Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μακαρι αλλα δεν φοβαμαι οτι απλα σκουζει για να τον λυπηθουν και να βαλουν κανα διαιτητη που θα παιξει 50-50kwstantinos13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 12:15 pmΜακαρι να πραγματοποιησει την απειλη του o DPG και να παμε στην διοργανωση του ΝΒΑ.Αλλωστε ληγει και το συμβολαιο φετος.Η Euroleague ειναι μια διεφθαρμενη διοργανωση.Οταν αφηνουν να συμμετεχει η Μακαμπι και οχι οι Ρωσικες αποτελει μια αποδειξη ποσο βοθρος ειναι.
αν βεβαια βαλει τζιφρα δεν θα εχει καμια δικαιολογια για τα επομενα χρονια δεν μπορει να πει δεν μπορουσα να φυγω ειχα ρητρες
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ευχαριστω μπιλυ που μου δινεις το δικαιωμα να διαφωνω με την πλειοψηφια
δεν θα ειναι και η πρωτη φορα εξαλλου
απειρες περιπτωσεις στο παρελθον που μου εγραφαν ακριβως τα ιδια που γραφεις εσυ τωρα για τον λεσορ και τελικα δικαιωθηκα και τωρα αυτοι που τα εγραφαν το παιζουν δεν σε ξερω δεν με ξερεις υποφερω και υποφερεις
1
1

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Καλά, αν είναι να αρχίζουμε να λέμε ποιος δικαιώθηκε, ο καθένας μπορεί να βρίσκει ό,τι περίπτωση τον συμφέρει και να ισχυρίζεται ό,τι θέλει.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 1:46 pmευχαριστω μπιλυ που μου δινεις το δικαιωμα να διαφωνω με την πλειοψηφια
απειρες περιπτωσεις στο παρελθον που μου εγραφαν ακριβως τα ιδια που γραφεις εσυ τωρα για τον λεσορ και τελικα δικαιωθηκα και τωρα αυτοι που τα εγραφαν το παιζουν δεν σε ξερω δεν με ξερεις υποφερω και υποφερεις
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μπιλυ να σημειωσεις τα ποστ μου να τα κρατησεις και οταν ερθει η ωρα να μου κανεις τζα καθρεφτακιBillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 1:53 pmΚαλά, αν είναι να αρχίζουμε να λέμε ποιος δικαιώθηκε, ο καθένας μπορεί να βρίσκει ό,τι περίπτωση τον συμφέρει και να ισχυρίζεται ό,τι θέλει.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 1:46 pm
ευχαριστω μπιλυ που μου δινεις το δικαιωμα να διαφωνω με την πλειοψηφια

λες και ειμαστε χιλιαδες ατομα εδω και δεν ξερουμε τι εχει γραψει ο καθενας η τι αποψη εχει
0
- j-kidd13
- Reactions: 1559
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παππας ηταν οντως ενας απο τους καλυτερους παικτες στο 1 με 1 στην ευρωπη στα καλα του χρονια,γιατι αυτο γραφοταν εδω, οχι οτι ηταν ο καλυτερος.
Ο Καλαθης οντως αν ειχε σουτ,θα επαιζε στο nba με τετοια playmaking/passing skills.
Σουτερ εχεις ξαναγραψει για τον Μπραμος,δεν θυμαμαι να εχει γραψει κανεις οτι ειναι ο καλυτερος σποτ σουτερ στην ευρωπη,η μπορει να βρεθηκε καποιος υπερβολικος και να μην το θυμαμαι.
1
1