2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 19, 2023 1:59 am

Εγώ προτείνω να ενημερωνεστε από Διαμαντόπουλο . Ο,τι γράφει εγγύηση

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 19, 2023 2:00 am

Πάντως βάση του παρελθόντος μας δεν θα πάρουμε παίκτη και πολλοί τα λέγαμε κανα μήνα πριν ..
Έχουμε ίδιο αριθμό γκαρντ με πέρσι και απλά ο Σλούκας έγινε γκος ..
Ο λαρυ πήρε 700χιλ .. θα τον έχουν οι αφοι να μην παίζει Ευρωλίγκα ;
Ο mike lounges έκανε 2 καλά φιλικά δεν γίνεται να του κόψουμε το μέλλον 😅
Γκος κάναν επίσης παίρνουν 900χιλ και θα παίζουνε 15λ ; Τι είμαστε καμία ρεαααλ;;
Στο 4 αντί να πάμε να πάρουμε τον ηθοποιό που θα ταν τέλειο φιτ πήραμε με 500χιλ τον αινσταιν σικμα..άρα μάλλον μπατζετ γιόκ ..
Ο μπαρτζω είπε ότι ο τζορτζ Πάπας θα αναβαθμιστεί ..

Και το πιο βασικό .. οι παίκτες που ακούγονται αλλά και χρειάζονται κάνουν 2εκ + … τι έγινε μπήκαμε σε καμία χρονομηχανή και έχουμε 2009; Τόσα χρόνια μόνο οι Έλληνες γουοκαπ και μιλου πηραν πάνω από 950χιλ..

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Αύγ 19, 2023 2:01 am

kite26 έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 12:48 am
Εντάξει καταλάβαμε το νέο αφήγημα. Μένει ως έχει το ρόστερ. Δεν παίρνουμε παίκτη για να πάρουμε. Κλαίω, απλά.

Τα λέμε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, last post.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μεταγραφή θα γίνει διότι και πολλά κενά έχει το ροστερ και πολλά χρήματα με βάση τα έσοδα, υπάρχουν. Εκτός και αν μιλάμε πλέον για μείωση μπατζετ, και αλλαγή στόχων.
Τέτοια εποχή πέρσι, άλλοι μίλαγαν για 8αδα και άλλοι για φ4. Αλλά τελικά μέσα έπεσαν όσοι μίλαγαν για τελικό, εγώ έπεσα έξω αφού έβλεπα κούπα :sad:
Η ομάδα την πάτησε με τον Μιροτιτς, διότι τον είχαμε σίγουρο, και με βάση αυτή τη βεβαιότητα προχωρήσαμε σε ανανεώσεις Πιτερς Κειναν. Ακολούθησε πανικός, κλείσαμε Σικμα, που τον θεωρώ παρα πολύ καλό παίκτη αλλά με δεδομένο πλέον το Πιτερς θέλαμε 4-5αρι, αλλά πλέον με Φαλ , Μιλου, Σικμα. Μακκισικ, Πιτερς, Κειναν, Γκος δεν υπάρχει ηγέτης στην ομάδα. Δε γίνεται να μη πάρουμε, έτσι απλά.
Η ομάδα έτσι όπως είναι τώρα, θα παίξει όμορφο μπάσκετ αλλά ακόμα και ο στόχος 8αδας δυσκολεύει, όπως ωραία έπαιξε πχ και η Μπασκόνια που δε πέρασε πέρσι. Δε με ικανοποιεί ως στόχος η 8αδα, κυρίως διότι θα είναι και το ταβάνι μας αλλά και διότι είναι αστείο να πηγαίνεις φ4 δύο χρόνια, να κρατάς τον κορμό και να μη μπορείς να κάνεις δύο μεταγραφές για να συνεχίσεις τη νέα χρονιά. Δύο αντικαταστάτες θέλαμε του Κωστάκη και του Βεζέ, οκ, κατανοητό αυτό που πάθαμε με Μιρο, και που μας αναγκάζει να ψάχνουμε για έναν ηγέτη και όχι για δύο που χάσαμε, αλλά το να λέμε ότι το ροστερ έκλεισε, είναι ο ορισμός της μετριότητας για τέτοιο σχεδιασμό.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 2:08 am

shaq7 έγραψε:
Πάντως βάση του παρελθόντος μας δεν θα πάρουμε παίκτη και πολλοί τα λέγαμε κανα μήνα πριν ..
Γκος κάναν επίσης παίρνουν 900χιλ και θα παίζουνε 15λ ; Τι είμαστε καμία ρεαααλ;;
Στο 4 αντί να πάμε να πάρουμε τον ηθοποιό που θα ταν τέλειο φιτ πήραμε με 500χιλ τον αινσταιν σικμα..άρα μάλλον μπατζετ γιόκ ..

Και το πιο βασικό .. οι παίκτες που ακούγονται αλλά και χρειάζονται κάνουν 2εκ + … τι έγινε μπήκαμε σε καμία χρονομηχανή και έχουμε 2009; Τόσα χρόνια μόνο οι Έλληνες γουοκαπ και μιλου πηραν πάνω από 950χιλ..
Φίλε , οι εποχές αλλάζουν, εδώ και δύο χρόνια τα ποσά για αγορά παικτών έχουν αλλάξει, όπως έχουν αλλάξει και τα έσοδα. Και γώ θέλω να αγοράζω φέτος πατατάκια για να βλέπω el με ΄1€ αλλά πήγαν στα 2.2€. Όσο και να μου φαίνεται αστείο το ποσό αυτό για πατατάκια, πρέπει να αποφασίζω, είτε τα παίρνω και συνεχίζω να βλέπω το χομπι μου όπως και πέρσι είτε τα κόβω. Νομίζω έγινα κατανοητός....

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 19, 2023 2:19 am

Redfly έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Φίλε , οι εποχές αλλάζουν, εδώ και δύο χρόνια τα ποσά για αγορά παικτών έχουν αλλάξει, όπως έχουν αλλάξει και τα έσοδα. Και γώ θέλω να αγοράζω φέτος πατατάκια για να βλέπω el με ΄1€ αλλά πήγαν στα 2.2€. Όσο και να μου φαίνεται αστείο το ποσό αυτό για πατατάκια, πρέπει να αποφασίζω, είτε τα παίρνω και συνεχίζω να βλέπω το χομπι μου όπως και πέρσι είτε τα κόβω. Νομίζω έγινα κατανοητός....
ναι αλλα εσυ εχεις παει με το my way σου τοσα φ4? :D Οι αφοι αμα τα πατατακια δεν ριξουν μονα τους την τιμη και πηδηξουν απο το ραφι στο καλαθι τους δεν τα θελουν :lol:

αν ισχυει οτι οντως τα διναν για μιρο και τζειμς πανε να αλλαξουν πολιτικη και μακαρι..αλλα μεχρι να δουμε να τα δινουν σε παικτη και να ερχεται απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.. το οτι τα διναμε μονο για 2παικτες και τελικα παμε χωρις μεταγραφη ειναι το λιγοτερο αστειο..

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 2:31 am

Redfly έγραψε:

Η ομάδα έτσι όπως είναι τώρα, θα παίξει όμορφο μπάσκετ αλλά ακόμα και ο στόχος 8αδας δυσκολεύει, όπως ωραία έπαιξε πχ και η Μπασκόνια που δε πέρασε πέρσι. Δε με ικανοποιεί ως στόχος η 8αδα,
Απ' ότι διαβάζω εδώ μέσα , αρκετούς δεν τους ενδιαφέρει και πολύ κάποιος στόχος , αρκεί να χαίρονται μπασκετάκι

Τι Ολυμπιακός , τι Ψυχικό , τι Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας . Μπασκετακι όμορφο να βλέπουμε

Τώρα , εγώ κι εσύ που δεν μας ικανοποιεί η 8αδα είμαστε οριακά χούλιγκανς

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Σάβ Αύγ 19, 2023 2:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 2:34 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 1:01 am
kite26 έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 12:48 am
....Μένει ως έχει το ρόστερ. Δεν παίρνουμε παίκτη για να πάρουμε....
- Αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον από ΝΒΑ θα κινηθούμε γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

- Εμπιστευόμαστε τα παιδιά που μας έφεραν ως εδώ, κι επιπλέον θα έχουμε Λαρεντζάκη ως εσωτερική μεταγραφή- εξού κι η αύξηση μισθού. Ενώ ο κόουτς ήδη έχει τον Τανούλη σε πρόγραμμα Σαολίν για ενδυνάμωση και με γιουγκοσλάβο γυμναστή για το σουτ. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί να κάνει χρονιά εφάμιλλη του φετινού Πετρούσεφ.

- Αν τραυματιστεί παίκτης μας θα αξιολογήσουμε μαζί με την ιατρική μας ομάδα την κατάστασή του κι αναλόγως θα πράξουμε, πιθανότατα από τη μεγάλη δεξαμενή του Ευρωκαπίου.

- Έχουμε κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και πάντα στα πλαίσια του νόμου. Δηλαδή τι να κάναμε όταν η Μπαρτσελόνα μας είχε στο περίμενε για τον Μίροτιτς κι ι Μονακό έβαλε φυλακή τον συνδικαλιστή Μάικ Τζέιμς.
- Τα παιδιά που μας έφεραν ως εδώ έφυγαν και έμειναν οι πολύ καλοί ρολίστες

- Όχι, δεν έχουμε κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν . Αυτό το κάνει φέτος η ΑΕΚ βάσει μεγέθους του ιδιοκτήτη της , ο ΠΑΟ βάσει μεγέθους του ιδιοκτήτη της , Η Μπαρτσελόνα που πήρε Τζαμπάρι Πάρκερ για Αντι-Μιροτιτς

Όχι ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής. Συγνώμη κιόλας . Γνώμη μου και τα λοιπά

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 2:37 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 2:19 am
Redfly έγραψε:

ναι αλλα εσυ εχεις παει με το my way σου τοσα φ4? :D Οι αφοι αμα τα πατατακια δεν ριξουν μονα τους την τιμη και πηδηξουν απο το ραφι στο καλαθι τους δεν τα θελουν :lol:

αν ισχυει οτι οντως τα διναν για μιρο και τζειμς πανε να αλλαξουν πολιτικη και μακαρι..αλλα μεχρι να δουμε να τα δινουν σε παικτη και να ερχεται απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.. το οτι τα διναμε μονο για 2παικτες και τελικα παμε χωρις μεταγραφη ειναι το λιγοτερο αστειο..

Δε συμφωνώ, ακόμα και με παίκτη των 2-3 εκ πάλι στο my way βρίσκεσαι. Πάντα είχαμε στο ροστερ 1 ή 2 παικταράδες . Δηλαδή αν φέτος δεν έφευγε κανείς, δε θα γινόταν αύξηση του μπατζετ για να μέινεις στα ίδια? Ε , αυτο το ποσό δεν έχει μπει ακόμα, και υπάρχουν 4-5 εκ από τα έσοδα που πριν δυο χρόνια δεν υπήρχαν. Πιο απλά, ακόμα και το my way θέλει αναβάθμισει για να μπορούμε να το θεωρούμε λειτουργικό. Ο Λαρε πχ δε θα μπορούσε να ονειρευτεί 700 χιλ συμβόλαιο, ούτε ο Σικμα απο 250 χιλ που έπαιρνα να πηγαίνει στα 500 ή 600 χιλ. Παικταράς με κάτω απο 1.5 εκ δεν υπάρχει.

υ.γ Δε ξεχνάω ότι έχουμε Μιλου, αλλά αν τον θεωρήσουμε σαν τον παικταρά που ψαχναμε, ε τότε ο σχεδιασμός είναι ακόμα χειρότερος από ότι νόμιζα.

υ.γ2 ο Λαρε ήταν στο χαρτάκι του δπγ....

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 2:47 am

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 2:31 am
Redfly έγραψε:

Η ομάδα έτσι όπως είναι τώρα, θα παίξει όμορφο μπάσκετ αλλά ακόμα και ο στόχος 8αδας δυσκολεύει, όπως ωραία έπαιξε πχ και η Μπασκόνια που δε πέρασε πέρσι. Δε με ικανοποιεί ως στόχος η 8αδα,
Απ' ότι διαβάζω εδώ μέσα , αρκετούς δεν τους ενδιαφέρει και πολύ κάποιος στόχος , αρκεί να χαίρονται μπασκετάκι

Τι Ολυμπιακός , τι Ψυχικό , τι Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας . Μπασκετακι όμορφο να βλέπουμε

Τώρα , εγώ κι εσύ που δεν μας ικανοποιεί η 8αδα είμαστε οριακά χούλιγκανς
΄Φίλε μου, και εμένα το ωραίο μπασκετάκι μου αρέσει, απλά όταν θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκεται σε εποχή όπου μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, δε μου αρέσει να βλέπω χαμένες ευκαιρίες. Μπολο, Πιετερς Μπλακ δεν προφέραν τίποτα τη κρίσιμη ώρα, λίγο καλύτεροι να ήταν ίσως παίρναμε και κούπα. Αλλά , στην αρχή της περσινής χρονιάς, ήξερα ότι θα πηγαίναμε καλά. Φέτος δε το ξέρω , δε το βλέπω και με ενοχλεί γιατί μπορεί να μη κάνουμε τη περσινή πορεία, αλλά το φ4 πρέπει να είναι ο στόχος και ας μη το πετύχουν.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Αύγ 19, 2023 9:16 am

Αντικειμενικα ειναι νωρις για γκρίνια...
Ο Ολυμπιακός αυτη τη στιγμη ειναι η ομαδα που πηρε πρωταθλημα,κυπελλο,σούπερ καπ τελειωσε πρωτη στην κανονικη περιοδο της Ευρωλιγκα και εχασε τον τιτλο για ενα σουτ....μη μιλαμε λες και ειναι η ομαδα του χωριού οταν δεν εχει ξεκινησει καν προετοιμασία.

Δε ξερω τι εχει στο μυαλο του ο κοουτς που στην τελικη αυτος ξερει καλυτερα απο ολους αλλα εχω την αισθηση πως αν στη θεση του Κανααν που νομιζω παιρνει καπου στα 800 σκάγαμε 1,5 εξτρα και περνάμε εναν πραγματικό παικταρα τωρα η ομαδα θα ηταν πολυ πιο ελπιδοφόρα.
Δε ξερω αν ο προπονητης σιγουρα δεν εχει μετανιώσει για την παραμονή Κανααν

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 10:15 am

Quincy έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 1:00 am
Κάποιοι παταγατε "χαχα" όταν λέγαμε για χιλιαρντ. Πάμε τώρα με Λούντζη. Καλή φάση
Χιλιες φορες με Λουντζη παρα τον χιλιαρντ. Το να ερθει παικτης απλα για να ερθει να το βρασω. Η θα ερθει παικτης που θα μου δωσει το κατι παραπανω ή να δωσω ευκαιρια σε παικτη ελληνα που πιστευω.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 19, 2023 10:42 am

αυτο που υπαρχει τωρα ειναι οτι περιμενουμε Ναν μεχρι τελος αυγουστου. αν δεν βρει ομαδα ερχεται σε εμας. σιγουρα θα υπαρξει και καποια εναλλακτικη σε περιπτωση που βρει ομαδα και δεν ερθει. υπομονη κανα δεκαημερο ακομα.

basket72

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Σάβ Αύγ 19, 2023 10:56 am

Coach Periklis έγραψε:

- Όχι, δεν έχουμε κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν . Αυτό το κάνει φέτος η ΑΕΚ βάσει μεγέθους του ιδιοκτήτη της , ο ΠΑΟ βάσει μεγέθους του ιδιοκτήτη της , Η Μπαρτσελόνα που πήρε Τζαμπάρι Πάρκερ για Αντι-Μιροτιτς

Καλημέρες.
Πλάκαααα έκανα.
Τρολ που το λέτε κι εσείς οι νεώτεροι. Ή μήπως τρόλεϊ;

Αναπαρήγαγα αυτό που θα πουν τα παπαγαλάκια σε περίπτωση που δεν πάρουμε παίκτη. Τύπου εσωτερική μεταγραφή κ.α

Αφού εγώ είμαι πάντα απ' αυτούς τους αισιόδοξους. Άλλες φορές πέφτω μέσα άλλες όξω.

Εδώ, γράφω συνέχεια ότι θα πάρουμε παικτούρα σκόρερ ΑΚ 47 και τα τοιαύτα. Μέχρι και τον Χάμες δεν τον έχω ξεγράψει.

Πόσο πια διπολικός να είμαι; Διπολικός είπα και θυμήθηκα μια πρώην μου.,... τι το θέλα Σαββατιάτικα που έχω και βλέψεις για το βράδυ; :P

* Επιστροφή Χάρισον ως σκόρερ (να θυμίσω ότι παίζει από το 1 ως το 3 όπως έλεγαν κάτι δημοσιογράφοι) μας κάνει;
Ζαν Σαρλ ως αντί Βεζένκοφ;
Λάιτι που δεν μας έκατσε παλιότερα;
Ρότσεστι που θα μας δώσει μερικά ποιοτικά...δευτερόλεπτα; :P

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Αύγ 19, 2023 11:49 am

Coach Periklis έγραψε:
basket72 έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 1:01 am

- Αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον από ΝΒΑ θα κινηθούμε γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

- Εμπιστευόμαστε τα παιδιά που μας έφεραν ως εδώ, κι επιπλέον θα έχουμε Λαρεντζάκη ως εσωτερική μεταγραφή- εξού κι η αύξηση μισθού. Ενώ ο κόουτς ήδη έχει τον Τανούλη σε πρόγραμμα Σαολίν για ενδυνάμωση και με γιουγκοσλάβο γυμναστή για το σουτ. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί να κάνει χρονιά εφάμιλλη του φετινού Πετρούσεφ.

- Αν τραυματιστεί παίκτης μας θα αξιολογήσουμε μαζί με την ιατρική μας ομάδα την κατάστασή του κι αναλόγως θα πράξουμε, πιθανότατα από τη μεγάλη δεξαμενή του Ευρωκαπίου.

- Έχουμε κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και πάντα στα πλαίσια του νόμου. Δηλαδή τι να κάναμε όταν η Μπαρτσελόνα μας είχε στο περίμενε για τον Μίροτιτς κι ι Μονακό έβαλε φυλακή τον συνδικαλιστή Μάικ Τζέιμς.

-Συγκρίνεις 3 ομάδες που αλλάζουν εντελώς και παίρνουν παίχτες με μία ομάδα που ήθελε 3-4 παίχτες.

-Μιλάς για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού σαν να μην πήρε η ομάδα τον πιο ακριβό και καλό ψηλό που υπήρχε ελεύθερος στην αγορά (μετά τον Βιλι που ήρθε από απέναντι) και σαν να μην πήρε έναν από τους καλύτερους γκαρντ που υπήρχαν στην αγορά. Ενώ για τον Σικμα δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι κακός παίχτης, σταθερά από τα καλύτερα 4αρια της λίγκας είναι και ας μην είναι Βεζενκοφ ή Μίροτιτς ούτε σε ποιότητα ούτε σε στυλ.

- Δεν σε αποκάλεσε κάνεις χούλιγκαν επειδή θέλεις την κούπα ή Φ4 ή δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, ποιος δεν θα ήθελε να φτάσουμε μέχρι το τέλος δηλαδή; η πρώτη διαφωνία δεν είναι στο ότι έχουμε διαφορετικούς στόχους, η διαφωνία έρχεται στο ότι μερικοί θεωρείτε ότι όπου "Ολυμπιακός" = Φ4 και κούπα, αλλιώς αποτυχία.
Ε δεν είναι έτσι, ούτε έχουμε το μπάτζετ για να έχουμε έστω το πάτημα να λέμε τέτοια. Το να παίζουμε ωραίο μπάσκετ που λέμε, είναι η βάση για να μπορείς μετά να έχεις σαν στόχο την 8αδα, μετά το Φ4 και στο τέλος την κούπα.
Είναι ολόκληρη διαδρομή και είναι πολύ ωραία για να κόβουμε δρόμο.

Και η δεύτερη είναι στο ότι με τον ίδιο τρόπο που κινείται φέτος το καλοκαίρι κινείται ΚΑΘΕ καλοκαίρι.
Πέρυσι γραφόταν εδώ ότι πρέπει να πάρει παιχταρά στην θέση του Ντορσει ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ και ενώ ο Κανααν μέχρι Μάρτιο πετούσε χαρταετό βγήκαμε 1οι στην ρεγκιουλαρ.

Για τον Πίτερς γραφόταν όλη την χρονιά ότι είναι 0, ενώ στην πραγματικότητα οποιοσδήποτε άλλος στην θέση και το ρόλο του θα ήταν βάρος στην ομάδα με την γκρίνια που δεν έχει ευκαιρίες και δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο κόουτς για να έχει έτσι τον Βεζενκοφ και ΟΤΑΝ χρειαστεί να πάρει μερικά ματς συνεχόμενα να γράφει 10pir.

Είναι τεράστια τύχη/ευτυχία/ευλογία το ότι έχουμε τόσο ωραία ομάδα και χαιρόμαστε μπάσκετ. Σε μια χώρα που αν την κοιτάξεις από ψηλά, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού παίζει να είναι από τα πιο υγιή σχήματα.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 19, 2023 5:53 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Αύγ 19, 2023 10:56 am
Coach Periklis έγραψε:

Καλημέρες.
Πλάκαααα έκανα.
Τρολ που το λέτε κι εσείς οι νεώτεροι. Ή μήπως τρόλεϊ;

Αναπαρήγαγα αυτό που θα πουν τα παπαγαλάκια σε περίπτωση που δεν πάρουμε παίκτη. Τύπου εσωτερική μεταγραφή κ.α

Αφού εγώ είμαι πάντα απ' αυτούς τους αισιόδοξους. Άλλες φορές πέφτω μέσα άλλες όξω.

Εδώ, γράφω συνέχεια ότι θα πάρουμε παικτούρα σκόρερ ΑΚ 47 και τα τοιαύτα. Μέχρι και τον Χάμες δεν τον έχω ξεγράψει.

Πόσο πια διπολικός να είμαι; Διπολικός είπα και θυμήθηκα μια πρώην μου.,... τι το θέλα Σαββατιάτικα που έχω και βλέψεις για το βράδυ; :P

* Επιστροφή Χάρισον ως σκόρερ (να θυμίσω ότι παίζει από το 1 ως το 3 όπως έλεγαν κάτι δημοσιογράφοι) μας κάνει;
Ζαν Σαρλ ως αντί Βεζένκοφ;
Λάιτι που δεν μας έκατσε παλιότερα;
Ρότσεστι που θα μας δώσει μερικά ποιοτικά...δευτερόλεπτα; :P
ΑΚ 47 ,ρε λες να παρουμε τον κιριλενκο ?

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”