Round of 16- Σερβία vs Ιταλία
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 945
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ αντιθέτως αν ήμουν FIBA, και είχα την προοπτική να έχω ημιτελικούς με 3 από τους κορυφαίους του κόσμου(Ντόνσιτς, Γιόκιτς, Γιάννη Αντετοκούνμπο) και 4 ομάδες που θα φέρουν αρκετό και φανατικό κόσμο μαζί τους σαν τις Λιθουανία, Ελλάδα, Σλοβενία και Σερβία, θα έκανα πράγματα για τα όποια δεν θα ήμουν υπερήφανος ώστε να εξασφάλιζα με κάθε τρόπο την παρουσία τους στα παιχνίδια των μεταλλίων αν χρειαζόταν.
1
1

0
Τον γιοκιτς τον βοηθάει η ΦΙΜΠΑ όπως έκανε πάντα με τους ΣέρβουςWeekendman έγραψε: ↑Παρ Σεπ 09, 2022 2:31 pmΕγώ αντιθέτως αν ήμουν FIBA, και είχα την προοπτική να έχω ημιτελικούς με 3 από τους κορυφαίους του κόσμου(Ντόνσιτς, Γιόκιτς, Γιάννη Αντετοκούνμπο) και 4 ομάδες που θα φέρουν αρκετό και φανατικό κόσμο μαζί τους σαν τις Λιθουανία, Ελλάδα, Σλοβενία και Σερβία, θα έκανα πράγματα για τα όποια δεν θα ήμουν υπερήφανος ώστε να εξασφάλιζα με κάθε τρόπο την παρουσία τους στα παιχνίδια των μεταλλίων αν χρειαζόταν.
0