Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 7:27 pmπως πανε τα πραγματα εδω. καιρο ειχα να μπω. ημουν για διακοπες σε μερος χωρις ιντερνετ.

Συντονιστής: Captains
Δε νομίζω ότι λέει αυτό , Μιλου , Χολ, Παπαγιαννη λέει , αλλά ο Παπαγιαννης δε νομίζω ότι θα ερχόταν να παλέψει για τη θέση του σε εμάς , αφού βρήκε μεγάλο συμβόλαιο με ξεκάθαρο ρόλο , εκτός αν δίναμε πολύ περισσότερα από την Εφες . Είπαμε δεν πληρώνουμε εμείς αλλά πόσα να δώσεις για τον Παπαγιαννη ;; Με τα ίδια δεν ερχόταν πάντως !shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 8:13 pmμε 2ρο ψηλο τον παπατζον και 3ον καναν φτηνο απο τζι λιγκ θα μας κλαιγαν οι ρεγγες..εκτος και ο φτηνος αμερικανος εβγαινε χαινς η ντανστον..επειδη ομως δυσκολα να γινοταν αυτο χιλιες φορες τον χολ και να ρθει και ενας για βασικος οταν τραυματιστει ο μιλου.
ο παπατζον κανει μονο για 3ος..αλλα 2εκ για 3ος?ας εχουμε με 250χιλ τον κωτσο δεν πειραζει.
εμεις ουτε πανω απο 1.5 θα του διναμε με τιποτα ουτε θεση 2ου..οποτε το μιλου χολ παπατζον δεν επαιζε σαν σεναριο.Delpo1987 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 8:23 pmΔε νομίζω ότι λέει αυτό , Μιλου , Χολ, Παπαγιαννη λέει , αλλά ο Παπαγιαννης δε νομίζω ότι θα ερχόταν να παλέψει για τη θέση του σε εμάς , αφού βρήκε μεγάλο συμβόλαιο με ξεκάθαρο ρόλο , εκτός αν δίναμε πολύ περισσότερα από την Εφες . Είπαμε δεν πληρώνουμε εμείς αλλά πόσα να δώσεις για τον Παπαγιαννη ;; Με τα ίδια δεν ερχόταν πάντως !shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 8:13 pmμε 2ρο ψηλο τον παπατζον και 3ον καναν φτηνο απο τζι λιγκ θα μας κλαιγαν οι ρεγγες..εκτος και ο φτηνος αμερικανος εβγαινε χαινς η ντανστον..επειδη ομως δυσκολα να γινοταν αυτο χιλιες φορες τον χολ και να ρθει και ενας για βασικος οταν τραυματιστει ο μιλου.
ο παπατζον κανει μονο για 3ος..αλλα 2εκ για 3ος?ας εχουμε με 250χιλ τον κωτσο δεν πειραζει.
Στα 24 του θα παίρνει 700χιλ. Τα 1,2 εκατ που εγραφαν τα παιδιά εδώ θα τα πάρει στα 27 του. Λογικότατο το ποσό λοιπόν.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 27, 2025 10:13 pmΕ κοίτα για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς αφού είναι κλειστό τετραετές χωρίς outs τότε σημασία έχει ο μέσος όρος, όχι τόσο το πόσα θα πάρει στον έναν χρόνο. Όσα γράψαμε ισχύουν ακόμα φυσικά.
Δούλεψε λίγο τα μαθηματικά σου.