PeristeriBCfan έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 6:10 pm
Πόσο ασοβαρη μπορεί να είναι αυτή η λίγκα? Για ένα τριλεπτο τουλάχιστον στο ματς Κολοσσός Περιστέρι είχαν προστεθεί 3 έξτρα πόντοι στον ΓΣΠ,που ουδέποτε έβαλε.Επρεπε να πλησιάσει το Περιστέρι στον πόντο για να αντιληφθούν το λάθος. Τραγικά πράγματα....
Επειδή δεν είδα το ματς και δεν ξέρω τι εννοείς, αυτό έγινε στον πίνακα του γηπέδου, δηλαδή από την γραμματεία?
Ή απλά στο γραφικό της τηλεόρασης? Γιατί αυτά τα δύο είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.
Αν έγινε το πρώτο, μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί θα το είχε προσέξει κάποιος από τον πάγκο των "αδικημένων" και θα είχε διορθωθεί πιο γρήγορα.
Αν εννοείς το δεύτερο, επειδή έχω υπάρξει στη θέση των στατιστικών που δίνουν τα γραφικά της τηλεόρασης, λίγο αφηρημένος να είσαι ή λίγο άπειρος με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται, μπορεί να πατήσεις άλλα αντ' άλλων, και μετά το καλύτερο που έχεις να κάνεις (εκτός αν είσαι πολύ έμπειρος και γρήγορος) είναι να περιμένεις κάποιο τάιμ-άουτ για την διόρθωση, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να χάσεις πάλι και τις live φάσεις.
Επειδή μάλλον εννοείς το δεύτερο, θα πω απλά πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Τα λεφτά που δίνει ο ΕΣΑΚΕ στις εταιρείες που ασχολούνται με αυτά είναι συγκεκριμένα, επομένως με "μισθό" γύρω στο 20άρικο ανά παιχνίδι δεν θα κάτσει κάποιος σε αυτήν την "δουλειά" πάνω από 1-2 χρόνια, μόνο έτσι απλά να κάνει το κέφι του.
Αν εννοείς το πρώτο, είναι φυσικά σημαντικότερο λάθος, γιατί εκεί πρώτον είναι αυτό που έχει σημασία για τον αγώνα (το άλλο είναι απλά ενημερωτικό της τηλεόρασης), δεύτερον ο μισθός της γραμματείας είναι πολύ υψηλότερος από το 20άρικο για την Α1, και τρίτον ακόμα και ο τελευταίος βοηθός προπονητή Δ' ΕΣΚΑ θα έπρεπε να έχει αντιληφθεί το λάθος στον πίνακα πολύ νωρίτερα.