3 γκαρντ μπορουν να παιξουν, συνηθως ο Γκραντ μπορει στο 3 ή ο Μπραουν εχει το υψος να μαρκαρει εκει. Αλλα οσο παιρνει χρονο παραπανω ο Τουρκος στο 3, μοιραια καποιος μενει εξω απο τους αλλους που αν επαιζε η ομαδα θα ειχε και χημεια καλυτερη και ταλεντο παραπανω.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 30, 2024 3:19 amο γιουρτσεβεν εχει κανει και δηλωσεις οτι θελει να παιζει παραπανω οποτε ειναι υποψηφιος αν ισχυει οτι θα διωξουν 2 παικτες..βεβαια σιγουρα θελει ενα καλο 5ρι ο παο και δεν ειναι ο μητογλου αυτος.Για αλλαγη το ακουω να τον διωξουν δεν βλεπω το νοημα..
ο γκριγκονις επισης ακουγεται για φευγατος..που βεβαια σας λειπει πολυ τωρα που δεν παιζει,ο οσμαν για καποιο λογο δεν εχει εμφανιστει,αλλα εγω τον θεωρω πολυ καλο παικτη..ισως φταιει η χρησιμοποιηση του.
εκει που βλεπω εγω το μπερδεμα ειναι με μπραουν σλουκα γκραντ..κανενας δεν εχει ρυθμο,εγω τα ελεγα απο το καλοκαιρι οτι δεν ειναι ευκολο να τους χωρεσεις...υποτιθεται θα παιζατε με 3 γκαρντ αλλα δεν το βλεπω και τοσο συχνα.Καποιον πρεπει να βγαλεις εκτος ροτεισον να βρουν ρυθμο οι αλλοι.
Με λιγα λογια, οπως ειχα αναφερει στην αρχη της χρονιας, ο Οσμαν χαλασε τη χημεια. Και εριξε την αξια αφου παιρνει χρονο απο καλυτερους παιχτες απο αυτον. Αλλα και ο Καλαιτζακης να εμπαινε στη θεση του, καλυτερη αμυνα θα την επαιζε. Επιθετικα ο Τουρκος δεν εχει δειξει σχεδον τιποτα. Εκει εντοπιζεται ενα μεγαλο προβμημα χημειας.
Απο κει και περα, θα συμγωνησω πως Σλουκας και Μπραουν μαζι ειναι δυσολο να βγει (το ειπε και ο Μπραουν πως εχουν δυσκολιες μαζι) γιατι και οι 2 ειναι κουμανταδοροι και οταν παρκαρεις τον Μπραουν στη γωνια αυτο δεν ειναι ακριβως το παιχνιδι του και πρεπει να δουλευτει. Ο Αταμαν ομως τελευταια εχει κολλησει στο να ξεκιναει Γκραντ μαζι με Ναν, παιχτες που κανενας τους δεν ειναι καθαρος ασσος και μετα βαζει τους ασσους μαζι.... Λαθος χρησιμοποιηση. Και παλι ομως, αν παει σε σχημα με 3 κοντους βγαινει. Αλλα αυτος επιμενει με Οσμαν...
Γενικα υπαρχει θεμα και η ομαδα δεν αποδιδει οπω;ς μπορει.
Και επειδη πριν 10 μερες τετοιο θεμα δεν διαφενονταν, ας σκεφτουνε τι εγινε τις τελευταιες μερες και τι εφταιξε για τις 2 ηττες που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.
Δεν ειναι και το τελος του κοσμου, αλλα ο καλος ΠΑΟ θα κερδιζε αυτα τα ματς.
Ναι, επιμενω, η ομαδα βγηκε εκτος ρυθμου λογω Αταμαν κι εθνικης Τουρκιας.
Και ο ιδιος ο Αταμαν ειναι εκτος ρυθμου. Ανετοιμος ηταν στο χτεσινο παιχνιδι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο