Αθλητικά σάιτ και Αντικειμενικότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 11, 2026 5:06 pm

kein έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2026 4:51 pm
Conan1982 έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2026 4:47 pm

Για τα άρθρα, για ποιον άλλο λόγο;

Υπάρχει ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ περί ανεξαρτησίας γενικά του τύπου viewtopic.php?p=33996#p33996
αν και το θέμα είναι για τον έντυπο τύπο
Τώρα κανεις σαν τους εργαζόμενους στον πάγκο των μακ Ντόναλντς :mrgreen: ή σαν τα ιντερσπορτς που πας να πάρεις σνικερ και σου πασάρουν και κάλτσες στο ταμείο 😎
Στα σοβαρά τώρα, μ'΄αρέσει και το κάνω συνειδητά. Σε μια εποχή που κυριαρχεί το βίντεο, τα ποστ που κυλούν και ξεχνιούνται, οι ομάδες σε facebook, messenger, discord και δεν ξέρω που αλλού, που τα φόρουμ παρακμάζουν το παλιό ξεχνιέται. Σημασία έχει μόνο το τώρα, η συζήτηση που γίνεται τώρα, οτιδήποτε παλιό είναι δύσκολο έως αδύνατο α βρεθεί. Ε, τα φόρουμ έχουν δομή, έχουν οργάνωση και μπορείς να βρεις τι ειπώθηκε πριν 1-2-5 χρόνια (ναι ευλογώ τα γένια μας αυτήν την στιγμή) υπάρχει γνώση, συζητήσεις, πληροφορίες, γιατί να ξεχνιούνται; γιατί να αρχίζουμε την συζήτηση από την αρχή και να μην την συνεχίζουμε από εκεί που έχει σταματήσει;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Απρ 11, 2026 5:07 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2026 3:16 pm
pan24 έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2026 3:02 pm

Ο Παπαθεοδώρου εκφράζει τη θέση του dpg όπως έκανε στο ίδιο μέσο ο Κοντός μέχρι που πήρε επίσημα θέση στη ΚΑΕ.

Αν η γραμμή του dpg είναι ότι έξω έχει καύσωνα ο Παπαθεοδώρου θα σκάσει στο στούντιο με αμάνικο και μαγιό και ας ρίχνει χιόνι στη πραγματικότητα.

Ότι λέει τουλάχιστον σχετικά με τα δικά μας μπασκετικά είναι η άποψη του dpg οχι η προσωπική του γνώμη.
Ο Κουβόπουλος είναι που πήρε τη θέση του Κοντού. Ο Γιαννακόπουλος δε χρειάζεται κανέναν να εκφράσει τις θέσεις του, το κάνει ο ίδιος στο Instagram.
υπαρχουν πραγματα που δεν μπορει να πει ο δγ για τον παο
για τα υπολοιπα τα λεει και μονος του στο ινστα
για τα της ομαδας πρεπει να κραταει υποστηρικτικη σταση επισημα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Απρ 11, 2026 5:09 pm

Erether έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2026 2:16 pm

Εσύ έγραψες ότι δεν μπορείς να ενημερώνεσαι από άλλα σάιτ πλην σδνα....

διαβαζω και αλλα σαιτ οπως το γκαζετα το σπορτ24 και το σπορφμ λιγοτερο

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Σάβ Απρ 11, 2026 5:13 pm

Αναρωτιέμαι πόσοι ξέρετε ένα σάιτ που ΄κάνει το SDNA να ωχρία σε έρευνες, καταγγελίες, σκάνδαλα αλλά για τον Παναθηναϊκό. Δεν το έχω δει ποτέ να αναφέρεται εδώ μέσα. Ακούω τα αρχικά, 2 λέξεις.

Άβαταρ μέλους
iron80

junior
Reactions:

Σάβ Απρ 11, 2026 6:48 pm

Conan1982 έγραψε:
Αναρωτιέμαι πόσοι ξέρετε ένα σάιτ που ΄κάνει το SDNA να ωχρία σε έρευνες, καταγγελίες, σκάνδαλα αλλά για τον Παναθηναϊκό. Δεν το έχω δει ποτέ να αναφέρεται εδώ μέσα. Ακούω τα αρχικά, 2 λέξεις.
ΑΔ

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Σάβ Απρ 11, 2026 6:50 pm

iron80 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
ΑΔ
Στο τσακ με προλαβες. 😁

Ο δευτερος κερδιζει τπτ;

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Απρ 11, 2026 6:54 pm

Conan1982 έγραψε:
Ε, τα φόρουμ έχουν δομή, έχουν οργάνωση και μπορείς να βρεις τι ειπώθηκε πριν 1-2-5 χρόνια (ναι ευλογώ τα γένια μας αυτήν την στιγμή) υπάρχει γνώση, συζητήσεις, πληροφορίες, γιατί να ξεχνιούνται; γιατί να αρχίζουμε την συζήτηση από την αρχή και να μην την συνεχίζουμε από εκεί που έχει σταματήσει;
BasketforumGPT when?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 11, 2026 7:09 pm

Conan1982 έγραψε:
Σημασία έχει μόνο το τώρα, η συζήτηση που γίνεται τώρα, οτιδήποτε παλιό είναι δύσκολο έως αδύνατο α βρεθεί. Ε, τα φόρουμ έχουν δομή, έχουν οργάνωση και μπορείς να βρεις τι ειπώθηκε πριν 1-2-5 χρόνια (ναι ευλογώ τα γένια μας αυτήν την στιγμή) υπάρχει γνώση, συζητήσεις, πληροφορίες, γιατί να ξεχνιούνται; γιατί να αρχίζουμε την συζήτηση από την αρχή και να μην την συνεχίζουμε από εκεί που έχει σταματήσει;
είναι δίκοπο μαχαίρι αυτό πάντως.

λειτουργεί σε κάποιες περιπτώσεις, έχει αξία π.χ. να διαβάζεις τι λεγόταν για διάφορα γεγονότα την εποχή που αυτά συνέβαιναν και είναι τέλειο για μακροσκελή ποστ που περιλαμβάνουν και έρευνα και έχουν γραφτεί με κόπο.

από την άλλη είναι και μάστιγα γιατί πολλοί χρησιμοποιούν την έλλειψη εφημερότητας για να τη χρησιμοποιήσουν εναντίον άλλων μελών, το κλασικό "άλλα έλεγες τότε" που βλέπουμε και τώρα στο φόρουμ, αγνοώντας το ότι οι απόψεις μπορούν και πρέπει να αλλάζουν αν αλλάζουν τα δεδομένα.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 11, 2026 7:15 pm

κάποια στιγμή πάντως θα ήθελα όσοι υπερασπίζονται το σδνα και κατηγορούν τα υπόλοιπα μέσα να αναφέρουν συγκεκριμένα παραδείγματα μέσων/δημοσιογράφων που κάνουν το ίδιο πράγμα που κάνει το πορτοκαλί σάιτ, για να μη μιλάμε με γενικότητες.

εγώ λέω ότι δεν υπάρχει μέσο υψηλής επισκεψιμότητας (μη βρείτε κάνα kavlomenoi-mpartzokimpan.blogspot.com ξερωγω) που να έχει καθημερινά υποτιμητικά άρθρα για τον Αταμάν ως άνθρωπο, για τη σχέση του κ. Δημήτρη με το θείο του, για τις σχέσεις ΚΑΕ Παναθηναϊκός - κυβέρνησης κ.ο.κ.

ένα θέλω μόνο, συγκεκριμένα.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Σάβ Απρ 11, 2026 7:31 pm

Quiz 1===> Υπήρξαν 2 ρεπόρτερ, ο ένας ήταν στο ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού και ήταν ο μεγαλύτερος αντιολυμπιακός που υπήρχε όμως στη δουλειά του ήταν κορυφή. Νομίζω έμεινε σε αυτό το ρεπορτάζ μέχρι λίγο πριν πεθάνει - δυστυχώς αρκετά νέος.

Quiz 2===> Ρεπόρτερ για πολλά χρόνια του μπασκετικού Παναθηναϊκού ήταν Ολυμπιακός και απ'οσο θυμάμαι να έχει πει σε μια ραδιοφωνική εκπομπή αργότερα ότι στο τρίποντο του Johnson στη Σαραγόσα πέταξε το στυλο από τη χαρά του!!! :D :D :D

Κα οι δυο ήταν εν γνώση των τότε διοκήσεων χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη δουλειά τους.
iron80 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
ΑΔ
Εμένα που είμαι ανίδεος το γκουγκλάρω και μου βγάζει την ΑΔΑΕ!! :P

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Σάβ Απρ 11, 2026 7:45 pm

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2026 7:09 pm
Conan1982 έγραψε:
Σημασία έχει μόνο το τώρα, η συζήτηση που γίνεται τώρα, οτιδήποτε παλιό είναι δύσκολο έως αδύνατο α βρεθεί. Ε, τα φόρουμ έχουν δομή, έχουν οργάνωση και μπορείς να βρεις τι ειπώθηκε πριν 1-2-5 χρόνια (ναι ευλογώ τα γένια μας αυτήν την στιγμή) υπάρχει γνώση, συζητήσεις, πληροφορίες, γιατί να ξεχνιούνται; γιατί να αρχίζουμε την συζήτηση από την αρχή και να μην την συνεχίζουμε από εκεί που έχει σταματήσει;
είναι δίκοπο μαχαίρι αυτό πάντως.

λειτουργεί σε κάποιες περιπτώσεις, έχει αξία π.χ. να διαβάζεις τι λεγόταν για διάφορα γεγονότα την εποχή που αυτά συνέβαιναν και είναι τέλειο για μακροσκελή ποστ που περιλαμβάνουν και έρευνα και έχουν γραφτεί με κόπο.

από την άλλη είναι και μάστιγα γιατί πολλοί χρησιμοποιούν την έλλειψη εφημερότητας για να τη χρησιμοποιήσουν εναντίον άλλων μελών, το κλασικό "άλλα έλεγες τότε" που βλέπουμε και τώρα στο φόρουμ, αγνοώντας το ότι οι απόψεις μπορούν και πρέπει να αλλάζουν αν αλλάζουν τα δεδομένα.
Αυτό είναι γενικότερα θέμα του αν μας αρέσει να συζητάμε ή να μαλώνουμε νομίζω

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Απρ 11, 2026 7:55 pm

Conan1982 έγραψε:
Δεν το ήξερα, μάλλον το βρήκα από τα αρχικά που έδωσαν τα παιδιά. Μιλάμε για θησαυρό. Να'στε καλά, έχω να διαβάσω πολύ πράμα goodpost.gif

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 11, 2026 8:12 pm

Η Αθλητική Διαπλοκή είναι blog, αλλά είναι αντίστοιχου τύπου σελίδα με αυτή που κατηγορείται ότι είναι το SDNA.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Σάβ Απρ 11, 2026 8:16 pm

BillyPao έγραψε:
Η Αθλητική Διαπλοκή είναι blog, αλλά είναι αντίστοιχου τύπου σελίδα με αυτή που κατηγορείται ότι είναι το SDNA.
Χειρότερη βασικά

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 11, 2026 8:17 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Απρ 11, 2026 8:16 pm
BillyPao έγραψε:
Χειρότερη βασικά
Μου κάνει εντύπωση που το παραδέχεσαι... :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Pop Culture”