2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- eddiedimitris
- Reactions: 686
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- shaq7
- Reactions: 7278
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ πάντως για 3 παίκτες είχα τόση σιγουριά ..για σλουκα όταν ήρθε , για μιλου και τώρα για τζειμς .. νταξει στους άλλους 2 είχα και πληροφορία (μήπως έχω και τώρα;;; ) . Όχι νταξει δεν έχω μην ψαρώνετε
αλλά αποταν ακουσα οτι ο τζειμς μας πλησίασε το εχω δεδομένο οτι θα ρθει ..για να δούμε
Στον παο ρε παίδες που θα παίζει; Γιατί να μην κάτσει στην Μονακό αν είναι ..
Στον παο ρε παίδες που θα παίζει; Γιατί να μην κάτσει στην Μονακό αν είναι ..
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνούμε κάπου στην ουσία (πέραν του Ζαχαρίαbasket72 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 15, 2023 10:51 pmΦέτος έχω διαβάσει ελάχιστο σπορτ24 γιατί δεν την μπορώ τα ορθοπολιτικά διαπιστευτήρια του news247. Κάπου κούρασαν. Ιδίως όταν ανάμεσα στα εν λόγω διαπιστευτήρια κυκλοφορούν τα συνταρακτικά νέα γιο το μπικίνι της τάδε "σουρβάιβορ" , το " πως θα κάνετε καλύτερο σεξ και σε ποιες στάσεις" " που θα φάτε τα καλύτερα μπέρκγερ" " ποιες καβάτζες έχουν απομείνει στην Αττική για μπάνιο" (για να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η λέξη καβάτζα όταν έχουμε να κάνουμε με παραλίες, μιας κι από τη στιγμή που τη "μαρτυράς" στο ίντερνετ παύει να υφίσταται κι ως τέτοια.
Και βέβαια τα νέα από τις " επηρεάστριες κι επηρεαστές" του ίνστα και πάει λέγοντας.
Απεδώ είχα πληροφορηθεί ότι ο Διαμαντόπουλος μίλαγε για κλεισμένο Μίροτιτς.
Το ότι μετά έπιασε μια γύρα άλλες 3-4 ομάδες, δεν αναιρεί ότι εκείνον τον καιρό είχε δώσει τον λόγο του ο Νίκολα.
Αν τώρα έπεσε έξω και σε άλλα ο Διαμαντόπουλος, πάω πάσο.
Αυτά που γράφω άπτοννται του κοινού νου και με βάση την ως τώρα πορεία του καθενός και του τουτουνού. \
Κοτονού που λέμε κι εμείς οι μπασκετικοί.
* Mετά, τον Μιγκέλ τον Χάιμες, είναι κ η ώρα ν' ανακοινωθεί κι ο Ζαχαρίας μας.![]()

Για αυτό είπα κιόλας ότι δεν του πήγε καλά, εκείνος (αν και βιάστηκε φέτος) καλά τα ήξερε και τα έλεγε, μετά άλλαξαν όλα.
Είχε πει ότι αν φύγει ο Σλούκας έχουμε συμφωνία με Ντόρσεϊ που θα τον άφηνε η Φενερ εφόσον θα έπαιρνε Σλούκα.
Πήγε ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό, έκατσε στραβή.
Το ίδιο με Μίροτιτς.
Και τώρα για να λέει για Τζέιμς, σίγουρα ισχύει. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα γίνει κιόλας.
Εγώ λέω ότι ίσως αλλάξει, αυτό είναι όλο.
Ούτε για τον όμιλο Μαρ Μαρ έχω να υπερασπιστώ κάτι, οι κινήσεις του δείχνουν απλώς πως έχει από καιρό διαγνώσει το κενό που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τρέχει να το καλύψει.
Τώρα τι ακριβώς συμβαίνει στην διασταύρωση Μαρ Μαρ/Έτερον και Τσιμα/Μέγκα έχει ζουμί αλλά δεν είναι της παρούσης και δεν έχει και ενδιαφέρον.
Το σάιτ της Ευρωλίγκα θυμήθηκε τον Τζος Τσίλντρες σήμερα.
Μπορεί αυτή να ξέρει κάτι και να μας το φέρνει σιγά σιγά

0
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το ήξερα πως είχε πει για τον Ντόρσεϊ και για τράμπες με Φενέρ κλπ.AlexD έγραψε: ↑Τετ Αύγ 16, 2023 12:24 am
Δεν διαφωνούμε κάπου στην ουσία (πέραν του Ζαχαρία).
Για αυτό είπα κιόλας ότι δεν του πήγε καλά, εκείνος (αν και βιάστηκε φέτος) καλά τα ήξερε και τα έλεγε, μετά άλλαξαν όλα.
Είχε πει ότι αν φύγει ο Σλούκας έχουμε συμφωνία με Ντόρσεϊ που θα τον άφηνε η Φενερ εφόσον θα έπαιρνε Σλούκα.
Πήγε ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό, έκατσε στραβή.
Το ίδιο με Μίροτιτς.
Γι'΄αυτό και πριν έγραψα ότι μάλλον έχω χάσει επεισόδια.
Οπότε, ναι εκ των πραγμάτων έχει 0 στα 2 φέτος.
Παρόλα αυτά (και έχοντας στο μυαλό την πορεία του Διαμαντόπουλου από τις αρχές του '90) το πιο λογικό είναι να είχαν σοβαρότατη βάση και τα περί Μίροττς αλλά και τα περί τράμπας Σλούκα- Ντόρσεϊ.
Είμαι πεπεισμένος ότι ο Σλούκας το αποφάσισε τελευταία στιγμή να πάει στον Παναθηναϊκό. Και μίλησε ο εγωϊσμός του. Κι όλα καλά (όπως έχω ξαναπεί πριν λίγες μέρες).
Φαντάζομαι ότι άπαντες ήταν σίγουροι για τη μεταπήδηση του Σλούκα στη Φενέρ. Από΄τον φίλο του τον πρόεδρο της και τον Ιτούδη μέχρι τους αφούς που αν τούς είχε πάει ο νους ότι θα τον έπαιρνε ο Παναθηναϊκός, ίσως να το είχαν ξανασκεφθεί μία και δυο φορές.
Είμαι σίγουρος ότι τούς χάλασε πάρα πολύ η μεταπήδησή του στον Παναθηναϊκό (του Δ.Γ).
Και μέρος της όλης φάσης είναι κι η υπόθεση Τζέιμς. Κάπως "σαν μία σου και μία μου"΄.
* Καλά, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τον Σούγκαρ Ρέι.
9 ξένοι είναι αλλοτρίωση, αποξένωση Μαρξική (χειρόγραφα...).. Στερούμαστε ως ομάδα τη δυνατότητα να είμαστε αφεντικά της δράσεως μας κλπ.
Τσαλμπούρης, Αγραβάνης και λοιποί, νομίζω ότι απέχουν παρασάγγας από τα 5- 10 λεπτά "κάτι σαν ΜΑΠ¨που μπορεί να μας προσφέρει ο Σούγκαρ Ρέι ο Άυγουστος.
1
1

αν έρθει ο Τζέιμς ή κάποιος αντίστοιχου επιπέδου (μιλάμε για τοπ 5, άντε τοπ 10 Ευρωλίγκας) θα έχουμε χάσει Σλούκα, Βεζένκοφ, Μπολομπόι και Μπλακ και θα τους έχουμε αντικαταστήσει με Τζέιμς, Μιλουτίνοφ, Γκος και Σίκμα.
προσωπικά μου φαίνεται ανέλπιστα καλό μεταγραφικό καλοκαίρι, να θυμίσω απλά ότι πέρυσι το σίριαλ του καλοκαιριού ήταν το αν θα έρθει ο Μιλουτίνοφ και φέτος τον κλείσαμε χωρίς πολλά πολλά.
εικάζω ότι αν είχε ανακοινωθεί τώρα θα γινόταν χαμός και όλοι θα ήμασταν στα κάγκελα αλλά η ευκολία της μεταγραφής μας εμποδίζει να δούμε καθαρά το μέγεθος της.
ο Γκος και ο Σίκμα είναι καλοί, δοκιμασμένοι, ευρωλιγκάτοι παίκτες που δύσκολα δε θα παίξουν καλά. ειναι ανώτερου επιπέδου από το Μπολομπόι που και αυτός πέρυσι θεωρήθηκε από τις δυνατές μας μεταγραφές.
αν δούμε τι μεταγραφές κάναμε τα τελευταία 4-5 χρόνια νομίζω ότι είναι προφανές ότι κάθε χρόνο ψωνίζουμε και από ψηλότερο ράφι.
τα βασικά μας θέματα είναι α) τα διαβατήρια και β) η ποσότητα των ψηλών αλλά το πρώτο είναι αδύνατο να λυθεί έχοντας χάσει τους δυο καλύτερους Έλληνες μας και με τη Φενέρ να μην αποδεσμεύει το Ντόρσεϊ.
το δεύτερο λύνεται πιο εύκολα, έστω και μόνο για Ευρωλίγκα.
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αν ερθει ο τζειμς θα ναι η καλυτερη μεταγραφικη σεζον μας και ας εφυγε ο σλουκας(υπαρχει ανθρωπος που δεν προτιμαει το γκος+τζειμς απο τον σλουκα?!)..ναι μεν διαβατηρια αλλα ο τζειμς σου δινει διπλο σκορ του κωστα και ιδιες ασσιστ..οσο για το κλατς στοιχειο ο σλουκας 2 φ4 μας κασωσε ασχημα ας δουμε και καποιον αλλον.. Τον βεζε αργα η γρηγορα θα τον χαναμε δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι..αλλα γενικα η ομαδα θα ειναι ενισχυμενη το καλυτερο δυνατο..ο μιλου οπως γραφτηκε εχει περασει πολυ στα ψηλα και γιατι ηρθε με λιγα αλλα και επειδη ειχε κλεισει απο περσι η μεταγραφη τον ειχαμε δεδομενο..
Το πιο σημαντικο παντως ειναι οτι σπαμε την καταρα των 950χιλ και δινουμε επιτελους σε ξενο 2-2,5εκ..ολοι στον ουρανο αδερφια
Το πιο σημαντικο παντως ειναι οτι σπαμε την καταρα των 950χιλ και δινουμε επιτελους σε ξενο 2-2,5εκ..ολοι στον ουρανο αδερφια

1
1

-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
λογικα η ομαδα θα μοιαζει περισσοτερο οπως προπερσι με τον ντορσει που και εκεινος την ταλαιπωρουσε.. σιγουρα θα παρει το usage του σλουκα και του βεζε.. γενικα το θεωρω απιθανο να παιρνει τον τζειμς ο μπαρτζω και να περιμενει να του παιζει οφ μπολ και να γινει pass first παικτης..
ο ναν ειναι καλυτερο φιτ και γενικα καλυτερος παικτης.. αλλα εχει και πολλα μειον ..με τον τζειμς ξερεις τι να περιμενεις και θα υπογραψει και 2ετες τουλαχιστον ..
0