Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε :Quincy έγραψε: ↑Παρ Αύγ 18, 2023 4:29 pm04 Μακαμπι Σαρας Παρκερ Βουισιτςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 18, 2023 4:20 pmεντωμεταξυ και αυτο το οι κουπες μενουν ειναι να χαμε να λεγαμε.. θυμαται κανενας ποιος πηρε την κουπα την ταδε χρονολογια? Εγω που ασχολουμαι και πολυ με το μπασκετ αν μου πεις ποιος την πηρε το 2008 πχ δεν ξερω .. η μπορει καποιος να πει τις τελευταιες 10χρονιες με την σειρα ποιος τις πηρε χωρις να γκουγκλαρει? Εγω βαζω στοιχημα οτι ο μεσος παναθηναικος δεν ξερει ποιες χρονιες το εχει παρει..απλα ξερει οτι εχει 6..
Προσωπικα την περσινη χρονια την χαρηκα επειδη παιξαμε μπασκεταρα κατα διαστηματα, ειχε πολλες εναλλαγες στην ψυχολογια,μπαζερ μπιτερ κτλ και ας το χασαμε για ενα σουτ ειμαι ευχαριστημενος.. Ωραια περασαμε ολη την χρονια παντως..
Πολλοι βλεπουν μονο τα ντερμπι πχ και το φ4 η και καθολου και χαιρονται γιατι η ομαδα τους πηρε το ευρωπαικο.. Εγω πχ που δεν βλεπω βολει η πολο αδιαφορο μου ηταν οτι πηραμε ευρωπαικα(κατι τετοιο εχει παρει το ματι μου οπως ειπα δεν παρακολουθω)
05 Μακαμπι
06 Τσεσεκα του Παπαλουκα
07 Παο
08 Τσεσεκα Σισκάουσκας, Χόλντεν, Σμοντις, Λάνγκφορντ κλπ
09 ΠΑΟ
10 Μπαρτσα
11 ΠΑΟ
12 ΟΣΦΠ
13 ΟΣΦΠ
14 Μακαμπι του Μπλατ, με τον Ραις, παράταση κοντρα στη Ρεαλ του Μπουρουση
15 Ρεαλ
16 Τσεσεκα με Ιτουδη;
17 Φενερ
18 Δυσκολευομαι
19 Ρεαλ του Ντονσιτς;
20 Κοβιντ
21 Εφες
22 Εφες
23 Ρεαλ
4 τίτλοι η Τσσκα
3 τίτλοι η Ρεαλ
3 τίτλοι ο Παο
3 τίτλοι η Μακαμπι
2 τίτλοι η Εφες
2 τίτλοι ο Οσφπ
1 τίτλο η Φενερ
1 τίτλο η Μπαρτσα
1 τίτλο ο Κοβιντ
Και τη τελευταία 10ετια Ρεαλ και Εφες κυριαρχούν.