Α2 - Αγωνιστική Περίοδος 2022-2023

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1614
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 09, 2023 9:47 pm

Γιαννης έγραψε:
Δευ Ιαν 09, 2023 8:03 am
Καλημέρα ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ Καλή χρονιά!!!
ΜΗΝ απογοητευεσε.
Πίστη στις ομάδες μας και όλα θα πάνε καλά!
Xρονια Πολλα και σε σενα Γιαννη για την ονομαστικη σου εορτη!!!!
Ασε τον αγαπητο μαρουσαρα να βγαλει τα εσωψυχα του,μια χαρα τα λεει :wink:

Δεν ειχα πολυ χρονο το σ/κ και τωρα καλυπτω τα κενα,αλλα δυστυχως βλεπω οτι την 3η περιοδο στο Καβαλα-Ηρακλης μας την φαγανε για καποιο λογο.Τεσπα,ωραια παιχτουρα ο Τζονσον που πηρε η Καβαλα,δικαιωσε τα πολυ θετικα σχολια που ειχα διαβασει!!Σε μια ομαδα βεβαια οπως η Καβαλα,ειχε την πολυτελεια να παρει το μεγαλυτερο κομματι της επιθετικης πιτας,εχασε αρκετα,αλλα σιγουρα συνιστα μεγαλη αναβαθμιση.Σταθερα ανεβαινει και ο Γουμπστερ που μαζεψε 17 σκουπιδια(!!!),ενω το αγαπημενο μου πουλεν,ο Χριστοδουλος Μποζης,εχει εκτοξευτει και ηταν ο mvp.Aν ειχε και ενα 4αρακι η Καβαλα.......
Στον Ηρακλη δεν καταλαβα τι παιχτηκε με τους 2 ξενους που ηταν με πολιτικα στον παγκο και μπηκαν να αγωνιστουν μονο στο 2ο ημιχρονο.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιαν 09, 2023 10:00 pm

gspara έγραψε:
Γιαννης έγραψε:
Δευ Ιαν 09, 2023 8:03 am
Καλημέρα ΜΑΡΟΥΣΑΡΑ Καλή χρονιά!!!
ΜΗΝ απογοητευεσε.
Πίστη στις ομάδες μας και όλα θα πάνε καλά!

Δεν ειχα πολυ χρονο το σ/κ και τωρα καλυπτω τα κενα,αλλα δυστυχως βλεπω οτι την 3η περιοδο στο Καβαλα-Ηρακλης μας την φαγανε για καποιο λογο.Τεσπα,ωραια παιχτουρα ο Τζονσον που πηρε η Καβαλα,δικαιωσε τα πολυ θετικα σχολια που ειχα διαβασει!!Σε μια ομαδα βεβαια οπως η Καβαλα,ειχε την πολυτελεια να παρει το μεγαλυτερο κομματι της επιθετικης πιτας,εχασε αρκετα,αλλα σιγουρα συνιστα μεγαλη αναβαθμιση.Σταθερα ανεβαινει και ο Γουμπστερ που μαζεψε 17 σκουπιδια(!!!),ενω το αγαπημενο μου πουλεν,ο Χριστοδουλος Μποζης,εχει εκτοξευτει και ηταν ο mvp.Aν ειχε και ενα 4αρακι η Καβαλα.......
Στον Ηρακλη δεν καταλαβα τι παιχτηκε με τους 2 ξενους που ηταν με πολιτικα στον παγκο και μπηκαν να αγωνιστουν μονο στο 2ο ημιχρονο.
Νομίζω ότι οι ξένοι του Ηρακλή αγωνίστηκαν λίγο λόγω του περιορισμού στο συνολικό χρόνο συμμετοχής που δικαιούνται σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 263
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Δευ Ιαν 09, 2023 10:17 pm

BillyPao έγραψε:
gspara έγραψε:

Νομίζω ότι οι ξένοι του Ηρακλή αγωνίστηκαν λίγο λόγω του περιορισμού στο συνολικό χρόνο συμμετοχής που δικαιούνται σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος.
Σωστή παρατήρηση αυτή, γενικά το είχαν παρακάνει στον Ηρακλή με το χρόνο συμμετοχής των ξένων οπότε σκέφτηκαν να τους κρατήσουν εκτός στο θεωρητικά "εύκολο" ματς... και την πάτησαν.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Δευ Ιαν 09, 2023 10:35 pm

BillyPao έγραψε:

Σωστος Billy,δεν το θυμομουν καθολου,ευχαριστω!!!Επομενως επελεξαν να τους αφησουν παγκο με την ουραγο,αλλα την πατησαν.

2
2 Εικόνα
marousara

senior
Reactions: 34

Δευ Ιαν 09, 2023 11:09 pm

Γιάννη χρόνια πολλά για τη γιορτή σου !
Γιάννη και gspara σας περιμένω Κυριακή γήπεδο να κεράσω καφεδάκι ! Απλά τα λέω γιατί τα καμπανάκια χτυπάνε ας ελπίσουμε το Μαρούσι να δείξει το καλό πρόσωπο που είχε εντός έδρας μέχρι το Νοέμβριο!
Είναι και η ώρα του αγώνα για τσίπουρο αλλά χαλάλι... Να δούμε αν ο Μαργελης θα είναι στη σύνθεση η θα κλείσει σε άλλη ομάδα αν το Μαρούσι θα έχει και τη δεύτερη μεταγραφή στο ρόστερ που δικαιούται κι αν ο Τσόχλας αντί για παίχτης του Αμαρουσίου θα είναι στον αντίπαλο πάγκο. Για τον Ηρακλή να πω ότι λόγω χρόνου δεν έπαιξαν(νομίζω έχουν πρόβλημα ακόμα και τώρα) κ τους έβαλε όταν έβλεπε τη σφαλιάρα να έρχεται. Για μένα πρέπει να πάρει καλύτερους ξένους πάντως καλοί είναι δε λέω αλλά δεν έχουν την ποιότητα όπως πχ άλλοι ξένοι στην κατηγορία.

2
2 Εικόνα
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Τρί Ιαν 10, 2023 12:03 am

Ο Ηρακλής δεν είχε έλληνες παίκτες και προπονητή. Σε συνδυασμό με τον Ντάγιο που έπαιζε τους ξένους ακόμα και σε garbage time ήταν λογικό να προκύψει το πρόβλημα. Οι ξένοι είναι με περιορισμένο χρόνο εδώ και 2-3 αγωνιστικές για αυτό δεν κάνουν καλά παιχνίδια....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague

Τρί Ιαν 10, 2023 1:10 am

iraklisiraklis έγραψε:
Ο Ηρακλής δεν είχε έλληνες παίκτες και προπονητή. Σε συνδυασμό με τον Ντάγιο που έπαιζε τους ξένους ακόμα και σε garbage time ήταν λογικό να προκύψει το πρόβλημα. Οι ξένοι είναι με περιορισμένο χρόνο εδώ και 2-3 αγωνιστικές για αυτό δεν κάνουν καλά παιχνίδια....
Έχεις υπολογίσει περίπου πόσος χρόνος τους υπολείπεται χωρίς να υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας μέχρι το τέλος του γύρου? Όντως λίγο άβολο αυτό το καθεστώς. Με δεδομένο ότι έπαιζαν σταθερά και οι δύο 35λεπτα τους περισσότερους αγώνες πιθανόν να πρέπει αναγκαστικά να παίζουν από καθόλου έως 10 λεπτά ο καθένας με βάση τους υπολογισμούς μου γιαυτό μου γεννήθηκε η απορία.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Ιαν 10, 2023 10:28 am

taraboura έγραψε:
iraklisiraklis έγραψε:
Έχεις υπολογίσει περίπου πόσος χρόνος τους υπολείπεται χωρίς να υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας μέχρι το τέλος του γύρου? Όντως λίγο άβολο αυτό το καθεστώς. Με δεδομένο ότι έπαιζαν σταθερά και οι δύο 35λεπτα τους περισσότερους αγώνες πιθανόν να πρέπει αναγκαστικά να παίζουν από καθόλου έως 10 λεπτά ο καθένας με βάση τους υπολογισμούς μου γιαυτό μου γεννήθηκε η απορία.
Ο Gathwright βλέπω έχει παίξει 325 λεπτά μέχρι τώρα και ο Taylor 350. Αν δεν κάνω λάθος βέβαια ο περιορισμός αναφέρει 750 λεπτά σύνολο ανά γύρο, οπότε δεν ξέρω εδώ πέρα στον Ηρακλή τι σκοπεύουν να κάνουν. Ουσιαστικά στα υπόλοιπα 3 ματς μέχρι να τελειώσει ο πρώτος γύρος θα πρέπει να παίξουν αθροιστικά μέχρι 75 λεπτά και οι δύο.

Ενισχύθηκε στους Έλληνες ο Ηρακλής με Γοργόνη και Αμπατζά, αν και νομίζω περισσότερο ανάγκη για ενίσχυση είχε στους ψηλούς. Ο Χαριτόπουλος τίμιος και έμπειρος αλλά δεν μπορεί να παίζει 25 και 30 λεπτά πλέον, ο Μακρής δεν είναι για Α2, ο Βουλγαρόπουλος παρά το ύψος του δεν μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά. ενώ και ο Taylor περισσότερο 3αρι παρά 4αρι είναι.

2
2 Εικόνα
Γιαννης

a1greece
Reactions: 437
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Τρί Ιαν 10, 2023 1:29 pm

Πωπωπωπω φουριόζος στη νέα σεζόν kojito!!!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
BillyPao

champion

Τρί Ιαν 10, 2023 1:58 pm

kojito έγραψε:
taraboura έγραψε:

Ο Gathwright βλέπω έχει παίξει 325 λεπτά μέχρι τώρα και ο Taylor 350. Αν δεν κάνω λάθος βέβαια ο περιορισμός αναφέρει 750 λεπτά σύνολο ανά γύρο, οπότε δεν ξέρω εδώ πέρα στον Ηρακλή τι σκοπεύουν να κάνουν. Ουσιαστικά στα υπόλοιπα 3 ματς μέχρι να τελειώσει ο πρώτος γύρος θα πρέπει να παίξουν αθροιστικά μέχρι 75 λεπτά και οι δύο.

Ενισχύθηκε στους Έλληνες ο Ηρακλής με Γοργόνη και Αμπατζά, αν και νομίζω περισσότερο ανάγκη για ενίσχυση είχε στους ψηλούς. Ο Χαριτόπουλος τίμιος και έμπειρος αλλά δεν μπορεί να παίζει 25 και 30 λεπτά πλέον, ο Μακρής δεν είναι για Α2, ο Βουλγαρόπουλος παρά το ύψος του δεν μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά. ενώ και ο Taylor περισσότερο 3αρι παρά 4αρι είναι.
Μια μικρή διόρθωση μόνο, ο μέγιστος συνολικός χρόνος συμμετοχής που δικαιούνται σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος οι 2 ξένοι των ομάδων (και που ισχύει μόνο για όσες ομάδες έχουν 2 ξένους) είναι 650 λεπτά.

0
BillyPao

champion

Τρί Ιαν 10, 2023 2:08 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Ιαν 10, 2023 1:58 pm
kojito έγραψε:

Μια μικρή διόρθωση μόνο, ο μέγιστος συνολικός χρόνος συμμετοχής που δικαιούνται σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος οι 2 ξένοι των ομάδων (και που ισχύει μόνο για όσες ομάδες έχουν 2 ξένους) είναι 650 λεπτά.
Άκυρο, μόλις τώρα είδα ότι με την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος το όριο ανέβηκε στα 750 λεπτά συνολικά.

1
1 Εικόνα
iraklisiraklis

junior
Reactions: 101

Τρί Ιαν 10, 2023 2:15 pm

750 είναι.

Ο προπονητής που ήρθε τώρα δεν έχει κάνει καν βοηθός στην Α1. Δεν έχει κοουτσάρει ποτέ Α2. Νομίζω ότι ο Κακιούσης θέλει τέτοιους για να μπορεί να παρεμβαίνει στο έργο τους. Να έχουμε απλά κάποιον για να λέμε ότι έχουμε. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές στα μέχρι τώρα παιχνίδια, που ο Κακιούσης έδινε εντολές στους παίκτες, στους βοηθούς του Ντάγιου να τα μεταφέρουν στον Ντάγιο ή και ακόμα απευθείας στον Ντάγιο. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Κανείς "κανονικός" προπονητής δεν θα το ανεχόταν.
Αυτό ο Ηρακλής θα το βρει μπροστά του και θα είναι ο λόγος που τελικά θα χαθεί η άνοδος!

Αν ήμουν ο Ριζούλης και ήθελα όντως να ασχοληθώ με τον Ηρακλή (γιατί μέχρι τώρα πληρώνει μόνο το παλιά της Λάρισας η τωρινή ομάδα είναι από αλλού πληρωμένη) θα την άλλαζα αυτή την κατάσταση.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Τετ Ιαν 11, 2023 12:17 pm

Kαλα που υπαρχει και το basketforum και δινει τροφη στα κοπιπεισταδικα μπασκετικα σαιτς.........

1
1 Εικόνα
marousara

senior
Reactions: 34

Τετ Ιαν 11, 2023 12:57 pm

Μιας που το φόρουμ έχει απήχηση :p
να πούμε τα προφανή! σε μια κατηγορία με ελάχιστη προβολή και τον κύριο Λιόλιο να μιλάει για αλλαγές..
ότι όλοι οι αγώνες είναι σάββατο 5 εκτός ενός αγώνος δε φέρνει την αλλαγή...
Αν ήταν έξυπνος θα μπορούσαν να έχει εύρος στους αγώνες ώστε ένας φίλαθλος στην Αθήνα να μπορεί να δει 2 και 3 αγώνες μέσα σε ένα ΠΣΚΔ(δηλαδή
δεν μπορεί να γίνει ένας αγώνας παρασκευή και ένας δευτέρα βράδυ για να μαζευτούν όλοι οι μπασκετικοί?) Παρασκευή βράδυ στις 8.30 μμ έγινε πέρυσι το Μαρούσι-καρδίτσα με πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο και άρεσε και στον κόσμο κι όλας... Στο δεύτερο είναι το κεκλεισμένων των θυρών... Μιλάμε εδώ έγιναν χειρότεροι κι από τον Βασιλακόπουλο...(εδώ έβαλαν κεκλεισμένων και το κύπελλο)
Ο Ηρακλής που είναι η ομάδα που ανεβάζει κατά πολύ το κύρος της κατηγορίας με πάρα πολύ κόσμο τον τιμωρούν συνεχώς για αστειότητες..
Εντάξει πάντα υπάρχουν και ..λάκες αλλά σε μια γεμάτη εξέδρα για ένα μπουκάλι νερό τιμωρείται ..ενώ στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη μόνο μπράβο δεν είπαν
για τα επεισόδια με την ΑΕΚ....(να τιμήσουν τα παιδιά που τα έκαναν.. μόνο αυτό έμεινε)... και στο Μαρούσι τα ίδια...Θέλουμε φαίνεται άδειες εξέδρες για να χειροκροτούν οι μούμιες..αντί να προωθούν το άθλημα μπας και γεμίσει.. κανά γήπεδο εκτός από του Ηρακλή να τιμωρούμε ομάδες που μαζεύουν έστω 100 άτομα..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague

Τετ Ιαν 11, 2023 2:46 pm

gspara έγραψε:
Τετ Ιαν 11, 2023 12:17 pm
Kαλα που υπαρχει και το basketforum και δινει τροφη στα κοπιπεισταδικα μπασκετικα σαιτς.........
Από το στόμα μου το πήρες... Σήμερα το πρωί το είδα και εγώ αυτό και έφριξα...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”