Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

basilis_.kts

junior
Reactions: 87
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:34 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:17 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:48 pm
μονο εγω εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει μπατζετ για παικτες σαν τον λονι γουοκερ?Με κανα μυριο που θα διαθετουμε αντε να ρθει ο λιουντμπεργκ που αφηνει η παρτιζαν.
Το ότι ο ΠΑΟ πετάει τα μυρια δεξιά και αριστερά σαν να είναι φυστίκια, δεν σημαίνει ότι μπορούν να το ακολουθήσουν και οι άλλες τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας.

Θεωρείς οτι είναι τυχαίο οτι ο Λονι έκλεισε με 3 χαρτιά στην Μακάμπι και δεν πήγε Ρεάλ, Φενερ ή κάπου άλλου;

Από που και ως που κοστολογείται ο Λονι 3 χαρτιά; Έχει κάνει κάτι στην καριέρα του ώστε να τα δικαιολογεί; Στο NBA από οτι φαίνεται δεν τον θέλουν ενώ είναι μικρός, απο Ζαλγκίρις πέρασε και δεν ακούμπησε. Τον είδαν και Ευρώπη όλες οι Ευρωπαϊκές ομάδες, αν ήταν περίπτωση Ναν θα είχε υπογράψει σε καμία Ρεάλ.

Εμείς, προσωπικά, για ποιο λόγο να κινηθούμε και για άλλο δυάρι; Έχουμε ήδη 5 παίκτες εκεί. Αν ο Λονι ερχόταν με 1.5 χαρτί εκεί να το συζητήσουμε.

Με λίγα λόγια, δεν νομίζω οτι είναι θέμα μπάτζετ, αλλά περισσότερο οτι δεν πληρώνουμε υπεραξία για παικτες γενικότερα και για παικτες που δεν χρειαζόμαστε (πχ δυάρι).
εδω εμεις κοστολογισαμε τον φαλ 1.8 εκ τι να μας πουνε στην μακαμπι.μια νυχτα δικη μας ειναι ολοκληρη η ζωη τους :roofl:
αφου ο φαλ πηρε 1.8εκ,ο καθενας μπορει να ζηταει οτι θελει και τα 3εκ απο μακαμπι ειναι υποτιμηση μην σου πω

0
GrammatikosE

Reactions: 0
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:20 pm

Πως προκύπτει πως δεν έχει χρήματα η ομάδα
να πάρει παίκτη ο οποίος να κοστίζει;

0
Jeight

a1greece
Reactions: 542
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:26 pm

GrammatikosE έγραψε:
Να σου πω τον πραγματικο λογο που δεν λεει κανεις?

Γιατι χαθηκε ο Μισιτς
Γιατι ο Παναθηναικος πηρε περυσι Ευρωλιγκα
Γιατι εχουμε χασει 4 συνεχομενα φ4.

Οτιδηποτε αλλο ειναι παραπετασμα καπνου.

0
basilis_.kts

junior

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:39 pm

GrammatikosE έγραψε:
χρημα δινει και πολυ μαλιστα αλλά οχι εκει που πρεπει

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3615
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

basilis_.kts έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 9:17 pm

Το ότι ο ΠΑΟ πετάει τα μυρια δεξιά και αριστερά σαν να είναι φυστίκια, δεν σημαίνει ότι μπορούν να το ακολουθήσουν και οι άλλες τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας.

Θεωρείς οτι είναι τυχαίο οτι ο Λονι έκλεισε με 3 χαρτιά στην Μακάμπι και δεν πήγε Ρεάλ, Φενερ ή κάπου άλλου;

Από που και ως που κοστολογείται ο Λονι 3 χαρτιά; Έχει κάνει κάτι στην καριέρα του ώστε να τα δικαιολογεί; Στο NBA από οτι φαίνεται δεν τον θέλουν ενώ είναι μικρός, απο Ζαλγκίρις πέρασε και δεν ακούμπησε. Τον είδαν και Ευρώπη όλες οι Ευρωπαϊκές ομάδες, αν ήταν περίπτωση Ναν θα είχε υπογράψει σε καμία Ρεάλ.

Εμείς, προσωπικά, για ποιο λόγο να κινηθούμε και για άλλο δυάρι; Έχουμε ήδη 5 παίκτες εκεί. Αν ο Λονι ερχόταν με 1.5 χαρτί εκεί να το συζητήσουμε.

Με λίγα λόγια, δεν νομίζω οτι είναι θέμα μπάτζετ, αλλά περισσότερο οτι δεν πληρώνουμε υπεραξία για παικτες γενικότερα και για παικτες που δεν χρειαζόμαστε (πχ δυάρι).
εδω εμεις κοστολογισαμε τον φαλ 1.8 εκ τι να μας πουνε στην μακαμπι.μια νυχτα δικη μας ειναι ολοκληρη η ζωη τους :roofl:
αφου ο φαλ πηρε 1.8εκ,ο καθενας μπορει να ζηταει οτι θελει και τα 3εκ απο μακαμπι ειναι υποτιμηση μην σου πω
Θα συνεχίσεις και μετά την ποινή σου να δημιουργείς άπειρο offtopic?

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1542

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:40 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 8:48 pm
μονο εγω εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει μπατζετ για παικτες σαν τον λονι γουοκερ?Με κανα μυριο που θα διαθετουμε αντε να ρθει ο λιουντμπεργκ που αφηνει η παρτιζαν.
Ειπαμε , σε 3..2..1.. :D

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7378
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:44 pm

GrammatikosE έγραψε:
γιατι ηδη εχουμε φτασει το περσινο μπατζετ που ταν υπερβαση και γιατι στα γκαρντ κοιταμε να παρουμε απο το σαμερ λιγκ..επισης δεν εχουμε ενδιαφερθει για παικτες που κοστιζουν οπως ο λονι γουοκερ..ενω ολοι λενε στον ασσο βασικος θα ναι ο εβανς..στο 2 εχεις τον φουρνιε και στο 3 τον γουορντ..δεν ψαχνουν βασικο.
δεν ειμαι ο λεπενιωτης να ξερω τα οικονομικα της ομαδας αλλα εμενα ολα τα παραπανω μου δειχνουν οτι δεν θα ρθει παικτης πανω των 2εκ με τιποτα.

0
Άβαταρ μέλους
Knoxville

junior
Reactions: 152
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:46 pm

ο αθλητής τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε για την ομάδα , η ομάδα θα τιμήσει το συμβόλαιο της .
Aν θυμάμαι καλά δεν είχαν ιδιαίτερη πρεμούρα να τιμήσουν το συμβόλαιο του Ματσιγιάουσκας καθώς μέχρι και στα δικαστήρια τον έτρεξαν...
Κάτι παρόμοιο πήγαν να κάνουν και με τον Βασιλόπουλο αλλα δεν φοβήθηκε ιδιαίτερα αυτός τις απειλές και τελικά τα "βρήκαν'" με μείωση συμβολαίου.

3
3 Εικόνα
basilis_.kts

junior

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:49 pm

SteveNashidis έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

σχολιαζω μια μεταγραφη της μακαμπι που ακουστηκε για τον ολυμπιακο ο συγκεκριμενος...που το βλεπεις το οφφτοπικ?αν εχεις θεμα μαζι μου πες το ανοιχτα και μην με μπαναρεις επι μια βδομαδα επειδη δεν γουσταρεις αυτα που γραφω

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3260
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:50 pm

basilis_.kts έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

σχολιαζω μια μεταγραφη της μακαμπι που ακουστηκε για τον ολυμπιακο ο συγκεκριμενος...που το βλεπεις το οφφτοπικ?αν εχεις θεμα μαζι μου πες το ανοιχτα και μην με μπαναρεις επι μια βδομαδα επειδη δεν γουσταρεις αυτα που γραφω
η λογικη λεει οτι συνεχιζεις να σπαμαρεις στο τοπικ των μεταγραφων για το συμβολαιο του φαλ σε καθε ευκαιρια, υπαρχουν και αλλα τοπικ για αυτο :peace:

0
basilis_.kts

junior

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:57 pm

reignman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:50 pm
basilis_.kts έγραψε:

η λογικη λεει οτι συνεχιζεις να σπαμαρεις στο τοπικ των μεταγραφων για το συμβολαιο του φαλ σε καθε ευκαιρια, υπαρχουν και αλλα τοπικ για αυτο :peace:
οσο στο παιχνιδι των μεταγραφων ηταν ο μισιτς το τι αναλυσεις γινονταν για το τοσα παιρνει ο λαρκιν τοσα ζητησε ο ναν τοσα πηρε εν τελει ο σορτς κλπ δεν λεγεται.αλλά φταιω εγω που σπαμαρω το συμβολαιο φαλ.εχετε δικιο,προχωραμε

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3615
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:58 pm

basilis_.kts έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Ποσώς με απασχολείς εσύ ή ότι γράφεις ανά δύο ποστ ότι ο Φαλ είναι σαπάκι ή ότι σε όλα φταίει ο Μπαρτζώκας κλπ. Υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα να πεις αυτά που θέλεις.

Προφανώς και δεν θα γράφεις σε topics ότι λανθασμένα νομίζεις ότι ταιριάζει.

Η μία εβδομάδα ήταν γιατί δεν σέβεσαι τους κανόνες του φόρουμ και επαναλαμβανόμενα αδιαφορείς για αυτούς. Η επανάληψη αυτών των συμπεριφορών οδηγεί σε μεγαλύτερο αποκλεισμό.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3477
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 24, 2025 11:02 pm

Knoxville έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 10:46 pm
ο αθλητής τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε για την ομάδα , η ομάδα θα τιμήσει το συμβόλαιο της .
Aν θυμάμαι καλά δεν είχαν ιδιαίτερη πρεμούρα να τιμήσουν το συμβόλαιο του Ματσιγιάουσκας καθώς μέχρι και στα δικαστήρια τον έτρεξαν...
Κάτι παρόμοιο πήγαν να κάνουν και με τον Βασιλόπουλο αλλα δεν φοβήθηκε ιδιαίτερα αυτός τις απειλές και τελικά τα "βρήκαν'" με μείωση συμβολαίου.
Με τον Ματσιγιάουσκας νομίζω δεν υπήρχε θέμα όταν έκοψε τον αχίλλειο του αλλά μετά όταν παραπονιόταν για τη μέση του και μαθεύτηκε(;) ότι έκανε προπονήσεις με μια ομάδα στη Λιθουανία (Νεπτούνας;). Για τον Βασιλόπουλο έχεις δίκιο αλλά ίσως είναι και αυτό δείγμα ότι "ωρίμασαν" λίγο.

0
Εικόνα
basilis_.kts

junior

Πέμ Ιούλ 24, 2025 11:05 pm

SteveNashidis έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

Ποσώς με απασχολείς εσύ ή ότι γράφεις ανά δύο ποστ ότι ο Φαλ είναι σαπάκι ή ότι σε όλα φταίει ο Μπαρτζώκας κλπ. Υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα να πεις αυτά που θέλεις.

Η μία εβδομάδα ήταν γιατί δεν σέβεσαι τους κανόνες του φόρουμ και επαναλαμβανόμενα αδιαφορείς για αυτούς. Η επανάληψη αυτών των συμπεριφορών οδηγεί σε μεγαλύτερο αποκλεισμό.
λεει ενας συμφορουμιτης πως τα 3εκ ειναι πολλα για λονι και του απανταω πως δινουμε στον φαλ 1.8εκ οποτε τα 3εκ δεν ειναι πολλα για λονι[μιλωντας για μεταγραφες].εξηγησε μου πως γινεται ο συμφορουμιτης να ειναι ον τοπικ κι εγω οφφτοπικ οπως με κατηγορησες?ειλικρινα ειμαι βραδυκαυστος και δεν το καταλαβαινω

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3260
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 24, 2025 11:15 pm

basilis_.kts έγραψε:
Πέμ Ιούλ 24, 2025 11:05 pm
SteveNashidis έγραψε:

λεει ενας συμφορουμιτης πως τα 3εκ ειναι πολλα για λονι και του απανταω πως δινουμε στον φαλ 1.8εκ οποτε τα 3εκ δεν ειναι πολλα για λονι[μιλωντας για μεταγραφες].εξηγησε μου πως γινεται ο συμφορουμιτης να ειναι ον τοπικ κι εγω οφφτοπικ οπως με κατηγορησες?ειλικρινα ειμαι βραδυκαυστος και δεν το καταλαβαινω
Ειναι υπερβολικα πολλα τα 3 για Λονι. :)

Ο Ναν που ΕΠΑΙΖΕ στο ΝΒΑ και σε σοβαρη ομαδα που εφτασε τελικους δεν πηρε 3εκ οταν ηρθε. Απο και ως που θα παει να δωσει σοβαρη ομαδα στον Λονι 3εκ? Τι εδειξε περσι? Εκανε 1.5 τρομερο παιχνιδι και μετα ηταν φαντασμα.

Του δινεις μαξ 2εκ και αν αποδειξει οτι αξιζει παραπανω του κανεις αναπροσαρμογη. Πολυ απλα τα βλεπω τα πραγματα.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”