2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2605
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Αύγ 18, 2023 4:50 pm

Quincy έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 4:29 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 4:20 pm
εντωμεταξυ και αυτο το οι κουπες μενουν ειναι να χαμε να λεγαμε.. θυμαται κανενας ποιος πηρε την κουπα την ταδε χρονολογια? Εγω που ασχολουμαι και πολυ με το μπασκετ αν μου πεις ποιος την πηρε το 2008 πχ δεν ξερω .. η μπορει καποιος να πει τις τελευταιες 10χρονιες με την σειρα ποιος τις πηρε χωρις να γκουγκλαρει? Εγω βαζω στοιχημα οτι ο μεσος παναθηναικος δεν ξερει ποιες χρονιες το εχει παρει..απλα ξερει οτι εχει 6..

Προσωπικα την περσινη χρονια την χαρηκα επειδη παιξαμε μπασκεταρα κατα διαστηματα, ειχε πολλες εναλλαγες στην ψυχολογια,μπαζερ μπιτερ κτλ και ας το χασαμε για ενα σουτ ειμαι ευχαριστημενος.. Ωραια περασαμε ολη την χρονια παντως..
Πολλοι βλεπουν μονο τα ντερμπι πχ και το φ4 η και καθολου και χαιρονται γιατι η ομαδα τους πηρε το ευρωπαικο.. Εγω πχ που δεν βλεπω βολει η πολο αδιαφορο μου ηταν οτι πηραμε ευρωπαικα(κατι τετοιο εχει παρει το ματι μου οπως ειπα δεν παρακολουθω)
04 Μακαμπι Σαρας Παρκερ Βουισιτς
05 Μακαμπι
06 Τσεσεκα του Παπαλουκα
07 Παο
08 Τσεσεκα Σισκάουσκας, Χόλντεν, Σμοντις, Λάνγκφορντ κλπ
09 ΠΑΟ
10 Μπαρτσα
11 ΠΑΟ
12 ΟΣΦΠ
13 ΟΣΦΠ
14 Μακαμπι του Μπλατ, με τον Ραις, παράταση κοντρα στη Ρεαλ του Μπουρουση
15 Ρεαλ
16 Τσεσεκα με Ιτουδη;
17 Φενερ
18 Δυσκολευομαι
19 Ρεαλ του Ντονσιτς;
20 Κοβιντ
21 Εφες
22 Εφες
23 Ρεαλ
Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε :

4 τίτλοι η Τσσκα
3 τίτλοι η Ρεαλ
3 τίτλοι ο Παο
3 τίτλοι η Μακαμπι
2 τίτλοι η Εφες
2 τίτλοι ο Οσφπ
1 τίτλο η Φενερ
1 τίτλο η Μπαρτσα
1 τίτλο ο Κοβιντ

Και τη τελευταία 10ετια Ρεαλ και Εφες κυριαρχούν.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 18, 2023 4:57 pm

JohnnyPao έγραψε:
Quincy έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 4:29 pm

04 Μακαμπι Σαρας Παρκερ Βουισιτς
05 Μακαμπι
06 Τσεσεκα του Παπαλουκα
07 Παο
08 Τσεσεκα Σισκάουσκας, Χόλντεν, Σμοντις, Λάνγκφορντ κλπ
09 ΠΑΟ
10 Μπαρτσα
11 ΠΑΟ
12 ΟΣΦΠ
13 ΟΣΦΠ
14 Μακαμπι του Μπλατ, με τον Ραις, παράταση κοντρα στη Ρεαλ του Μπουρουση
15 Ρεαλ
16 Τσεσεκα με Ιτουδη;
17 Φενερ
18 Δυσκολευομαι
19 Ρεαλ του Ντονσιτς;
20 Κοβιντ
21 Εφες
22 Εφες
23 Ρεαλ

4 τίτλοι η Τσσκα
3 τίτλοι η Ρεαλ
3 τίτλοι ο Παο
3 τίτλοι η Μακαμπι
2 τίτλοι η Εφες
2 τίτλοι ο Οσφπ
1 τίτλο η Φενερ
1 τίτλο η Μπαρτσα
1 τίτλο ο Κοβιντ

Τρεις χρονιές κυριάρχησε η Εφες, του κοβιντ και αυτές που το πήρε. Τα υπόλοιπα εφτά που ήταν; Άντε να χε κανένα Φ4 και δεν το θυμάμαι. Για Ρεαλ συμφωνώ

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 18, 2023 5:05 pm

Quincy έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

4 τίτλοι η Τσσκα
3 τίτλοι η Ρεαλ
3 τίτλοι ο Παο
3 τίτλοι η Μακαμπι
2 τίτλοι η Εφες
2 τίτλοι ο Οσφπ
1 τίτλο η Φενερ
1 τίτλο η Μπαρτσα
1 τίτλο ο Κοβιντ

Τρεις χρονιές κυριάρχησε η Εφες, του κοβιντ και αυτές που το πήρε. Τα υπόλοιπα εφτά που ήταν; Άντε να χε κανένα Φ4 και δεν το θυμάμαι. Για Ρεαλ συμφωνώ
Είχε φτάσει και τελικό φαιναλ 4 τη χρονιά πριν τον κόβιντ, τη πρώτη χρονιά του Αταμαν. Δεν το λες και λίγο, εναν τελικό, δύο κούπες και άλλη μια που ίσως θα έπαιρναν και έχασαν λόγω του κοβιντ. 4/10

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 18, 2023 5:08 pm

Η εφες ηταν πιο κυριαρχικη απο ολυμπιακο πχ που πηρε 2(οκ ενα χρονο εκτος της 10ετιας αλλα και στην εφες μετραμε τον κοβιντ τελειως υποθετικα) πηγε 3 τελικους και 6 φ4? Η ρεαλ ναι που παει καθε χρονο αλλα η εφες με 2+1 χρονιες μονο εμενα δεν μου κολλαει..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Παρ Αύγ 18, 2023 5:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:05 pm
Quincy έγραψε:

Είχε φτάσει και τελικό φαιναλ 4 τη χρονιά πριν τον κόβιντ, τη πρώτη χρονιά του Αταμαν. Δεν το λες και λίγο, εναν τελικό, δύο κούπες και άλλη μια που ίσως θα έπαιρναν και έχασαν λόγω του κοβιντ. 4/10
Δυο κουπες, τρεις τελικους κι ένα ακόμα φ4 εχει κι ο ΟΣΦΠ. Απλά της Εφες ειναι πιο φρεσκα. Η κοβιντοχρονια είναι what if. Αν το ειχαν πάρει τότε, μπορεί να είχαν κάνει το b2b το 21 και μετά να είχαν "βαρεθεί" το 22 και να ψιλοπάτωναν όπως έγινε περυσι. Δεν έχει νόημα να την υπολογίζουμε σε τέτοια σενάρια

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Παρ Αύγ 18, 2023 5:10 pm

Tι κατάλαβα εγώ από τις δηλώσεις Τζειμς; Οτι ο παίχτης προφανώς και μίλησε μαζί μας, ενδεχομένως όντως να συμφώνησε. Είναι φουλ ξενερωμένος και οι δηλώσεις του κρύβουν ένα "Θα περάσουμε υπέροχα μέσα στην χρονιά, άλογα θα σας κάνω". Απο εκει και πέρα θα το ξαναπώ. Είμαστε ασόβαροι. Εκθειάζω τους προέδρους πόσα χρόνια τώρα σχεδόν για όλες τους τις επιλογές. Αλλά να ξεκινήσεις μια ιστορία εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολη χωρίς να μπορείς (η και να θες) ουσιαστικά να το στηρίξεις, είναι πέρα για πέρα ερασιτεχνικός χειρισμός. Δεν αφήνεις παίχτη για τον οποιο ενδιαφέρεσαι, να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Σαν τα πιτσιρίκια που πάνε και κρύβονται κάτω από τα φουστάνια της μάνας τους στα ζόρικα. Πόσο μάλλον όταν είναι ιδιάζουσες οι συνθήκες, πόσο μάλλον όταν έχεις καταφέρει να πείσεις έναν παίχτη που δεν ήθελε καν να ακούει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θες τον παίχτη; Tα σκας στην ομάδα. Δεν θες να τα σκάσεις στην ομάδα; Kάθεσαι στα αυγά σου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Παρ Αύγ 18, 2023 5:25 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:10 pm
Tι κατάλαβα εγώ από τις δηλώσεις Τζειμς; Οτι ο παίχτης προφανώς και μίλησε μαζί μας, ενδεχομένως όντως να συμφώνησε. Είναι φουλ ξενερωμένος και οι δηλώσεις του κρύβουν ένα "Θα περάσουμε υπέροχα μέσα στην χρονιά, άλογα θα σας κάνω". Απο εκει και πέρα θα το ξαναπώ. Είμαστε ασόβαροι. Εκθειάζω τους προέδρους πόσα χρόνια τώρα σχεδόν για όλες τους τις επιλογές. Αλλά να ξεκινήσεις μια ιστορία εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολη χωρίς να μπορείς (η και να θες) ουσιαστικά να το στηρίξεις, είναι πέρα για πέρα ερασιτεχνικός χειρισμός. Δεν αφήνεις παίχτη για τον οποιο ενδιαφέρεσαι, να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Σαν τα πιτσιρίκια που πάνε και κρύβονται κάτω από τα φουστάνια της μάνας τους στα ζόρικα. Πόσο μάλλον όταν είναι ιδιάζουσες οι συνθήκες, πόσο μάλλον όταν έχεις καταφέρει να πείσεις έναν παίχτη που δεν ήθελε καν να ακούει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θες τον παίχτη; Tα σκας στην ομάδα. Δεν θες να τα σκάσεις στην ομάδα; Kάθεσαι στα αυγά σου.
Λογικά θα περίμεναν πως η Μονακό θα είναι πιο ζεστή να αφήσει τον Τζειμς αφού αυτός δεν θέλει να είναι πια εκεί, κι ίσως συμφωνούσε με ένα μικρότερο μπαιαουτ. Και δεν είναι παράλογο να το περιμένουν αυτό. Έχει πάντα ρίσκο να κρατάς παίκτη που δεν γουστάρει την ομάδα, αλλά σε τελική ανάλυση οι νίκες τα λύνουν όλα. Κι ο Σλούκας μανούριζε πέρσυ, αλλά τρένο πήγε ο οσφπ. Τώρα αν τους κάτσει κανένας κακός μήνας μπορεί να αρχίσουν τα ωραία.

Αν είχαν άλλον κοουτς δεν θα τους φοβόμουν τόσο, αλλά ο Σασα δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες προσωπικότητες.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Αύγ 18, 2023 5:27 pm

Rebedierdos έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 3:53 pm
lefpan έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 3:41 pm
Βλέπω μια εμμονή του φόρουμ να θεωρεί επιτυχημένη ομάδα μόνο αυτή που σηκώνει την κούπα και όλες τις άλλες αποτυχημένες.
Μάλιστα, κάποιος το έχει και σαν moto: "Ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα".
Λανθασμένες, ισοπεδωτικές απόψεις, που νομίζω πως πρέπει σιγά-σιγά να τις αποβάλλουμε, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ που βλέπουμε και αυτή να είναι η χαρά μας.
Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι δεύτερος! Ούτε κάτι λιγότερο, ούτε περισσότερο!
Δυστυχώς ομως οι κούπες μένουν .
Και αυτό τι σημαίνει; Ότι ο δεύτερος είναι τίποτα;
Δηλαδή, θα έλθω εγώ ο τίποτας και θα πω ότι δεν είναι τίποτα ένας αθλητικός οργανισμός, δομημένος με πάνω από 50 άτομα, που αποπνέει υγεία, που προσφέρει θέαμα, και που τον σέβεται όλη η μπασκετική Ευρώπη;
Θα τολμήσω να πω ότι αυτή η λογική αποτελεί το έδαφος για να ανθίσει ο τυφλός οπαδισμός με όλα του τα κακά.

5
5 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2280
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Αύγ 18, 2023 5:29 pm

Και που ξέρεις ότι έγινε έτσι ρε Μόρις;

Η ΚΑΕ επίσημα.το μόνο που είπε είναι δεν ασχολούμαστε.με.παικτες που έχουν συμβόλαιο

Τα άλλα βγήκαν στο τουιτερ κυρίως

Και που ξέρεις ότι στην πραγματικότητα η ομαδα που τον κυνήγησε περισσότερο ήμασταν εμεις και όχι η Ρεαλ ή ο ΠΑΟ πχ

Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θα ακολουθήσω τον κάθε πολυκο με τα χολντ ή τον ταξιτζή του Μπαφε ή τον αλλον αλλον που πετυχε Μπαρτζω στην Αντιπαρο και τα εκαναν σημαια και αποκλειστικες πληροφοριες στο τουιτερ

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Παρ Αύγ 18, 2023 5:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1800
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Αύγ 18, 2023 5:34 pm

berry έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:29 pm
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θα ακολουθήσω τον κάθε πολυκο με τα χολντ ή τον ταξιτζή του Μπαφε ή τον αλλον αλλον που πετυχε Μπαρτζω στην Αντιπαρο και τα εκαναν σημαια και αποκλειστικες πληροφοριες στο τουιτερ
Αυτοί είναι παπατζήδες σαν τον Elon Musk :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2280
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Αύγ 18, 2023 5:44 pm

Σοβαρά τώρα

Πιστεύω ότι σοβαρή διαρροή υπήρξε

Απλά ήταν στο στυλ " μας ενδιαφέρει ο Τζειμς"

Και μετά αρχίζει το σπασμένο τηλέφωνο

Δημοσιογράφος Α

"Έγινε πρόταση "

Δημοσιογράφος Β

"Πολύ κοντά σε.συμφωνια "

Τουιτερ

"Ανακοινώνεται αύριο αδελφιαααα ! ΧΟΟΟΟΟΛΝΤ! ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ"

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Παρ Αύγ 18, 2023 5:52 pm

berry έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 3:03 pm
Πω ρε φαντάζεστε να διαλεξε η ΚΑΕ τον Μελαγιες φέτος για έμπιστο/ευνοουμενο;

Ζούμε μεγάλες στιγμές
Εγώ φίλε berry είμαι καιρό τώρα πεπεισμένος ότι αυτή την στιγμή είναι ο μόνος που έχει όντως πληροφορίες άμεσα από την ΚΑΕ , γι αυτό είναι και ο πιο φειδωλός δημοσιογραφικά.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 18, 2023 5:52 pm

Quincy έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:09 pm

Δυο κουπες, τρεις τελικους κι ένα ακόμα φ4 εχει κι ο ΟΣΦΠ. Απλά της Εφες ειναι πιο φρεσκα. Η κοβιντοχρονια είναι what if. Αν το ειχαν πάρει τότε, μπορεί να είχαν κάνει το b2b το 21 και μετά να είχαν "βαρεθεί" το 22 και να ψιλοπάτωναν όπως έγινε περυσι. Δεν έχει νόημα να την υπολογίζουμε σε τέτοια σενάρια
Μιλάω συγκεκριμένα για τη τελευταία 10ετια, οχι γενικά, γενικά προφανώς ο οσφπ είναι πιο ιστορική και πιο μεγάλη ομάδα, αλλά τελευταία πιο επιτυχημένη είναι η Εφες. 2 κούπες, εναν τελικό φαιναλ 4 και ενα what if τη χρονιά του κοβιντ (που εσείς θα μένατε εκτός 8αδα). Ο οσφπ τι μετράει στη τελευταία 10ετια? Δύο συμμετοχές στο φαιναλ 4? Δεν τα λέω για να σας πάω κόντρα και ο ΠΑΟ πουθενάς είναι τη τελευταία 10ετια, τι να λέμε... πιο πουθενάς από σας κι ολας.
shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:08 pm
Η εφες ηταν πιο κυριαρχικη απο ολυμπιακο πχ που πηρε 2(οκ ενα χρονο εκτος της 10ετιας αλλα και στην εφες μετραμε τον κοβιντ τελειως υποθετικα) πηγε 3 τελικους και 6 φ4? Η ρεαλ ναι που παει καθε χρονο αλλα η εφες με 2+1 χρονιες μονο εμενα δεν μου κολλαει..
Ο οσφπ τη τελευταία 10ετια δεν έχει πάρει καμία κούπα. Τη τελευταία 10ετια έχει δύο τίτλους η Εφες και μηδέν ο Οσφπ. Δεν είμαι φίλαθλος της εφες, αδιάφοροι μου είναι, επιμένω για του λόγου το αληθές. Μέτρα τις σεζόν.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 18, 2023 5:59 pm

Quincy έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:25 pm

Λογικά θα περίμεναν πως η Μονακό θα είναι πιο ζεστή να αφήσει τον Τζειμς αφού αυτός δεν θέλει να είναι πια εκεί, κι ίσως συμφωνούσε με ένα μικρότερο μπαιαουτ. Και δεν είναι παράλογο να το περιμένουν αυτό. Έχει πάντα ρίσκο να κρατάς παίκτη που δεν γουστάρει την ομάδα, αλλά σε τελική ανάλυση οι νίκες τα λύνουν όλα. Κι ο Σλούκας μανούριζε πέρσυ, αλλά τρένο πήγε ο οσφπ. Τώρα αν τους κάτσει κανένας κακός μήνας μπορεί να αρχίσουν τα ωραία.

Αν είχαν άλλον κοουτς δεν θα τους φοβόμουν τόσο, αλλά ο Σασα δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες προσωπικότητες.
Κατά τη γνώμη μου έχει δίκιο ο Μορις_Εβανς. Υπάρχει τεράστια πείρα στη λίγκα για το πως οι μεγάλες ομάδες που δεν έχουν οικονομικα θέματα ΔΕΝ δίνουν τους παιχτες τους αν δεν πάρουν ΧΟΝΤΡΑ χρήματα, προτιμούν να τους κρατήσουν ανενεργους στη χειρότερη. Το είδαμε με Ντορσει, με Βεσελι, με Γκριγκονις, με Χεζονια, με Σεγκελια, τώρα με Τζειμς. Ή τα σκας στη Μονακο ή δεν τα σκας, δεν γίνεται ο σχεδιασμός σου να εξαρτάται απτο πόσο μπάχαλο μπορει να δημιουργήσει ο Τζέιμς και να τον αφήσουν...

ΥΓ. Συμφωνώ πως η Μονακο θα έβγαζε άλλο αέρα με εναν πιο ποιοτικο προπονητή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Αύγ 18, 2023 6:00 pm

Δεν λέω παιδιά ότι δεν είμαι περήφανος για την ιστορία της ομάδας μου, ή ότι δεν έχω ζήσει συγκινήσεις, χαρές με τον Ρόι, τον Έντι, τον Ρίβερς, τον Μπίλυ και τόσους παίκτες, τίτλους, πορείες αλλά πραγματικά τι νόημα έχει να τα βάζουμε κάτω; Είναι στιγμές που έχουν περάσει, κουβαλάμε τις αναμνήσεις τους αλλά ζούμε στο τώρα και τώρα θα χαρώ πολύ αν η ομάδα φέτος σηκώσει το Ευρωπαϊκό και όχι που το σήκωσε πριν 10 χρόνια. Αν η ομάδα κάνει μια καλή πορεία, παίξει ωραίο μπάσκετ τώρα όχι γι' αυτό που έπαιζε επί Ιωαννίδη. Δεν διαγράφω το παρελθόν αλλά αν ξαφνικά η ομάδα αύριο διαλυθεί για κάποιον λόγο τι να το κάνω που έχουμε σηκώσει 3 Ευρωκούπες; Μόνο για να έχουμε να τσακωνόμαστε οι μεν με τους δε για το ποια ομάδα είναι η μεγαλύτερη στο χ χρονικό διάστημα.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι παράλογο στο Μπάσκετ να δίνεις χρήματα για να πάρεις παίκτη από άλλη ομάδα όταν έχει συμβόλαιο όταν στο ποδόσφαιρο είναι το αυτονόητο. Θυμάστε αλήθεια όταν ήρθε ο Παπανικολάου από τον Άρη; Για έναν 19χρονο είχαμε δώσει κάπου 1 μύριο αν θυμάμαι καλά.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”