Παιδια αν στο 2 φέρναμε εναν Μπομπουα ή Χιλιαρντ ή Βιλντοζα (και στο 1 είχαμε πχ Καμπατσο και Λι) , για μπακαπ 2 θα προτιμούσατε τον Γκριγκονις ή τον Τομας?
Like για Thomas.
Dislike για Grigonis.
Συντονιστής: Captains
Κανένας απο τους δυο! Μάλλον για Μητρου Λονγκ με ελληνικό διαβατήριο θα πάμε μαζί με Βιλντοζα Μωραΐτη στο 2 και στο 1 Καμπατσο-Λι ενώ στο 3 βλέπω Μπέικον Πονιτκα μαζί με Γ Καλαϊτζάκη και το 4 Μαντζούκα και ίσως Αγραβάνη επομένως άλλος ένας ξένος εκεί και στο 5 Κώστας Αντετο μαζί με Λεσορτ και με ερωτηματικό τον παπαγιαννηJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 15, 2023 10:43 amΜπορούμε να σβήσουμε το poll με τους παιχτες απο πανω? Οποιος ήταν να ψηφίσει εχει ψηφίσει και έχουμε δει όλοι τα αποτελέσματα. Πλεον απλα κάνει δύσχρηστο το τοπικ καθώς απαιτει πολυ σκρολαρισμα.
Παιδια αν στο 2 φέρναμε εναν Μπομπουα ή Χιλιαρντ ή Βιλντοζα (και στο 1 είχαμε πχ Καμπατσο και Λι) , για μπακαπ 2 θα προτιμούσατε τον Γκριγκονις ή τον Τομας?
Like για Thomas.
Dislike για Grigonis.
Άλλο αυτό που λες, και άλλο να μη σου αρέσει κανένας. Εσύ έχεις πάει στο άλλο άκρο, κανένας δε σου αρέσει. Δηλαδή είναι άχρηστος ο Γκριγκόνις, επειδή το λες εσύ; Αυτή η απαξίωση και ο μηδενισμός είναι που με ενοχλεί.giorgos45 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 15, 2023 1:28 pmοτι βλεπω αυτο λεω!εσυ τι ειδες δηλ που σαρεσει κ θελεις να τους κρατησουμε?παιχτες που χανουν απο περιστερι παοκ αρη!δε μπορω να καταλαβω...κ εγω ειμαι φαν του γκριγκονις οταν τον πηραμε αλλα το ατομο με τα λεφτα που παιρνει δε προσφερει!να το κρατησω κ του χρονου να λεμε τα ιδια?ο καθενας εχει την αποψη του αυτο κ τπτ αλλο!
Να εκφράζεις όποια άποψη θέλεις, εννοείται. Όσο για τους Έλληνες που αναφέρεις, αναγκαστικά χρειάζονται 6 για τις εγχώριες διοργανώσεις, οπότε αναγκαστικά κάποιοι από αυτούς θα είναι μέτριου ως χαμηλού επιπεδου. Δεν είναι επιλογή μας, πώς να στο εξηγήσω.giorgos45 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 15, 2023 2:39 pmστο ξαναλεω ο γκριγκονις ειναι καλος παιχτης απλα ειτε δε θελει να παιξει εχει τα δικα του θεματα ειτε δε ταιριαζει με αυτους τους παιχτες που εχουμε!ο γκουντα για μενα μια χαρα πηγε φετος πολυ φιλοτιμος!δεν τους απαξιωνω ολους!εγω θελω η ομαδα να ανεβει πως θα γινει δηλ!να τους κρατησω οπως εχουμε κανει κ προηγουμενα χρονια κ να λεμε τα ιδια!εσυ μπορει να θες το γκριγκονις το λι το μποχωριδη το καλαιτζακη εγω δεν τους θελω!αποψεις ειναι κ μπορει ο καθενας να τις εκφραζει!
Επειδή, καλώς ή κακώς, οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν, νομίζω ότι δύσκολα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια της Α1 για την εξέλιξη των νέων παικτών της ομάδας.brandon_roy έγραψε: ↑Σάβ Απρ 15, 2023 2:58 pmΜια επιλογή θα μπορούσε να είναι να αντιμετωπίζουμε την Α1 ως μια θυγατρική λίγκα για εξέλιξη παικτών. 40 πρωταθλήματα έχουμε, τόσο πολύ σας νοιάζει το εγχώριο σε σημείο να μη μπορούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στην ΕΛ λόγω έλλειψης ποότητας γηγενών?
Μένουν σε ποιούς? Δηλαδή χάρηκε κανείς τους τίτλους με αντίπαλο τον Κολοσσό, τον Προμηθέα κ την ΑΕΚ? Ο Νέστορας κ ο ΔΓ κ οι ούγκανοι που τους ακολουθούν ίσως (η χρονιά επιτυχημένη αφού πήραμε τουλάχιστον ένα τίτλο κ ας είναι το Λιγκ ΚαπBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 15, 2023 3:03 pmΕπειδή, καλώς ή κακώς, οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν, νομίζω ότι δύσκολα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια της Α1 για την εξέλιξη των νέων παικτών της ομάδας.brandon_roy έγραψε: ↑Σάβ Απρ 15, 2023 2:58 pmΜια επιλογή θα μπορούσε να είναι να αντιμετωπίζουμε την Α1 ως μια θυγατρική λίγκα για εξέλιξη παικτών. 40 πρωταθλήματα έχουμε, τόσο πολύ σας νοιάζει το εγχώριο σε σημείο να μη μπορούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στην ΕΛ λόγω έλλειψης ποότητας γηγενών?
Οι τίτλοι, πάλι καλώς ή κακώς, είναι πάντα τίτλοι. Δεν φταίμε εμείς που ο Ολυμπιακός ήταν στην Α2 και πήραμε τίτλους απέναντι σε άλλους αντιπάλους και ούτε σημαίνει ότι αυτοί οι τίτλοι δεν έχουν αξία. Αλλαγή νοοτροπίας δεν πρόκειται να υπάρξει, γιατί στην Ελλάδα ζούμε, όπου μόνο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και αυτό δεν αλλάζει, όσο και αν μπορεί να διαφωνεί κανείς με αυτή την προσέγγιση.brandon_roy έγραψε: ↑Σάβ Απρ 15, 2023 4:33 pmΜένουν σε ποιούς? Δηλαδή χάρηκε κανείς τους τίτλους με αντίπαλο τον Κολοσσό, τον Προμηθέα κ την ΑΕΚ? Ο Νέστορας κ ο ΔΓ κ οι ούγκανοι που τους ακολουθούν ίσως (η χρονιά επιτυχημένη αφού πήραμε τουλάχιστον ένα τίτλο κ ας είναι το Λιγκ Καπ), αλλά δε νομίζω κανείς που να θέλει να δει την ομάδα να προοδεύει ήταν ευχαριστημένος με εκείνες τις χρονιές. Νομίζω θέλει κ αλλαγή νοοτροπίας από μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας για να ξαναφτάσουμε εκεί που ήμαστε κάποτε.