2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Και εγώ κάπως έτσι φαντάζομαι θα είναι το ροστερ μας τελικά.Phys87 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 12, 2022 5:16 pmΔιαβάζοντας τον Κούβαρη στο gazzetta, μιλάει για Ουόλτερς και Γκριγκονις με ένα ακόμα δυάρι απο πίσω.
Μιλάει για Ονουακου και απομάκρυνση Γκουνταιτις, ενώ για βασικό τεσσάρι τον Ντερικ Γουίλιαμς. Και φτάνουμε σιγά σιγά στο ζουμί της υπόθεσης. Μιλάει για δανεικό τον Χουγκαζ, και ότι θα χρειαστεί ένας ακόμα Έλληνας πίσω απο το βασικό τεσσάρι. Ενώ μάλλον θα γίνει κίνηση και για Γιώργο Καλαϊτζάκη.Ο Έλληνας πίσω απο το βασικό τεσσάρι είναι ο Αγραβάνης; Τον φωτογραφίζει ή είναι η ιδέα μου;
Ουσιαστικά μιλάει για ρόστερ
Λι-Γουόλτερς
Γκριγκονις-μεταγραφή-Γιώργος Καλαιτζακης
Παπαπετρου-Παναγιώτης Καλαιτζακης-Μαντζουκας
Ντερικ Γουίλιαμς-Αγραβάνης
Παπαγιαννης-Ονουακου
Πως σας φαίνεται; Πολύ σημαντική η κίνηση πίσω απο Γκριγκονις καθώς η ποιότητα του θα κρίνει το ποσό μακριά θα φτάσουμε.
Με μόνη διαφορά τον Μποχωριδη αντί του Γιώργου Καλαιτζακη και ανοιχτή τη θέση του back up center ανάμεσα σε Gudaitis και Onuaku. Ο μεν πρώτος είναι κλασσικό πενταρι παιγμενο Euroleague, με post παιχνίδι και ιστορικό τραυματισμών, ο δε δεύτερος από κάποια βίντεο που έχω δει φαίνεται πιο αθλητικός, συμπαθητικό σουτ και ίσως με μεγαλύτερο ταβάνι εξέλιξης.
Όσον αφορά τον Σιγκλετον παίχτη αυτής της ποιότητας σίγουρα δεν τον προσπερνάς έτσι... Από θέμα skills κουμπωνει όμορφα σε εμάς αλλά δεν ξέρω με τι διάθεση θα έρθει. Σήκωσε τα πάντα 2 χρόνια οπότε εμπεριέχει λίγο ρισκο η επιλογή του...
Τον Αγραβανη θα τον έπαιρνα. Ρολιστας που θα μπει να δώσει λίγο ξύλο στην άμυνα και κανένα τριποντακι στην επίθεση. Ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν, είναι Έλληνας και με χαμηλό κασέ. Λιγότερο το ρισκο από το να πάρεις ένα στοίχημα αμερικανό...
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
djibriliant

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Panos Phys

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω. Η Βαλένθια είχε ενδιαφερθεί καιρό πρίν. Η ΤΣΣΚΑ λογικά θα της ζητήσει κάνα μύριο buy out. Δεν νομίζω να πληρώσει τόσα. Αν η ΤΣΣΚΑ ζητήσει από όλους τους ενδιαφερόμενους τα ίδια 300.000 τότε θα μπούν κιαλλοι στο κόλπο.Panos Phys έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 12, 2022 7:53 pmΚαλά, αν γίνει καμία στραβή, θα μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο!
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ το βλέπω περίπου ως:
Wolters-Lee-Μποχωριδης
Grigonis -2-3αρι ξένος(7ος)
Παπαπετρου-Π.Καλαιτζακης
3-4αρο-Μαντζουκας
Singlenton-Αγραβανης η Χουγκαζ?
Παπαγιαννης-Οnuaku η άλλος
(ο Gudaitis πιστεύω δένει καλύτερα με Singlenton.O Onuaku δεν έχει και πολλά διαφορετικά από Κρις)
Δεν νομιζω να υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις μεταξύ των 2 δωδεκαδων(Α1-Ευρωλιγκας) απλά στους κοντούς θα έλθει ένας σουτέρ για Ευρωλιγκα και θα παρκάρει μια ο Μποχωριδης ,μια ο Καλαϊτζάκης ....η μόνο ο πρώτος lol
Καββαδας και Αγραβάνης τα βρήκανε;
Επίσης δεν νομίζω να έχουμε μόνο 6 Έλληνες.Σιγουρα θα παίξει 7ος+Αβδαλας,Σάμο.
5αδα στους ψηλούς δεν πρόκειται να παιξει!!!!Σε τραυματισμό ενός εκ των βασικών θα παίζουμε χωρίς εναλλακτικο αξιοπρεπές 5αρι(4-5αρο);;;;;
Wolters-Lee-Μποχωριδης
Grigonis -2-3αρι ξένος(7ος)
Παπαπετρου-Π.Καλαιτζακης
3-4αρο-Μαντζουκας
Singlenton-Αγραβανης η Χουγκαζ?
Παπαγιαννης-Οnuaku η άλλος
(ο Gudaitis πιστεύω δένει καλύτερα με Singlenton.O Onuaku δεν έχει και πολλά διαφορετικά από Κρις)
Δεν νομιζω να υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις μεταξύ των 2 δωδεκαδων(Α1-Ευρωλιγκας) απλά στους κοντούς θα έλθει ένας σουτέρ για Ευρωλιγκα και θα παρκάρει μια ο Μποχωριδης ,μια ο Καλαϊτζάκης ....η μόνο ο πρώτος lol
Καββαδας και Αγραβάνης τα βρήκανε;
Επίσης δεν νομίζω να έχουμε μόνο 6 Έλληνες.Σιγουρα θα παίξει 7ος+Αβδαλας,Σάμο.
5αδα στους ψηλούς δεν πρόκειται να παιξει!!!!Σε τραυματισμό ενός εκ των βασικών θα παίζουμε χωρίς εναλλακτικο αξιοπρεπές 5αρι(4-5αρο);;;;;
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
Phys87

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sdna.gr/mpasket/984310_belt ... gkrigkonis
Καλά αν γίνει τέτοιο κάζο τι να πω , η ξενερα θα χτυπήσει κόκκινο! Δεν ξέρω αν σώζεται μετά
Καλά αν γίνει τέτοιο κάζο τι να πω , η ξενερα θα χτυπήσει κόκκινο! Δεν ξέρω αν σώζεται μετά
δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει του Γκριγκόνις ρε παιδιά, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πληρώσετε όσο όσο προκειμένου να έρθει και να κόψετε από αλλού. δε ξέρουμε καν αν η Βαλένθια έχει συμφωνήσει με ΤΣΣΚΑ, ψυχραιμία.
(το ψυχραιμία δε πάει εδώ, εδώ ψύχραιμοι είμαστε, στο τουίτερ γίνεται χαμός όμως)
(το ψυχραιμία δε πάει εδώ, εδώ ψύχραιμοι είμαστε, στο τουίτερ γίνεται χαμός όμως)
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν λειτουργει ετσι ο σιγκλεντον,οταν αποφασισει οτι δεν θελει να μεινει τα γραφει κανονικαHipster έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 12, 2022 4:28 pmΔεν διαφωνω πως ηταν καλος παιχτης , αλλιως δεν θα ειχε κανει την καριερα που εκανε.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 12, 2022 4:17 pmο σιγκλεντον το μπασκετ το ξερει,ειναι παιχτης υψηλου επιπεδου και οσο επαιζε σε εμας ξεχωριζε,η τελευταια του χρονια με την εφες ηταν πτωτικη ,γενικα εχω παρατηρησει οταν καταλαβει οτι δεν θα μεινει και του χρονου στην ομαδα που παιζει τα γραφει ολα κανονικα
και αυτο ειναι μειονεκτημα για τον χαρακτηρα του αλλα μπασκετικα ειναι πολυ καλος παιχτης
Αλλα... οταν καταλαβαινεις πως δεν θα μεινεις ειναι η μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι πως η Εφες τον "αλλαξε" με τον Εμπαγιε που ειναι στην ιδια ηλικια και δεν εχει παιξει ποτε EL. Ποιος τυφλος δεν θελει το φως του;
Να δεχθουμε πως ο παιχτης ειχε καταλαβει πως δεν θα μεινει, αλλα απο την αλλη η ομαδα του ειχε δειξει πως δεν τον ηθελε αλλο για καποιο λογο. Δεν μπορει να ισχυει μονο το ενα και οχι το αλλο. Ετσι δεν ειναι;
το ιδιο εκανε και σε εμας που τον θελαμε το ιδιο εκανε και στην εφες που δεν τον ηθελε αλλο οπως γραφεις
η διαφορα ειναι οτι η εφες ειναι ομαδαρα και δεν εκατσε να ασχοληθει με τις ιδιοτροπιες του,τον χρησιμοποιησε λιγο και οσο επρεπε ενω σε εμας ειχε κομβικο ρολο οποτε φανηκε πιο πολυ το γραψιμο που μας εκανε
εγω παντως ακομα και ετσι θα τον επαιρνα με κανα 800-900 το χρονο ,με κατα προτιμηση 1+1 ωστε να φυγει η να τον διωξουμε αν κατι στραβωσει
-
EPTASFAIROS13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά γενικά έχουμε γίνει .......εναλλακτικός προορισμός

.
Μπορεί βέβαια να του γυρίσουνανάποδα τα μάτια του ΔΓ

ποτέ δεν ξέρεις ποτε!!!!!
Ελπίζω να μην χαλάσει και του Γουολτερς.

Γενικά στα μέσα κοιν.δικτυωσης πρέπει να μην ενθουσιαζομαστε αμέσως.Τσιμπανε και οι ιστοσελίδες δίνοντας βαρυγδουπους τίτλους και μας τσιτωνουνε χωρίς να έχουν κλείσει ντυλ.Στο εξής αν δεν πέσουν υπογραφές δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι!!!!!
Πάω για σουβλάκι να μου φύγει το ξαφνικό του Γκριγκονις

Μπορεί βέβαια να του γυρίσουνανάποδα τα μάτια του ΔΓ
Ελπίζω να μην χαλάσει και του Γουολτερς.
Γενικά στα μέσα κοιν.δικτυωσης πρέπει να μην ενθουσιαζομαστε αμέσως.Τσιμπανε και οι ιστοσελίδες δίνοντας βαρυγδουπους τίτλους και μας τσιτωνουνε χωρίς να έχουν κλείσει ντυλ.Στο εξής αν δεν πέσουν υπογραφές δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι!!!!!
Πάω για σουβλάκι να μου φύγει το ξαφνικό του Γκριγκονις
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο