Κύπελλο Ελλάδος 2022-23, Final-8
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Να χα χίλια μάτια να :
1. Βλέπω τέτοιες τρομερές διοργανώσεις, τι γιορτη, γιορτή; Αυτό το υπερθέαμα απλά γιορτή; Τσου τσου.
2.Να βλέπω τέτοια τρομερή κάλυψη από κάποιο κανάλι, αλήθεια, Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα χαλβατσιωτη είμαι τρομερά συγκινημένος, σκέφτομαι να βλέπω μόνο ερτ από δω και πέρα.
3. Να βλέπω αυτήν την Παιχταρα τον κανααν, ρε μπαγασηδες πως καταφέρατε και τον πείσατε να φορέσει τα κόκκινα ρε τσακάλια; Κλειστό 5ετες τώρα μην μας τον πάρουν εκεί στο Γκόλντεν Στέιτ
Υ.Γ Αύριο(αν περάσουμε και εμείς και ο παο) θέλω μετάδοση μόνο από Χατζηγεωργίου..
1. Βλέπω τέτοιες τρομερές διοργανώσεις, τι γιορτη, γιορτή; Αυτό το υπερθέαμα απλά γιορτή; Τσου τσου.
2.Να βλέπω τέτοια τρομερή κάλυψη από κάποιο κανάλι, αλήθεια, Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα χαλβατσιωτη είμαι τρομερά συγκινημένος, σκέφτομαι να βλέπω μόνο ερτ από δω και πέρα.
3. Να βλέπω αυτήν την Παιχταρα τον κανααν, ρε μπαγασηδες πως καταφέρατε και τον πείσατε να φορέσει τα κόκκινα ρε τσακάλια; Κλειστό 5ετες τώρα μην μας τον πάρουν εκεί στο Γκόλντεν Στέιτ

Υ.Γ Αύριο(αν περάσουμε και εμείς και ο παο) θέλω μετάδοση μόνο από Χατζηγεωργίου..
3
3

-
- Reactions: 2397
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σταμάτααα!!!thory έγραψε: ↑Παρ Φεβ 17, 2023 4:42 pmΝα χα χίλια μάτια να :
3. Να βλέπω αυτήν την Παιχταρα τον κανααν, ρε μπαγασηδες πως καταφέρατε και τον πείσατε να φορέσει τα κόκκινα ρε τσακάλια; Κλειστό 5ετες τώρα μην μας τον πάρουν εκεί στο Γκόλντεν Στέιτ![]()
1
1

- Reaper
- Reactions: 1879
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οσοι διαμαρτυρονται για την ελλειψη κοσμου, θα ηταν οι πρωτοι που θα κατηγορουσαν ΕΟΚ και κρατος αν ερχονταν τα γνωστα καλοπαιδα και γινοταν της κακομοιρας.
Εδω ειναι Ελλαδα, αν γινει το Final 8 σε προσβασιμο μερος για την πλειοψηφια και δωθουν παρα πολλα εισητηρια, η πλειοψηφια θα καταληξει σε χουλιγκαν και θα γινει ενα 4ημερο φεστιβαλ ξυλου, δακρυγονων κλπ.
Δε γινεται και την πιτα και το σκυλο, δεν ειμαστε Ισπανια.
Ή μισοαδειο, ή γεματο με μεγαλο ποσοστο αουγκανων μεσα (δηλαδη ωρολογιακη βομβα).
Pick you poison.
Εδω ειναι Ελλαδα, αν γινει το Final 8 σε προσβασιμο μερος για την πλειοψηφια και δωθουν παρα πολλα εισητηρια, η πλειοψηφια θα καταληξει σε χουλιγκαν και θα γινει ενα 4ημερο φεστιβαλ ξυλου, δακρυγονων κλπ.
Δε γινεται και την πιτα και το σκυλο, δεν ειμαστε Ισπανια.
Ή μισοαδειο, ή γεματο με μεγαλο ποσοστο αουγκανων μεσα (δηλαδη ωρολογιακη βομβα).
Pick you poison.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Θεωρω πάρα πολύ ευχάριστο γεγονός τις διοργανώσεις που δίνουν προστιθεμενη αξία στο μπάσκετ. Το F8 είναι ένα θετικο βήμα μπροστά όταν το κύπελλο είχε απαξιωθει εντελώς.
Το F8 στα πρότυπα της ισπανικής λίγκας δίνει την δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες να συμμετάσχουν, άρα να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για εκπλήξεις και άρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ειδικα αν γίνεται σε ένα κλίμα γιορτής.
Απο και και πέρα
Κλίμα γιορτής δεν βλέπουμε αφού αγωνες χωρίς θεατές δεν έχουν νόημα. Το γιατί δεν έχουμε θεατές οφείλεται στα περιστατικά βίας που μαστίζουν αυτές τις διοργανώσεις με ευθύνη των δύο αιωνίων που προτιμούν σε έναν τελικό να υποστηριζονται από κάφρους πάρα από ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ, χωρίς κόστος θα πρόσθετα αφού δεν λογοδοτούν ποτέ και η κοινή γνώμη δεν τους καταδικάζει.
Κατα την άποψη μου η ΕΟΚ βρήκε μια χλιαρή λύση. Ναι μεν απετράπη το ενδεχόμενο επεισοδίων με τον αποκλεισμό των χούλιγκαν, από την άλλη δεν βρήκε λύση στο να γεμίσει το γήπεδο καθώς απ ότι κατάλαβα (χωρίς να είμαι σίγουρος) μοιρασε τα εισιτήρια σε φιλάθλους ανά ομάδες (;)
Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να διατίθονται τα εισιτήρια στην πόλη όπου γίνεται η διοργάνωση. Θεωρω οτι η πόλη του Ηρακλείου για παράδειγμα έχει την δυνατότητα να γεμίσει ένα γήπεδο. Το πώς θα κρατηθεί το ενδιαφέρον του κοινού σε όλους τους αγώνες είναι κάτι που αφορά την διοργανώτρια αρχή, με διάφορες ιδέες και event οπως διαγωνισμους, κληρωσεις και συναυλίες.
Απο την άλλη , πως είσαι σίγουρος ότι θα αποκλειστούν οι χούλιγκαν κάθε πόλης από το τουρνουά;
Γενικά, πιστεύω ότι βλέπουμε μια καλη και αξιοπρεπή προσπάθεια αλλά όχι μια γιορτή, καθώς στόχος πρέπει να είναι το καλύτερο και όχι η αποφυγή του χειρότερου
Το F8 στα πρότυπα της ισπανικής λίγκας δίνει την δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες να συμμετάσχουν, άρα να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για εκπλήξεις και άρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ειδικα αν γίνεται σε ένα κλίμα γιορτής.
Απο και και πέρα
Κλίμα γιορτής δεν βλέπουμε αφού αγωνες χωρίς θεατές δεν έχουν νόημα. Το γιατί δεν έχουμε θεατές οφείλεται στα περιστατικά βίας που μαστίζουν αυτές τις διοργανώσεις με ευθύνη των δύο αιωνίων που προτιμούν σε έναν τελικό να υποστηριζονται από κάφρους πάρα από ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ, χωρίς κόστος θα πρόσθετα αφού δεν λογοδοτούν ποτέ και η κοινή γνώμη δεν τους καταδικάζει.
Κατα την άποψη μου η ΕΟΚ βρήκε μια χλιαρή λύση. Ναι μεν απετράπη το ενδεχόμενο επεισοδίων με τον αποκλεισμό των χούλιγκαν, από την άλλη δεν βρήκε λύση στο να γεμίσει το γήπεδο καθώς απ ότι κατάλαβα (χωρίς να είμαι σίγουρος) μοιρασε τα εισιτήρια σε φιλάθλους ανά ομάδες (;)
Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να διατίθονται τα εισιτήρια στην πόλη όπου γίνεται η διοργάνωση. Θεωρω οτι η πόλη του Ηρακλείου για παράδειγμα έχει την δυνατότητα να γεμίσει ένα γήπεδο. Το πώς θα κρατηθεί το ενδιαφέρον του κοινού σε όλους τους αγώνες είναι κάτι που αφορά την διοργανώτρια αρχή, με διάφορες ιδέες και event οπως διαγωνισμους, κληρωσεις και συναυλίες.
Απο την άλλη , πως είσαι σίγουρος ότι θα αποκλειστούν οι χούλιγκαν κάθε πόλης από το τουρνουά;
Γενικά, πιστεύω ότι βλέπουμε μια καλη και αξιοπρεπή προσπάθεια αλλά όχι μια γιορτή, καθώς στόχος πρέπει να είναι το καλύτερο και όχι η αποφυγή του χειρότερου
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Εγώ τα είχα πει πριν ξεκινήσει το φινάλ8 Η αποτυχία του ήταν προδιαγεγραμμένη. Για ποιο λόγο πιστεύατε ότι θα είχε κόσμο; Η ΑΕΚ ομάδα με κόσμο και παίζει μπροστά σε συγγενείς και φίλους σε καλό γήπεδο. Το περιστέρι και η Ρόδος παίζουν σε άδεια γήπεδα. Από τη Θεσσαλονίκη δεν θα πήγαινε κανένας ούτως η άλλως. Και οι αιώνιοι στο πρωτάθλημα 3000χιλ μαζεύουν με το ζόρι. Και τους φανατικούς ν άφηναν μόνο στο Ολυμπιακό ΠΑΟ θα πήγαιναν. + τις οργανωτικές αστοχίες της ΕΟΚ., ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Λογικό είναι να μη θέλει η ΕΟΚ τα ορκ των αιωνίων που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη βία στα γήπεδα και σ αυτό συμφωνώ, μπορούσαν να δώσουν εισιτήρια στα σχολεία. Για μένα είναι μια αδιάφορη διοργάνωση που δεν προσθέτει τίποτα στο άθλημα.
Η ΕΟΚ έδωσε από 20 εισιτήρια σε κάθε ομάδα και τα υπόλοιπα τα διέθεσε ηλεκτρονικά
Υ.Σ. Μόλις γύρισα από την απογευματινή μου βόλτα από τις 10 καφετέριες της πόλης μου μόνο μια δείχνει το κολοσσός -παο που κι αυτή ήταν άδεια κυριολεκτικά.
Η ΕΟΚ έδωσε από 20 εισιτήρια σε κάθε ομάδα και τα υπόλοιπα τα διέθεσε ηλεκτρονικά
Υ.Σ. Μόλις γύρισα από την απογευματινή μου βόλτα από τις 10 καφετέριες της πόλης μου μόνο μια δείχνει το κολοσσός -παο που κι αυτή ήταν άδεια κυριολεκτικά.
0
- shaq7
- Reactions: 6637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ειναι δυσκολο παντως να γινοταν με κοσμο απο τους αιωνιους... Δινεις τα εισιτηρια ονομαστικα στον καθενα και οχι στους συνδεσμους. Απο εκει και περα βαζεις τεραστιο προστιμο στις ομαδες αν τα δωσουν σε αουγκανα οπως συνηθως. Απλα το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα το δεχονται οι διοικησεις για να μην ερθουν σε ρηξη με τους οργανωμενους. Δεν νομιζω οτι φταιει η εοκ τοσο στο συγκεκριμενο θεμα.
1
1

-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εν έτει 2023 το να δούμε τελικό με οπαδούς από όλες τις ομάδες στην Ελλάδα φαντάζει ουτοπικό. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο της ΕΟΚ είναι βαθύτερο και έχει ρίζες στην κοινωνία την οποία ζούμε.
Καλύτερα λοιπόν άδειο παρά να έχουμε σκηνές Ελληνικού ή F4 handball στην Λαμία ή τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου στον Βόλο.
Είναι θλιβερό το γεγονός ότι αυτή η κατάσταση αποτρέπει τους ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό να τον απολαύσουν αλλά από την στιγμή που αυτοί που θα μπορούσαν να δώσουν λύση δεν έχουν διάθεση να το κάνουν , άλλη επιλογή δεν υπάρχει (βλέπεις οι ψήφοι και τα λεφτά είναι πολλά Άρη…).
Εύχομαι να δούμε ωραίους ημιτελικούς και τελικό , έστω και από την tv μας.
Καλύτερα λοιπόν άδειο παρά να έχουμε σκηνές Ελληνικού ή F4 handball στην Λαμία ή τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου στον Βόλο.
Είναι θλιβερό το γεγονός ότι αυτή η κατάσταση αποτρέπει τους ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό να τον απολαύσουν αλλά από την στιγμή που αυτοί που θα μπορούσαν να δώσουν λύση δεν έχουν διάθεση να το κάνουν , άλλη επιλογή δεν υπάρχει (βλέπεις οι ψήφοι και τα λεφτά είναι πολλά Άρη…).
Εύχομαι να δούμε ωραίους ημιτελικούς και τελικό , έστω και από την tv μας.
1
1

- golitog7
- Reactions: 1846
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατί κατηγορείτε την ΕΟΚ που ως λαός έχουμε μηδενική αθλητική παιδεία, που ούτε καταλαβαίνουμε και ούτε αγαπάμε το μπάσκετ; Δείτε κάθε ΣΚ ποσό κόσμο έχουν όλες οι ομάδες στα γήπεδα τους και θα καταλαβετε γιατί είναι άδειες οι κερκίδες. Που είναι το παράξενο δλδ. Θα γεμίσει στο Οσφπ-ΠΑΟ προφανώς από πανηγυρτζιδες και αυτό ήταν. Επίσης μη κοιτάτε τι κάνουν στην Ισπανία, Λιθουανία κτλ γιατί είναι χώρες που μας κοιτάνε από πολύ ψηλά.
1
1