Ενας παικτης έφυγε απο πέρυσι στο 3-4, το back up 4αρι, και ειμαστε στην αγορά και ψάχνουμε.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:32 pmΦίλε @Christofis νομίζω και εσύ και ο @Heisenberg με παρεξηγήσατε. Εγώ μιλάω καθαρά με το πως είναι τα ροστερ στις 30 Ιουλίου.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2026 12:26 pm@Dimmitz Φιλε μου απο εσενα δεν το περιμενα.
Εμεις κανουμε ποιοτικες πινελιες σε ενα ηδη επιτυχημενο ροστερ μολις πριν απο λιγους μηνες ενω ο Παο παει να χτισει χαρακτηρα και νεα φιλοσοφια. Προφανως και θα ξοδεψει πολλα, προφανως και θα ριξει βομβες(Φρανσισκο, Γιαμπουσελε). Εμεις γιατι να μιζεριασουμε. Παντα ενας ανταγωνιστικος αντιπαλος μας κανει και εμας καλυτερους. Επιτελους θα δουμε ματσαρες να τις χαρουμε. Ας μεινουμε σε αυτο
Θεωρώ ότι είμαστε πολύ αποδυναμωμένοι στο 3-4 και ταυτόχρονα ο ΠΑΟ είναι πολύ ενισχυμένος σε αυτές τις θέσεις. Στο 1-2 και στο 5 δεν βλέπω μεγάλες διαφορές.
Και επειδή δεν πιστεύω ότι θα βρούμε κάτι καλύτερο του Πίτερς για back up του Σάσα ανησυχώ. Ακόμα και τον ίδιο τον Πίτερς να είχαμε πάλι θα έλεγα ότι ο ΠΑΟ έχει το πλεονέκτημα.
Απλά ρίξε μια ματιά στα συμβόλαια σε αυτές τις θέσεις (3-4) και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Πως αυτο ισοδυναμεί με φοβερή αποδυνάμωση εγω δεν το καταλαβαίνω.
Ας πάρει πρώτα τον παίκτη που θα πάρει, αλλα και τον Σικμα να ξαναφέρει, δεν θα συνιστά φοβερή αποδυνάμωση. Μιλάμε για το backup του MVP.
Προφανως και θα φέρουν εναν παικτη και οχι τον Σικμα, ενω μπορνα φέρουν και 2.
Εγω βλέπω οτι στη θεση 1 που πασχαμε πέρυσι εκανε τις δυο καλύτερες μεταγραφες που μπορουσε (μετα την προημιτελική σειρά των Σισκο κ Μοντέρο δεν νομίζω οτι κάποιος θα έλεγε οτι προτιμάει Σισκο).
Διατηρησε τη δύναμη στο 2 και το 5.
Ψαχνει παικτη για να ανεβάσει το 3 που πέρυσι υπολοιποταν.
Για εμένα υπάρχει σαφές προβάδισμα στο 5.
Στις θεσεις 1 και 2 οι ομαδες είναι πολυ κοντα αλλα:
το δίδυμο Ντορσει-Φουρνιε μου αρεσει περισσότερο απο το Ναν-Μπαντιο
Το τριδυμο Μοντέρο CMM Joseph/Walkup μου αρέσει περισσότερο απο το Σισκο-Γκραντ-Σλουκας
Στο 3-4 έχουμε αυτη τη στιγμή ενα handicap κυρίως σε ενεργεια. Αλλα έχουμε και τον MVP της λίγκας. Οπότε δεν ανησυχώ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο