2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος σου υποσχέθηκε πως θα υπάρχει μπάτζετ 10εκ;avtokrator13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:15 pmτελικα τα περι 10 εκ.μπατζετ ηταν παπατζες
λογικα θα κλεισει με ονουακου και κανενα αγραβανη
αλλα εδω ανοιγει και ζητημα με τον παπαπετρου
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
εδω πλεον τιθεται και ζητημα για τα 8 θα μου πειςyorgos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:17 pmΠοιος σου υποσχέθηκε πως θα υπάρχει μπάτζετ 10εκ;avtokrator13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:15 pmτελικα τα περι 10 εκ.μπατζετ ηταν παπατζες
λογικα θα κλεισει με ονουακου και κανενα αγραβανη
αλλα εδω ανοιγει και ζητημα με τον παπαπετρου

0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Α και επισης σαν χαβαλε μια χαρα ηταν. Αλλα σ εχω πει, δεν πρεπει να ανοιγεις τους ασκους του αιολου , θυμασε;austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:47 pmεπειδή τυχαίνει να είμαι ο δημιουργός του συγκεκριμένου τουίτPhys87 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 5:52 pm
Προσωπικά το βρίσκω κακόγουστο, και δεν γίνεται να σατιρίζεις τη ζωή των εγχρώμων ανθρώπων, όταν πέρασαν τόσα χρόνια σκλαβιάς με αυτό τον τρόπο. Αυτά έπρεπε αυτόματα να διαγράφονται απο το σύστημα. Οι τρολ Ολυμπιακοί πειράχτηκαν που ο Παναθηναϊκός επιστρέφει και με τον μανδύα του χαβαλέ, σατιρίζουν τους έγχρωμους με τέτοιον τρόπο. Τραγικό απο όπου και αν το πιάσεις.το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ποτέ να κάνω είναι να σατιρίσω τη ζωή των έγχρωμων ανθρώπων. και για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι πρέπει να τεντώσεις τη σκέψη σου πααααρα πολύ για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα.
η πρόθεση μου ήταν και είναι αποκλειστικά το να κάνω αθώο χαβαλέ χωρίς σκοπό να προσβάλω κανέναν.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι σχόλια όπως "κακόγουστο", "χουλιγκανίστικη ανοησία" κτλ τα δέχομαι και τα σέβομαι.![]()
αυτό που ΔΕΝ δέχομαι είναι το εμότζι γέλιου δίπλα από τη λέξη "Σερμαντίνι" του Χίψτερ. ο Σερμαντίνι είναι ο προσωπικός μου Θεός και ακόμα βλέπω εφιάλτες με εμένα να μπαίνω στο σάιτ της ΚΑΕ για να πάρω κούπα καφέ με το πρόσωπο του και να έχει εξαντληθεί (τρου στόρι)![]()
Χίψτερ σε έχω στη μπούκα![]()

Ο καφρος δεν θελει πολυ και ουτε του κοβει πολυ.

0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο δπγ παντως επιστροφη στην κανονικοτητα ειπε που τοσα χρονια νομιζω και εμεις και εσεις 6-8εκ μπατζετ ειχαμε δεν ξερω πως ειχανε βγει τα 10εκ..Και σε μας βεβαια ειπαν μικρη αυξηση και ολο το τουιτερ ελεγε κλεισαμε μιλου μπεικον γκριγκονις και ανανεωνει και ο ντορσει
τελικα οι ανθρωποι οντως καναν μια μικρη αυξηση..

0
2
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
θυμάμαι, πώς δε θυμάμαι, ίσως και να με τρώει λίγο ο κ***ς μου τελικάHipster έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:21 pmΑ και επισης σαν χαβαλε μια χαρα ηταν. Αλλα σ εχω πει, δεν πρεπει να ανοιγεις τους ασκους του αιολου , θυμασε;austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:47 pm
επειδή τυχαίνει να είμαι ο δημιουργός του συγκεκριμένου τουίττο τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ποτέ να κάνω είναι να σατιρίσω τη ζωή των έγχρωμων ανθρώπων. και για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι πρέπει να τεντώσεις τη σκέψη σου πααααρα πολύ για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα.
η πρόθεση μου ήταν και είναι αποκλειστικά το να κάνω αθώο χαβαλέ χωρίς σκοπό να προσβάλω κανέναν.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι σχόλια όπως "κακόγουστο", "χουλιγκανίστικη ανοησία" κτλ τα δέχομαι και τα σέβομαι.![]()
αυτό που ΔΕΝ δέχομαι είναι το εμότζι γέλιου δίπλα από τη λέξη "Σερμαντίνι" του Χίψτερ. ο Σερμαντίνι είναι ο προσωπικός μου Θεός και ακόμα βλέπω εφιάλτες με εμένα να μπαίνω στο σάιτ της ΚΑΕ για να πάρω κούπα καφέ με το πρόσωπο του και να έχει εξαντληθεί (τρου στόρι)![]()
Χίψτερ σε έχω στη μπούκα![]()
![]()
Ο καφρος δεν θελει πολυ και ουτε του κοβει πολυ.![]()

πάντως σοβαρά ποτέ δεν έχω σκοπό να στενοχωρήσω ή να νευριάσω κάποιον, συγγνώμη αν συνέβη αυτό.
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος titsokk την Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Αδερφέ από εμένα ολα καλα, και επειδή έχω διαβάσει τα σχόλια σου και ποσό μετρημένα είναι, καταλαβαίνω το πλαίσιο του χαβαλέ που έκανες.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 10:24 pmθυμάμαι, πώς δε θυμάμαι, ίσως και να με τρώει λίγο ο κ***ς μου τελικά![]()
πάντως σοβαρά ποτέ δεν έχω σκοπό να στενοχωρήσω ή να νευριάσω κάποιον, συγγνώμη αν συνέβη αυτό.

2
2