μονο 4.
Εγώ 2/3αρο τον θυμαμαι στο ΝΒΑ. Νομιζω στην αμερικη δεν ξεχωριζουν ιδιαιτερα οι δυο θεσεις, τους λενε ολους wings...Προφανως δεν εχει σχεση σε ποιοτητα αλλα στο στυλ θυμιζει παιχτες οπως ντεροζαν, τζωρτζ, μιντλετον.

Στην ευρωπη ισως μπορει να υποστηριξει και το 4 επειδη τα μεγεθη των παιχτων ειναι διαφορετικα, δε νομιζω οτι ειναι η θεση του ομως. Δε μου φαινεται ουτε αταιριαστο ουτε παραξενο αν μπορουσαμε να τον εχουμε κυριως στο 2. Αποψεις ειναι αυτες βεβαια
Για το ΝΒΑ οπως σωστα λες ολοι αυτοι οι παιχτες χαρακτηριζονται φτερα και SG/SF. Αλλα στην Ευρωπη ακομα και οι Ντεροζαν, Τζωρτζ και Μιντλεντον δυσκολα θα επαιζαν σαν SG λογο ελλειψης χωρου στην αμυνα. Μην ξεχνας πως στο ΝΒΑ υπαρχει τριποντο μισο μετρο πιο μακρυα και 3 δευτερολεπτα στην αμυνα και μεγαλυτερα σε διαστασεις γηπεδα. Μιλαμε για αλλους χωρους :banana:
Και ο Μπεικον δεν ειναι ουτε Ντεροζαν, ουτε Μιντλετον, ουτε Τζωρτζ. :)
Στην Μονακο επαιξε σαν SF και PF με τον Τζειμς SG ισως και καποια διλεπτα SG αν θες κατα συνθηκη.
O δε Τζειμς στο ΝΒΑ χαρακτηριζεται σαν PG (ο θεος να μας φυλαει για την Ευρωπη) :roofl:
Ή να στο πω κι αλλιως με στανταρτς Μονακο παλι. Ο Μοντεγιουνας στο ΝΒΑ χαρακτηριζοταν PF/C. Θα τον εβαζες στην ομαδα σου PF;
Κατακλειδα μπορει καποιος να τον βαλει και PG να παιξει τον Μπεικον αν ετσι ειδε στο ονειρο του, αλλα το θεμα ειναι αν μπορει να προσφερει στην θεση.
Εδω επαιξε PG ο Σαντ Ρος, ολα γινονται. :wink:

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 03, 2022 3:34 am

Πάντως αν ο Ολυμπιακός φάει άκυρο από τον Ντορσει και οι δύο ομάδες από Καλάθη,Αντετοκουνμπο,Γ.Καλαιτζακη και με Μιτογλου στο περίμενε να βγει η απόφαση.....

Βλέπω
1) ο μεν Ολυμπιακός να καταφεύγει στην λύση Αγραβάνης +ξένο Μαπ στο 5 και ξένο 2αρι η 2-3αρι
2)εμείς δε να βάζουμε Χουγκαζ, Μαντζουκα,Παπαπέτρου,Παπαγιάννη στην 6αδα των ψηλών lol και να πηγαίνουμε για δυο 4-5αρια+παίχτη στυλ Μπέικον που σαν έσχατη λύση να παίζει και στο 2 -3-4...και να πάρουμε κανένα Φλιωνη+ξενο ασσοδυο στην 6αδα των κοντών...lol

Wolters
Lee
Φλιωνης
Nedovic
Καλαϊτζάκης
Bacon
Παπαπέτρου
Μαντζουκας
Χουγκαζ
Bentil
Bolomboy/Caboclo/Cornelie
Παπαγιάννης
Lolololololol

Βασικά θα παρακαλάμε τον δεύτερο Καλαϊτζάκη να επιστρέψει Ελλάδα και να παίξει με τον αδελφό του αντί Φλιωνη lol

Αλλιώς πάμε σε 7 ξένο και οι δύο ομάδες!!!!!!το θέμα είναι ποιος θα δεχθεί να παίζει μόνο Ευρωλίγκα ....

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5012
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 03, 2022 1:39 pm

Quincy έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 5:22 pm
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 2:20 am
μακαρι να ειμαστε τοσο τυχεροι και να δωσουν οι μπακς τα 4 εκατ ωστε να φυγει ο παπαγιαννης
και με 2 εκατ μπαι ουτ συμβιβαζομαστε
Αν δεν ήταν Έλληνας θα συμφωνούσα, αλλά αν φύγει αυτός και δεν έρθει ο Καλάθης, με μόνο ευρωλιγκάτο τον Παπαπέτρου θα δυσκολέψει αρκετα ο σχεδιασμός.

Και τον Μητογλου πρέπει να πλησιάσει ο Παναθηναικός και να τον κλείσει πριν λήξει το μπαν. Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει; έχει βγει απόφαση;
για 5 εκατ στην καλυτερη που θα τσεπωσουμε δεν με απασχολει αν εχει και το dna του λεωνιδα της σπαρτης

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Ιούλ 03, 2022 10:02 pm

A.CAB II έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 11:28 pm
Ξέρω πως είναι must το κράξιμο στον άσχετο Πεδουλάκη από τους "σχετικούς" του καναπέ, αλλά οι 2 μεταγραφές που γίνανε πριν κλείσει προπονητής αλλά και η ίδια επιλογή προπονητή, δείχνουν σχέδιο και ορθολογισμό. Με καλές πιθανότητες για σημαντικό στεπ απ.

Για Ράντονιτς όπως έχουν πει και οι περισσότεροι εδώ μέσα, δεν είναι για να πάμε αεροδρόμιο αλλά μιλάμε για κανονικό με έργο προπονητή Ευρολίγκας. Και ίσως την καλύτερη δυνατή επιλογή αυτή τη στιγμή. Θα δούμε πως θα ανταπεξέλθει στην ηλεκτρική μα καρέκλα (και με ένα μεγαλύτερο απ' ότι έχει ποτέ διαχειριστεί μπάτζετ).

Οι Λη και Καλαιτζάκης είναι επίσης καλές επιλογές που και χρόνο και ρόλο θα έχουν. Ειδικά ο Λη προβλέπεται να έχει σημαντικότατο ρόλο ως game changer.

Προφανώς ο Καλάθης πρέπει να είναι ο βασικός στόχος και προφανώς πρέπει να έχουμε το Μήτογλου από κοντά. Μιλάμε για κινήσεις που σου αλλάζουν επίπεδο, ζεστένουν τον κόσμο και σε κρατάνε σε τροχιά ομαλότητας.

Τώρα αν κάτσει η φάση με Μπέικον (που μου φαίνεται σχεδόν απίθανο με όσα βιώσαμε τα τελευταία 2 χρόνια) σχηματίζουμε μια ωραιότατη περιφέρεια με παρόν και μέλλον.

Νικ-Λη
Νέντοβιτς
Μπέικον-Καλαιτζάκης
Παπαπέτρου-Μαντζούκας

υγ. Το ότι ο Σμιτς χάθηκε από τη Ζαλγκίρις έτσι απλά, με ξενερώνει. Νομίζω πως είναι από τους παίχτες που μακριά από το γαλαξία αστέρων της Μπαρτσελόνα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο.
Γιατί μου φαίνεται ότι η υπόθεση του Νικ είναι συνδεδεμένη με του Σαντ-Ροος (ο οποίος έχει συμβόλαιο)? Αν έρθει ο Νικ, δε θα μου έκανε καμία εντύπωση να κρατήσει τον Κουβανό ο νέος κόουτς...

0
Respect Yourself
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Κυρ Ιούλ 03, 2022 10:10 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 03, 2022 3:34 am
Πάντως αν ο Ολυμπιακός φάει άκυρο από τον Ντορσει και οι δύο ομάδες από Καλάθη,Αντετοκουνμπο,Γ.Καλαιτζακη και με Μιτογλου στο περίμενε να βγει η απόφαση.....

Βλέπω
1) ο μεν Ολυμπιακός να καταφεύγει στην λύση Αγραβάνης +ξένο Μαπ στο 5 και ξένο 2αρι η 2-3αρι
2)εμείς δε να βάζουμε Χουγκαζ, Μαντζουκα,Παπαπέτρου,Παπαγιάννη στην 6αδα των ψηλών lol και να πηγαίνουμε για δυο 4-5αρια+παίχτη στυλ Μπέικον που σαν έσχατη λύση να παίζει και στο 2 -3-4...και να πάρουμε κανένα Φλιωνη+ξενο ασσοδυο στην 6αδα των κοντών...lol

Wolters
Lee
Φλιωνης
Nedovic
Καλαϊτζάκης
Bacon
Παπαπέτρου
Μαντζουκας
Χουγκαζ
Bentil
Bolomboy/Caboclo/Cornelie
Παπαγιάννης
Lolololololol

Βασικά θα παρακαλάμε τον δεύτερο Καλαϊτζάκη να επιστρέψει Ελλάδα και να παίξει με τον αδελφό του αντί Φλιωνη lol

Αλλιώς πάμε σε 7 ξένο και οι δύο ομάδες!!!!!!το θέμα είναι ποιος θα δεχθεί να παίζει μόνο Ευρωλίγκα ....
Αυτός ο lololololo ακούγεται καλός

Βραζιλιάνος; Νέος Σπλιτερ κι έτσι;

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:21 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιούλ 03, 2022 12:45 am
yorgos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 03, 2022 12:06 am

Ξεκαθαρα τριάρι, χωρίς τη μπαλα στα χέρια είναι σχεδόν κώνος. Δεν κλέβει στη άμυνα, πάει μονίμως στο 1-1 , καλή χρήση του ταμπλό, την παλεύει στο ριμπαουντ, αρκετά ατομιστης.
Περα απτη θεση 3 μπορει να δωσει πιο ευκολα ένα 10λεπτο στο 2 ή στο 4?
Στο 2 θα έλεγα. Και ψιλοεύκολα.

Στο 4 έπαιξε μόνο στα τελευταία με Ολυμπιακό νομίζω και αυτό λόγω ανάγκης. Αντιθέτως είχε λεπτά στο 2 μέσα στη χρονιά. Όπως και να 'χει 1,98* είναι και δεν είναι και χτιστός να την παλέψει σαν pf.

*Στο wiki τον έχουν 2,01 βέβαια αλλά δεν ξέρω. Όλες τις θέσεις τις παίζει ο παιχταράς!!! :shot:

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:33 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/981475_mpei ... athinaikoy

Όταν ακούω για έξυπνες κινήσεις ανησυχώ. Και πολύ μάλιστα. Όταν επίσης ακούω για όνομα απο Μισκο που δεν γράφτηκε πουθενά πάλι δεν μαρεσει.

1
1 Εικόνα
nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Και κάπως έτσι μάλλον κλείνει ένα θέμα που ίσως να μην άνοιξε και ποτέ...

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:37 pm

Phys87 έγραψε:

Όταν ακούω για έξυπνες κινήσεις ανησυχώ. Και πολύ μάλιστα. Όταν επίσης ακούω για όνομα απο Μισκο που δεν γράφτηκε πουθενά πάλι δεν μαρεσει.
Μα σου λεει στο αρθρο οτι ο προπονητης θελει παικτη (εξυπνη κινηση λεει :drunk: ) , αλλα οχι απο Μισκο , αν και θα φερει παικτη και αυτος τονιζει , αλλα δεν μιλαει για παικτη απο αυτον τη δεδομενη στιγμη.

0
Phys87

nba

Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:39 pm

nikkal έγραψε:

Αν διαβάσεις προσεχτικά μάλλον πάει για Αύγουστο το θέμα Μπέικον, γιατί το αφήνει ανοιχτό για αργότερα. Αυτό δεν με προβληματίζει όμως, αλλά τα υπόλοιπα.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 123

Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:44 pm

μια εξυπνη κινηση θα ηταν να παρουμε εστω με μεγαλυτερο συμβολαιο απο οτι τον ειχαμε υπογραψει τον ντιαλο διορθωνοντας το περσινο λαθος

0
nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:49 pm

Phys87 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:39 pm
nikkal έγραψε:

Αν διαβάσεις προσεχτικά μάλλον πάει για Αύγουστο το θέμα Μπέικον, γιατί το αφήνει ανοιχτό για αργότερα. Αυτό δεν με προβληματίζει όμως, αλλά τα υπόλοιπα.
"Έπειτα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την αναζήτηση. Ο φάκελος που συγκέντρωσαν δεν άφησε κανέναν χαρούμενο. Παικταράς μεν, με πολλά «αλλά». Βρήκε δουλειά πέρυσι τελευταία στιγμή στη Μονακό, πήρε μικρό συμβόλαιο κι είμαστε Ιούλιο φέτος και δεν έχει ακουστεί για κάπου. Κανένας δεν παραξενεύτηκε;"
Τα πολλά "αλλά" προσωπικά τα ερμηνεύω ως θέματα συμπεριφοράς για παράδειγμα. Και είμαι της άποψης πως θέμα επί της ουσίας ουδέποτε υπήρξε. Περισσότερο ντόρο για να ζεσταθεί το πόπολο μου έκανε η όλη φάση.

0
Phys87

nba

Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:52 pm

avtokrator13 έγραψε:
μια εξυπνη κινηση θα ηταν να παρουμε εστω με μεγαλυτερο συμβολαιο απο οτι τον ειχαμε υπογραψει τον ντιαλο διορθωνοντας το περσινο λαθος
Να ,Αυτές τις εξυπνάδες δεν θέλω! Εμένα πάει άλλου το μυαλο μου. Στον άσσο του ερυθρού Αστέρα τον Γουόλτερς και κάτι τέτοιο σημάνει Καλαθης γιόκ.

1
1 Εικόνα
avtokrator13

senior
Reactions: 123

Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:54 pm

Phys87 έγραψε:
avtokrator13 έγραψε:
Να ,Αυτές τις εξυπνάδες δεν θέλω! Εμένα πάει άλλου το μυαλο μου. Στον άσσο του ερυθρού Αστέρα τον Γουόλτερς και κάτι τέτοιο σημάνει Καλαθης γιόκ.
θα μας χαλουσε ενας παικτης που μεχρι τον τραυματισμο του ηταν μεσα στα καλυτερα 2-3 τριαρια απο πλευρας αποδοσης και επαιζε και αρκετα στο 4 απεναντι στις κορυφαιες ομαδες με εξαιρετικη αποδοση?

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:56 pm

avtokrator13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:54 pm
Phys87 έγραψε:

θα μας χαλουσε ενας παικτης που μεχρι τον τραυματισμο του ηταν μεσα στα καλυτερα 2-3 τριαρια απο πλευρας αποδοσης και επαιζε και αρκετα στο 4 απεναντι στις κορυφαιες ομαδες με εξαιρετικη αποδοση?
Απο τα καλυτερα 2-3 σε ποιο υποσυνολο;

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”