tarp7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 10:42 am
shtarkws έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 10:35 am
Αν του είπες έχω 10€ μπάτζετ και ο Καμπάτσο θα πάρει τα 2.5€ μπορεί και να προτιμήσει άλλο σχεδιασμό. Αν πάρεις Καμπάτσο και πίσω έχεις τον κανένα (όπως έπαθε ο Καλάθης) δεν θεωρώ παράλογο να "κλωτσάει" ο προπονητής.
Για ομάδες με μπάτζετ 10 εκ έχεις δίκιο, αλλά φέτος ο ΔΠΓ και οι αυλικοί του μιλάνε για μπάτζετ πάνω από 15 εκ, εκτόξευση με 10-12 δεν υπάρχει.
Άσε τι λέγεται δεξιά και αριστερά, σημασία έχει τι λένε στις επίσημες συζητήσεις.
Έτσι όπως το βλέπω εγώ, ο Λάσο είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Δεν χρειάζεται ανάλυση, το τι έχει πετύχει είναι πολύ πρόσφατο. Είναι σαν την περίπτωση Καμπάτσο, αν είναι ελεύθερος τον κλείνεις και τον εμπιστεύεσαι. Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει προπονητή που συμφωνεί με τα δικά του θέλω, αντί να συμφωνήσει ο ίδιος με τα θέλω του προπονητή. Συνταγή δηλαδή για άλλη μια αποτυχία.
Εφόσον ο Λασο απ ότι διέρρευσε ζήτησε 3ετες και άρα θέλει να χτίσει ομάδα, αν σου ζητήσει την πρώτη χρονιά να παίξει με Μποχωριδη και Καλαιτζάκη τον εμπιστεύεσαι.
Αν θέλεις να πάρεις ότι γυαλίζει ελπίζοντας να κάνεις ομάδα αμέσως για να την "πεις" στον αντίπαλο ε τότε πολύ απλά θα φας για άλλη μια φορά τα μούτρα σου.
Ειδικά αν χάσεις τον Λασο από την Μπαγιερν θα πρόκειται για το κάζο της δεκαετίας και η απόδειξη ότι η συγκεκριμένη νοοτροπία θα έχει μικρύνει τον σύλλογο