Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1166
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 25, 2024 6:20 pm

Airman έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 5:09 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 4:45 pm

Πρωτα απο ολα μαλλον με εχεις μπερδεψει με καποιον αλλο και δευτερον επειδη εγω δεν ειρωνευομαο ουτε εμενα μου αρεσει να με ειρωνευονται.

Θα το προσεπερασω ομως γιατι μπορει και να το εξελαβα εγω κακως ως ειρωνικο σχολιο.

Ο παναθηναικος ειχε βρει τους ρολους του φετος και κατεκτησε τους σημαντικους τιτλους της σεζον.

Υπαρχουν δυο οψεις ενος νομισματος. Η μια οψη λεει οτι ολοι οι καλοι χωρανε!! Παραδειγμα ειναι ο Παναθηναικος του 2009 που ειχε την υπερομαδα και ας μην επαιξε το καλυτερο μπασκετ σε συγκριση με αλλας χρονιες του Ομπραντοβιτς. Αλλα εβγαινε ο σπανουλης εμπαινε ο σαρας εβγαινε ο σαρας εμπαινε ο μητσος. Ευλογια. Λες ρε και να μην τους βγει ενας απο αυτους θα την κανει την δουλεια.

Η αλλη οψη ειναι η Εφες του 2022-2023. Ομαδα μετα απο μπακ του μπακ ευρωλιγκες αν και ειχε πεσει καπως ημαποδοση της και απο την προηγουμενη χρονια σε συγκριση με τις χρονιες του κοβιντ και την πρωτη ευρωλιγκα που πηρε οσο αφορα αποδοσης. Ε αυτο το υπερροστερ πηρε και το καλυτερο τριαρι της ευρωλιγκας εναν πρωην Μvp τον κλαιμπερν και τα εκανε ολα μανταρα( ειχε και τον τραυμαρισμο του Λαρκιν δεν εθελοτυφλω). Αυτο γιατι οι ρολοι και η χημεια που εδινε ο Σιμον ταν ηταν ολοι υγιεις χαθηκαν.

Ο παο εχει μαθει να μοιραζει τα κουκια σε Σλουκα και ναν και οταν τους βγαινει να τροφοδοτουν τον Λεσορ. Ο οποιος Λεσορ επαιζε 35 λεπτα. Ο γκραντ ειχε ειδικη αποστολη. Τωρα πηρες λορεντζο Μπραουν. Δεν θα κοψει λεπτα απο σλουκα και Ναν; Εκει λες και να μην τραβηξουν εχω και αλλον παικταρα. Δεν θα αλλαξει η χημεια της ομαδας ομως; Αλλαζει και οι ρολοι αλλαζουν και δεν σημαινει οτι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Το ιδιο ισχυει και με τον Λεσορ. Δεν σημαινει οτι θα αποδιδει το ιδιο, αν θα αποδιδει λιγοτερο καλα ξεροντας οτι δεν ειναι καβαλα στο αλογο.

Δεν ειπα εγω τουλαχιστον οτι θα θελει να φυγει για ονομα του Θεου αυτα ειναι αστειοτητες που γραφοντας για να δικαιολογησουν γιατι δεν ηθελε ο Αταμαν αλλη μεταγραφη.

Εγω θεωρω και το ξαναλεω. Εγω που δεν ειμαι ουτε καν Παναθηναικος αλλα ουτε προπονητης και ειδημων σε μεταγραφες οτι στα δικα μου ματια ο Μοτλει θα ηταν το τελειο κομματι του παζλ για αυτο που παιζει ο παναθηναικος σε οικονομικη κιολας συσκευασια σε χρονο.

Φίλε ο Αταμάν επενδύει πολλά λεπτά σε μία 3-guard lineup... Πέρυσι το έπαιζε αυτό το πράγμα 20-25 λεπτά ανά παιχνίδι, έχοντας 3 επί της ουσίας γκαρντ...αυτή η "εμμονή" του κόουτς σε 3 γκαρντ του έδωσε την ευρωλίγκα... Ουσιαστκά ο κόουτς επέλεξε τον γκαρντ εκείνο που θα τελειοποιήσει αυτό που του αρέσει να παίζει, δηλαδή με τον Μπράουν δύναται να παίζει με 3 γκαρντ 35 λεπτά και όχι 20 -25... Ο Μπράουν θα πάρει επί της ουσίας κάποια λεπτά κυρίως από τα 3άρια μας, καθόλου από τον Γκραντ. Η κατάσταση με τα υπόλοιπα γκαρντ δε θα μεταβληθεί πολύ... Απλά στα λεπτά που δεν θα υπάρχει ο Σλούκας, θα υπάρχει ο Μπράουν...όταν δεν θα υπάρχει ο Ναν, θα υπάρχει ο Μπράουν...δεν θα χρειάζεται ούτε να χρησιμοποιείς τον Βιλντόζα που δεν τον πιστευεις για να στηρίξεις την 3-guard lineup σου όπως πέρυσι, ούτε να το διαφοροποιείς αυτό, παίζοντας με 3άρι πιο κλασικού τύπου (Μάριους, Παπ)...

Για τον μεν Λεσόρ, το να παίζει 35 λεπτά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, συγνώμη αλλά είναι εντελώς παράλογο....το ότι μας βγήκε πέρυσι και ο άνθρωπος δεν έπαθε κάτι, το οφείλουμε απλά στην τύχη... Εξάλλου, είναι πάντα καλό να έχεις παίχτες που αλληλοσυμπληρώνονται... Πχ φέτος στο 4, δεν είχαμε κανένα θέμα. Ηταν η πιο στρωτη θέση μας. Σε κάποια ματς παίξαμε με Ντίνο κυρίως, σε κάποια με Χουάντσο... Στην αρχή της χρονιάς τράβηξε πολύ ο Ντίνος σε σκορ, στο τέλος που εσφιξαν τα λουριά στην άμυνα, θέλαμε κάτι άλλο...το είχαμε όμως στο ρόστερ και αυτό ήταν ο Χουάντσο που αποδείχτηκε κομβικός. Ο Μότλει δεν είναι σε καμία περίπτωση το fit που αναζητούσε ο Παναθηναϊκός. Μια χαρά παίχτης, σίγουρα επιπέδου Ευρωλίγκας, μεγάλη μεταγραφή για την Χαποελ για πολλούς λόγους, αλλά όχι αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός για την θεση
Σε οτι εχεις πει δεν διαφωνω πουθενα εκτος απο το οτι ο Μοτλει δεν ειναι το φιτ που λειπει. Για μενα ο Μοτλει ειναι ο αντι Σιγκλετον της Εφες του Αταμαν. Μπορει να σου αποδωσει με δυο ψηλους οπως το Σιγκλεντον Ντανστον και να παιξει και 10–15 λεπτα ως 5 χωρις να στερει χρονο απο τον Λεσορ ( αλλο το 28 και αλλο το 35 σε υψηλο επιπεδο). Ο Ταις και ο καθε Ταις θα θελει 25 λεπτα τουλαχιστον οποτε καις ενα απο τα 3 σου χαρτια. Αυτο ειπα. Επισης ο Μοτλει δινει και την δυνατοτηα να κατεβει και ο Χουαντσομπιο ευκολα στο 3. Το πενταρι που σουταρει οπως ο Πλαις στην εφες το εχει ηδη και ονομαζεται Μητογλου. Αυτο εχω πει στο αρχικο μου σχολιο

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιουν 25, 2024 6:22 pm

Χεις δεν ταιριάζει. Πάει και πέφτει πάνω σε άλλους παίχτες και θα υπάρχουν γκρίνιες.

Δυο παίχτες επίσης δεν χωράνε. Και Παπαγιαννης κι Σενγκελια. Θα γίνει υπερφόρτωση και επομένως θα υπάρχουν δυσαρέσκειες.

Γενικά τεσσάρι δεν χωράει. Άποψη μου ούτε για τον Βεζενκοφ.

Μόνο ένα πενταρι χωράει. Ιδανικός γιαυτο που χρειαζόμαστε είναι ο Μπιτατζε. Αμέσως επομένως είναι ο Παπαγιαννης. Τονίζω γιαυτο που χρειαζόμαστε.

Μετά είναι ο ιμπακα και τέλος ο Ταις.

0
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 87
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 25, 2024 6:24 pm

Εσείς δε γράφατε εδώ μέσα τι να τους κάνουμε τους κατσαμπλιάδες από την Τόφας Μπούρσα, χρειαζόμαστε σέντερ ευρωλιγκάτο και όχι στοιχήματα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας? Ο Παπαγιάννης δεν είναι παίχτης με τεράστια εμπειρία Ευρωλίγκας? Χμ?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 564

Τρί Ιουν 25, 2024 6:45 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Εσείς δε γράφατε εδώ μέσα τι να τους κάνουμε τους κατσαμπλιάδες από την Τόφας Μπούρσα, χρειαζόμαστε σέντερ ευρωλιγκάτο και όχι στοιχήματα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας? Ο Παπαγιάννης δεν είναι παίχτης με τεράστια εμπειρία Ευρωλίγκας? Χμ?
Ναι έχει φοβερές εμπειρίες απ'όλα τα 5άρια της λίγκας να κάνουν ρεκόρ PIR πάνω του.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιουν 25, 2024 6:45 pm

Εντάξει προφανώς και δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Παπαγιάννη και Τάις.
Αν είναι να κάνουμε μόνο μία μεταγραφή ο Τάις είναι εξαιρετική επιλογή και λόγω άμυνας και λόγω επίθεσης.

Το μόνο που φαίνονται να συμφωνούν όλοι οι ρεπόρτερ είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται.
Και αυτό συν το ότι μιλάνε για Μητογλου στο 5 δείχνει ότι ο Αταμαν προτιμά να έχει ανοιχτές επιλογές για την ώρα.

Ντραφτ στο ΝΒΑ και οριστικοποίηση παραμονής Ναν είναι μάλλον παράγοντες που θα επηρεάσουν τις κινήσεις μας. Οπότε απλά κάνουμε υποθέσεις και αναμονή.

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C

Τρί Ιουν 25, 2024 8:00 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Ο παπαγιαννης είναι κάτι σαν στρετς σεντερ,κάτι σαν ριμ προτεκτορ,γενικότερα κάτι σαν και πρέπει κάποια στιγμή να παίξει ανάλογα με το μπόι του και τις ικανότητες του
Έπρεπε ύστερα από μια καταστροφική σεζον όπου ο κάθε Σέντερ έκανε πάρτι απέναντι του,να κάτσει να στρωθεί και να δουλέψει και όχι να ζητάει μεγάλα συμβολαια(έπαιρνε παραπάνω από φαλ φέτος και τα ίδια με λεσορ)
Αν δεν απογαλακτιστεί και αποκτήσει σωστούς συμβουλάτορες δεν θα γίνει κανονικό Σέντερ

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιουν 25, 2024 8:17 pm

Με Παπαγιάννη Μήτογλου στην άμυνα θα γίνεται πάρτι πάντως. Δεν βγαίνει με τίποτα

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Ιουν 25, 2024 8:22 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 12:47 pm

δηλαδη η φαση ειναι η πορσε η σκοντα
Ε όχι και σκόντα ο Τάις, σε μια χαρά κατάσταση είναι.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 25, 2024 8:38 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Ο Παπαγιάννης δεν είναι παίχτης με τεράστια εμπειρία Ευρωλίγκας? Χμ?
φαντασου να μην ειχε κιολας ποσο χειροτερος παιχτης θα ηταν :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιουν 25, 2024 8:41 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 4:45 pm

Πρωτα απο ολα μαλλον με εχεις μπερδεψει με καποιον αλλο και δευτερον επειδη εγω δεν ειρωνευομαο ουτε εμενα μου αρεσει να με ειρωνευονται.

Θα το προσεπερασω ομως γιατι μπορει και να το εξελαβα εγω κακως ως ειρωνικο σχολιο.

δεν ειρωνευομαι εσενα
χρησιμοποιοω το ποστ σου για να ειρωνευτω τους καθεστωτικους που ελεγαν αυτο στις εκπομπες τους

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Τρί Ιουν 25, 2024 9:18 pm

Εγώ θεωρώ πως η λύση Παπαγιαννη για 5αρι σαν δεύτερος δε θα είναι τόσο κακή για το Παναθηναϊκό όπως είναι δομημένος πλεον. Σε καμία περίπτωση όμως με πάνω από 1,2.

Σίγουρα προτιμώ Ταις για τον οποίο ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες.

Κατά σειρά θα έβαζα Ταις, Ιμπακα, Παπαγιαννη.

2
2 Εικόνα
socrates13

junior
Reactions: 120

Τρί Ιουν 25, 2024 9:23 pm

nikosvip έγραψε:
Εγώ θεωρώ πως η λύση Παπαγιαννη για 5αρι σαν δεύτερος δε θα είναι τόσο κακή για το Παναθηναϊκό όπως είναι δομημένος πλεον. Σε καμία περίπτωση όμως με πάνω από 1,2.

Συγνωμη αλλα 1.2 ειναι παρα πολλα για παπαγιαννη..Ειναι παικτης μαξ των 800κ ευρω..Ο πλαις με 600κ τον παιρνεις ,θα πληρωσεις τα διπλα για ελληνικο διαβατηριο?

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Ιουν 25, 2024 9:25 pm

socrates13 έγραψε:
nikosvip έγραψε:

Συγνωμη αλλα 1.2 ειναι παρα πολλα για παπαγιαννη..Ειναι παικτης μαξ των 800κ ευρω..Ο πλαις με 600κ τον παιρνεις ,θα πληρωσεις τα διπλα για ελληνικο διαβατηριο?
Βεβαια ο Παπαγιαννης εχει 10 χροξια μπασκετ μπροστα του (τα καλυτερα για σεντερ) κι ο Πλαις θυμαται τους Ντουραν Ντουραν ...

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
socrates13

junior
Reactions: 120

Τρί Ιουν 25, 2024 9:31 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 9:25 pm
socrates13 έγραψε:

Βεβαια ο Παπαγιαννης εχει 10 χροξια μπασκετ μπροστα του (τα καλυτερα για σεντερ) κι ο Πλαις θυμαται τους Ντουραν Ντουραν ...
Δεν ειναι ποδοσφαιρο το μπασκετ για να μας νοιαζουν οι ηλικιες..Στεπ απ να κανει σε 2 χρονια ο παπαγιαννης δεν ειναι οτι του κανεις συμβολαιο 4 χρονων ωστε στον 3 χρονο να βγαλει ματια και να τον πουλησεις πχ..Θες ετοιμους παικτες να κατακτησεις τροπαια,δεν ψαχνει ο παναθηναικος προσπεκτς αυτη την στιγμη..Στοιχηματα η να κανει γρηγορο στεπ απ ψαχνουν ομαδες που δεν εχουν λεφτα στο μπασκετ..Μπορει να τον παρεις να βγαλει ματια ο παπαγιαννης και σε 2 χρονια να παει στον ολυμπιακο ,ετσι απλα και να μην παρεις ευρω

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιουν 25, 2024 9:40 pm

nikosvip έγραψε:

ο παπαγιαννης περα απτο αυτονοητο οτι δηλαδη ειναι πολυ κακος παιχτης
το επαιζε και δυσκολο περυσι και επισης συμβολιζει σκοταδιστικες εποχες που πρεπει να ξεχαστουν ολοκληρωτικα για την ομαδα

ουτε αν μας πληρωνει δεν πρεπει να ξαναγυρισει
ο μονος λογος που συζηταμε ακομα γιαυτον ειναι επειδη ο ταραντουλας την εχει δει προστατης ανηλικων μεγαριτων

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”