2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 27, 2020 10:33 pm

απ οτι βλεπω μαλλον προς Φοστερ παμε για το 2 !
δεν ειμαι και τοσο θετικος εγω ! στην ιδια θεση που εχεις τον Παππα ,νομιζω πρεπει να χτυπησεις κατι καλυτερο &πιο σιγουρο απο τον Φοστερ,που φοβαμαι μηπως μας βγει Ντενμον ! δηλαδη μια χρυση μετριοτητα..

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Μάιος 27, 2020 11:26 pm

Οντως αυτο βλεπω ,καποιος τουιταρε οτι τον πιεζουμε να υπογραψει..
Ιδιο κορμι σαν τον Mike James θαρρω...
Παντως απο τους γνωστες ,ακουγονται διθυραμβοι..
Ειδωμεν.,

Υ.γ1
Φιλαρακι ο Dedmon μια χαρα παικτης ηταν αλλα μονο για την θεση2..

Υ.γ2
Επειδη φοραμε παντελονια ,θα πω τη γνωμη μου πριν τυχον ανακοινωθει,εμενα ο Lorenzo Brown για βασικος ασσος ΔΕΝ μου αρεσει.... :sorry:

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Μάιος 27, 2020 11:34 pm

https://sportando.basketball/en/chris-h ... dunkerque/

επιτελους υπεγραψε αυτος ο τιμιος σε ομαδουλα,γιατι τρενταρε αρκετα το τελευταιο διμηνο !καποιοι τον θελαν και διδιμο με Παπαγιαννη !πονανε τα μυαλα μας :geek:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Τετ Μάιος 27, 2020 11:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 27, 2020 11:36 pm

πολυ καλος παικτης ο φοστερ,τον ειχα πει και για ολυμπιακο πριν κανα μηνα στο διπλα καναλι :D .Ρισκο βεβαια αν παει για βασικος και δεν μου κολλαει πολυ με μπραουν που εχω ακουσει οτι ειστε κοντα.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Τετ Μάιος 27, 2020 11:42 pm

shaq7 έγραψε:
πολυ καλος παικτης ο φοστερ,τον ειχα πει και για ολυμπιακο πριν κανα μηνα στο διπλα καναλι :D .Ρισκο βεβαια αν παει για βασικος και δεν μου κολλαει πολυ με μπραουν που εχω ακουσει οτι ειστε κοντα.

Ε για πες μας ρε συ τπτ.,,
Λιγο κοντος μου φαινεται;
Αμυνα παιζει;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 28, 2020 12:02 am

john wick έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2020 11:42 pm
shaq7 έγραψε:

Ε για πες μας ρε συ τπτ.,,
Λιγο κοντος μου φαινεται;
Αμυνα παιζει;
[/quote]

2 way combo ,24 χρονων,1,90+ ντουκι μπουκαδορος σκορερ,στην αμυνα παλευει εχει και κορμαρα για να παιξει αλλαγες,θα ταιριαζε γαντι με σλουκα-μπιλι γιατι στην δημιουργια εχει θεματακι (αλλα μικρος ειναι ακομα μπορει να δουλεψει).streaky shooter πρεπει να χει κανα 35% στο τριποντο. Δεν νομιζω να κοστιζει ακριβα,λογικα με τα λεφτα του λαρε τον παιρνεις ...
[/quote]

αυτα ειχα γραψει γιαυτο λεω δεν μου ταιριαζει με μπραουν,θα χετε θεμα στην δημιουργια και στο σουτ θες καποιον καλυτερο διπλα στον μπραουν.Στην αμυνα θεωρω δεν θα χετε θεμα αν τον παρετε ,δεν ειναι σπεσιαλιστας αλλα ειναι αρκετα καλος.Μου βγαζει οτι εχει και clutch mentality συν τοις αλλοις.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 28, 2020 12:06 am

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Μάιος 27, 2020 10:33 pm
απ οτι βλεπω μαλλον προς Φοστερ παμε για το 2 !
δεν ειμαι και τοσο θετικος εγω ! στην ιδια θεση που εχεις τον Παππα ,νομιζω πρεπει να χτυπησεις κατι καλυτερο &πιο σιγουρο απο τον Φοστερ,που φοβαμαι μηπως μας βγει Ντενμον ! δηλαδη μια χρυση μετριοτητα..
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου περί Φόστερ/Παππά. Στο 1-2 πρέπει να πάτε για 2 ευρωλιγκάτους παίκτες μίνιμουμ του 500ρικου. Οι άλλοι ας είναι στοιχήματα Γιούροκαπ. Γνώμη μου είναι (την έχω ξαναπεί) ότι στο τέλος ο Δ.Γ θα πάρει έναν ευρωλιγκάτο εκεί στο 1-2, για τον οποίο θα "σπάσει τον κουμπαρά". Το θέμα είναι να μην είναι μονάχα δικιά του έμπνευση, αλλά κατόπιν συνεννοήσεως με τον Βόβορα ή τον όποιον σχετικό.

Μια μικρή συμπλήρωση. Κι αυτήν την έχω ξαναπεί κάμποσες φορές, αλλά νομίζω ότι συγκεντρώνει κάποια στοιχεία που χαρακτήρισαν την ομάδα σας όλα αυτά τα χρόνια. Αναφέρομαι στον Ντένμον.
Είναι ο παίκτης που περισσότερο από οποιονδήποτε που έχετε πάρει από το 15΄και δώθε, ταίριαζε στον Νικ, και για μένα έπρεπε ακόμα να είναι παίκτης του ρόστερ σας, όπως ακόμα έπρεπε να είναι ο Μπράμος και ο Μασιούλις (προφανώς ως συμπληρωματικοί, με την πάροδο των χρόνων).
Μετά τον Φριντέτ είναι ο παίκτης με το καλύτερο σουτ που έχει περάσει από την ομάδα σας. Σε αντίθεση με τον Φριντέτ όμως, είναι ένας παίκτης που έχει την αθλητικότητα/διορατικότητα να βάλει πίεση στην άμυνα δημιιοργώντας το δικό του σουτ ή παίζοντας στην week side ή και φτάνοντας μέχρι το καλάθι ενώ μπορεί παράλληλα να αμυνθεί από ένα επίπεδο και πάνω.

Όμως δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου σωστά. Από κει που ήρθε ως μπόμπερ των 25-30' έπεσε στα 13' μ.ο Σε 3 παιχνίδια που πέρασε τα 20' με την ομάδα σας, είχε 51 πόντους συνολικά με 7/13 δίποντα, 10/20 τρίποντα και ίσες ασίστ με λάθη.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 28, 2020 12:57 am

Παπαγιαννης,Ννοκο,Ιαν
Σμιτς,Μητογλου,Βεζενκοφ
Παπαπετρου,Τουπαν
Φοστερ,ΜητρουΛονγκ,Παππας
Λορεντζο,Χερμανσον,Παπαδακης

(μια προσπαθεια να σκεφτω ροστερ με Φοστερ &Παππα !
ειπα να προσθεσω επιλογη και με δυαροτριαρο,τον Τουπαν!γιατι θα χρειαστει σιγουρα και επιπλεον παικτης με καλο τριποντο!
ακομα σε περιπτωση που δεν βγει το στοιχημα Φοστερ να βγαινουν περισσοτερες 5δες με εναλλαγες!
ετσι κ αλλιως Λορεντζο-Χερμανσον μπορουν να εναλλασονται στο 1-2 )

0
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 28, 2020 1:27 am

Ωραίος ο Τουπάν δίπλα στον Πάπι. Με 3αδα Μπράουν, Τουπάν, Παπαπέτρου είσαι τοπ σε αθλητικότητα/ενέργεια. Επίσης δεν μπάζεις στην άμυνα από το 3 ποτέ. Είτε με Παπαπέτρου είτε με Τουπάν.

Ο Μπράουν όμως θέλει δίπλα του σουτέρ- κίλερ. Πως είχε ας πούμε φέτος τον Μ.Μπάρον ;
Φόστερ και Χέρμανσον είναι σουτέρ ημέρας. Streaky που λένε και στα χωριά μας. :P

Επίσης, αν έχεις Βέζε, τότε μπορείς να πας για ένα 4/5 ¨κατσίκι" τύπου Χικς. Άσχετα αν μου αρέσει πολύ ο Λεττονός. Τη δυνατότητα όμως που σου δίνει ο Βέζε να κερδίσεις θέση ξένου, την αξιοποιείς.

Με έναν τύπου Χικς, είσαι και καλυμμένος στο 5 αν Παπαγιάννης ή Ενόκο βγάλουν τραυματισμό και έχεις τη δυνατότητα να παίζεις με δυο rim protectors ταυτόχρονα. (Χικς-Ενόκο απο το 4 και το 5)

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 28, 2020 1:37 am

ενδιαφερουσα η προταση σου για Χικς ,basket72 !
συμφωνω και επαυξανω οτι οι γκαρντ που πλησιαζουμε ειναι σουτερ μερας στην καλυτερη..
για αυτο το ψαχνω και απο το 3 !
σε κατι ακριβοτερο απο Τουπαν ακομα πιο κοντα προς το 2, θα ελεγα Χιλιαρντ ,ο οποιος σταθεροποιειται στο 40ρι τριποντο !τον ξεχασαμε αυτον κ δεν πρεπει !μιας κ δεν βλεπω οσο περνανε οι μερες να τον εχει ως πρωτη επιλογη καποια τοπ ευρωλιγκατη..!σε εμας θα ειχε πολυ αυξημενο ρολο !ολα τα λεπτα πισω απο Παπαπετρου + αρκετα στο 2 ,ειδικα αν στο 2 σταρτερ ειναι ο Φοστερ..

0
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 28, 2020 1:49 am

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 28, 2020 1:37 am
ενδιαφερουσα η προταση σου για Χικς ,basket72 !
συμφωνω και επαυξανω οτι οι γκαρντ που πλησιαζουμε ειναι σουτερ μερας στην καλυτερη..
για αυτο το ψαχνω και απο το 3 !
σε κατι ακριβοτερο απο Τουπαν ακομα πιο κοντα προς το 2, θα ελεγα Χιλιαρντ ,ο οποιος σταθεροποιειται στο 40ρι τριποντο !τον ξεχασαμε αυτον κ δεν πρεπει !μιας κ δεν βλεπω οσο περνανε οι μερες να τον εχει ως πρωτη επιλογη καποια τοπ ευρωλιγκατη..!σε εμας θα ειχε πολυ αυξημενο ρολο !ολα τα λεπτα πισω απο Παπαπετρου + αρκετα στο 2 ,ειδικα αν στο 2 σταρτερ ειναι ο Φοστερ..
O Χίλιαρντ είναι ο ιδανικότερος, Δεν είναι μόνο η αξία και τα χαρακτηριστικά του, αλλά και οι παραστάσεις του από Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ (ιδίως τη δεύτερη και το όλο πρόγραμμα/προπονήσεις εκεί).
Ακούγεται για Μπασκόνια, χωρίς να είναι ακόμα τίποτε σίγουρο. Κι ο Σαντ Ρόος είναι για να φεύγει. Δεν το περίμενα αντίθετα με Χίλιαρντ και Μπέικερ. Ή θα έχει κλείσει Μπρόκχοφ ο Ιτούδης ή πάει για Νάναλι (και Χίγκινς;;;; :shock: ).

Ο Σαντ Ρος είναι ωραία λύση, όμως υστερεί σε σουτ. Αν όμως πάρετε σουτέρ στο 1-2-4 τον κοιτάτε κι αυτον. Δίνει πολλά άλλα.

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Πέμ Μάιος 28, 2020 9:09 am

Πόθεν προκύπτει ότι είναι για φευγιό ο Σααντ Ρος;

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Μάιος 28, 2020 9:29 am

Για το θέμα Μήτογλου: το παιδί δουλέυει, και το σώμα του και την τεχνική του. Αν θεωρήσουμε ότι η χρονιά είναι χαμένη από πλευράς στόχων (για μένα είναι με το μπάτζετ που έχουμε), ορθώς να πάρει 20'. Τουλάχιστον να βγει κάτι από αυτή τη χρονιά, ευκαιρία είναι.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 28, 2020 11:31 am

john wick έγραψε:
Πέμ Μάιος 28, 2020 9:09 am
Πόθεν προκύπτει ότι είναι για φευγιό ο Σααντ Ρος;
Μα από τη φορολογική του δήλωση. Πόθεν έσχες... :P
Λοιπόν ως άντρας που φοράω μίνι :D οφείλω να παραδεχθώ ότι δεν το διπλοτσέκαρα- όπως κάνω συνήθως- για τον Σαντ Ρόος. Το είδα σε ένα φόρουμ σπανιόλικο που μπαίνω τόσα χρόνια όσα και στο δικό μας.
Φεύγω πετώντας για δουλειά ( την κυνηγάμε με το τουφέκι πια) κι όταν γυρίσω θα δω και ρώσικο σάιτ. Ελπίζω να μπορέσω να συγκεντρωθ΄στα μπασκετικά και μη φύγει το μάτι μου σε καμιά ψηλή.

Αν δυσκολευτώ με τη...ρούσκι γιαζίκ.... θα πάρω τηλέφωνο την Ιρίνα. Παλία μου φίλη. Πλατωνικός έρωτας, κλασσικά. :P

Κατά τ΄ άλλα ισπανός εγκυρό-το- τατος δημοσιογράφος (Χαβιέρ Μαέστρο) διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις για τη φερόμενη πρόταση της Μπαρτσελόνα προς τον Καλάθη.

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar

Πέμ Μάιος 28, 2020 12:45 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Eίσαι θεούλης... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τα site αυτά τα διαβάζεις στην δική τους γλώσσα ή στ Αγγλικα;;;;

υ.γ
(θέλω διαστάσεις από την Sirina... :shock: )

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”