Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:32 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 9:29 pm
karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 9:27 pm

Παικταράς είναι άλλα είναι ακριβός και για μένα δεν είναι αυτό που ακριβώς μας λείπει...προφανώς τον ήθελα στην θέση του Γκος, άλλα αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι αν μείνουν Γκος και Γουόκαπ να παίρναμε James για 2 και π.χ. τον Χεζόνια στο 3, άμα κάτσει και ο βεζνέκοφ στο 4 είσαι σούπερ και παίζω και εγώ μετά άσσος που λέει ο λόγος!!!
Δεν ξέρω τι φταίει στα μεταγραφικά ρε παιδιά...
Η ατυχία;
Ο υπεύθυνος των μεταγραφων;
Οι πρόεδροι;
Η γενικότερη νοοτροπία;

Κάτι δεν λειτουργεί σωστά... Χρειάζεται να αλλάξει ΑΜΕΣΑ.
Νομίζω όλα μαζί άλλα και ο εγωισμός/ξεροκεφαλιά....και βλέποντας και τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα δεν νομίζω ότι το έχει καταλάβει ότι κάναμε τεράστιες γκάφες φέτος, το έριξε στα άστρα, οπότε καταλαβαίνεις πως θα πάμε και του χρόνου....με τους περισσότερους παίκτες μας να έχουν κλειστά συμβόλαια για του χρόνου, Mαx 1-2 κινήσεις θα γίνουν και αυτοί όχι από το πρώτο ράφι....Ντόρσει, θα περιμένουμε Εβανς και ίσως πάρει και ένα έχτρα 3αρι κανένα λαχείο....

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Σάβ Ιουν 15, 2024 9:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:33 pm

karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 9:07 pm
Gerasimos Moraitis έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 8:58 pm

Ο Coach B πέρυσι ήθελε ΤΡΕΙΣ χειριστές TOP επιπέδου, φέτος γιατί να ΜΗΝ θέλει;
Αφου ήθελε πέρυσι 3 χειριστές γιατί δεν τους πήρε??? Ναι έχασε τον Σλούκα πήρε άλλον χειριστή??? Είχε μεγάλο χρονικό διάστημα, μια χαρά θα έβρισκε. Θα μπορούσα να σου γράψω ένα σωρό προτάσεις, για να μην το πάω μακριά μόνο από Ελλάδα ο Φραντσέσκο του Περιστερίου ή ο Λι του Παναθηναϊκού με τούμπες θα ερχόντουσαν και θα βοηθούσαν (ειδικά όταν τραυματιζόταν ο Γκος) χωρίς να δώσεις και ένα σκασμό λεφτά. Επειδή βγαίνουν προ τα ξέω κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι τα πιστεύουμε, τον Γκος τον πήρε για αντικαταστάτη του Σλούκα καθώς το ήξεραν ότι θα φύγει και μας πούλησαν την παραμύθα ότι και καλά ο Γκος ήρθε σαν 3ος χειριστής....
Η ερώτηση μου ήταν ΕΙΡΩΝΙΚΗ.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Gerasimos Moraitis έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 9:07 pm

Αφου ήθελε πέρυσι 3 χειριστές γιατί δεν τους πήρε??? Ναι έχασε τον Σλούκα πήρε άλλον χειριστή??? Είχε μεγάλο χρονικό διάστημα, μια χαρά θα έβρισκε. Θα μπορούσα να σου γράψω ένα σωρό προτάσεις, για να μην το πάω μακριά μόνο από Ελλάδα ο Φραντσέσκο του Περιστερίου ή ο Λι του Παναθηναϊκού με τούμπες θα ερχόντουσαν και θα βοηθούσαν (ειδικά όταν τραυματιζόταν ο Γκος) χωρίς να δώσεις και ένα σκασμό λεφτά. Επειδή βγαίνουν προ τα ξέω κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι τα πιστεύουμε, τον Γκος τον πήρε για αντικαταστάτη του Σλούκα καθώς το ήξεραν ότι θα φύγει και μας πούλησαν την παραμύθα ότι και καλά ο Γκος ήρθε σαν 3ος χειριστής....
Η ερώτηση μου ήταν ΕΙΡΩΝΙΚΗ.
Συγγνώμη δεν το κατάλαβα!!!

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:35 pm

karamelitsa έγραψε:
kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 9:29 pm

Δεν ξέρω τι φταίει στα μεταγραφικά ρε παιδιά...
Η ατυχία;
Ο υπεύθυνος των μεταγραφων;
Οι πρόεδροι;
Η γενικότερη νοοτροπία;

Κάτι δεν λειτουργεί σωστά... Χρειάζεται να αλλάξει ΑΜΕΣΑ.
Νομίζω όλα μαζί άλλα και ο εγωισμός/ξεροκεφαλιά....και βλέποντας και τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα δεν νομίζω ότι το έχει καταλάβει ότι κάναμε τεράστιες γκάφες φέτος, το έριξε στα άστρα, οπότε καταλαβαίνεις πως θα πάμε και του χρόνου....με τους περισσότερους παίκτες μας να έχουν κλειστά συμβόλαια για του χρόνου, Mαx 1-2 κινήσεις θα γίνουν και αυτοί όχι από το πρώτο ράφι....Ντόρσει, θα περιμένουμε Εβανς και ίσως πάρει και ένα έχτρα 3αρι κανένα λαχείο....
Αυτό είναι το πιο ανησυχητικό από όλα. Αυτός μαζί με τους προέδρους κοιμούνται!

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:40 pm

kite26 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Είναι αυτό που λέει ο λαός μας ''μας φτύνουν και εμείς νομίζουμε ότι βρέχει΄΄ επειδή ακούστηκε ότι ο Μαρινάκης τους είπε αν θέλουν συμπαίκτη, ίσως είναι μια λύση, δεν συμπαθώ τον Μαρινάκη, άλλα είναι έχτρα λεφτά και ίσως κάνει καλό στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα....κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα τον ήθελα με τίποτα, άλλα εδώ που φτάσαμε και με τα φετινά φιάσκα, ίσως είναι μια λύση...

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:46 pm

karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 9:40 pm
kite26 έγραψε:

Είναι αυτό που λέει ο λαός μας ''μας φτύνουν και εμείς νομίζουμε ότι βρέχει΄΄ επειδή ακούστηκε ότι ο Μαρινάκης τους είπε αν θέλουν συμπαίκτη, ίσως είναι μια λύση, δεν συμπαθώ τον Μαρινάκη, άλλα είναι έχτρα λεφτά και ίσως κάνει καλό στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα....κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα τον ήθελα με τίποτα, άλλα εδώ που φτάσαμε και με τα φετινά φιάσκα, ίσως είναι μια λύση...
Ε, δεν είναι; Φυσικά και είναι! Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος, είναι ένας και αδιαίρετος. Να μπει δυναμικά και να βοηθήσει. Το τμήμα μπάσκετ τον έχει ανάγκη. Με την παρούσα διοίκηση, δεν ξέρω, τα βλέπεις.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior
Reactions: 148
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:47 pm

Η φετινή χρονιά ήταν αποτέλεσμα της αυτοπεποίθησης οτί το μοντέλο Μπαρτζώκα- σκάκι-παίκτες εργάτες είναι ικανό να νικήσει τα αντίπαλα μπασκετικά ταλέντα. Όταν η αυτοπεποίθηση είναι υπέρμετρη, λέγεται ύβρις.
Ο αποδεδειγμένα επιτυχημένος κόουτς μας δικαιούται να έχει μια χρονιά που νόμιζε οτί με τη προπονητική του ικανότητα θα κλείσει τις τρύπες της έλλειψης μπασκετικού ταλέντου. Αν όμως επαναλάβει μαζί με τη διοίκηση τα ίδια λάθη, βασιζόμενος στο ίδιο μοντέλο, τότε θα χάσει τη στήριξη από πολλούς.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:48 pm

Όσο δεν βλέπουμε στην ομάδα παίκτη των 2.5 - 3εκ, τόσο εγώ θεωρώ ότι ποτέ δεν έχει γίνει προσέγγιση σε κανέναν τέτοιο παίκτη και πως ό,τι έχουμε διαβάσει από περυσι το καλοκαίρι ήταν μυθεύματα δημοσιογράφων. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι γραμμή διοίκησης εξ'ολοκλήρου και απλά υπάρχει "η σύμφωνη γνώμη του προπονητή". Από την άλλη ποιος τυφλός δεν θέλει να δει το φως του και αν μη τι άλλο, ο Μπαρτζώκας δεν γίνεται να μην βλέπει ότι η ομάδα στερήθηκε επιθετικού ταλέντου και προσωπικοτήτων. Απλά είναι προπονητής στον Ολυμπιακό ΚΑΙ για αυτόν τον λόγο. Δεν θα βγάλει στην σέντρα την διοίκηση, δεν θα πει ότι κάποιος από τους παίκτες του τελικά υστερεί. Εν πάση περιπτώσει όταν θέλεις να έχεις χαμηλό μπάτζετ και να κάνεις υπερβάσεις, τέτοια στάση θέλεις από τον προπονητή σου. Εν κατακλείδι, νομίζω ότι αρκετά βάλαμε τον Μπαρτζώκα μπροστά να τρώει το ξυλο. Ο ανταγωνισμός είναι πλέον....ανταγωνισμός. Δεν κλέβουμε καραμέλες απο παιδάκια (ομάδες που τερματίζουν στις τελευταίες θέσεις της Ευρωλίγκας) ....Πλέον χρειάζονται χρήματα, του χρόνου στα εγχώρια θα κυνηγάμε τον πρωταθλητή Ευρώπης και ομάδες τύπου Ερυθρού Αστέρα παίρνουν παίκτη από ομάδα που τερμάτισε τρίτη στην Ευρώπη.

*Περιμένω μια ρημάδα συνεντευξη τύπου, να εξηγηθεί στον κόσμο γιατί έχει χαθεί τόσος χρόνος όσον αφορά στην παραχώρηση του ΣΕΦ. Ποιος ευθύνεται, ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της ομάδας κτλ. Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε και ούτε τα κλιματιστικά δεν δουλευουν.

5
5 Εικόνα
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:53 pm

Λαπροβιτολα θετε? :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 9:57 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Αν είναι ακριβός όχι, υπεραξίες εμείς δεν πληρώνουμε MY WAY....χαχα

0
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Αν ξυρίσει το μουστάκι, ναι. Σαν πορνοστάρ του 1986 είναι

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:00 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αυτό που σίγουρα ξέρω, είναι ότι χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες οι οποίοι να είναι κίνδυνος-θανατος από τα 6,25. Παίκτες τους οποίους να ΜΗΝ μπορείς να τους αφήσεις ούτε στιγμή. Αυτό είναι κομβικής σημασίας, γιατί βοηθάει πάρα πολύ επιθετικά και δυσκολεύει πολύ αμυντικά την αντίπαλη ομάδα.

Θα αναφέρω μερικούς τέτοιους παίκτες ανεξαρτήτως θέσης και ομάδας: Χεζονια, Μούσα, Ναν, Μπράουν, κτλ Κατάλαβες. Παικτες-τιμωρους. Να ένα βασικό πρόβλημα φέτος. Δεν είναι ότι δεν έκαναν οι αντιπαλοί μας λάθη, το κακό ήταν όταν δεν μπορούσαμε να τα τιμωρήσουμε. Χρειαζόμαστε σταθερά αξιόπιστο μακρινό σουτ ΚΑΙ γκαρντ μπουκαδορο. Δεν με ενδιαφέρει αν κοστίζει. Αυτό χρειαζόμαστε.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:05 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Έτοιμος να τραγουδήσει το " I want to break free". :)

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:07 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 10:05 pm
Maurice_Evans έγραψε:

Έτοιμος να τραγουδήσει το " I want to break free". :)
Αχ ωραία ευθυμήσαμε και σήμερα να πνίξουμε τον πόνο μας με τα της ομάδας...χαχα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Ιουν 15, 2024 10:08 pm

Δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς ισπανικό πρωτάθλημα, η Μούρθια άκουσα έκανε καλή πορεία. Υπάρχει άραγε εκεί κανένας καλός παίκτης;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”