portokalopita13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2020 12:19 am
και ειναι τρελο να βλεπεις οτι ο Προμηθεας χωρις να εχει καταφερει να μαζεψει τοσο πολυ κοσμο στην κατα αλλα μπασκετικη Πατρα -χωρις να εχει καναν μεγιστανα προεδρο &ταυτοχρονα με επενδυσεις σοβαρες να τρεχουν,οπως τα προπονητικα κεντρα που φτιαχνει..
ομως συνεχιζει να αυξανει μπατζετ και οπου να ναι μας φτανει ε!,περα απο την πλακα,μας εφτασε σχεδον !
τι διαολο συμβαινει ρε σεις τελοσπαντων

:?
Δεν ξέρω πόσο,αλλα δε νομίζω οτι ο Προμηθέας έχει πάνω απο 1,5 εκατομμύριο μπατζετ.
Οπότε δεν θα έλεγα οτι μας έφτασε...
shtarkws έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2020 10:18 am
Ο Jordan στην συνέντευξη τυπου της δεύτερης απόσυρσης του σε ερώτηση για τον Barkley απάντησε οτι δεν θα κερδίσει ποτέ δαχτυλίδι επειδή δεν δείχνει την απαραίτητη αφοσίωση και δέσμευση που απαιτείται ώστε να το πετύχει.
Είναι ακριβώς ο λόγος που ο Παππάς δεν έκανε τίποτα στην καριέρα του και ουτε φυσικά πρόκειται να κάνει. Απλα ηξερε τι να λέει ώστε να γίνει πλούσιος.
Κάπου πηρε το ματι μου παλι κατι δηλώσεις του, καθε καλοκαίρι λιοντάρι ο Νικόλας αλλα τον χειμώνα αγνοείται.
Για να προλάβω όποιον με χαρακτηρίσει εμπαθή με τον αθλητή Παππα θα ομολογήσω ότι είμαι, διότι υπήρξα απο τους πρώτους που ειπα πως έχει τα προσόντα να γίνει ότι κοντινότερο σε Σπανούλη.
Δεν είναι θέμα εμπάθειας,αλλά απλή καταγραφή της πραγματικότητας.
Ο Παππάς όντως ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να πλησιάσει το στυλ παίκτη του Σπανούλη,είχε όλα τα φόντα,μιλάμε για τρομερή επαφή με το καλάθι και ικανότητα στο σκοράρισμα,αλλά αυτό δεν λέει τίποτα(το τρανότερο παράδειγμα όλων ο Διαμαντόπουλος)όλα τα υπόλοιπα δεν τα είχε,γι αυτό και έμεινε ένας στάσιμος ασταθής παίκτης.