Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά πάντως πιθανότερο πλεον είναι να προκύψουν καλές περιπτώσεις τέλη Σεπτέμβρη πάρα τώρα
Πιο πιθανό μου φαινεται ,έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, να αρχίσει η προετοιμασία να δει το team σας Έβανς Λι σε προετοιμασία και φιλικά τουρνουά και να κρίνει εκείνη τη περίοδο αν χρειάζεστε κάτι.Ειναι και πιο λογικό μετά από 15 μήνες απουσίας, να αφήσεις 1-1,5 μήνα χώρο στον Έβανς να παιξει να τον δεις .Θα προκύψουν περιπτώσεις τέλη Σεπτέμβρη από το ΝΒΑ ,κι εμείς 2 χρόνια τώρα από εκεί τέτοια εποχή ψωνίζουμε (αρκεί να έχεις να διαθέσεις κ τα ανάλογα χρηματα)
Πιο πιθανό μου φαινεται ,έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, να αρχίσει η προετοιμασία να δει το team σας Έβανς Λι σε προετοιμασία και φιλικά τουρνουά και να κρίνει εκείνη τη περίοδο αν χρειάζεστε κάτι.Ειναι και πιο λογικό μετά από 15 μήνες απουσίας, να αφήσεις 1-1,5 μήνα χώρο στον Έβανς να παιξει να τον δεις .Θα προκύψουν περιπτώσεις τέλη Σεπτέμβρη από το ΝΒΑ ,κι εμείς 2 χρόνια τώρα από εκεί τέτοια εποχή ψωνίζουμε (αρκεί να έχεις να διαθέσεις κ τα ανάλογα χρηματα)
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κώστας ήδη άρχισε τους τραυματισμούςHeisenberg έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 9:53 amΔεν υπαρχει παικτης Κωστακουμπο. αργα ή γρηγορα θα παει 4ος και καταιδρωμενος.
θελουμε 5-4αρι να ριχνει ξυλο.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αν πάρουμε τον μαύρο Βιλτόζα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι
Έχω μια νότα αισιοδοξίας ότι του χρόνου θα επιστρέψουμε σε πιο direct παιχνίδι και θα κοπούν τα πολλά γύρω γύρω όλοι. Τουλάχιστον οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ δεν μπορούν να υποστηρίξουν την κλασσική μότιον. Λογικά θα δούμε πολύ pnr και two man game μεταξύ 1-5 και 2-4.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαιλαντ, Γκραιμς, Κοφι οι παικτες που ξερω εγω περα απο την πλακα που κανω. Αυτους μου ειχαν μεταφερει πριν καποιες μερες. Επειδη πλεον αρχιζουν και ακουγονται το αναφερω. Απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα παρουμε καποιον απο αυτους. Κοφι ιδιο στυλ με Γουορντ, Γκράιμς παικτης για βασικο ρολο στο ΝΒΑ και Χαιλαντ να κανει ποικιλιες. Αυτος που κανει το προγραμματισμο θα πρεπει να εχει δίπολικη διαταραχη δεν εξηγείται αλλιωςHeisenberg έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 9:53 amΔεν υπαρχει παικτης Κωστακουμπο. αργα ή γρηγορα θα παει 4ος και καταιδρωμενος.
edit
καναμε επαφη με Hyland.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος Grimes; Που ήταν Ντάλας και πήγε Σίξερς;Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 10:47 amΧαιλαντ, Γκραιμς, Κοφι οι παικτες που ξερω εγω περα απο την πλακα που κανω. Αυτους μου ειχαν μεταφερει πριν καποιες μερες. Επειδη πλεον αρχιζουν και ακουγονται το αναφερω. Απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα παρουμε καποιον απο αυτους. Κοφι ιδιο στυλ με Γουορντ, Γκράιμς παικτης για βασικο ρολο στο ΝΒΑ και Χαιλαντ να κανει ποικιλιες. Αυτος που κανει το προγραμματισμο θα πρεπει να εχει δίπολικη διαταραχη δεν εξηγείται αλλιωςHeisenberg έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 9:53 amΔεν υπαρχει παικτης Κωστακουμπο. αργα ή γρηγορα θα παει 4ος και καταιδρωμενος.
edit
καναμε επαφη με Hyland.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι και εδω γελαμεSteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 10:53 amΠοιος Grimes; Που ήταν Ντάλας και πήγε Σίξερς;Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 10:47 am
Χαιλαντ, Γκραιμς, Κοφι οι παικτες που ξερω εγω περα απο την πλακα που κανω. Αυτους μου ειχαν μεταφερει πριν καποιες μερες. Επειδη πλεον αρχιζουν και ακουγονται το αναφερω. Απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα παρουμε καποιον απο αυτους. Κοφι ιδιο στυλ με Γουορντ, Γκράιμς παικτης για βασικο ρολο στο ΝΒΑ και Χαιλαντ να κανει ποικιλιες. Αυτος που κανει το προγραμματισμο θα πρεπει να εχει δίπολικη διαταραχη δεν εξηγείται αλλιως
https://monobasket.gr/scorer-me-21-9-po ... lympiacos/
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Συζητάει για τριετές ή τετραετές ανανέωση με Σίξερς. Πως προέκυψε;;Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 11:04 amΝαι και εδω γελαμε![]()
Εννοείται είναι εξαιρετική περίπτωση σε σχέση με ότι ακούγεται, ιδιαίτερα μυαλωμένος για νεαρός ΝΒΑερ και θα ταίριαζε με εμάς αλλά μόνο στα όνειρα μας
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://youtu.be/xtjiVTSs8pc?si=UaJ0R8hcZnQGj-PESteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 12:32 pmΣυζητάει για τριετές ή τετραετές ανανέωση με Σίξερς. Πως προέκυψε;;Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 11:04 am
Ναι και εδω γελαμε![]()
Εννοείται είναι εξαιρετική περίπτωση σε σχέση με ότι ακούγεται, ιδιαίτερα μυαλωμένος για νεαρός ΝΒΑερ και θα ταίριαζε με εμάς αλλά μόνο στα όνειρα μας![]()
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε σου ειπα αυτος που κανει τον σχεδιασμο εχει διπολικη διαταραχη. Ξυπναει με καταθλιψη λεει θα παρω ενα ταλεντακι απο g league δεν υπαρχει σαλιο. Το μεσημερι τον πιανει η μανια : θα κανω προσφορα στον παικταρα που δεν προκειται να ρθει ποτε. Το βραδυ σταθεροποιειται η κατασταση οποτε θα φερω τον παικτη που θα εξυπηρετησει την μοσιον. Την επομενη απο την αρχη παλι.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 12:32 pmΣυζητάει για τριετές ή τετραετές ανανέωση με Σίξερς. Πως προέκυψε;;Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 11:04 am
Ναι και εδω γελαμε![]()
Εννοείται είναι εξαιρετική περίπτωση σε σχέση με ότι ακούγεται, ιδιαίτερα μυαλωμένος για νεαρός ΝΒΑερ και θα ταίριαζε με εμάς αλλά μόνο στα όνειρα μας![]()
Προφανως και ειναι η καλυτερη περιπτωση winger που εχει ακουστει. Οταν μου τον ανεφεραν απλα γελασα. Απλα επειδη γραφτηκε πλεον εστω και σε αναξιοπιστο σαιτ το αναφερω
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Να σαι καλα φιλε, εκλαψα!Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 12:40 pmΕ σου ειπα αυτος που κανει τον σχεδιασμο εχει διπολικη διαταραχη. Ξυπναει με καταθλιψη λεει θα παρω ενα ταλεντακι απο g league δεν υπαρχει σαλιο. Το μεσημερι τον πιανει η μανια : θα κανω προσφορα στον παικταρα που δεν προκειται να ρθει ποτε. Το βραδυ σταθεροποιειται η κατασταση οποτε θα φερω τον παικτη που θα εξυπηρετησει την μοσιον. Την επομενη απο την αρχη παλι.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 07, 2025 12:32 pm
Συζητάει για τριετές ή τετραετές ανανέωση με Σίξερς. Πως προέκυψε;;
Προφανως και ειναι η καλυτερη περιπτωση winger που εχει ακουστει. Οταν μου τον ανεφεραν απλα γελασα. Απλα επειδη γραφτηκε πλεον εστω και σε αναξιοπιστο σαιτ το αναφερω
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο