2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 09, 2022 10:22 am

Hipster έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:18 am

Αυτός δεν πετυχαίνει ούτε σταθμό στο ράδιο,μην το δενετε κόμπο...

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 09, 2022 10:33 am

Γενικά αν μας έλεγαν τον Μάιο οτι τη νέα χρονιά θα πάμε στο 1 με Έβανς-Λι πάρτι θα κάναμε.

Στο ποστ επαναφοράς του ΔΓ ανέφερε την πώληση εξάλλου, δεν είπε ότι πάμε για το προ 2020 μπάτζετ.
Όπως το κατάλαβα εγώ σημαίνει ότι θέλει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα(δηλαδή να είμαστε κοντά στην 8αδα ως το τέλος) και να πάρουμε το πρωτάθλημα ή έστω να το παλέψουμε στα ίσια.

Περί Καλάθη μέχρι να πει το κυβερνητικό σαιτ ότι τέλος δεν έχει τελειώσει η υπόθεση αν και έχει φτιάξει κλίμα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι ο μόνος λόγος να μας προτιμήσει ο Καλάθης από την Φενέρ είναι να θέλει να είναι ηγέτης να παίρνει τις μισές προσπάθειες(δε νομίζω να έχει τέτοια κάψα στα 33 του) και να θέλει να είναι στην Αθήνα.

Διαφορετικά στην Φενέρ βρίσκει τα ίδια ή περισσότερα λεφτά, είναι σε ομάδα διεκδικήτρια κούπας με τοπ προπονητή που γνωρίζονται.
Συν ότι αν δεν παίζει καλά ή χάνει η ομάδα δεν θα τα ακούει από το ίνσταγκραμ του ιδιοκτήτη και τα σαιτ του ιδιοκτήτη δεν θα βγάζουν είδηση κάθε πότε βγαίνει για ποτό.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 09, 2022 10:43 am

Στη φενερ μεχρι στιγμής βρίσκει σημαντικά περισσότερα χρήματα απ' ό,τι γράφεται. Πρέπει να δώσουμε τουλάχιστον τα ίδια.

Όσι έχετε καλύτερη εικόνα από τον Κίναν, πόσο άσο τον βλέπετε;

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Panos Phys

junior
Reactions: 48
Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:03 am

Εκείνη η ψυχή, ο Πιέρια Χένρι, τι να κάνει στη ζωή του? Προφανώς η Φενερ γνωρίζει ότι δεν επιστρέφει, ε?

0
Respect Yourself
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:08 am

Panos Phys έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:03 am
Εκείνη η ψυχή, ο Πιέρια Χένρι, τι να κάνει στη ζωή του? Προφανώς η Φενερ γνωρίζει ότι δεν επιστρέφει, ε?
Λένε κλεισμένος από Ρεάλ αλλά ψάχνει κάτι nba.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:09 am

Αν πάει ο Νικ, δεν επιστρέφει ο Χένρι σίγουρα. Αλλά τον θέλει η Ρεάλ, όχι; Επίσης θα ταίριαζε άψογα στην Μονακό νομίζω. Γενικά είναι παίχτης που εξαιρετικά δύσκολα θα ερχόταν στον ΠΑΟ φέτος.

0
pk13

euroleague
Reactions: 132

Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:16 am

Βασικος άσσος ο Εβανς; Ρε παιδιά ο Έβανς κόμπο γκαρντ δεν είναι; Στη μακαμπι έπαιζε αρκετά και στο 2. Το κασε του πόσο είναι εντωμεταξύ; 600 χιλιάρικα; Από τα 1,3 στον Καλάθη θα δώσουμε λιγότερα από τα μισά για τον βασικό ασσο;

Αν πραγματικά είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση 8αδας και εγχώριων τίτλων ο Έβανς θα ήταν εξαιρετική επιλογή στη θέση του Μεικον ως 4ο γκαρντ.

Ως βασικός είναι μετριότατη κίνηση. Βέβαια πληροφορία Βετακη είναι που έλεγε πως έχει κλείσει ο Ερτελ και πως το μπάτζετ θα είναι 10 μυρια οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Θεωρώ πως το θέμα Καλάθη δεν έχει τελειώσει, αν ανέβουμε οικονομικά σε αυτά που δίνει η Φενερ θεωρώ ότι θα έχουμε καλές πιθανότητες. Προφανώς πληρώνεις υπεραξία αλλά ο Νικ είναι και ο καλύτερος διαθέσιμος άσσος στην αγορά και είναι Έλληνας που σου λύνει τα χέρια για τη δόμηση του ρόστερ.

Αν του Καλάθη ναυαγήσει τι άλλες επιλογές έχουμε για τον άσσο; Γουολτερς είναι ελεύθερος. Ο Χένρι τελικά τι θα κάνει; Υπάρχει και η επιλογή του Βιλντοζα.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:29 am

pan24 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 10:33 am
Γενικά αν μας έλεγαν τον Μάιο οτι τη νέα χρονιά θα πάμε στο 1 με Έβανς-Λι πάρτι θα κάναμε.

Στο ποστ επαναφοράς του ΔΓ ανέφερε την πώληση εξάλλου, δεν είπε ότι πάμε για το προ 2020 μπάτζετ.
Όπως το κατάλαβα εγώ σημαίνει ότι θέλει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα(δηλαδή να είμαστε κοντά στην 8αδα ως το τέλος) και να πάρουμε το πρωτάθλημα ή έστω να το παλέψουμε στα ίσια.

Περί Καλάθη μέχρι να πει το κυβερνητικό σαιτ ότι τέλος δεν έχει τελειώσει η υπόθεση αν και έχει φτιάξει κλίμα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι ο μόνος λόγος να μας προτιμήσει ο Καλάθης από την Φενέρ είναι να θέλει να είναι ηγέτης να παίρνει τις μισές προσπάθειες(δε νομίζω να έχει τέτοια κάψα στα 33 του) και να θέλει να είναι στην Αθήνα.

Διαφορετικά στην Φενέρ βρίσκει τα ίδια ή περισσότερα λεφτά, είναι σε ομάδα διεκδικήτρια κούπας με τοπ προπονητή που γνωρίζονται.
Συν ότι αν δεν παίζει καλά ή χάνει η ομάδα δεν θα τα ακούει από το ίνσταγκραμ του ιδιοκτήτη και τα σαιτ του ιδιοκτήτη δεν θα βγάζουν είδηση κάθε πότε βγαίνει για ποτό.
Ούτε ο γιαννακόπουλος ούτε οι αγγελόπουλοι είπαν ότι θα κάνουν καμιά τρελή αύξηση στο μπάτζετ. Για το Πάο το μπάτζετ θα είναι γύρω στα 7 εκ και του ολυμπιακού γύρω στα 9 εκ. Και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι έχουν ανέβει οι τιμές των παικτών και παρόλο που λείπουν οι ρώσικες ομάδες, υπάρχουν πολλές ομάδες με καλό πορτοφόλι

0
pk13

euroleague

Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:45 am

Βγήκε και από το sportando πως πάει Φενερ ο Καλαθης και απέρριψε τη πρόταση μας. Οπότε τέλος αυτή η υπόθεση.

Για να βγει η εξάδα Ελλήνων αναγκαστικά πρέπει να έρθει ο Αγραβανης καθώς άλλο Έλληνα που να μπορεί να μπει 12αδα δεν νομίζω πως έχουμε.

0
Tl45200445

junior
Reactions: 29

Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:08 pm

Τους Έλληνες κουτσά στραβά θα τους βρούμε... το θέμα είναι να βρούμε ποιοτικό πλειμεικερ

Προτείνετε πλειμεικερ!

Βιλντοζα?
Εξουμ?

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:16 pm

Dakotas έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 2:35 am
yorgos έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:59 am

Βρε το Βασιλάκη τον Καιλα, ε Ξανθοπουλο είχα πεθυμησει εγώ!
Δεν είμαι της κλαψας γενικά, αλλά τον καλαθη τον ήθελα πολύ πίσω
Δεν ήταν κλητική το "Βασιλάκη τον Καϊλα", αιτιατική ήταν.

Δηλαδή: Βρε εγώ και τον Βασιλάκη τον Καϊλ... εεεε τον Βασιλάκη τον Ξανθόπουλο ήθελα να πω θα δεχόμουν για πέρσι και πρόπερσι.

Δεν σε είπα κλάψα σε καμία περίπτωση. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
avtokrator13

senior
Reactions: 120
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:24 pm

μια χαρα ειναι ο εβανς για δευτερος

γουοναμεικερ η βιλντοζα επειγοντως

0
pk13

euroleague

Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:31 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ria-hronia

Βλέπω να τραβάει το σήριαλ για μέρες. Αν ισχύει είναι τρομερή πρόταση για τον παίκτη.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:53 pm

Αν έρθει τελικά ο Καλάθης, θα πρέπει να έχει περισσότερο οργανωτικό, παρά εκτελεστικό ρόλο. Δηλαδή να πλαισιωθεί με σουτέρ, γενικά με παίκτες που να μπορούν να προσφέρουν στην επίθεση, ώστε να μην αναγκάζεται να σουτάρει 6 και 7 τρίποντα, όταν το παιχνίδι δεν του "βγαίνει". Βέβαια ας μην προτρέχω, ας περιμένουμε πρώτα τις εξελίξεις πάνω στο θέμα.

0
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:55 pm

pk13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 09, 2022 12:31 pm
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ria-hronia

Βλέπω να τραβάει το σήριαλ για μέρες. Αν ισχύει είναι τρομερή πρόταση για τον παίκτη.
για να ξέρουμε την τρομερότητα της φοβάμαι ότι θα πρέπει να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. είναι 4 εκατομμύρια για 3 χρόνια εγγυημένα ή σαν σύνολο μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων και opt out από την ομάδα κτλ, όπως ακούστηκε για την προηγούμενη πρόταση σας;

γιατί αν ισχύουν αυτά και η Φενέρ του δίνει όντως 3 μύρια για 2 χρόνια εγγυημένα φοβάμαι ότι πάλι τη Φενέρ θα προτιμήσει (και λόγω πρότζεκτ, προπονητή κτλ)

για να μη παρεξηγηθώ, άσχετα αν δε τον θέλω με τίποτα στον Ολυμπιακό δηλώνω Καλαθικός, θέλω πολύ να έρθει σε εσάς και νομίζω τον χρειάζεστε πάρα πολύ.

μακάρι να έρθει εν τέλει, αλλά καλό είναι κρατάτε μικρό καλάθι (επιλέγω να μη κάνω το λογοπαίγνιο) γιατί η ΚΑΕ σας έχει βεβαρημένο παρελθόν "επικοινωνιακών" προτάσεων, θυμίζω ενδεικτικά τις περσινές περιπτώσεις Μήτογλου και Χεζόνια, που στον τελευταίο ειδικά τα 2 εκατομμύρια δεν ήταν και τόσο 2 εκατομμύρια τελικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”