2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανταλλασουν χαρτια ακομα.

Ειμαι σιγουρος πως δεν υπαρχει ακομα συμφωνια με τον παιχτη, αλλα και οτι τελικα θα γινει αργα η γρηγορα η μεταγραφη.
Ζαλγκιρις δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησει να παει η ΤΣΣΚΑ και για την Βαλενθια μαλλον δεν καιγεται κιολας ο παιχτης για να ρισκαρει να περιμενει την δικαστικη διαμαχη. Μαλλον οπως ειπε και ο Τριγκας και λενε και στην Λιθουανια, ο παιχτης θα πηγαινε εκει αν μπρουσε και με λιγοτερα χρηματα, αλλα θα πρεπει να κερδισει στα δικαστηρια την ελευθερια του. Που θα παρει σιγουρα χρονο.
0
-
- Reactions: 228
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα μου άρεσε η εικόνα να ποσταρει με πλάτη ο Τόμπι και να έρχεται από την αδύνατη πλευρά με φορά ο Κώστας ....και Wolters,Grigonis,Hezonja στο τερεν lol
Για κάποιον λόγο -οπτικα-μου φαίνεται δυνατή η συμβίωση Τομπι-Κωστα με εναλλαγές στο 4-5 ανάλογα με το σύστημα που πρέπει να παιχτεί.Επιπλεον τα αμυντικά τρικ του Ραντοσιτς με πίεση είχαν πολύ Μιτροβιτς-Καλινιτς -Κουσμιτς ,το οποίο με παραπέμπει σε Χεζονια-Κωστα-Τομπι lol
Για κάποιον λόγο -οπτικα-μου φαίνεται δυνατή η συμβίωση Τομπι-Κωστα με εναλλαγές στο 4-5 ανάλογα με το σύστημα που πρέπει να παιχτεί.Επιπλεον τα αμυντικά τρικ του Ραντοσιτς με πίεση είχαν πολύ Μιτροβιτς-Καλινιτς -Κουσμιτς ,το οποίο με παραπέμπει σε Χεζονια-Κωστα-Τομπι lol
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν παιζει πλατη ο Τομπι, προσωπο και πικ εν ρολ.Και κανεις απο Τομπι και Κωστα δεν παιζει 4. Ασε που θα ειναι το πιο σοφτ διδυμο ψηλων στην ιστορια.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 4:04 pmΘα μου άρεσε η εικόνα να ποσταρει με πλάτη ο Τόμπι και να έρχεται από την αδύνατη πλευρά με φορά ο Κώστας ....και Wolters,Grigonis,Hezonja στο τερεν lol
Κουζμιτς με Τομπι, ειναι σαν να συγκρινεις Καββαδα με Τσαλμπουρη. Καββαδας ο Κουζμιτς στο (πολυ) πιο κοντο και Τσαλμπουρης ο Τομπι . Σωματικα εννοω και σε στυλ μπασκετ.
0
- shaq7
- Reactions: 6653
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι οντως τσαμπα ειναι αυτο αν ισχυει..Αποτι λεει ο ουρμπονας αυτος θελει ζαλγκιρις αλλα δεν τον δινει η τσσκα,οποτε γιαυτο σκεφτηκα μηπως ηθελε για 1 χρονο συμβολαιο ωστε να παει του χρονου..
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ για 850 + 950 διάβασα, συν τα 350 του μπάι άουτ.
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Γκριγκονις είχε πάει στα δικαστήρια, με την Τσκα γιατί ζητούσε λεφτά για την χρόνια που πέρασε και του χρωστούσε η Τσκα. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν του έδωσε κάποια δεδουλευμένα απο αυτά που του χρωστούσε η Τσκα για να επέλθει ο συμβιβασμός. Δεν είναι μόνο το συμβόλαιο που πληρώνει ο Παναθηναϊκός, ούτε μόνο το buyout. Είναι και μερικά δεδουλευμένα. Έτσι άκουσα στο ράδιο.
0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 228
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Με τον ζόρι δεν κρατάς παίχτη.Ας μας δώσουν Σμιτς και Καβανο και τους δίνουμε Γκριγκονις και χρήματα.Τραβηξε πάντως πολύ και ελπίζω να είναι για διαδικαστικους λόγους .Πάντως δεν τον βλέπω να είναι και καψερος να έλθει σε εμάς.
Wolters
Kuric
Παπαπετρου
Cavanaugh
Παπαγιάννης
Lee
2-3αρο
Καλαϊτζάκης
Smits
K.Αντετοκουνμπο
Μποχωριδης
Μαντζουκας