Η σεζόν μου θυμίζει αρκετά μια χρονιά που η Efes την έβγαλε με τον Αγγέλου στον πάγκο, περιμένοντας τον Ivkovic.
Η διαφορά βέβαια είναι ότι τότε ήταν μια ξεκάθαρα μεταβατική σεζόν για την Efes. Η μετάβαση όμως προυποθέτει την ύπαρξη προορισμού.
Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για το μέλλον, έστω και σε πρώιμο στάδιο. Θα συνεχιστεί το μάλλον αποτυχημένο πείραμα του 1 ματς την εβδομάδα? Θα πληρώνονται οι παίκτες και μάλιστα στην ώρα τους? Θα έρθει κάποιος προπονητής ικανός να διαχειριστεί την κατάσταση?
Η διοίκηση δυστυχώς, πέρα από αλαζονεία, έχει δείξει και τρομακτική προχειρότητα σε ό,τι κάνει. "Μέχρι τέλους" χωρίς να υπάρχει κάποια εναλλακτική αφού πρώτα τα βροντήξαμε και μετά αρχίσαμε να κοιτάμε Αδριατική κτλ. "Μέχρι τέλους" και αντί να έχουμε μια ομάδα που παραμένει ανταγωνιστική στην μοναδική διοργάνωση που συμμετέχει, έχουμε έναν θίασο που εξελίσσεται σε καρπαζοεισπράκτορα πολυτελείας. Ένα 6μηνο σχεδόν για να ετοιμαστούμε γι αυτή τη σεζόν και η απόφαση να απομακρυνθεί ο Blatt πάρθηκε μετά το πρώτο ματς. Ένα 6μηνο και καταφέραμε να φτιάξουμε μία από τις χειρότερες περιφέρειες της διοργάνωσης.
Πολλά μπορούν να αλλάξουν από την μία σεζόν στην άλλη. Την μία χρονιά η Efes τερμάτισε τελευταία και την επόμενη έπαιξε τελικό. Τα παραπάνω όμως δεν αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία.
Για το χθεσινό ματς δεν νομίζω να μπορούν να ειπωθούν και πολλά. Οι περιφερειακοί της Fener πιο πολύ δυσκολεύονται από τους κώνους στην προπόνηση παρά από την άμυνά μας.
Υ.Γ. Είναι κρίμα τα τελευταία χρόνια του Σπανούλη και του Πρίντεζη, αλλά και του Milutinov, να χαραμίζονται έτσι.
Υ.Γ. Νομίζω οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα πρέπει να γίνει αναγκαστικά χωρίς Σπανούλη. Όσο παίζει, ο Ολυμπιακός θα ναι πάντα η ομάδα του Σπανούλη. Για να αρχίσει νέα εποχή, πρέπει φοβάμαι να τελειώσει η δική του.