οταν εχεις σχετικα καλο μπατζετ και πλανο αξιωσεων κανεις προπονητης δεν ασχολειται αν ο προεδρος μιας ομαδας βριζεται στο ινστα η εχει κοντρα με την ευρωλιγκα η ακομα οτι ο κολλητος του βαζει στρινγκακια σε παγκους
Καταρχήν δεν τα έβαλε ο κολλητόε του, που θα τον έκανε κάπως λιγότερο γελοίο, το έκανε ο ίδιος. Τώρα αν εσύ είσαι ο Ομπράντοβιτς ή ο Λάσο ή ο κάθε περιζήτητος και σου λένε θα πας στη Ρεάλ με σοβαρή διοίκηση ή θα πας σε μια ομάδα που ο ΠΑσκουάλ σου είπε ότι έπαθε νευρικό κλονισμό ο βοηθός του επειδή του έστειλε μπράβους ο πρόεδρας , η απολύεσαι με το παραμικρό, ή σε βάζουν στο πούλμαν ή σε ηχογραφούν και σε κάνουν βούκινο σε φυλλάδες του Στέφανου Χίου και στο ινσταγκραμ αποκαλώντας σε παραδόπιστο και "π...στη", ε τότε δεν έχεις άλλες επιλογές ομάδων με το αντίστοιχο μπάτζετ. Δεν είναι τόσο ξεφτίλες οι προπονητές όσο τους θεωρείς.
οταν το μπατζετ ειναι μικρο και εχεις πεδουλακια πλανα ε κατι σερεληδες βοβορες και πριφτιδες θα παιρνεις
Γι αυτό προτίμησε την ΠΑρτιζάν ο Ζοτς και αμς είπε "ο κόσμος καταλαβαίνει". Ε κάποιοι δεν κατάλαβαν, αλλά τι να κάνουμε.
τα υπολοιπα ειναι απλα εμπαθεια μερικων που κατηγορουν για τα παντα τον ταραντουλα
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου -πέραν του μπάτζετ για το οποίο εγώ ποτέ δεν τον έχω κατηγορήσει, τόσα θέλει, τόσα μπορεί, τόσα γουστάρει να βάλει, μπράβο του- το στάτους της ομάδας δεν έχει μειωθεί από τα καραγκιοζιλίκια του στριγκολάγνου; Νομίζω οι περισσότεροι πλην τρακόπαιδων και ινσταgroupies εκεί καταλήγει, αν εσύ διαφωνείς πάω πάσο. Δώσε πούλμαν, κυνηγητά με κηροπήγια διαιτητών, τιμωρίες της ομάδας, πρόστιμα, απολύσεις, δικαστήρια με Σάλε, ξεκατινιάσματα με Σάρας, σίγουρα προσελκύουν τοπ προπονητές αυτά, κάθονται και λένε "ρε δεν πάω στο ΟΑΚΑ να δω τη μισή Ελλάδα με πούλμαν και να μου βάζουν το ΝίκοΤονΠαππά για ρουφιάνο στις προπονήσεις να γουστάρω;". Μέσα στο μυαλό τους είσαι.